مشاهده نسخه کامل
: ریست شدن سیستم بعد از اومدن لوگوی ویندوز
Amirwwe619
27-06-2013, 20:59
سلام ، سیستمم بعد اینکه لوگوی ویندوز میاد ریست میشه ، ویندوز هم میخوام عوض کنم میگه هارد وجود نداره ولی تو قسمت تنظیمات مادربرد هارد رو میشناسه
هارد رو روی یه سیستم دیگه نصب کردم بالا اومد به راحتی
مشکل چی میتونه باشه؟
باطری مین را بیرون بیاریدتا بورد دیفالت بشه بعدازاین کارکابل دیتاوپاورهاردرا چک کنیدکه مشکلی نداشته باشد اگرسیم پاورهاردازپاورآزادداریدعو ض کنیدمشکل حل خواهد شدبرای اینکه مطمن بشیدکه هاردمشکلی نداردیا بدسکتورنشده باسیستمی که هاردباآن تست کردید نرم افزارhd regenator رانصب کنیدوهارد راتست کنید .
سلام ، سیستمم بعد اینکه لوگوی ویندوز میاد ریست میشه ، ویندوز هم میخوام عوض کنم میگه هارد وجود نداره ولی تو قسمت تنظیمات مادربرد هارد رو میشناسه
هارد رو روی یه سیستم دیگه نصب کردم بالا اومد به راحتی
مشکل چی میتونه باشه؟
اگه هارد سالمه یا مشکل از دمای قطعات است یا رم یا پاور سیستم کابل هارد رو بکشین و ببینید در این شرایط ریست میشه یا نه
ghasemweb
17-07-2013, 01:40
آقا این اتفاق واسه منم افتاد. کسی راه حل مطمئن تری به نظرش نمیرسه؟؟ دوستان همه چیو احتمال دادن جز نوع ویندوز! ممکنه از نسخه ی ویندوز هم باشه؟؟
آقا این اتفاق واسه منم افتاد. کسی راه حل مطمئن تری به نظرش نمیرسه؟؟ دوستان همه چیو احتمال دادن جز نوع ویندوز! ممکنه از نسخه ی ویندوز هم باشه؟؟
بله میتونه از ویندوز باشه ولی وقتی در نصب ویندوز موقع شناسایی پارتیشن ها باز هم این اتفاق افتاد خوب این دیگه مشکل سخت افزاری است و نمیتونه نرم افزاری باشه
ghasemweb
17-07-2013, 18:21
آقا یه ویندوز دیگه نصب کردم فعلا که درست شده ممنون از همگی یا حق...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.