ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : MSI Vs ASUS

تاتانی
27-06-2013, 11:32
سلام به همه
من میخواستم یه نظرخواهی از دوستان بکنم
اونم در مورد سری های Game دو شرکت ASUS و MSI هستش
میخواستم ببینم کدومش در حال حاضر قویترین لپ تاپ گیم رو عرضه کردن؟
با توجه به اینکه MSI سری جدید DRAGON EDITION 2 رو منتشر کرده و در اون از گرافیک قدرتمند Geforce GTX 780 استفاده کرده ولی قویترین لپ تاپ های Asus همچنان دارای گرافیک های Geforce GTX 680 & 770 هستن .
به نظرتون در آینده ی نزدیک Asus هم لپ تاپ قوی در این رده تولید میکنه یا نه؟
و در کل اگه شما مشکل بودجه نداشتین کدوم رو انتخاب میکردین؟

D E M O N
27-06-2013, 11:57
شما الان میخوایید بین دو برند مقایسه انجام بدید که کار نشدنی هست که بگیم در کل این بهتره یا اون !
مدل های انتخابی خودتون رو بگید
هر چند من برای لپ تاپ متوسط / قوی / گیم همیشه M S I رو پیشنهاد میکنم.
:n25:

3aman021
27-06-2013, 14:26
اسوس سری جدید گیمینگ g750 را معرفی کرده و به زودی وارد بازار میشه

parsicola
27-06-2013, 21:16
فعلا مدل دراگون 2 msi . مخصوصا که در اون چندتا هارد دیسک جامد SSD رو به صورت RAID بسته ! یعنی سرعت خدا. از اونطرف هم نمایندگی ایسوس در ایران در دو سال گذشته در بخش گیمینگ اصلا خوب کار نکرده و مدلهای خیلی قدیمی رو میفروشه و هنوز هم لبتاپ های گیمینگش با کارت سری 500 هستش ! باورتون میشه :n09: . کم مونده سری کلاسیک MSI از سری گیمینگ نمایندگی ایسوس هم بیشتر فریم تو بازی بدند. معلوم نیست اینارو از کجا پیدا میکنه و به خریداران ناشی و پولدارمیندازه.
اما در بخش رده کلاسیک و کاربردی داره برعکس میشه و msi نزدیک به یکسالی هست که حرکتی نکرده به جاش ایسوس تو چندماه گذشته فعالیت خوبی داشته.

تاتانی
29-06-2013, 11:14
شما الان میخوایید بین دو برند مقایسه انجام بدید که کار نشدنی هست که بگیم در کل این بهتره یا اون !
مدل های انتخابی خودتون رو بگید
هر چند من برای لپ تاپ متوسط / قوی / گیم همیشه M S I رو پیشنهاد میکنم.
:n25:

منم موافقم MSI در هر زمینه ای قوی تره نسبت به قیمتش
بری مثال شما آخرین مدل Asus رو با Dragon Edition 2 GT 70 ام اس آی مقایسه کنید

hithd
07-07-2013, 00:30
دقیقاً فعلان سیاست نمایندگی ایسوس اینه که روی مدلهای پر فروش بیشتر تمرکز کنه// وبنظرم خود ایسوس هم خیلی ضعیف عمل کرده/البته ام اس آی هم قویترین لپتاب گیم دنیا رو تولید نمیکنه اما تو این چند سال خودشو خوب بالا کشیده!!!
ضمناً از لحاض گارانتی ام اس آی حرفی برای گفتن نداره!!! چون هم گارانتیش کمتره و هم تعداد شرکتهای پشیبانی داخلیش همون یک عدده در صورتی که ایسوس 24 ماه گارانتی داره خدماتش متمرکز هست یعنی مهم نیست گارانتی شما برای چه شرکتی هست به شما خدمات میدن///بهتره ماتریکس فکری به حال مدت زمان گارانتیش بکنه چون واقعاً لپتاب بعد از 13 ماه تازه به مشکل میخوره!!!

parsicola
07-07-2013, 22:08
با مدت 13 ماه موافقم که کمه و باید به 24 ماه برسونه. اما کیفیت خدماتش خوبه و رسیدگی میکنن و مهمتر از اون برخلاف بقیه برندها که چندین نماینده دارند و هرکدوم یه قر و اطوار ، msi یه نماینده داره و یه قانون در تمام کشور واسه همین هم چه از دفتر مرکزی تهران بخری و چه از اهواز قیمتها یکیه. اما ایسوس رو تو یه روز واحد میشه با 10 تا قیمت و ده تا گارانتی و کوفت بخری. یکی اشانتیون میده یکی یه لگد هم میزنه بجاش. اوضاع ایسوس با این گارانتی ها و فروشگاه های متفرقه تاسف باره.

sh@y@n
08-07-2013, 20:46
با مدت 13 ماه موافقم که کمه و باید به 24 ماه برسونه. اما کیفیت خدماتش خوبه و رسیدگی میکنن و مهمتر از اون برخلاف بقیه برندها که چندین نماینده دارند و هرکدوم یه قر و اطوار ، msi یه نماینده داره و یه قانون در تمام کشور واسه همین هم چه از دفتر مرکزی تهران بخری و چه از اهواز قیمتها یکیه. اما ایسوس رو تو یه روز واحد میشه با 10 تا قیمت و ده تا گارانتی و کوفت بخری. یکی اشانتیون میده یکی یه لگد هم میزنه بجاش. اوضاع ایسوس با این گارانتی ها و فروشگاه های متفرقه تاسف باره.
مال من فکر کنم 2 سال گارانتی داشت
کلا ماتریس خدماتش خیلی خوبه نسبت به بقیه