PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال راجع به یخ خشک و نیتروژن مایع

shuhin
22-06-2013, 11:17
سلام دوستان
من قصد دارم یه سیستم خنک کننده درست کنم برای کامپیوتر که برای قسمت سرد کنندش میخوام از نیتروژن مایع یا یخ خشک استفاده کنم، منتها اطلاعات درستی راجع به این دو ندارم
یه سری میگن که نیتروژن خطرش و دردسرش بیشتره ، یه سری میگن که یخ خشک ممکنه باعث ایجاد انفجار بشه !
میخواستم اگر ممکنه راهنمایی کنید.
بعد یه سوالی که خیلی برام مهمه اینه که عمر این دوتا چقدره؟! مثلا یخ خشک چقدر طول میکشه تا تصعید بشه یا خود نیتروژن زمان موندگاریش چقدره!

NorthBridge
24-06-2013, 08:25
هیچکدوم از اینها برای خنک کردن طولانی مدت کامپیوتر مناسب نیست چون بسته به دمای محیط و میزان ماده ی استفاده شده طی چند دقیقه به بخار تبدیل شده و تموم میشن
فقط برای اورکلاکهای حرفه ای که چند دقیقه طول میکشه قابل استفاده هستند . ویدئوهای چگونگی کار با اینها و در رابطه با کولینگ PC توی یوتیوب هست ...
البته یخ خشک(Dry ice) که همون CO2 جامد هست قابلیت خنک کنندگیش یک سوم LN2 هست و برای خنک کنندگی بهتر بهمراه یک محلولی که روی اون می ریزند باید استفاده کرد تا بقول شما از خطر تصعید ناگهانی که میتونه حالت انفجار داشته باشه پیشگیری کرد

forever1
23-11-2013, 18:32
یخ خشک اگه در مکان بسته نباشه باعث انفجار نمیشه.
می تونی سیستمی بسازی که یخ رو آرام آرام و پیوسته بده ; اینطوری شاید بشه ازش برای خنک کردن استفاده کرد.