ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد رشته مهندسی نرم افزار؟

hamedarian2009
22-06-2013, 09:13
با سلام خدمت بچه ها
من ترم اول رشته کارشناسی ناپیوسته مهندسی نرم افزار کامپیوتر هستم و میخام بدونم ازین دروسی که اینجا می نویسم که جز چارت ما هست کدوماش کلا برنامه نویسی هست
آز مهندسی نرم افزار - برنامه سازی سیستم - ایجادبانک های اطلاعاتی - طراحی سیستم های شی گرا - مهندسی اینترنت - معماری کامپیوتر و آز - هوش مصنوعی - طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه نویسی - شبیه سازی کامپیوتری - گرافیک کامپیوتری 1 - مباحث ویژه
لطفا بچه هایی که فارغ التحصیل این رشته هستند بگن چنتا ازین درسا برنامه نویسی هست چون من خیلی با برنامه نویسی میونه خوبی ندارم ببینم چه جوریاست

Life24
22-06-2013, 09:35
برنامه سازی سیستم
مباحث ویژه بستگی به تدریس استاد
طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه نویسی مطالعه زبان ها است نه برنامه نویسی

hamedarian2009
22-06-2013, 14:32
برنامه سازی سیستم
مباحث ویژه بستگی به تدریس استاد
طراحی و پیاده سازی زبانهای برنامه نویسی مطالعه زبان ها است نه برنامه نویسی
با تشکر از شما
پس برنامه سازی سیستم برنامه نویسی هست و فکرکنم شی گرا هم همان ادامه برنامه سازی پیشرفته باشه که از کلاس ها شروع میشه
مباحث ویژه هم فکرکنم تو دانشگاه ما یا سی شارپ درس میدن یا دلفی
به این ترتیب همین 3 تا برنامه نویسی داره
میشه بگید برنامه سازی سیستم از چه زبانی استفاده میکنن. همون c درس میدن یا چیز دیگه؟

nits
22-06-2013, 14:48
در پیام نور ++C هست ( البته زبانی که در برنامه سازی پیشرفته - ساختمان داده ها - طراحی الگوریتم خوندیم )
برنامه سازی سیستم و ماشین باید همون زبان اسمبلی باشه فکر کنم که ترم بعد داریم انشاءاله

Life24
22-06-2013, 17:00
با تشکر از شما
پس برنامه سازی سیستم برنامه نویسی هست و فکرکنم شی گرا هم همان ادامه برنامه سازی پیشرفته باشه که از کلاس ها شروع میشه
مباحث ویژه هم فکرکنم تو دانشگاه ما یا سی شارپ درس میدن یا دلفی
به این ترتیب همین 3 تا برنامه نویسی داره
میشه بگید برنامه سازی سیستم از چه زبانی استفاده میکنن. همون c درس میدن یا چیز دیگه؟

سلام
اره برنامه نویسی سیستم برنامه نویسی داره و ما نداشتیم. چون ناپیوسته نبودیم و پیوسته بودیم. هر چند بچه ها خیلی راحت پاس کردند.فوقش صبر کن یک استاد خوب ارایه بده بعد باهاش بگیر.
والا دقیق نمیدانم . آره ظاهرا همان سی و ایناست.بعید میدونم زبان سطح بالا درس بدن
مباحث سرفصلش ازاد هست و دست استاد و گروه دانشگاه

شی گرا بیشتر تئوری هست این طور که اطلاع دارم.این هم ما نداتشم و ناپیوسته ها دارن. اما تئوری هست تا بخوان برنامه نویسی شی گرا درس بدن.فکر کنم آسونه

hamedarian2009
22-06-2013, 18:10
آره فکر کنم برنامه سازی سیستم از اسمبلی استفاده میکنن
حالا یه سوال دیگه :
با این نمرات ترم یک به نظرتون میتونم ادامه بدم
آمار و احتمالات مهندسی 18
معادلات دیفرانسیل 18.5
مهندسی نرم افزار 13.5
برنامه نویسی پیشرفته 9
طراحی الگوریتم 13
زبان تخصصی نرم افزار 19
زبان ماشین و اسمبلی 11
اندیشه 19
همانطور که می بینید برنامه سازی c++ افتادم و ریاضی و زبانم هم خوبه چون دیپلم تجربی بودم
دانشگاهی که هستم دانشگاه خوبیه و سطح علمی بالایی داره و واسه همین یکم از جاهای دیگه سخت تر میگیرن
حالا به نظرتون میتونم ترمهای بعدی هم درسارو پاس کنم. در ضمن سرکار هم میرم. اگه نه برم IT که خوندنی تره

nits
22-06-2013, 21:27
شما واسه معادلات دیفرانسیل و آمار احتمالات مهندسی چه کتابی خوندید ؟ پیام نور میخونید ؟ یا آزاد ؟ اگر اینطوره ( آزاد میخونی ) و درسها رو با جزوه ی 30 - 40 صفحه ای پاس میکنید نترس ادامه بده ... صرفا میخواهید مدرک بگیرید ؟

آزاد و علمی کاربردی مثل ما پیام نوری ها نیستن که کتاب میخونیم اونم چه کتابایی ... امتحان میدیم اونم چه امتحاناتی

من برنامه سازی پیشرفته رو شدم 14
طراحی هنوز نیومده
آمار احتمالات هم هنوز نمره اش نیومده
بقیه رو پاس نکردم هنوز و اصلا برنداشتم

Gregar
22-06-2013, 21:45
پیشنهاد میکنم اگه قصد ادامه دارین روی اینده این رشته میخواین حساب کنین حتما میانتون رو با برنامه نویسی خوب کنید و اگر نه که فقط دنبال مدرک و تموم کردن کارشناسی هستین و فکر میکنین هیچ وقت برنامه نویسی به دردتون نمیخوره زحمت یادگرفتنش رو نکشین . کارهای مفید تری هم هست :n02:

Life24
22-06-2013, 22:26
شما واسه معادلات دیفرانسیل و آمار احتمالات مهندسی چه کتابی خوندید ؟ پیام نور میخونید ؟ یا آزاد ؟ اگر اینطوره ( آزاد میخونی ) و درسها رو با جزوه ی 30 - 40 صفحه ای پاس میکنید نترس ادامه بده ... صرفا میخواهید مدرک بگیرید ؟

آزاد و علمی کاربردی مثل ما پیام نوری ها نیستن که کتاب میخونیم اونم چه کتابایی ... امتحان میدیم اونم چه امتحاناتی

من برنامه سازی پیشرفته رو شدم 14
طراحی هنوز نیومده
آمار احتمالات هم هنوز نمره اش نیومده
بقیه رو پاس نکردم هنوز و اصلا برنداشتم

آقا شما که خیلی کتاب میخونی و پیام نور هستی و مخ هستی
من کلی رفیق دارم تو پیام نور که از آزاد سوادشون کمتره که
کلی بحث نمیشه کرد. هر دانشگاهی خوب و بد داره

nits
22-06-2013, 22:39
آقا شما که خیلی کتاب میخونی و پیام نور هستی و مخ هستی
من کلی رفیق دارم تو پیام نور که از آزاد سوادشون کمتره که
کلی بحث نمیشه کرد. هر دانشگاهی خوب و بد داره

یه سوال میپرسم : جدا شما اینجوری از حرفهای من برداشت کردی ؟؟؟
برادر چرا جو میدی ؟ من به سیستم پیام نور اشاره کردم که یه خورده آسون نمیگرن واسه دانشجوها
من نگفتم مخ هستم و نه کتاب زیاد میخونم ... از اون رفقای کار بلدت هم بپرسی ، آمار قبولی کارشناسی ارشد ، بیشتر پیام نوری ها هستن ... اکثر کتابهاش هم منابع ارشد هستن

من هم میشناسم کسی که دانشگاه نرفته و از اون استادی که به جنابعالی درس داده (و نتیجه اش شده اون پستی که در جواب به من دادی ) بیشتر میدونه
به احتمال زیاد آزادی - چیزی میخونی
ماشاءاله ادعاشون هم بیشتر از همه ی و گرنه درخت هر چه پربارتر سر به زیر تر

Life24
22-06-2013, 22:49
یه سوال میپرسم : جدا شما اینجوری از حرفهای من برداشت کردی ؟؟؟
برادر چرا جو میدی ؟ من به سیستم پیام نور اشاره کردم که یه خورده آسون نمیگرن واسه دانشجوها
من نگفتم مخ هستم و نه کتاب زیاد میخونم ... از اون رفقای کار بلدت هم بپرسی ، آمار قبولی کارشناسی ارشد ، بیشتر پیام نوری ها هستن ... اکثر کتابهاش هم منابع ارشد هستن

من هم میشناسم کسی که دانشگاه نرفته و از اون استادی که به جنابعالی درس داده (و نتیجه اش شده اون پستی که در جواب به من دادی ) بیشتر میدونه
به احتمال زیاد آزادی - چیزی میخونی
ماشاءاله ادعاشون هم بیشتر از همه ی و گرنه درخت هر چه پربارتر سر به زیر تر

اگر اینطوره ( آزاد میخونی ) و درسها رو با جزوه ی 30 - 40 صفحه ای پاس میکنید نترس ادامه بده

خودت داری همش کنایه میزنی و متلک می اندازی
من نه صاحب دانشگاه آزادم و نه چیز دیگری
اما تو همون دولتی هم هم دانشجو خوب داریم هم بد
میبینید که کلی از دانشگاه آزادی هم الان سرکار هستند .
این بحث خوب و بد دانشگاه دیگه قدیمی شده مگر شما هی میاری وسط این بحث رو.

من هم میشناسم کسی که دانشگاه نرفته و از اون استادی که به جنابعالی درس داده
باز ما 4 نفر داریم . شما که همون استاد هم ندارید بهتون 4 تا کلمه بگه
نه شما همش داری مقایسه میکنی.هی آزاد بده آزاد بده. ماشالله که rank دانشگاه شما تو جهان 1 هست

nits
22-06-2013, 22:59
متلک و کنایه نیست ... واقعیته ... که 30 - 40 صفحه جزوه میگن یا بخشی از یه کتاب رو مشخص میکنن و یاعلی
من فقط پاسخ برداشت غلط شما رو دادم ... مقایسه کجا بود ... من که اول از همه چیز از دانشگاهی که خودم توش میخونم نالیدم که
بله خوب و بد همه جا هست ... کسی که کتاب های قطور رو با نمره های خوب پاس میکنه و کسی که حتی اون جزو های 30 - 40 صفحه ای رو هم نمیتونه بخونه و پاس بشه و برعکس

در ضمن استاد هم داریم ولی کم هستند ... کار هر کسی نیست بیاد کتاب هایی که توی پیام نور ( برای رشته ی فنی مثل کامپیوتر ) معرفی بشه رو درس بده ... حرف من رو قبول نداری برو حرف کسی رو که قبولش داری رو بشنو ببین چی میگه بهت

hamedarian2009
23-06-2013, 11:33

من غیرانتفاعی میرداماد میخونم
جزومون که درسته به علت کوتاهی ترم بیشتر از 30 یا 40 صفحه نشد ولی استاد از رو کتاب معادلات دکتر نیکوکار دانشگاه امیرکبیر سوال آورد یعنی تمام مثالهای حل شده و تمرینات کتاب دکتر نیکوکار که آسون هم نبود ولی منم دیگه ریاضییم خوبه - آمار هم استادمون رئییس دانشگاه بود و اون جزوش زیاد و منبعش کتاب آمار ریاضی جان فروند بود و هرو دوتا استاد آمار و معادلاتمون دکتر بودند[

hamedarian2009
23-06-2013, 11:42
من با حرف life 24 موافقم که دانشجوی خوب و بد همه جا هست مثال میزنم مثلا تو شهر ما اصلا دانشگاه دولتی رشته کامپیوتر نداره و باید بری شهرهای دیگه.
حالا کسی هست که مخه کامپیوتره ولی چون سرکار هم مثل من میره دوست نداره از استان خارج بشه پس مجبوره بره آزاد یا غیرانتفاعی
پیام نور رو هم قبول دارم که حجم کتاباش از جزوات ما بیشتره ولی اینا همش کشکه آخرش تو کامپیوتر باید عملیت خوب باشه که اونم تو پیام نور فقط تئوریه بیشتر میتونن استاد بشن که ما زیاد استاد پیام نوری داشتیم