ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید LED 3D- 40 or 42 تا سقف 3 تومن

hamed.record
25-06-2013, 21:54
سلام به همگی
دوستان همون طور که از عنوان تاپیکی که زدم معلومه قصد خرید ال ای دی سه بعدی 40 یا 42 اینج تا سقف قیمت 3 میلیون تومان رو دارم... البته قبل از اینکه تاپیک بزنم تو سایت و سایتهای دیگه هم رفتم که بصورت اجمالی یه سری اطلاعات کسب کنم که چند تا مدل در زیر ذکر میکنم که دوستان لطف کنن نظرشون رو با دلیل و ارجحیت مدلها به بگن البته اگر مدلهای دیگری رو هم نظر دارید با ادله بهم بگید ممنون میشم

سامسونگ 40ES6960
سامسونگ 40es6980

ال جی 42LM66900

من تا جایی که تحقیق کردم فکر کنم این سه مدل به قیمت که من میتونم بپردازم بخوره البته قیمت 6980 رو نمیدونم چنده

در مورد سه بعدی هم گشتیم آخر نفهمیدم پسیو خوبه یا اکتیو (ولی انگاری اکتیو برتری باز داشت با توجه به سر درد یا سرگیجه) در این مورد هم دوستان نظر بدن چون واقعاً کیفیت و عمق تصویر و رنگ خیلی ملاکه و اینکه امدیم چند وقت دیگه فیلمای 4k امد این هوشمندانه که اسم بردم کیتشون عوض میشه ؟

و یه موضوع دیگه هم که مطرحه اینه که واقعاً سر درگم شدم دوستانم میگن برند lg خوبه سامسونگ ال میشه بل میشه یکی میگه پانوسونیک خوبه و ... ، من خودم اصلاً نسبت به برندی تعصب ندارم و فقط عمر ، کارایی ، کیفیت که همه انتظارشو دارن برام مهمه (پ ن پ به غیر اینا مگه چیزه دیگه ای مهمه D:)

و در آخر اینکه وضعیت دلار چنانچه رو به پایینه میشه امید داشت و فعلاً دست نگه دارم برای خرید ؟

با تشکر از توجه و عنایت شما دوستان عزیز

hapalii
25-06-2013, 22:18
سلام

6980 حدود .2.950 و 6960 هم چون تو بازار کمه حدود 2.850 قیمت ال جی رو که گفتید دقیق ندارم ولی باید حدود 3 تومان باشه .
اینکه پسیو بهتره یا اکتیو میشه دربارش بحث کرد اما خیلی تو نخش نباشید قول می دم زیاد ازش استفاده نکنید برای همین ملاک مهمی برای انتخاب نیست از نظر من
این مدلهایی که گفتید هیچ کدام قابلیت ارتقاء سخت افزاری ندارند ولی حتی اگر داشتند هم اینطور نیست که با اضافه کردن کیت تی وی Full HD شما تبدیل به یک تی وی 4K بشه چون این به رزولوشن پنل مربوطه و با اضافه کردن سخت افزار پنل که عوض نمیشه این ارتقاء فقط تی وی رو در بخش اسمارت و اینترنت و همچنین کنترل حرکتی و صوتی قوی تر می کنه .

در مورد کیفیت برند ها به جز پاناسونیک همگی تو ایران مونتاژ می شوند و خیلی تفاوت فاحشی تو کیفیت ساخت ندارند .

اما این که دست نگه دارید یا نه دلار که اتفاق خاصی براش نمی افته قول می دم دوباره بالا بره و تو بهترین حالت روی همین 3000 تا 3200 بازی می کنه قیمت دلار وقتی مهمه که ثابت باشه و الا نه دلار 2850 تومانی چند روز پیش تو قیمت گذاری ها ملاک قرار می گیره و نه دلار 4830 تومانی چند ماه پیش درضمن برای شرکتها میزان دلار ارائه شده در اتاق مبادلات ارزی مهمه نه قیمت استانبول

اما این که صبر کنید یا نه به نظر من دیگه الان بد نیست صبر کنید مدل های جدید تقریبا یک ماه دیگه به بازار بیاد البته طبیعتا موقع ورود قیمت بالائی دارند پس باید باز هم بیشتر صبر کنید تا قیمتهاشون معقول بشه اگر می تونید 3 ماه دیگه صبر کنید پس صبر کنید اما اگر منظور از صبر کردن 1 ماه همین الان بخرید چیزی رو از دست نمی دید.

hamed.record
25-06-2013, 22:34
خیلی ممنون از راهنمایی جامعتون آقای hapalii ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .... آره سه ماه رو میشه دست نگه داشت آدم عجولی تو خرید نیستم ، حالا این مدل ها که میاد برای تمامیه برندها هست و اینکه با قیمت مد نظر من خیلی تفاوت ممکنه داشته باشند؟ (حتی بعد از پایین امدن قیمت)

فقط اینکه 6980 با 6960 یا 6950 اختلافشون(سخت افزاری یا نرم افزاری) فاحشه ؟ اگه هست در چه چیزایی؟

من الان این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشنا شدم و رفتم قیمت 6980 رو 3.350 زده تاریخ آپدیتش زده برای امروز یعنی بالاتر از قیمت بازار میگه این سایت؟

و یه سوال اینکه ایم مدل سامسونگ با فیلمای زیر نویس SRT فارسی مشکل که نداره ؟ اینم یکی از مسئالی هست که ممکنه اذیت کنه آدم رو

hamed.record
27-06-2013, 15:17
دیگه کسه دیگه ای نبود ما رو راهنمایی کنه

amir_t6262
27-06-2013, 18:07
خیلی ممنون از راهنمایی جامعتون آقای hapalii ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .... آره سه ماه رو میشه دست نگه داشت آدم عجولی تو خرید نیستم ، حالا این مدل ها که میاد برای تمامیه برندها هست و اینکه با قیمت مد نظر من خیلی تفاوت ممکنه داشته باشند؟ (حتی بعد از پایین امدن قیمت)

فقط اینکه 6980 با 6960 یا 6950 اختلافشون(سخت افزاری یا نرم افزاری) فاحشه ؟ اگه هست در چه چیزایی؟

من الان این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشنا شدم و رفتم قیمت 6980 رو 3.350 زده تاریخ آپدیتش زده برای امروز یعنی بالاتر از قیمت بازار میگه این سایت؟

و یه سوال اینکه ایم مدل سامسونگ با فیلمای زیر نویس SRT فارسی مشکل که نداره ؟ اینم یکی از مسئالی هست که ممکنه اذیت کنه آدم رو

در مورد بالا و پایین رفتن قیمت که بعید میدونم قیمتها پایین بره. حداکثر کاری که میکنند این است که هدیه بگذارند روی برخی مدلهایشان که مردم تشویق شوند به خرید.
این کار خصوصا در زمان عرضه مدلهای جدید رخ میده.

در مورد قیمت سایت هم خب میشه چانه زد و تخفیف هم گرفت.

در مورد سوال آخر هم خیالت راحت. در هیچکدام از این سه مدلی که گفتی و سایر مدلهای سامسونگ مشکلی با زیرنویس srt نخواهی داشت.

hapalii
27-06-2013, 20:29
این که قیمت های چطور بشه نمیشه گفت ولی با چشمانداز رو برو فکر نمی کنم مدل های جدید گرانتر باشند البته تو محصولات هم رده و بعد از فروکش کردن تب قیمت مدل های جدید
سه مدل ذکر شده بالا تفاوت فاحشی با هم ندارند 6980 . 6960 که تقریبا مثل هم هستند فقط توی پردازنده فرق دارند اما در کل من 6960 رو به خاطر محل قرار گرفتن بلندگو هاش و دیزاین بهتره بیشتر می پسندم . در ضمن دو مدل اول الان تو بازار خیلی کمه 6980 رو هم می تونید حدود 2.950 که گفتم پیدا کنید . با زیر نویس هم که گفتید هیچ مشکلی ندارند .

Dark Prince
28-06-2013, 01:45
دوستان من کیفیت رنگ و تصویر خیلی واسم مهمه! بنظرتون تو رنگ و تصویر سامسونگ بهتر عمل میکنه یا LG؟
3D تو تکنولوژی Active واقعا بعد نیم ساعت فیلم دیدن سردرد میاره؟ Samsung قابلیت Dual Play ـه LG رو نداره که تو بازی ها هر کسی صفحه ی خودش رو جداگانه میبینه؟
شرکت ها کی سری جدید TVـهاشون رو معرفی میکنند؟ بنظرتون صبر کردن ارزشش رو داره؟

hapalii
29-06-2013, 00:29
از نظر من کیفیت دو بعدی سامسونگ بهتره
اینکه اکتیو بعد نیم ساعت باعث ناراحتی چشم میشه یا نه رو نمیشه گفت چون به آدمش بستگی داره و همینطور به نوع عینک من مشتری دیدم که حتی با یک دقیقه دیدن تصویر سه بعدی پسیو هم احساس سر درد عجیبی می کرد اما بطور کلی پسیو از این نظر کمتر ادم ور ازار میده در مورد Dual Player هم فقط ال جی فعلا داره هیچ کدام از مدل های سامسونگ همچین قابلیتی ندارند .
سری جدید هم اخر تیر ماه وارد بازار میشه اما قطعا موقع ورود قیمت بالایی داره اگر می تونید تا مهر ماه صبر کنید فکر کنم بتونید سری های جدید رو با قیمت مناسب تر تهیه کنید . ( البته تو شرایط طبیعی بازار )