مشاهده نسخه کامل
: مشکل در روشن شدن لپ تاپ
tohid1368
22-06-2013, 22:35
بچه ها کسی می تونه کمکم کنه! صبح با لپ تاپ کار میکردم خواستم زاویه led رو عوض کنم دیدم خود به خود خاموش شد بعد که دوباره روشن کردم و led رو دوباره باز و بسته کردم هیچ مشکلی پیش نیومد منم دیگه زیاد شک نکردم ولی شب که خواستم روشن کنم یه بار تا اینکه بالا اومد خاموش شد بعد اونم هرچی میزدم فقط چراغ روشن میشد مانیتورم هیچی نمیومد دوباره خاموش میشد مشکل از چیه؟ البته باتری رو یه بار درآوردم با آداپتور بالا اومد ولی دوباره خاموش شد. لپ تاپ دو ماه کارکرده کلا.
ticktack1
26-06-2013, 12:02
لپ تاپ من الان چند وقته که وقتی روشنش می کنم تا اون صفحه ی مشکی که آرم ویندوز وسطش هست بالا میاد بعد یه صفحه ی سیاه میاد و همونطور می مونه. فرمتش کردم و ویدوزش رو هم ریکاور کردم(از روی سی دی خودش) ولی باز هم همین مشکل داره. چی کار کنم لطفا
amin1374
26-06-2013, 12:46
بچه ها کسی می تونه کمکم کنه! صبح با لپ تاپ کار میکردم خواستم زاویه led رو عوض کنم دیدم خود به خود خاموش شد بعد که دوباره روشن کردم و led رو دوباره باز و بسته کردم هیچ مشکلی پیش نیومد منم دیگه زیاد شک نکردم ولی شب که خواستم روشن کنم یه بار تا اینکه بالا اومد خاموش شد بعد اونم هرچی میزدم فقط چراغ روشن میشد مانیتورم هیچی نمیومد دوباره خاموش میشد مشکل از چیه؟ البته باتری رو یه بار درآوردم با آداپتور بالا اومد ولی دوباره خاموش شد. لپ تاپ دو ماه کارکرده کلا.
اگه گارانتی داره ببرش گارانتیش ولی قبلش یک تست بزن دی وی دی بوتیبل بزار مثلا ویندوز ی چند مرجلرو برو بزار بمونه ببین خاموش میشه یا نه اگه بازم نشد مشکل سخت افزاریه و هرچه سریعتر برسونش گارانتی!
احتمالا کابل فلت مشکل داره!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.