مشاهده نسخه کامل
: تعویض اینترنت adsl از شرکت خصوصی به مخابرات و قطعی مکرر
HIVA_MAN
28-06-2013, 04:11
دوستان شاید سوالهای مشابه زیادی تو انجمن باشه ولی فرق این سوال اینه که من ۳ سال با اینترنت شرکت مکس نت هیچ مشکلی نداشتم ولی بلا فاصله بعد اینکه از مخابرات سرویس گرفتم روزی حتی تا ۳۰ بار قطع و وصل میشم
مشکل نه از مودم نه از چیز دیگه ای مشکل از مخابراته اونام که نه سوادشو دارند نه پاسخگو هستند برای همین مزاحم شدم به نظر شما چیکار کنم یا حد اقل بگم چی رو برام تغییر بدن
من هم چند سال شاتل داشتم و عالی بود اما از مخابرات Adsl نامحدود گرفتم و مثل شما خیلی قطع میشد و بعد که تماس گرفتم و موضوع رو گفتم نیم ساعت بعدش یه کاری کردن که قطعی خیلی کمتر شد اما در عوض سرعت اومد پایین و بعد از چند روز قطعی ها باز بیشتر شد اما نه زیاد و سرعت هم دیگه مثل اول زیاد نشد.
دوباره برگشتم شاتل و قطعی هم دیگه ندارم.
Armin.Computer
29-06-2013, 11:48
دوستان شاید سوالهای مشابه زیادی تو انجمن باشه ولی فرق این سوال اینه که من ۳ سال با اینترنت شرکت مکس نت هیچ مشکلی نداشتم ولی بلا فاصله بعد اینکه از مخابرات سرویس گرفتم روزی حتی تا ۳۰ بار قطع و وصل میشم
مشکل نه از مودم نه از چیز دیگه ای مشکل از مخابراته اونام که نه سوادشو دارند نه پاسخگو هستند برای همین مزاحم شدم به نظر شما چیکار کنم یا حد اقل بگم چی رو برام تغییر بدن
قطعی چی؟
لینک میره (چراغ ADSL) یا اینترنت قطع میشه؟
برای من چراغ مربوط به رانژه بودن خط خاموش میشد و باید صبر میکردم تا دوباره روشن بشه.
Armin.Computer
29-06-2013, 13:37
برای من چراغ مربوط به رانژه بودن خط خاموش میشد و باید صبر میکردم تا دوباره روشن بشه.
اطلاعات مودم رو بزار
اینم تاپیکم خوبیه:
بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
meshkiposh2200
29-06-2013, 19:02
مخابرات همینه من هم از مخابرات اصفهان سرویس دارم قطعی هاش خیلی زیاده(چراغ ADSL خاموش میشه و هر وقت بخاد روشن میشه)
Armin.Computer
29-06-2013, 23:09
مخابرات همینه من هم از مخابرات اصفهان سرویس دارم قطعی هاش خیلی زیاده(چراغ ADSL خاموش میشه و هر وقت بخاد روشن میشه)
اون چراغ ADSL بیشتر زمان ها به خاطر نویز خط هست
خط مشکل داره به احنمال زیاد
اطلاعات مودم رو بزار
meshkiposh2200
29-06-2013, 23:48
اون چراغ ADSL بیشتر زمان ها به خاطر نویز خط هست
خط مشکل داره به احنمال زیاد
اطلاعات مودم رو بزار
منظورتون مدله؟
TD-W8951ND
Armin.Computer
30-06-2013, 00:08
منظورتون مدله؟
TD-W8951ND
منظور من هر مودمی هست که چراغ ADSL داره
اون مودم که شما گفتید هم یک چراغ داره حالا تو مودم ها فرق داره یکی ADSl یک DSL یکی LINK
ولی همه ی این ها یک معنی میدن
Meysam Raz
30-06-2013, 01:04
من هم چند سال شاتل داشتم و عالی بود اما از مخابرات Adsl نامحدود گرفتم و مثل شما خیلی قطع میشد و بعد که تماس گرفتم و موضوع رو گفتم نیم ساعت بعدش یه کاری کردن که قطعی خیلی کمتر شد اما در عوض سرعت اومد پایین و بعد از چند روز قطعی ها باز بیشتر شد اما نه زیاد و سرعت هم دیگه مثل اول زیاد نشد.
دوباره برگشتم شاتل و قطعی هم دیگه ندارم.
میشه شما توی همون شاتل با محدودیت های فضاییش بمونی و انقدر توی این تاپیک ، بی ربط رژه تبلیغاتی نری؟
اگر اظهار رضایتی دارید تشریف ببرید توی تاپیک شاتل بیان کنید دوستان منتظرتونن:n24:
میشه شما توی همون شاتل با محدودیت های فضاییش بمونی و انقدر توی این تاپیک ، بی ربط رژه تبلیغاتی نری؟
اگر اظهار رضایتی دارید تشریف ببرید توی تاپیک شاتل بیان کنید دوستان منتظرتونن:n24:
من در مورد وضعیت Adsl مخابرات که قبلاً داشتم توضیح دادم و با شاتل مقایسش کردم.
شما اگه باز هم متوجه نشدین بیاین تو پیام خصوصی رایگان به شما رژه رفتن رو یاد میدم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.