مشاهده نسخه کامل
: time of day clock stop لپتاپ دل 1525
berendji
27-06-2013, 00:06
دوستان سلام . باطری که زیر موس پد هست رو عوض کردم ولی مشکل حل نشد.داخل لپ تاپ باطری دیگری هست یا کار دیگری باید انجام بدم؟ یا باطری اصلی لپ تاپ باید تعویض بشه؟
سعید1400
27-06-2013, 14:18
میبخشید میتونستید مشکلتون رو هم اینجا عرض کنید چون نمیتونیم کل تایپیک ها رو بگردیم تا مشکل شما رو پیدا کنیم
berendji
27-06-2013, 15:23
میبخشید میتونستید مشکلتون رو هم اینجا عرض کنید چون نمیتونیم کل تایپیک ها رو بگردیم تا مشکل شما رو پیدا کنیم
ببخشید متوجه منظورتون نشدم؟ مشکل من تو عنوان تاپیک بالای همین کادر هم هست . لازم نیست جایی رو بگردی
mohammadi_4u
27-06-2013, 17:56
سلام
تو فرومهای خارجی گفته با تعویض باطری حل میشه اما محل باطری رو اطراف کانکتور صفحه کلید زیر هارد گفته!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما یه سایت دیگه گفته در صورتی که باطریو تعویض کردید و جواب نداد به مشکل مادربرد میشه شک کرد.
بایوس رو هم اپدیت کنید
Sent by Tapatalk
berendji
28-06-2013, 18:14
سلام
تو فرومهای خارجی گفته با تعویض باطری حل میشه اما محل باطری رو اطراف کانکتور صفحه کلید زیر هارد گفته!!
اما یه سایت دیگه گفته در صورتی که باطریو تعویض کردید و جواب نداد به مشکل مادربرد میشه شک کرد.
بایوس رو هم اپدیت کنید
Sent by Tapatalk
ممنون دوست عزیز.وقتی باطری بایوس رو درمیاریم باید چند بار دکمه پاور رو بزنیم .من این کار رو نکرده بودم.بدین ترتیب مشکل حل شد.جای باطری هم زیر موس پد هست دقیقا.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.