ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : undersample در آمار یعنی چی؟

srh124
24-06-2013, 19:21
سلام
من در حین ترجمه به عبارت زیر برخورد کردم که عبارت undersample رو توی اون نمی فهمم.

Survey researchers often recalculate the results of public opinion polls in order to produce more accurate estimates by giving more weight to respondents thought to represent undersampled groups within the population.

کسی میدونه توی آمار معادل فارسی این کلمه چی هست؟
اصلا دیکشنری آمار یا ریاضیات خوب کسی میشناسه؟

ممنون میشم کمک کنید.

kvhsade
26-06-2013, 10:32
سلام دوست گرامی از تاخیر جواب عذر میخام من این جواب را از یک سایت دیگر گرفتم که عین آن را اینجا میزارم امیدوارم براتون مفید باشه:

( سلام بین این واژه توی آمار خیلی معروف نیست!
اما طبق معنی واژه های اینچنینی که در واژه نامه مرکز آمار ایران هست میشه اونو <کم نمونه گیری شده> در نظر گرفت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

srh124
27-06-2013, 09:23
سلام دوست گرامی از تاخیر جواب عذر میخام من این جواب را از یک سایت دیگر گرفتم که عین آن را اینجا میزارم امیدوارم براتون مفید باشه:

( سلام بین این واژه توی آمار خیلی معروف نیست!
اما طبق معنی واژه های اینچنینی که در واژه نامه مرکز آمار ایران هست میشه اونو <کم نمونه گیری شده> در نظر گرفت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دستتون درد نکنه.
این واژه نامه مرکز آمار ایران به صورت الکترونیکی هست که بشه ازش استفاده کرد؟ یا هر واژه نامه اماری دیگه که شما می شناسید.
جسارتا یه سوال دیگه: Post-Enumeration Surveys رو شما چی ترجمه می کنید؟ معنای این اصطلاح این هست: بررسی ای که در فاصله یک ماه بعد از سرشماری انجام می شود تا تعیین شود چه تعداد از افراد شمارش نشده و چه تعداد دو بار شمارش شده اند.

kvhsade
27-06-2013, 10:35
سلام دوست گرامی من این آدرس را از طریق سرچ کردن یافتم متعلق به پژوهشکده آماری است امیدوارم مفید باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته برای واژه شما معادلی پیدا نکرد