ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با آنتن تلویزیون

a6543210
27-06-2013, 18:53
سلام
دوستان این آنتن تی وی مون نمی دونم چش شد دیگه کار نمی کنه!(صفحه آبی می یاد و اصلا تصویر نداریم)
قضیه از این قراره که تی وی برفک نشون می داد!ما هم یکی رو فرستادیم مثل قیدما:n02: بالا پشت بوم و تا جای آنتو عوض کنیم و تصویر بهتر بگیرم
الان نمی دونم چی شه قطع شده! از این آنتن های سیماست که از پایین می چرخه(ولی آلمیچرش خرابه باید بریم بالا!)
سیمو با اهم متر تست کردم برق درست از منبع تغذیه می رسه(البته کنار تی وی 9 ولت هست ولی بالا پشت بوم 8 ولت نشون می ده که فک کنم طبیعیه)
سیم یکم خودگی داره ولی قطعی فک نکنم چون برقو نشون می ده!
سیم به داخل آنتن هم می دونم درست وصله! فقط مدار داخل انتن رو نگاه کردم احساس می کنم برق داخلش توزیع نمی شه.داداش کوچیکه می گفت قبلا برق می اومد توش به دوشاخه هاش دست می زدی یه برق کوچولو می گرفت ولی الان نه!احساس می کنم برد مشکل پیدا کرده
نمی دونم
شرمنده زیاد شد
امیدوارم کمکی کرده باشین:n03:

matinpour
27-06-2013, 19:13
سلام
دوستان این آنتن تی وی مون نمی دونم چش شد دیگه کار نمی کنه!(صفحه آبی می یاد و اصلا تصویر نداریم)
قضیه از این قراره که تی وی برفک نشون می داد!ما هم یکی رو فرستادیم مثل قیدما:n02: بالا پشت بوم و تا جای آنتو عوض کنیم و تصویر بهتر بگیرم
الان نمی دونم چی شه قطع شده! از این آنتن های سیماست که از پایین می چرخه(ولی آلمیچرش خرابه باید بریم بالا!)
سیمو با اهم متر تست کردم برق درست از منبع تغذیه می رسه(البته کنار تی وی 9 ولت هست ولی بالا پشت بوم 8 ولت نشون می ده که فک کنم طبیعیه)
سیم یکم خودگی داره ولی قطعی فک نکنم چون برقو نشون می ده!
سیم به داخل آنتن هم می دونم درست وصله! فقط مدار داخل انتن رو نگاه کردم احساس می کنم برق داخلش توزیع نمی شه.داداش کوچیکه می گفت قبلا برق می اومد توش به دوشاخه هاش دست می زدی یه برق کوچولو می گرفت ولی الان نه!احساس می کنم برد مشکل پیدا کرده
نمی دونم
شرمنده زیاد شد
امیدوارم کمکی کرده باشین:n03:

دوست عزیز
سعی کنید برای تست از آنتن معمولی استفاده کنید چون آنتنهای برقی اگر خراب شود ممکن است که به تیونر تلویزیون تان آسیب بزند
برای تست کابل کافی که سر های سیم را از هم جدا کنید و با اهم متر از یک طرف دو تا سیم را چک کنیم چون سر دیگر باز است اگر اهم متر حرکت کرد به این منظور است که سیم شما اتصال کو تاه دارد و باید تعویض شود اگر سالم بود آن وقت اتصال کابل با فیش به درستی وصل شود بطوری که هیچ یک از سیمها به دیگری اتصال نکندو در جای خود محکم بسته شده باشد و آن سر دیگر هم به آنتن به همین ترتیب وصل شده باشد اگر همه چیز درست بود آن وقت نگاه کنید که جهت آنتنهای همسایه هایتان به کدام جهت است شما هم همان جهت بگردانید و آن را محکم کنید و بعداز نصب فیش به تلویزیون دوباره از تلویزیون کانال یابی کنید اگر درست نشد ممکن است که تیونر تلویزیو نتان آسیب دیده باشد.

a6543210
28-06-2013, 22:42
بله مثل اینکه مشکل از خوردگی سیم بود.تا یه حدودی یه سیم انداختم بهتر شده ولی هنوز یکم خش نشون می ده!
دوستان به نظرتون اگه یه گیرنده دیجیتال بگیرم خوب نشون می ده یا باید این آنتنم عوض کنم؟
ممنون می شم یه گیرنده دیجیتال خوب البته نه زیاد گرون بهم معرفی کنید
مرسی:n12:

hapalii
29-06-2013, 00:36
بله مثل اینکه مشکل از خوردگی سیم بود.تا یه حدودی یه سیم انداختم بهتر شده ولی هنوز یکم خش نشون می ده!
دوستان به نظرتون اگه یه گیرنده دیجیتال بگیرم خوب نشون می ده یا باید این آنتنم عوض کنم؟
ممنون می شم یه گیرنده دیجیتال خوب البته نه زیاد گرون بهم معرفی کنید
مرسی:n12:

معمولا اگر با انالوگ کمی مشکل داشته باشید گیرنده دیجیتال تصویر صاف رو بشما میده چون یک گیرنده دیجیتال با انتن ضعیف تر هم کار می کنه .
ایکس ویژن الان حدود 95 تا 110 تومان مدلهاش بد هم نیستند البته تا حالا خودم باهاشون زیاد کار نکردم ولی فکر هم نمی کنم برند های مختلف تفاوت های فاحشی با هم داشته باشند الان .