مشاهده نسخه کامل
: يه سوال در مورد افتر افكت جديد After effecte cc
famile dur !
28-06-2013, 10:10
سلام خدمت دوستان عزيز. آخرش فارق شدم! البته از تحصيل :n02: :n26:
After Effects CC 12.0.0.404 با افتر افكت CS6 چه فرقي داره؟ آخه افتر افكت CS6 فقط 64 بيت داره اما اين جديده 32 بيتشم اومده.
سوال ديگم اينه كه آيا ميشه با استفاده از اين جديده پروژه هايي كه با CS5 و CS6 توليد شده رو باز كرد يا نه؟
اصلأ CC كه آخرش اضافه شده يعني چي ؟
البته ورژنش كه 12 هستش با ورژن CS6 يكيه.
با تشكر از دوستان عزيزم :n16:
famile dur !
29-06-2013, 19:49
يعني واقعا كسي اينجا وجود نداره كه جواب اين سوال ساده رو بدونه؟؟؟ :n09::n28:
cc مخفف creative cloud هستش یک جورای یعنی خدمات ابری ان طرفا چون اینترنتاشون مثل برقه و هیچوقت قطع نمیشه دارن به سمت خدمات ابری میرن شما یک نرم افزار کوچک نصب میکنی بعدش خدمات ابری رو یکی یکی میخری و تو همون فضای اینترنت هم باهش کار میکنی البته این برداشتی بود که من کردم شاید هم اشتباه باشه خلاصه نگرانی های بود که شرکت ادوب دیگه خدمات ش رو دی وی دی اینا نده بیرون و همش ابری بشه که فعلا به روش قدیم داره ادامه میده و خدمات ابری رو هم داره cs
دوران عمر csها تموم شد و دیگه سی اس 7 نداریم و از این به بعد cc شروع شده ظاهرا برا شروع حال دادن و 32 بیتی هم نصب میشه فعلا خدا به ایرانیا رحم کرده و میشه از cc استفاده کرد فکر کن ابری اگه بشه فقط باید دست به دامن هکرها بشیم تا بتونن یک کاری بکنن چون ما نه میتونیم بخریم نه میتونیم دان کنیم پس در نتیجه به همون ورزنهای قدیمی باید دلخوش باشیم ولی فعلا نهههههههههههههههه:n02:
famile dur !
29-06-2013, 23:02
ممنون از جوابت. يعني كاراي عادي رو كه ميشه انجام داد يا نه؟
پس پروژه هاي CS6 رو ميشه با 32 بيتش باز كرد؟
:n13:راستش من نصب نكردم يعني هنوز پيداش نكردم كه دان كنم و نصب كنم ولي به نظرم چون ورزن بالاتره احتمالا بشه شايد هم نشهههههههههه:n04:
Переклад не
30-06-2013, 12:54
پروژه های 64 رو فققط با نرم افزار 64 بیتی میشه باز کرد. ورژن های قدیم تو ورژن های جدید اجرا میشن اما معکوسش نه
famile dur !
01-07-2013, 17:34
ممنون از همه ي دوستان عزيز :n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.