مشاهده نسخه کامل
: N73 vs. D900 vs. K800 (دوربين)
به نقل از فروم پرشين تولز
مجموعه ای از عکسهای گرفته شده با سه گوشی که بهترینهای عکاسی موبایل به حساب میایند.
N73
K800
D900
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دریافت این فایل که حاوی چند عکس مقایسه ان73 و ان93 هست بخوبی پی میبرید که ان73 برتری داره
باید قبول کنم که برای اولین بار SE از نوکیا توی دوربین کم اورده هر چند این برتری خیلی کم هست ولی بنظرم ان73 فعلن بهترین 3.2 مگاپیکسلی هست
تو دوربین به ترتیب : ان73 بعد کا800 (با اختلاف کم) و بعد ان93
توی فیلمبرداری: ان93 با یک اختلاف چند میلیون کیلومتری اول بعد ان73 و بعد کا800 ! :rolleye:
ميشه بگي كدوم منبع گفته ان 73 از ك800 بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع خودتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن نوكيا بره جلو بوق بزنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع عكسهايي كه ديدم
يه نگاه به عكسها بنداز متوجه ميشي داداش.
تعصب بيجا مانع پيشرفت است:biggrin:
تعصب نيست خدايي ك800 بهتر ميندازه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حد اقلش فلاش و نايت مود ك800 ان 73 رو ميخوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نايت مودشو انصافا قبول دارم خيلي از 73 بهتره
فلاششو چي ك800 زنون هست ن73 از اين ال ئي دي هاست
در ضمن مطمئني حالت خوبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين دو عكس رو نگاه كن :
ك800 :
ن73 :
مطمئني كيفيت ن73 بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين دو عكس رو نگاه كنيد (قسمتي از عكسهاي گرفته شده با ك800 و ن73 هست) :
ك800 :
لينك عكس واقعي :
اينم ن73 :
لينك عكس واقعي :
كيفيت هر دو رو ديديد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خودتون نظر بدين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با alir3za موافقيد كه ميگه سوني در مقابل نوكيا كم آورده ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
metal_militia
10-08-2006, 23:04
خوب این هم هست خودم هم ک800 رو ترجیح میدم نوکیا دزد هست ن73 قول میدم بالای 600 باشه ولی ک800 تا یکی دو هفته دیگه به 400 هزار میرسه در ضمن نویز گیری ک800 و مایکرو ک800 بهتر هست
metal_militia
10-08-2006, 23:06
این هم حتما نگاه بندازین متوجه میشید نوکیا از ال جی کجی 920 ضعیف تره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون اول گفتم
نوكيا بره جلو بوق بزنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متال جان ممنون
بابا بعضيا به چه هياهويي افتادن. هنوز كامل نيومده اينجوري از اين گوشي ميترسن و تلاش بيهوده ميكنن خرابش كنن واي به روزي كه بياد!
بابا اين كه ناراحتي نداره. برا اولين بار سوني اريكسون تو دوربين از نوكيا كم آورده. خوبه خودمم ميگم برا اولين بار.
پس لطفا تعصبو بذارين كنار و كمي واقع بين باشين :)
مطمئني واقع بيني
تو صفحه ي قبل روشن نشدي
اين دو عكس رو نگاه كنيد (قسمتي از عكسهاي گرفته شده با ك800 و ن73 هست) :
ك800 :
لينك عكس واقعي :
اينم ن73 :
لينك عكس واقعي :
كيفيت هر دو رو ديديد
شايد اشكال از مانيتور من باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه كا800 از ن73 كم بياره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
K800 توی تاریکی و نور کم بهتر جواب داده ولی توی نور و مخصوصا فضای باز چندان جالب نیست. هر چی موضوع دورتر باشه عکس K800 هم تارتره عکسهای پارک و ماشین که فاصله دوره این مشکل K800 رو نشون میده.
با دیدن و مقایسه این عکسا کاملا مشخص میشه سونی دیگه تو عکاسی موبایل نمیتونه حرف اول رو بزنه .. بعد از کنار رفتن رقابت 2 مگا پیکسلیا و برتری نسبی سونی این ان 73 واقعا کیفیت متمایزی رو ارائه کرده توی رقابت جدید 3.2 ها.. به جز عکسای فلاش و شب تقریبا توی تمامی عکسا چیزی که خیلی فرق میذاره بینشون شفافیت عالی عکسای ان 73 هست .. عکسایی که توی نورکافی روز گرفته عالی هستن و حتی اگه سونی اریکسونیا این برتری رو نپذیرند دیگه نمی تونند ادعا کنند برند محبوبشون داره بدون رقیب تو دوربین موبایل جلو میره(چیزی که تنها هنر سونی توش خلاصه میشه یعنی مولتی مدیا) / واقعا خوشم اومد که نوکیا تو این زمینه هم اینقدر جلو اومد که نه تنها رقابتش کاملا نزدیکه که تو موقعیتای زیادی هم سر تر و بهتر عمل کرده ..
ضمنا من با شما قصد كل كل ندارم
فقط كافيه لينك صفحه ي قبلو باز كنين تا ببينين ;)
metal_militia
11-08-2006, 13:26
فک کنم لینکی که من معرفی کردم رو اصلا ندیدی
به نظر تو كدوم تاره ( تو عكسهاي بالا ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب منم گفتم تو فضاهاي تاريك و نوركم سوني بهتر كار ميكنه ولي دوستان بياين يه طرفه قضاوت نكنيم.
تو عكسهاس جي اس ام ارنا تو عكسهاي "اوت دور" كدوم وضوح و شفافيت بالاتري داره؟
عكسهاي مزدا 6 و رينگش چطور؟
ميدنين من عقيدم اينه كه دوربين ان 73 عكسهاي شفاف تري ميگيره. به همين خاطره كه تو فضاهاي باز بهتر عمل ميكنه.
نوكيا هيچ وقت همه چي رو باهم تو يه گوشي نميداد. اسمارت فون ميداد يا مخصوص موزيك ولي دوربين معمولي(ان 91) يا مثلا كيفيت فيلم برداري بالا ولي عكاسي خوب (93). حالا معتقدم اين يه گوشيه كه همه چيو باهم داره و حتي اگه كسي براش سيمبين بودن هم مهم نباشه بازم تو گوشيهاي نوكيا بهترين انتخابه.
شما كامنتاي همون سايتها رو بخونين بيشتريا نظرشون رو برتري ان 73 هستش و 800 فقط تو نايت مود وفلش حرفايي برا گفتن داره.
در اینکه کا 800 از ان 73 بهتر عکس میگیره شک دارین؟؟ ؟؟؟؟؟!!!!!!!؟؟؟؟؟!!!!!!!؟؟؟؟؟!!!!! ؟؟؟!!!!؟؟؟؟؟؟!!!!؟؟؟؟؟؟!!!!؟؟؟ ؟؟!!!!؟؟؟؟؟؟!!!!کیفیت عکس ها واقعیت رو مشخص میکنه
شما لينك صفحه ي قبل gsmarena رو باز كن و اون مواردي كه گفتمو ببين بعد ميبيني كدوم بهتر ميندازه.
آها يه مطلب ديگرم اشاره نكردم اونم اينكه ان 73 دوربينش برا پردازش و بهينه سازي عكسها اگه دقت كنين يه ----- آبي رنگ تو پس زمينه ي عكساش داره. من فكر ميكنم دليل افت كيفيت عكسهاش تو شب همين باشه
آقا به خدا من يه طرفه قضاوت نميكنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بخواهيم بگيم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ك800 تو عكسهاي فضاي باز كه خداست (اون بالا اثبات كردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
توي نايت مود هم كه ن73 افتضاحه (خودتم قبول داري ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي فلش لايت هم كه ك800 فلش زنون داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اينكه بهتره شكي نيست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوني يه گوشي 3.2 مگاپيكسلي داده بيرون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه او 3 4 مدل نوكيا كه دوربين 3.2 مگا دارند رو ميخوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز ن93 رو ميشه تحمل كرد ولي ن73 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون عكسهايي كه گذاشتي فضاي باز حساب نميشه رفيق
پستها تو اين تاپيك فقط شده كل كل من با شما.
حرفايي كه بايد زده ميشد گفته شد لينكشم هست قضاوت با بقيه ;)
ببخشيد ميشه بگي چي حساب ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه قبوله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت عکس برداری کا 800 بهتره
ilailaila
11-08-2006, 22:32
كا 800 معركست!!!!!!!!
اگه ميشه توضيح بدين با ذكر دلايل
ممنون
MTD_GOLD
11-08-2006, 23:55
همه صحبتهاي ممتاز بودن كا 800 800 درصد تاييد ميشه
ما خودمون چشم داريم كه عكسهاي gsmarena رو نگاه كنيم نه اينكه سريع بگيم تاييد ;)
metal_militia
12-08-2006, 01:48
خوب عکی های همون جی اس ام رو نگاه کن مثلا دیوار تو ن73 برای متمایز شدن از صفحه کناریش با یک خط ریز مشخص شده هر چند هم ریز باشه یک نوع نقص به حساب میاد
یا رنگ سبز به قرمز تمایل دلره
درسته ک800 بعضی جا ها دارای رنگ بندی کمتری هست
آقا دعوا نداره !!! اين چيزا سليقه اي يه !!! آقاي رارمن با سامسونگ حال مي كنه فقط عكساي كا 800 رو قشنگ مي بينه !!! يكي هم مثل من عكس هاي ان 73 به چشمم قشنگ مي ياد !!! اما اينجا صحبت از موبايله نه دوربين عكاسي !!! اينو هم همه ميدونن اون موقع كه نوكيا موبايل مي ساخت سامسوگ داشت تازه راه رفتن رو ياد مي گرفت پس تو خيلي چيز ها هنوز بايد كار بكنه !!! اما چيزي هم كه هست سامسونگ تو طراحي در حال حاضر از نوكيا سره!!
بحث نكنيد ك800 معلومه كه بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوکیا چشم نداره ببینه سونی اریکسون قورتش داده
metal_militia
12-08-2006, 22:08
البته خودم طرفدار هیچ برند خاسی نیستن ولی خوب سونی رو بواسطه کیفیت و قیمتش ترجیح دادم
ولی اینجوری گفتن که فقط و فقط سونی ارزش کارو کم میکنه (با عرض پوزش)
انصافا نوکیا هم تو ن73 بر عکس...قوی عمل کرده
mahyarSAMSUNG
13-08-2006, 13:11
فقط دي 900 باريكترين گوشيه كشويي
فكر كنم دي 820 باريكترين بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خيلي دلم ميخواد كي 800 رو بگيرم ولي مشكل سيمبينه!!
metal_militia
14-08-2006, 00:35
البته قبگیری چیز مهمی زیاد از دست ندادی فقط یه سیمبیان
متاسفانه اينم از عيوب سوني اريكسونه كه هيچ وقت يه گوشي نميده بيرون كه همه چي رو باهم داشته باشه. (البته بجز P990 كه اونم شايد از زير دستش در رفته!)
گوشي ميده بيرون توپ. همه چي داره اما دوربينش 1 پول سياه نمي ارزه (p910)
گوشي ميده بيرون هوار تا طرفدار داره. ولي شرمنده سيستم عامل نداره (k750 فقيد)
گوشي ميده بيرون همه چي داره منتها يه قيمتي ميذاره كه مردم بدبخت عادي نتونن بخرنش (p990)
....
راست ميگي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehrdad_ati
14-08-2006, 13:11
متاسفانه اينم از عيوب سوني اريكسونه كه هيچ وقت يه گوشي نميده بيرون كه همه چي رو باهم داشته باشه. (البته بجز P990 كه اونم شايد از زير دستش در رفته!)
گوشي ميده بيرون توپ. همه چي داره اما دوربينش 1 پول سياه نمي ارزه (p910)
گوشي ميده بيرون هوار تا طرفدار داره. ولي شرمنده سيستم عامل نداره (k750 فقيد)
گوشي ميده بيرون همه چي داره منتها يه قيمتي ميذاره كه مردم بدبخت عادي نتونن بخرنش (p990)
....
البته شما اگه 1 گوشی از نوکیا رو نام بردی که همه چیزش خوب باشه اون وقت بیا به سونی گیر بده
والا زياده ولي فعلا N73 , N80 , N91 رو داشته باش تا بعد ببينيم چي ميشه
mehrdad_ati
14-08-2006, 13:38
n91 که فقط برای موسقی خوبه و هاردش زیاده دیگه السی دیش به درد نمیخوره سرعتشم کمه
n80 هم که دوربینش الکی 3.2 شده همون 2 مگا است
n73 هم کی پول میده بخره (از زیر دستشون در رفته)
mehrdad_ati
14-08-2006, 13:40
البته من طرفدار پر و پا قرص نوکیا هستم ولی از حق هم نمیگذرم هم نوکیا هم سونی گوشیه کامل کم میدند بیرون چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون همه میرند اونی که کامله رو میخرند بقیه ی گوشی ها هم باید برند هوا خوری
metal_militia
14-08-2006, 14:39
نمونش ک750 خود سونی که تو صدا و تصویر و دوربین مدلهای معدودی اون هم از توی سونی تونست از اون بهتر باشه مثل و810.
شاید این مدل اونهم تو صدا برتری داشته باشه
mahyarSAMSUNG
14-08-2006, 15:19
فكر كنم دي 820 باريكترين بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا بهراد دي 820 دوم گوشيه باريك كشويي با 15.8 ميليمتر الان دي 900 13 ميليمتر ضخامت داره
metal_militia
14-08-2006, 15:22
مهیار جان شرمنده ها اسم تاپیک رو یه نیم نگاه بنداز
mahyarSAMSUNG
14-08-2006, 15:40
خوب خواستم جوابشو بدم
mehrdad_ati
14-08-2006, 16:43
بیخیال اینجا رو هم مثل ... نکنید خوب آخر چی شد n73 یا k800 من که میگم n73 البته به جز زوم و فلاش
metal_militia
14-08-2006, 17:10
خودم هم ک800 بدلیل نویز گیت بسیار پیشرفته
mehrdad_ati
15-08-2006, 17:15
البته بین خودمونم باشه سایبرشات بیتن تمام دوربین دیجیتالها بالاترین نویز رو داره البته خوب کیفیتشم بسیار بالاست
ك800
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahyarSAMSUNG
15-08-2006, 22:13
عکس های دوربینه دی 900 صفحه ی چنده
تو لينكي كه اولين صفحه گذاشتم برو.
اونجا تو هردو صفحه عكسهايي كه با هر سه گوشي گرفته شده هست
metal_militia
16-08-2006, 01:30
و حالا یه با مرامی قیمتاشون هم بزاره حتی به دلار
ك 800 = 560 تومن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
metal_militia
16-08-2006, 10:57
ای کیو منظورم قیمت بدلار ک800 و ن73 بود به تومنشو که میدونم منظورم قیمت جهانیشون هست
آي كيو اين ها رو نميبيني
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم براي متال و بقيه ي بر و بچ گل :
N73 : €516.00 or $ 655.32
K800 : €434.00 or $ 551.18
D900 : €440.00 or $ 558.80
منبع : mobile-gadgets
مر30 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت R@r#m@n جان
البته تو سايتش نوشته بود كه تا 1 هفته ديگه پيش بيني ميشه ال جي بياد پايين.
ال جي هم آخه گوشي داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahyarSAMSUNG
16-08-2006, 17:23
الان عکس ها رو دیدم ولی انگار دی 900 خیلی ضایع عکس گرفته
اول ان 73 بعد کا 800 بعد هم دی 900 خوبه
البته شاید تو عکاسی به دی 900 رسیده باشند ولی تو فیلمبرداری هیچ وقت
mahyarSAMSUNG
16-08-2006, 18:01
ولی اگر دقت کنید تمامه عکس های کا 800 و ان 73 از یک زاویه گرفته شده ولی برای سامسونگ در یک زمان و زاویه و فاصله دیگه عکس گرفته شده مخصوصا در همون عکس که از ظرفشویی و خرسه و اون گوشیه (6681) عکس گرفتن
دوستان راجع به فيلم برداريم لازمه بگم كه نوكيا سامسونگ و سوني اريكسون بترتيب با كيفيت 30 26 و 15 فريم در هر ثانيه فيلم ميگيرن.
سامسونگ تو فيلمبرداري سلطانه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا 140 درصد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahyarSAMSUNG
18-08-2006, 12:24
فکر نکنم 30 فریم باشه
ان 73 با رزولیشن 355 در 288 با 15 فریم فیلمبردای می کنه این دی 900 که 30 فریم فیلمبرداری می کنه نمونش پی 850 که خیلی وقت اومده
e_mohsen83
19-08-2006, 13:52
فریم ک800 چند است...
mahyarSAMSUNG
24-08-2006, 20:10
بله دقيقا 15 فريم از دي 600 كمتر ( 20 فريم )
fery joon
09-10-2006, 01:26
من خودم ان 73 دارم سلطان گوشيهاست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه صلوات محمدي بفرستيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fery joon
09-10-2006, 01:28
اونايي كه ميگن كا800 بيان جلو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahyarSAMSUNG
09-10-2006, 04:52
ان 73 که خیلی عجیب بود اصلا از نوکیا بعید بود همچین گوشیی با این کیفیت دوربین من که خیلی قبولش دارم
خداییش ان 73 یه چیز دیگست از وقتی نوکیا رو دادم موتورولا گرفتم پشیمونم حالا تو فکر ان 73 هستم
mahyarSAMSUNG
29-11-2006, 02:35
راست میگی فقط ان 73 من که گوشیه بعدیم یا این ان 73 هستش یا زد 710 سامسونگ
metal_militia
29-11-2006, 11:43
گوشی خوبی هست ن73
ولی با استفاده از ارزون بودن ک800 و با نصف اختلاف اون پول میشه ک800 را خیلی خفن تر از ن73 کرد !
50تومن هم برات میمونه
یه مموری 2گیگ +هدفونای سری دبلیو
برات هم میشه یه دوربین خیلی شاخ(که از تستی که گرفتم جفتشون فوق العاده هستند ولی ن73 خیلی رنگاش تیزه)
و ام پی تری پلیر عالی
ولی خب فیلم برداریش حال نمیده
Green_life
29-11-2006, 20:53
ان 73 از هر نظر بهتره
دوربين 3.2 Carlziess
فيلم برداري(mp4 352*288) كيفيت (CIQ)
سيمبيان 9.1
سايز ال سي دي 36×48 ميلي متر
باطري BP-6M 1100 mAh
پشتيباني EDGE
Quad band
mahyarSAMSUNG
30-11-2006, 02:49
کا 800 مگه 450 تومن نیست ؟؟؟؟؟ من امروز 8/9 قیمت کردم ان 73 470 تومن بود که خیلی ارزون شده
metal_militia
30-11-2006, 11:22
نه ک800شده 400تومن
rami_hemi
30-11-2006, 14:10
خوب ژستا رو نخوندم ولي تا جايي كه فهميدم بازم جنگ نوكيا و سوني اريكسون .تو اين وسط دي900 بي كلاه موند.
mahyarSAMSUNG
01-12-2006, 02:24
دي 900 توي اون سايته خيلي بد عكسه ولي يه سر به موبايل ريويو بزن عكساشو نگاه كن ( گر چه كه من به اين سايتها اعتمادي ندارم )
fery joon
05-12-2006, 03:13
ما كه هرچي ميايم ميگيم ان73 بهتره كسي گوش نميده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازم چندتا عكس براتون گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببينين حال كنين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اينم بگم كه دوربينه خوب يكي از برتريهاي ان73 هستش وگرنه تو بقيه يه موارد ازجمله صدا و.... هم برتري كاملا با ان73 هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahyarSAMSUNG
06-12-2006, 02:41
من كه گفتم ان 73 عاليه
عالي تر از اون چه كه فكرشو بكني عكسهاشو كه ديگه نگو
بابا به اين تابلويي
تولينك معلومه كه n73 پوز زنی کرده ناجور
n73 حتي از n93 هم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولي اينجا تو سايت جي اس ام آرنا بهترين كمرا فون رو ك800 معرفي كرده
اينم منبعش
rami_hemi
13-12-2006, 16:11
خوب آخرش به ما چه من كه ژول مفت ندارم 450000 بدم يكي از اين گوشيا رو بگيرم ولي اگه هر سه تا شون رو داشتم خوب بود.
fery joon
13-12-2006, 18:41
خوب آخرش به ما چه من كه ژول مفت ندارم 450000 بدم يكي از اين گوشيا رو بگيرم ولي اگه هر سه تا شون رو داشتم خوب بود.
joole moft [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم اون jool نیست اون پوله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fery joon
13-12-2006, 18:50
یه عکسه دیگه گرفتم باش حال کردم گفتم بزارم که شما هم باش حال کنین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
90 shahrokh
13-12-2006, 19:09
باشه خودتو کشتی
ان73 بهترینه
راحت شدی؟
90 shahrokh
13-12-2006, 19:11
آخه ان 73 قیافه هم نداره
fery joon
13-12-2006, 19:24
باشه خودتو کشتی
ان73 بهترینه
راحت شدی؟
عزیزه دلم یه کم خونسرد باش زیاد حرصو جوش نخور واست خوب نیس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درضمن معلومه که ان73 بهترینه اینو خودم میدونستم یه چیزه جدیدتر بگو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fery joon
13-12-2006, 19:26
آخه ان 73 قیافه هم نداره
جک قشنگی بود مرسی دمت گرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fery joon
13-12-2006, 19:34
بالاخره اینقده زور زدم تا به باشگاه صدتایی ها (( صد پستی ها )) پیوستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مبارکه به سلامتی ایشالا یه عمری باشه وارد باشگاهه 1000 تایی ها بشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به سلامتیه خودمو خودت بنوش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahyarSAMSUNG
14-12-2006, 02:58
انشا الله کاربر فعال بشی ما که این همه فعالیت داشتیم تحویلمون نگرفتن ببینیم شما چی میشین
آخرش قبول کردین که ان 73 بهتره؟
mahyarSAMSUNG
14-12-2006, 03:15
آره بابا ان 73 خیلی خیلی بهتره حالا چون روی کا 800 نوشته سایبر شات که دلیل بر خوب بودن نمیشه
آره بابا ان 73 خیلی خیلی بهتره حالا چون روی کا 800 نوشته سایبر شات که دلیل بر خوب بودن نمیشه
تایید میشه
n93 بهترههههههههههههههههههههه
mahyarSAMSUNG
16-12-2006, 02:48
آخه چه ربطی داشت
M.etallic.A
19-12-2006, 13:11
اينم براي متال و بقيه ي بر و بچ گل :
N73 : €516.00 or $ 655.32
K800 : €434.00 or $ 551.18
D900 : €440.00 or $ 558.80
منبع : mobile-gadgets
چرا این قدر اختلاف قیمت ؟ 516 یا 655
mehdimaleki04
01-01-2007, 23:50
:biggrin: من تازگي n 73 خريدم
حتي فكرشم نميكردم به اين باحالي باشه
1- دوربين عالي 3.2 (حتي بهتر از n93)
2- پردازنده قوي 200 (برابر با سي پي يو k-jam و jamin)
3- صداي شفاف و استريو هم با اسپيكر هم با هندزفري
4- شفافيت بالاي lcd
5- سبك - خوش دست - و بر خلاف عقيده بعضي ها بسيار زيبا
6- symbian 9.1 جديد ترين ورژن در بين نوكياها ( بازي و برنامه تازگي ها داره زياد ميشه )
7- ارتباط از 4 طريق با كامپيوتر ( قابل انتخاب )
8- سرعت بسيار بالاي انتقال فايل با bluetooth
اصلا دلم نمي خواهد با هيچ كدوم از گوشي هاي موجود عوضش كنم ( حتي با ppc )
نمي خواهم نظرم رو تحميل كنم اما بعد از دو هفته تمام براي انتخاب يك گوشي ازبين اين همه مارك و مدل
هم تو اينترنت و هم پاساژ علاعدين فقط ميگم n73 :rolleye: :tongue: :) :rolleye: :biggrin:
mahyarSAMSUNG
02-01-2007, 02:41
نمیخوام بگم بده ولی جوجه رو آخر پاییز میشمارن . من شنیدم ان 73 هنگ میکنه . حتی میگن خود نوکیا اعلام کرده که ان 73 اشکال نرم افزاری داره
metal_militia
02-01-2007, 09:41
مهیار جان نوکیا یی که هنگ نکنه نوکیا نیست !!!!!
ن73 شاهکار نوکیاست ولی فقط با صدای هنذر فریش حال نکردم
ولی بازم میگم تنها ن سریز عالی نوکیا هست
فقط N73...
من هم خيلي راضيم...!!!
يه عكس هايي باهاش مي گيرم...!!!!
دست دوربين Sony N1 رو از پشت بسته!!!!!!!!!!!
metal_militia
02-01-2007, 15:04
گوشی فوق العاده عالی هست ولی شما خاهشا زیاد دور ورندار!!!!!!!!!
چون جلو ک800 .......
ولی در کل شاهکار نوکیا هستش
MOHAMMAD_SAT
02-01-2007, 21:22
سلام
به نظره من هم کیفیتش عالیه
ن73
بابا تواین مقایسه n73 خیلی بهتر بوده
به غیر از حالت night mode
amin_metal1370
02-01-2007, 23:55
دوستان من فکر می کنم که اگر این بحث ان73 و کا800 رو تموم کنیم خیلی بهتره.آقاجان هرکی دوست داره می ره ان 73 می خره هرکی هم دوست نداره می ره کا 800 می خره.وظیفه ما فقط اطلاع رسانی به دوستانی که می خوان برن بخرن(که فکر کنم تو 5-6 تا تاپیک این کار انجام شده).تصمیم نهایی با خود خریداره.والسلام نامه تمام(چه جلب!!!)
:biggrin: من تازگي n 73 خريدم
حتي فكرشم نميكردم به اين باحالي باشه
1- دوربين عالي 3.2 (حتي بهتر از n93)
2- پردازنده قوي 200 (برابر با سي پي يو k-jam و jamin)
3- صداي شفاف و استريو هم با اسپيكر هم با هندزفري
4- شفافيت بالاي lcd
5- سبك - خوش دست - و بر خلاف عقيده بعضي ها بسيار زيبا
6- symbian 9.1 جديد ترين ورژن در بين نوكياها ( بازي و برنامه تازگي ها داره زياد ميشه )
7- ارتباط از 4 طريق با كامپيوتر ( قابل انتخاب )
8- سرعت بسيار بالاي انتقال فايل با bluetooth
اصلا دلم نمي خواهد با هيچ كدوم از گوشي هاي موجود عوضش كنم ( حتي با ppc )
نمي خواهم نظرم رو تحميل كنم اما بعد از دو هفته تمام براي انتخاب يك گوشي ازبين اين همه مارك و مدل
هم تو اينترنت و هم پاساژ علاعدين فقط ميگم n73 :rolleye: :tongue: :) :rolleye: :biggrin:
البته نميخوام ارزشهاي ان 73 رو كم كنم ولي چونكه خودم هم ان 73 دارم مي خواستم بگم كه رم 1گيگ براش خيلي سنگينه و اين مشكل گوشي من تنها نيست البته اين مشكل پشت دوربين 2/3 و صداي استريوش گم ميشه اين رو هم بگم كه باند سمت چپش كار نمي كنه!؟
mahyarSAMSUNG
19-03-2007, 02:25
خوب یاید بری گارانتی ؟؟ که باندشو درست کنن . ولی راستی رم یک گیگ براش زیاده ؟؟؟؟؟ خیلی عجیبه !!
Dr.Afzali
19-03-2007, 03:10
اين تاپيك خاك خورده رو دوباره كشيديد بالاااااااااااااااااااااا اااااااااا
البته نميخوام ارزشهاي ان 73 رو كم كنم ولي چونكه خودم هم ان 73 دارم مي خواستم بگم كه رم 1گيگ براش خيلي سنگينه و اين مشكل گوشي من تنها نيست البته اين مشكل پشت دوربين 2/3 و صداي استريوش گم ميشه اين رو هم بگم كه باند سمت چپش كار نمي كنه!؟
من رم 2 گيگ دارم خيلي هم براش سبكه اصلا هم هنگر نكرده و سرعتشم بالا ترم رفته مخوصا توي گالري!
اون اسپيكر براي هيچ كسي كار نمي كنه معلوم نيستش براي چه چيزي نوكيا از اون استفاده كرده!
M.etallic.A
19-03-2007, 12:58
من رم 2 گيگ دارم خيلي هم براش سبكه اصلا هم هنگر نكرده و سرعتشم بالا ترم رفته مخوصا توي گالري!
اون اسپيكر براي هيچ كسي كار نمي كنه معلوم نيستش براي چه چيزي نوكيا از اون استفاده كرده!
تایید میشه ... منم رم دو گیگ دارم با مارک ex-byte سرعت یه کمی بیشترم شده... در ضمن 70% هم پره ... اون اسپیکر هم واسه حفظ تقارن و زیبایی اینجوری طراحی شده وگرنه همون یه طرفه...
يعني نميشه مشكله باندشو حل كرد؟
يعني نميشه مشكله باندشو حل كرد؟
نه عزيز اون مشكلي نيستش!!!
يه جور مدل هستش كه مي گن براي حفط تعادل نوكيا اون وري رو هم ساخته كه گوشي زشت نشه!!!
و گرنه مشكل خاصي نيستش!
Alire7_a
25-03-2007, 15:46
كسي از بچه ها D900 نداشت عكس بگيره باهاش بذاره؟
mahyarSAMSUNG
25-03-2007, 18:49
آقا شهاب داره دی 900 رو
Alire7_a
25-03-2007, 18:53
شهاب سامسونگه آيديش؟
اگه ميشه بگو يه 2-3 عكس تو حالتاي مختلف رو بذاره اينجا
منظورم توي شب و توي روز و محيط سربسته و هواي آزاد است
به اين عكساي جي ام اس ارنا اعتباري نيس
آره قربونش
خيليم ممنون جواب دادين
mehdimaleki04
25-03-2007, 23:20
سلام
من گوشيمو آپگريد كردم N73 Music Edition كلي از مشكلات نرم افزاريش حل شد
رم 2 گيگ هم با همون مارك ex-byte انداختم روش
هم سرعتش رفته بالا هم اصلا مشكلات رم يه گيگ قبلي رو نداره
در مورد باند سمت چپي هم كه بعضي از دوستان ميگن كار نميكنه
بايد بگم كه من امتحان كردم اتفاقا درسته و گوشي كاملا استريو هست ( گوشي من ساخت فنلانده - گفتم شايد به سازندش مربوط باشه )
:40: :40: :40: :40: :40: :40: :40:
فقط N73:8:
M.etallic.A
25-03-2007, 23:30
امکان نداره.... n73 دو تا بلندگو داره نه 3 تا ....
سلام
من گوشيمو آپگريد كردم N73 Music Edition كلي از مشكلات نرم افزاريش حل شد
رم 2 گيگ هم با همون مارك ex-byte انداختم روش
هم سرعتش رفته بالا هم اصلا مشكلات رم يه گيگ قبلي رو نداره
در مورد باند سمت چپي هم كه بعضي از دوستان ميگن كار نميكنه
بايد بگم كه من امتحان كردم اتفاقا درسته و گوشي كاملا استريو هست ( گوشي من ساخت فنلانده - گفتم شايد به سازندش مربوط باشه )
:40: :40: :40: :40: :40: :40: :40:
فقط N73:8:
دوست عزيز من جز اولين n73 داران هستم تا الان هر n73 رو كه ديدم باند چپي كار نميكرد!
آخه چطور ممكنه!
ShahabSAMSUNG
26-03-2007, 14:40
شهاب سامسونگه آيديش؟
اگه ميشه بگو يه 2-3 عكس تو حالتاي مختلف رو بذاره اينجا
منظورم توي شب و توي روز و محيط سربسته و هواي آزاد است
به اين عكساي جي ام اس ارنا اعتباري نيس
آره قربونش
خيليم ممنون جواب دادين
البته برادرم این گوشی رو داره.
کاملاً درست میگی. عکس های اون سایت همه دستکاری شده هستن.
من خودم فکر می کردم که دی900 دوربین خوبی نداره ولی وقتی که خودم دیدم، مطمئن شدم که عکس های GSMarena دستکاری شده اند.
ضمناً تا حالا چند تا عکس از این گوشی گذاشتم. توی انجمن سامسونگ هست. تاپیک گالری عکس با گوشی های سامسونگ. بازم می زارم.
Alire7_a
26-03-2007, 16:25
البته برادرم این گوشی رو داره.
کاملاً درست میگی. عکس های اون سایت همه دستکاری شده هستن.
من خودم فکر می کردم که دی900 دوربین خوبی نداره ولی وقتی که خودم دیدم، مطمئن شدم که عکس های GSMarena دستکاری شده اند.
ضمناً تا حالا چند تا عکس از این گوشی گذاشتم. توی انجمن سامسونگ هست. تاپیک گالری عکس با گوشی های سامسونگ. بازم می زارم.
دست شما درد نكنه
دم شما گرم:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.