ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مارکت ایرانی اندروید ورژن 2 به روز شد !

titanium_zarin
24-06-2013, 13:38
سلام ...
این شما و این هم ورژن 2 از برنامه مارکت ایرانی اندروید !
بعد از 7 ماه با ورژنی اینجا هستیم که همه چیزش تغییر کرده و نو شده !
سعی کردیم ورژنی باشه که باگ نداشته باشه و خوب و کامل کار کنه ولی میدونید ما هم محدودیم و ممکن هست چیزی از دست ما در رفته باشه !
پس لطفا مثل همیشه و همه این مدت کمک کنید تا به روز تر بشیم !

--->>> اگر بعد از آپدیت نرم افزار با Force Close مواجه شدید حتما Clear Cache را انجام دهید <<<---

اسکرین شات :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

titanium_zarin
24-06-2013, 20:30
کسی تست نکرده ؟؟
نظری چیزی ؟؟

titanium_zarin
01-07-2013, 17:28
سرور ارتقا پیدا کرد !!
لطفا اگر کسی تست کرد خبر بده !!

befermatooo
02-07-2013, 12:11
برنامه هاش رایگانه دیگه ؟

مثل بازار که نیست ؟

+ تکمیلی :

متاسفانه مانند مارکت بازار ، تنوع نرم افزاری نداره . بازرار با این همه نامردیش :n02: تنوع خیلی زیادی داره تو برنامه هاش .

titanium_zarin
18-07-2013, 13:14
برنامه هاش رایگانه دیگه ؟

مثل بازار که نیست ؟

+ تکمیلی :

متاسفانه مانند مارکت بازار ، تنوع نرم افزاری نداره . بازرار با این همه نامردیش :n02: تنوع خیلی زیادی داره تو برنامه هاش .

ببخشید شما به چی میگید تنوع ؟؟
من که شاخ در اوردم !!

befermatooo
13-08-2013, 09:16
ببخشید شما به چی میگید تنوع ؟؟
من که شاخ در اوردم !!

خیلی از برنامه ها رو سرچ کردم توش اما موجود نبود ولی تو کافه بازار بود !

نمیدونم ، شاید هنوز کامل نشد که قاعدتا کامل میشه .

CV30
25-08-2013, 11:42
خیلی از برنامه ها رو سرچ کردم توش اما موجود نبود ولی تو کافه بازار بود !

نمیدونم ، شاید هنوز کامل نشد که قاعدتا کامل میشه .

حالت خوبه?!!!!!!
این مارکت کاملترین مارکت ایرلنه اونوقت تو اومدی میگی بازار کامل تره !!!!!!!!
بازار نصف اینم برنامه نداره.

CV30
25-08-2013, 11:43
این ورژنش جالب نیس زیاد اخه هم سنگین تر شده هم سرعتش پایینه
من فعلا دارم از قبلی استفاده میکنم .