wichidika
24-06-2013, 09:34
با غذاهای ارگانیک آشنا شویم
در حال حاضر برای پیشگیری از خطرات ناشی از آفتزدگی از انواع کودهای شیمیایی و سموم در محصولات کشاورزی و دامی استفاده میشود که میتوانند عوارض بسیاری را برای افراد ایجاد کنند به همین دلیل محققان به فکر تهیه غذاهای ارگانیک یا طبیعی افتادهاند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Tweet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، امروزه به دلیل افزایش جمعیت، مسئله تامین غذا یکی از چالشهای مهم دولتمردان است و در حال حاضر در تمام دنیا برای پیشگیری از خطرات احتمالی ناشی از آفتزدگی، بیماریها و غیره محصولات کشاورزی و دامی از انواع کودهای شیمیایی، سموم، آنتیبیوتیک استفاده میشود.
در پارهای از موارد، استفاده بیش از حد این مواد شیمیایی میتواند با عوارضی مانند اختلال در کارایی قلب و بروز اشکال در سیستم خون رسانی بدن، اختلال در هضم غذا و کارکرد دستگاه گوارش، ابتلا به پارکینسون و پوکی استخوان، بروز نقصهای ژنتیکی، تولد نوزادانی با وزن کم و افزایش سقط جنین و اختلالات هورمونی سلامت افراد به ویژه کودکان و مادران باردار را به خطر اندازد.
گاهیاوقات، استفاده از انواع سموم یا اصلاحات ژنتیکی فقط به دلیل داشتن ظاهر زیبا یا نگهداری برای مدت طولانی است که نه تنها سودی برای مصرفکننده ندارد بلکه باعث عوارض جبران ناپذیری میشود.
بعد از گذشت سالها، محققان دوباره به این فکر افتادهاند که تهیه غذاهایی که هیچگونه مواد شیمیایی به آنها اضافه نشده و به شکل کاملاً طبیعی تهیه میشود علاوه بر داشتن ارزش غذایی بالا، عاری از هرگونه مواد شیمیایی مضر هستند.
در حال حاضر محصولات غذایی ارگانیک شامل انواع میوهها، سبزیها، غلات، حبوبات، گوشت گاو و گوسفند، شیر، گوشت مرغ و تخممرغ، عسل و دهها محصول کشاورزی و دامی در سراسر دنیا به شکل ارگانیک تولید میشود که البته این محصولات گرانتر از محصولات مشابه خود هستند.
* چگونه در منزل محصولات ارگانیک داشته باشیم
یکی از توصیههای مهم کارشناسان، استفاده از محصولات ارگانیکی است که به راحتی و بدون افزایش بار مالی میتوان آنها را تهیه کرد. سبزیکاری در مناطق شهری علاوه بر زیبایی به تازه شدن هوا کمک میکند و میتوانیم در فضاهای بسیار کوچک حتی در آپارتمان، برخی از این محصولات را پرورش دهیم.
تهیه یک گلدان کوچک از برخی سبزیها مانند جعفری، گشنیز، تره و غیره می تواند افراد را برای دریافت محصول ارگانیک کمک کند.
خانوادههایی که دارای حیات مستقل هستند میتوانند علاوه بر باغچههای سبزی، برای کشت انواع حبوبات و انواع سیفیجات مانند کدو و بادمجان، گوجهفرنگی، فلفل سبز و غیره اقدام کنند.
همچنین میتوان در مهدهای کودک و در مدارس، فضای مناسبی را برای تهیه باغچههای سبزیکاری در نظر گرفت و از محصولات آن برای تغذیه در وعده اصلی یا میانوعده و ترویج فرهنگ مصرف سبزی تازه بهرهبرد.
انتهای پیام/
در حال حاضر برای پیشگیری از خطرات ناشی از آفتزدگی از انواع کودهای شیمیایی و سموم در محصولات کشاورزی و دامی استفاده میشود که میتوانند عوارض بسیاری را برای افراد ایجاد کنند به همین دلیل محققان به فکر تهیه غذاهای ارگانیک یا طبیعی افتادهاند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Tweet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، امروزه به دلیل افزایش جمعیت، مسئله تامین غذا یکی از چالشهای مهم دولتمردان است و در حال حاضر در تمام دنیا برای پیشگیری از خطرات احتمالی ناشی از آفتزدگی، بیماریها و غیره محصولات کشاورزی و دامی از انواع کودهای شیمیایی، سموم، آنتیبیوتیک استفاده میشود.
در پارهای از موارد، استفاده بیش از حد این مواد شیمیایی میتواند با عوارضی مانند اختلال در کارایی قلب و بروز اشکال در سیستم خون رسانی بدن، اختلال در هضم غذا و کارکرد دستگاه گوارش، ابتلا به پارکینسون و پوکی استخوان، بروز نقصهای ژنتیکی، تولد نوزادانی با وزن کم و افزایش سقط جنین و اختلالات هورمونی سلامت افراد به ویژه کودکان و مادران باردار را به خطر اندازد.
گاهیاوقات، استفاده از انواع سموم یا اصلاحات ژنتیکی فقط به دلیل داشتن ظاهر زیبا یا نگهداری برای مدت طولانی است که نه تنها سودی برای مصرفکننده ندارد بلکه باعث عوارض جبران ناپذیری میشود.
بعد از گذشت سالها، محققان دوباره به این فکر افتادهاند که تهیه غذاهایی که هیچگونه مواد شیمیایی به آنها اضافه نشده و به شکل کاملاً طبیعی تهیه میشود علاوه بر داشتن ارزش غذایی بالا، عاری از هرگونه مواد شیمیایی مضر هستند.
در حال حاضر محصولات غذایی ارگانیک شامل انواع میوهها، سبزیها، غلات، حبوبات، گوشت گاو و گوسفند، شیر، گوشت مرغ و تخممرغ، عسل و دهها محصول کشاورزی و دامی در سراسر دنیا به شکل ارگانیک تولید میشود که البته این محصولات گرانتر از محصولات مشابه خود هستند.
* چگونه در منزل محصولات ارگانیک داشته باشیم
یکی از توصیههای مهم کارشناسان، استفاده از محصولات ارگانیکی است که به راحتی و بدون افزایش بار مالی میتوان آنها را تهیه کرد. سبزیکاری در مناطق شهری علاوه بر زیبایی به تازه شدن هوا کمک میکند و میتوانیم در فضاهای بسیار کوچک حتی در آپارتمان، برخی از این محصولات را پرورش دهیم.
تهیه یک گلدان کوچک از برخی سبزیها مانند جعفری، گشنیز، تره و غیره می تواند افراد را برای دریافت محصول ارگانیک کمک کند.
خانوادههایی که دارای حیات مستقل هستند میتوانند علاوه بر باغچههای سبزی، برای کشت انواع حبوبات و انواع سیفیجات مانند کدو و بادمجان، گوجهفرنگی، فلفل سبز و غیره اقدام کنند.
همچنین میتوان در مهدهای کودک و در مدارس، فضای مناسبی را برای تهیه باغچههای سبزیکاری در نظر گرفت و از محصولات آن برای تغذیه در وعده اصلی یا میانوعده و ترویج فرهنگ مصرف سبزی تازه بهرهبرد.
انتهای پیام/