ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب بین hp dv6 7030 و ibm lenovo z500

vahid-online
23-06-2013, 22:00
سلام دوستان
خدمت اساتید محترم عرض کنم من بین انتخاب این دو مدل موندم
خواهش میکنم راهنمایی کنید.
دلیل بگید ک خیلی ممنون میشم
مررررسی دوستان :-*
hp dv6 7030 و ibm lenovo z500

vahid-online
23-06-2013, 22:13
کسی نیست جواب بده؟:n03::n03:

mohsenfhm
23-06-2013, 22:41
کاربردتون چیه ؟ چه انتظاری از لپ تاپ دارید ؟ چه کانفیگی مدنظر شماست ؟

NOR-1
23-06-2013, 23:31
اصلا شک نکن DV6 مخصوصا i7 و ویندوز 7
راستی با چه گارانتی می خواین بخرین؟

vahid-online
24-06-2013, 10:08
کاربردتون چیه ؟ چه انتظاری از لپ تاپ دارید ؟ چه کانفیگی مدنظر شماست ؟

نت-بازی البته نه زیاد-فتوشاپ-رندر کردن
البته میخام یچیزی بگیرم ک ازش راضی باشم و پشیمون نشم
اول نظرم رو hp بود ک نگاه کردم دیدم cpu نسل دوم هست ینی sandy bridg ک شک کردم بگیرم یانه.اخ میگن حتما ivy bridg بگیر!
نظر شما درمورد cpu چیه؟ فرق خاصی با intel core i5 3210 ک نسل سوم هست داره از نظر قدرت پردازش ؟
بیشتر شکم رو cpu این دو مدل هست.ممنون از راهنماییت دوست عزیزم

vahid-online
24-06-2013, 10:13
اصلا شک نکن DV6 مخصوصا i7 و ویندوز 7
راستی با چه گارانتی می خواین بخرین؟
کارانتی خاصی نیست! گارانتی digikala ست!
دوستان بنظر شما حتما با گارانتی بگیرم یا مهم نیست؟

vahid-online
24-06-2013, 10:27
دوستای عزیز لطفا راهنمایی کنید بین این 2 مدل :n03:

Hosseinspell
24-06-2013, 12:12
Vahid من هم میخوام DV6 رو بگیم و من هم در مورد CPU شک دارم :n27:

ازلحاظ گارانتی ، گارانتی HP تو ایران چندان خوب نیست اگه تو گارانتی فامیل داشته باشی اگه مشکلی پیش اومد زود حل میکنن اما اگه نداشته باشی یکمی سخته که از گارانتی استفاده کنی و همچنین گارانتی Digikala خیلی خوب هست و توش فامیل بازی
نیست.:n10:

vahid-online
24-06-2013, 12:30
اره حسین جون امیدوارم یکی پیدا شه اطلاعات کافی دراین مورد داشته باشه به مام کمک کنه . درمورد گارانتیم کلا زیاد نمیشه روش حساب کرد فک کنم!
1 میلیون کاربر داره اینجا ولی کسی نیست درست راهنمایی کنه..:n27:

3aman021
24-06-2013, 17:16
گارانتی رو بیخیال شو.ببین پردازنده سیستم پسرخالم athlon x64امروز باهاش 10تا برنامه رو همزمان باز یه ویندوز دیگه هم باز کرد با اون هم چنتا برنامه سنگین رو باز کرد اما نه کند شد نه حرارتش از 48 بیشتر شد .فقط 20% پردازنده هم داشت استفاده میشد.اصلا آدم برای چی بره ci7 بخره؟ci5 هم زیادیه.زیاد حساس نباش همه چی قدیمی میشه اما دموده نمیشه

vahid-online
24-06-2013, 21:45
گارانتی رو بیخیال شو.ببین پردازنده سیستم پسرخالم athlon x64امروز باهاش 10تا برنامه رو همزمان باز یه ویندوز دیگه هم باز کرد با اون هم چنتا برنامه سنگین رو باز کرد اما نه کند شد نه حرارتش از 48 بیشتر شد .فقط 20% پردازنده هم داشت استفاده میشد.اصلا آدم برای چی بره ci7 بخره؟ci5 هم زیادیه.زیاد حساس نباش همه چی قدیمی میشه اما دموده نمیشه
دمتگرم سامان جون

vahid-online
24-06-2013, 21:49
بچه ها کسی میدونه cpu نسل دوم فرق اصلیش با نسل سوم چیه؟
اگه بخرم ممکنه ب مشکل بربخورم؟
نسل دوم چی رو ساپورت نمیکنه؟

3aman021
24-06-2013, 21:50
خواهش...
داداش پیشنهاد من به تو k46cb

3aman021
24-06-2013, 21:54
خواهش...
داداش پیشنهاد من به تو k46cb

Persian-swag
26-06-2013, 12:39
دوست عزیر با اینکه z500 خیلی عالیه ولی هیچ وقت اینو با pavilion dv6 یا envy dv6 مقایسه نکن چون خیلی اشتباهه !
اگر کاربری گیم داشتید 630M که اچ پی باهاش کانفیگ شده مناسب شما نبود ولی با این کاربری براتون کاملا مناسبه !
تفاوت پردازنده نسل دوم با نیل سوم هم تنها 20 درصد هست و تفاوتی واقعا ندارن به اون صورت فقط مصرف نسل سوم کمی بهینه تر شده ! همین !
بدون شک انتخابت رو dv6 متمرکز کن اما اگر می تونی منتظربمونی اینکارو بکن و منتظر سری جدید اچ پی بمون !
البته چون امریکایی هست ممکن کمی دیر بیاد ممکن هم هست زود بیاد !
البته من یه چیز رو هم اضافه کنم که شخصا دیزاین سری dv6 7000 رو خیلی می پسندم چون سری جدید رو که اچ پی معرفی کرده دیزاینش خیلی ساده تر شده !

Hosseinspell
26-06-2013, 17:05
به نظرتون DV6_6C65SE برای بازی و گرافیک خوبه و برام چند سال جواب میده؟:n01:

Persian-swag
26-06-2013, 17:49
6c65 ساخت سه ماهه سوم 2011 هست اما گرافیک گیم داره و FHD هست !
با اینکه عالیه ولی دیگه قدیمی شده بهتره از مدل های جدید بخری !

Hosseinspell
26-06-2013, 23:13
مگه چه اشکالی داره؟
بیشتر توضیح بده.

Persian-swag
27-06-2013, 00:01
ببین این مدل زیر مجموعه سری 6000 اچ پی هست اما به دلیل اینکه اچ پی هر 3ماه یکبار کانفیگ هارو به روز می کنه این مدل تو سری 6cxx قرار میگیره !
من خودم یه مدل از این سری دارم فقط می تونم بگم به شدت عالیه اما توجه کن تایم خرید من 3 ماهه اول 2011 بوده یعنی از 5 مدل اولیه که برای 6000 عرضه شد من 6080 رو خریدم همون موقع !
اما الان با کانفیگ های عالی تر و نسل سوم و چهارم پردازنده های اینتل خرید 6C65 یکم غیرمنطقیه !
درسته همه چیش عالیه ولی خوب قدیمی حساب میشه !
ضمنا FHD هم هست به کار هر کسی هم نمیاد !
به هر حال اگر با قیمت خوب گیر آوردی ( چون اصلا تو بازار نیست ) انتخاب خوبیه اما اگرنه نه همین طوری دنبالشی خرید درستی نیست !
از سری 7000 اچ پی بخر مثل همین 7030 !

Hosseinspell
27-06-2013, 09:56
مثلاً HP Pavilion DV6-7000ee فقط CPU از HP DV6_6C65SE بهتره . رم و گرافیکش از 6C65SE کم تره.:n23:

vahid-online
27-06-2013, 14:26
مرسی از جوابهات Persian-swagعزیز
درمورد 7030 باید بگم ک دگ مثه اینک اصلا توبازار نیست!تولیدم نمیشه فقط سری های دگ هست.
بااین تفاسیر من تصمیم به lenovo z500 شد!
امیدوارم دوستانی ک درمورد این لپ تاپ نظری دارن بدن.ممنون میشم...

prance dark
07-07-2013, 01:54
دوست عزیزم چون نظر تخصصی خواستی عرض می کنم
توصیه من هم hp هستش به چند دلیل عملاً تو کارکرد cpu ها فرق خاصی نیستش(تنها در مدل های با قدرت پردازش و کش های مختلف فرق هست) نه در سری ها(ivy,sandy,...) تنها مانور intel تو سری های مختلف فقط رو مصرف هستش که خیلی هم محسوس نیستش چون فن آوری ساخت باتری یکسانه و به تعداد سل های باتری بستگی داره اینو دیگه چون زمینه تخصصم هستش اشاره کردم پس تو این ضمینه هر چی به فاکتور های vga و ram توجه شه بهتره دوماً کیفیت هستش که خداییش فاکتور مهمیه و تو مدل های مختلف متفاوت هستش. در زمان استفاده از دستگاه و در نوع باتری هم برتری با hp هستش ، گارنتی هم عمراً جواب بده فقط یه سرویس معمولی انجام می دن که با یه دستگاه باد هم خودت می تونی انجام بدی نهایتش یه اسپری تمیز کننده و سرویس فن هستش مابقی قطعات و ضربه یا آسیب الکتریکی در قطعات رو شامل نمیشه پس روش حساب نکنی بهتره و آخرین مزیت برند hp هم این هستش که چون کمتر نسبت به سایر برند ها دستکاری میشه عمراً خراب شه. چون تو لب تابهای دیگه hard , ram معمولاً عوض میشه در صورتی که تو یک دستگاه فابریک همه عوامل که با هم مچ میشن کارکردشون مکمل یک دیگس و با هر تغییری تو این زمینه در یک مارک خاص ممکنه در دراز مدت این تعادل به هم بخوره و مشکل پیش بیاره مثلاً رم 1600 که با رم 1333 جابه جا میکنن و هارد وسترن دیجیتال یا توشیبا که با مدل های دیگه جابه جا میشه و ... توصیه میکنم فروم زیر رو یک دور چک کنید چون دیر به دیر سر میزنم وهمه پیج ها رو چک نمیکنم ممکنه اگه سوالی داشتید با تاخیر پاسخ بگیرید.
کلوپ HP PAVILION M6 1070SE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohamad255
07-07-2013, 21:22
دوست عزیزم چون نظر تخصصی خواستی عرض می کنم
توصیه من هم hp هستش به چند دلیل عملاً تو کارکرد cpu ها فرق خاصی نیستش(تنها در مدل های با قدرت پردازش و کش های مختلف فرق هست) نه در سری ها(ivy,sandy,...) تنها مانور intel تو سری های مختلف فقط رو مصرف هستش که خیلی هم محسوس نیستش چون فن آوری ساخت باتری یکسانه و به تعداد سل های باتری بستگی داره اینو دیگه چون زمینه تخصصم هستش اشاره کردم پس تو این ضمینه هر چی به فاکتور های vga و ram توجه شه بهتره دوماً کیفیت هستش که خداییش فاکتور مهمیه و تو مدل های مختلف متفاوت هستش. در زمان استفاده از دستگاه و در نوع باتری هم برتری با hp هستش ، گارنتی هم عمراً جواب بده فقط یه سرویس معمولی انجام می دن که با یه دستگاه باد هم خودت می تونی انجام بدی نهایتش یه اسپری تمیز کننده و سرویس فن هستش مابقی قطعات و ضربه یا آسیب الکتریکی در قطعات رو شامل نمیشه پس روش حساب نکنی بهتره و آخرین مزیت برند hp هم این هستش که چون کمتر نسبت به سایر برند ها دستکاری میشه عمراً خراب شه. چون تو لب تابهای دیگه hard , ram معمولاً عوض میشه در صورتی که تو یک دستگاه فابریک همه عوامل که با هم مچ میشن کارکردشون مکمل یک دیگس و با هر تغییری تو این زمینه در یک مارک خاص ممکنه در دراز مدت این تعادل به هم بخوره و مشکل پیش بیاره مثلاً رم 1600 که با رم 1333 جابه جا میکنن و هارد وسترن دیجیتال یا توشیبا که با مدل های دیگه جابه جا میشه و ... توصیه میکنم فروم زیر رو یک دور چک کنید چون دیر به دیر سر میزنم وهمه پیج ها رو چک نمیکنم ممکنه اگه سوالی داشتید با تاخیر پاسخ بگیرید.
کلوپ HP PAVILION M6 1070SE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از کجا میارین این مطالبو؟؟؟ (دوست عزیز اگه فقط دارین حدس میزنین لطفا کاری نکنین که باعث سردرگمی کاربرا بشه)

elaheeshgh
09-07-2013, 12:49
mer30 az hame dostan

prance dark
15-07-2013, 10:32
از کجا میارین این مطالبو؟؟؟ (دوست عزیز اگه فقط دارین حدس میزنین لطفا کاری نکنین که باعث سردرگمی کاربرا بشه)

محمد جان اولاً باید بگم که هدف راهنمایی هستش نه ایجاد سردرگمی و اگه مطلبی رو نمیدونستم مطمئن باش که اصلاً بیان نمیکردم (یا به قول شما حدس نمیزدم) اینو باید دونست که نظرات همه محترم هستش و باید یاد گرفت به هر کس که وقت میذاره و نظراتش رو ارائه میده احترام گذاشت دوماً به هر مطلب جواب نمیدم و فقط تو برخی موارد که راهنمایی بیشتری نیازه وارد میشم و اینکه نظر کلی بودش و مثل اینکه سراغ گارنتی ها تا حالا نرفتی یه سر که خودت بری کاملاً ایمان میاری. ببین دوست عزیز من تابع هیچ برند خاصی نیستم چون تقریباً همه رو تجربه کردم در مورد HP که بحث شد نمایندگی حسابیش فقط مادایران هستش که اخیراً درصد کمی از مدل ها رو ارائه می ده و چون اکثر لب تابها رو مستقیم می گیری خیالت از قطعات داخلی راحته (می تونی تو سایت اصلی قطعات لب تابت رو چک کنی بعد با یه نرم افزار که سخت افزار رو ارائه میده یا از طریق assistant لب تابت تطبیق بدی متوجه گفتم می شی) در جواب از کجا میارین این مطالبو؟؟؟ چون یه مدت زمینه خودم بوده و تجربه کردم گفتم در خصوص رم و هارد که 100٪ مطمئن باش یک سری از نمایندگی ها عوض می کنن یکم تحقیق کنی متوجه می شی در ضمن سوال دوست عزیزم و نگرانیش بیشتر مربوط به cpu در دو سری مختلف بودش که با یه مقایسه بنجمارک این دو مدل می بینی که زیاد تفاوت پردازش و کش ندارن که بخوای اولویت بدی در کل ما عادت داریم که همیشه بالاترین رو بخواییم و به کاربری کمتر توجه داریم در صورتی که ممکنه یه i3 یا حتی core2duo واسه 90٪ کاربردهای روزانه کافی باشه و مورد بعدی هم که اشاره کردم باتری بودش که مطمئنم که همه اعتقاد دارن که وجود یه باتری با تعداد سل بیشتر درz500 محسوسه مخصوصاً وقتی که کاربریت بیشتر با لب تاب در موردی باشه که برق در دسترس نیستش.

mehdi951
18-07-2013, 13:31
بله بله
hp برای دور ریختن پول برند عالیه
من یک hp dv6 6090 داشتم بعد از 9 ماه هاردش مشکل بد سکتور پیدا کرد سرعت لب تابو اورد پایین برای گارانتی می گفتن این بخش جزو گارانتی نیست حالا بگذریم 4 ماه بعد بردش سوخت دادم برای تعمیر اون هم پیش یک اشنا بعد از 6 ماه درست نشد
اگر دنبال یک لب تاب با کیفیتین برین lenovo سری thinkpad بگیرین (ideapad نه ها) مثلا سری e530 خوبه

Meisam.apk
18-07-2013, 13:55
ارزش خرید z500 خیلی بیشتره.

hossein pc 2011
18-07-2013, 14:31
MOSALAMAN Z500 KHEILY ENTEKABE BEHTARIE.