ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ■ درخواست کتابی درمورد زمان امپراطوری روم (دوره حکومت های بزرگ )

salar79
24-06-2013, 03:45
ممکنه در خواستی که از شما دوستان داشتم یه خورده نا مفهوم باشه پس بیشتر توضیح میدم.
من عاشق فیلم هایی مثل گلادیاتور و امثال اون هستم که در زمان حکومت های بزرگ و قدرت مندی مثل امپراطوریی روم ساخته شدند من دنبال کتابی در مورد اون زمان هستم اشتباه نکنید من کتابی نمی خوام که تاریخی باشه و بیشتر امپراطوری رو توصیف کنه بلکه من دنبال داستانی در اون زمان هستم حالا چه واقعی چه غیر واقعی البته منظورم حتما امپراطوری روم نیست!
پیشا پیش ممنــــــــــــــون:n16:

gipsy2009
05-07-2013, 02:15
سلام نمیدونم دقیقا منظورتون از کدوم دوره حکومت روم هست,ولی باحالترین کتابی که داستانی-تاریخی هست و سراغ دارم
اسمش پشت درهای قسطنطتیه(یا دروازه,یادم نیست)هست که داستان سقوط قسطنطنیه(استامبول امروزی یا همون کنستانتینوپولس)پایتخت روم شرقی رو میگه که یکی از مهمترین بندرگاه های جهان برای تجارت اون موقع بوده
این که چطوری رومی ها که 400 نفر بیشتر نبودن جلوی ترکها مقاومت کردن و بزار خودمونی بگم که ترکها واقعا
با وجود اینکه چندین هزار نفر بودن پدرشون دراومد تا شهرو گرفتن اونم با کلی توپ که داشتن.همه این حوادث بصورت داستان بیان شده

P.S:کتاب پسر ایرانی نوشته رنولت هم خوبه ,درباره حمله اسکندر کبیر به ایران هخامنشی هست

بهرحال این 2تا کتاب بود که حالت داستانی داره و من میشناسم.اهان کتاب خداوندگار الموت هم هست که درباره حسن صباح
و دارودستشه ولی اینو بدون که به این کتابا مخصوصا این اخریه باید به چشم یه سرگرمی نگاه کنی نه بیشتر!

salar79
05-07-2013, 02:52
با عرض تشکر ببخشید این کتاب ها توی بازار هست یا باید دانلود کنم

gipsy2009
05-07-2013, 10:39
با عرض تشکر ببخشید این کتاب ها توی بازار هست یا باید دانلود کنم

کتاب خداوندگار الموت که حتما هست,پسر ایرانی هم بگردید میتونید پیدا کنید.قسطنطنیه رو ولی نمیدونم چون
اونی که من خوندم چاپ 49 بود

gipsy2009
05-07-2013, 11:47
مجموعه کتاب های چرا و چگونه هم 3جلد به اسمهای روم باستان ,یونان ,گلادیاتورها از نشر بنفشه چاپ شده.
این مجموعه کتاب برای نوجوانانه اما در حقیقت بیشتر به درد بزرگسالان میخوره و و اقعا اطلاعات عالی ای رو ارائه میده

payam178
05-07-2013, 23:18
سلام دوست من
ینده یک سری آدرس برای شما پیدا کردم.
لطفا این سایت ها را با دقت ببینید
انشاالله به کارتون بیاد
موفق باشید:n12::n12::n26:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

malkemid
27-08-2013, 02:21
کتاب سقوط امپراطوری روم...نوشته هاری ویتینگتون..ترجمه دکتر سیروس ارشادی...انتشارات امیرکبیر.

داستان خوبی هست و از روش فیلمی هم ساخته شده که سوفیا لورن توش بازی کرده.

البته کتابش کمی قدیمی هست و نمی دونم چاپ جدیدی ازش هست یا خیر. تو کتابفروشی قدیمی ها می تونید بیابید.