مشاهده نسخه کامل
: گرین یا گیگابایت؟
fanoose darya
24-06-2013, 12:06
سلام...
در کل کدام یک بهتره، گرین یا گیگابایت؟
اگه برا سیستم من یه پاور عالی پیشنهاد بدین ممنون میشم؟
M.B : Elite G41T-M12
CPU : CORE 2DUO E8400
Vga : nVIDIA Gforce GT430 2GB DDR3
Hdd Int. : WD 320GB
HDD Ext. :WD 500GB USB 3.0
DvD rw : Liteon
CD rw : Sony
Ram : 2*2gig DDr3
Mouse & Keyboard & TVcard & Fan
Behrouz_se60
03-07-2013, 19:49
من تا حالا ندیدم که گیگابایت پاور بزنه بهتره بی خیال اون بشی چون تازه وارد بازار شده البته من اطلاع ندارم چند ساله تو بعد جهانی وارد شده ولی گرین حداقل 10 ساله تو این زمینه فعالیت داره ، بین این دو تا فعلا گرین بگیر.پاور 450 وات هم برات جوابگو هست ولی اگر خواستی واسه اینده نگری کنی پاور 580 بگیر که بعدش بخواهی کارت گرافیک قوی بخری
mehrdad x
12-08-2013, 04:22
من تا حالا ندیدم که گیگابایت پاور بزنه بهتره بی خیال اون بشی چون تازه وارد بازار شده البته من اطلاع ندارم چند ساله تو بعد جهانی وارد شده ولی گرین حداقل 10 ساله تو این زمینه فعالیت داره ، بین این دو تا فعلا گرین بگیر.پاور 450 وات هم برات جوابگو هست ولی اگر خواستی واسه اینده نگری کنی پاور 580 بگیر که بعدش بخواهی کارت گرافیک قوی بخری
من شنيدم گرين ديگه كيفيت سابقشو نداره!!!
خودم هم حدود يک ماه و نيم قبل يه پاور گرين خريدم دقيقا بعد از 20 روز از كار افتاد و رفت واسه گارانتى...:n03:
(با وجود اينكه ميگفتن گارانتى تعويض داره فرستادنش واسه تعمير و هنوز به دستم نرسيده!!!)
البته شايد واسه بدشانسى خودم بوده:n14:
siya vash
22-11-2013, 20:36
سری B-OC گرین که از 650 شروعمیشه تا 1600 وات کیفیت ساخت فوق العادخ ای داره و جدیدا تو بازارهای داخلی بود. تا چند وقت پیش تو بازارهای داخلی نمیدادنند اون طور که من اطلاع دارم. با 62 ماه گارانتی و کلی مزایای دیگه که خیلی از مارکهای معروف این مزایا رو ندارند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی از پاورهای شکیل و بسته بندی موجود تو بازار که مارکهای معروف هم هست توان واقعی پاور خیلی کمتر از توای که رو جعبه یا پاور میزنند. متاسفانه بعضی از وارد کننده ها برچسب مورد نظر رو کنده و برچسب توان بالاتر و با قیمت بالاتر میفروشند. پس سعی کن از نمایندگی بگیری تا پاور 300 وات رو جای 700 وات بهت نفروشند. چون مغایر قوانین انجم هست نمیتونم بگم ولی تو پاساژ های معروف ولیعصر حتی پلاک مغازه رو هم میدونم که اجناسی با تعئیض برچسب و با توان کمتر و قیمت بیشتر می فروشند.
نمیدونم چرا پاور ریین بعد 20 روز خراب شد ولی من و user هام از گریین همیشه استفاده میکنیم و روزی 18 ساعت سیستم روشن هست و سالها برای پاور اتفاقی نمیفته تا اینکه به دلیل تعویض قطعات و استفاده از پاور با توان بالاتر عوض میکنیم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.