ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیشنهاد لپ تاپ برای کار طراحی و برنامه نویسی

turkughly
26-06-2013, 19:13
سلام دوستان عزیز
من میخوام برای شرکت دوتا لپ تاپ بگیرم یکیش واسه برنامه نویس و یکی هم واسه گرافیست . و دوتا سوال دام
1 - اولا لپ تاپ پیشنهاد میکنید یا پی سی ؟
2 - دوما بیشتر مارک اسوس رو پسند میکنم البته چون خودم ازش استفاده میکنم دوس دارم اگه برندهای دیگه هم بهتر باشن مشکلی نیست . در ضمن قیمت هر دو نهایت 8 تومن باشه روهم.

پیشاپیش از جواباتون ممنونم

turkughly
28-06-2013, 16:23
منتظر پاسخم

persiantoolsbaz
06-07-2013, 10:54
اگه لپ تاپ قوی میخوای n5521 دل یکی از گزینه هایی میتونه باشه که بگیری .
با کانفیگ : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thor God
06-07-2013, 18:44
هر دو رو هم 8 تومن یا تک تک ؟
لپ تاپ کار هر دو رو راه می اندازه ولی دسکتاپ بهتره.

برای گرافیست: اگر واقعا رندرینگ بالا نیاز داره وحرفه ای کار می کنه بهتره یه کیس ببندی با رم و پردازنده بالا. تو این مورد دسکتاپ قطعا بهتره. اما اگه با نرم افزار های ساده تر مثله فوتوشاپ کار می کنه لپ تاپ هم خوبه
در مورد برنامه نویس: فرقی بین لپ تاپ و کیس وجود نداره ولی به دلیل اینکه فکر نکنم سیستم رو حمل کنه باز هم همون کیس بهتره اما بیستر بودجه رو برای گرافیستتون کنار بزارید.
توجه کن که من از مقدار کار این دو شخص با خبر نیستم و بهتره خودشون بیان یه سیستم پیشنهاد بدن ( از نظر سخت افزار ) ولی دسکتاپ در کل بهتره.

بنده تو کاره سخت افزار هم نیستم که نظر بدم اما یه پردازنده i7 برای گرافیست و i5 برای برنامه نویس.هارد هم بسه به نیازهاشون انتخاب بشه. بهتره یه تاپیک تو بخش سخت افزار بزنید.

اما برای لپ تاپ تا 4 تومن y500 از لنوو و n56vz از ایسوس برای گرافیست و v3 از ایسر با پردازنده i5 برای برنامه نویس خوبه.

________
برای گرافییست، رم و پردازنده بالا و برای برنامه نویس یه سیستم معمولی خوبه.
موفق باشید

elaheeshgh
09-07-2013, 12:53
mer30 az hame dostan:n16::n16::n16: