مشاهده نسخه کامل
: خرید گوشی 700 تومن "فوری"
سلام به دوستای گوشی باز :n01:
تا سقف 700 تومن بدون گارانتی یه گوشی میخواستم:
هنگ نکنه
اندرویدش 4 باشه یا اگه نیست قابل ارتقا باشه
دوربین 5 با فلاش و فوکوش
صفحه ش کوچیک نباشه
تک سیم کارته باشه
کارایی مهمتر از زیباییه واسم
خودم اینارو انتخاب کردم:
HTC Rhyme ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باطریش قابل تعویض نیست یعنی چی !؟ یعنی اگه باطریش خراب شد تعطیله !؟
HTC Desire X ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Samsung Galaxy W I8150 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Samsung Galaxy Ace Plus S7500 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
LG Optimus L7 P705 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نظرتون چیه؟
کدوم یکی از اینا یا اگه پیشنهاد بهتری دارین بگین
ممنون
پیدا کردن rhyme خیلی سخته چون قدیمی شده .
به نظر من htc one v و سونی اکسپریا سولا رو هم به گزینه هاتون اضافه کنین.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
ممنون
باطری غیر قابل تعویض یعنی چی !؟
کسی این گوشیا رو داشته ؟ راضیه ازش ؟
ol.mansoor
22-06-2013, 11:10
باطری غیر قابل تعویض خب یعنی اگه خراب شد باید بندازی دور گوشی رو ولی خب خراب بشو هم نیست حداقل تا 3.4 سالی
lg l7 پیشنهاد من
باطری غیر قابل تعویض خب یعنی اگه خراب شد باید بندازی دور گوشی رو ولی خب خراب بشو هم نیست حداقل تا 3.4 سالی
lg l7 پیشنهاد من
یعنی اینا باطریشون اصلا جدا شدنی نیستشو اگه خراب شد گوشی رو باید بندازی دور !؟
نمیشه که اینجوری !!!
راستش زیاد از برند LG خوشم نمیاد،LG بیشتر به ظاهر امر توجه داره تا کیفیت و دوام... (میدونم کلی گفتم اما زوم LG روی زیبایی و امکانات بیشتره و ظاهرا زیاد به دوام گوشی کاری ندار)
ol.mansoor
22-06-2013, 14:45
یعنی اینا باطریشون اصلا جدا شدنی نیستشو اگه خراب شد گوشی رو باید بندازی دور !؟
نمیشه که اینجوری !!!
راستش زیاد از برند LG خوشم نمیاد،LG بیشتر به ظاهر امر توجه داره تا کیفیت و دوام... (میدونم کلی گفتم اما زوم LG روی زیبایی و امکانات بیشتره و ظاهرا زیاد به دوام گوشی کاری ندار)
ال جی الان با برندهای معتبری مثل سامسونگ و اچ تی سی رقابت میکنه در بعضی موارد هم پیشی گرفته ، تصور شما مربوط به گوشی های قدیم ال جی هست
tttvvvaaa
22-06-2013, 15:14
به نظرمن galaxy ace 2 هم خیلی خوبه
ol.mansoor
22-06-2013, 16:44
ace 2 قدیمی آپدیت هم براش نمیاد ، دوربینم ضعیف
بچه ها این موضوع باطری نگرانم کرده
میشه یکم بیشتر توضیح بدین،اخه اگه خراب شه چیکار باید کرد؟:n15:
کسی با rhyme کار کرده؟
بیشتر زومم رو همینه
به نظر من htc one v و سونی اکسپریا سولا رو هم به گزینه هاتون اضافه کنین.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Xperia Sola رو میگن هنگش زیاده و اینکه تاچش بعضی مواقع اذیت میکنه.اونایی که اینو داشتن گفتن !
Mostafa NBA
23-06-2013, 01:57
بدون تردید Huawei G600
بدون تردید Huawei G600
سخت افزارش عالیه اما اینکه چینی هستش و ممکنه بعد از خرابی احتمالی به سختی تعمیر شه منصرفم میکنه...
maziarzar
23-06-2013, 15:43
سخت افزارش عالیه اما اینکه چینی هستش و ممکنه بعد از خرابی احتمالی به سختی تعمیر شه منصرفم میکنه...
1-چینی درجه 1 هست
2-هواوی جز برند های معروف هست واز لحاظ فروش گوشی همین امسال جز4تا اول بوده
3-گارانتی گوشی های هواوی در ایران مایکروتل هست =پس اگه مشکلی پیش اومد خودشون حل میکنن
1-چینی درجه 1 هست
2-هواوی جز برند های معروف هست واز لحاظ فروش گوشی همین امسال جز4تا اول بوده
3-گارانتی گوشی های هواوی در ایران مایکروتل هست =پس اگه مشکلی پیش اومد خودشون حل میکنن
ممنون
یکم سرچ زدم دیدم که آره برند معتبریه
یکی از چهار برند برتر دنیا در زمینه علم مخابراط و یکی از برترین برندها در مورد کاهش اثرات امواج موبایل روی بدن هستش...
آخه هرکی میاد یه چیزی میگه و آدم سردرگم میشه.
من روی برند خاصی تعصب ندارم هدفم بهترین انتخاب با درنظر گرفتن هزینه هستش،که تا اینجا همین G600 با توجه به قیمتش بهترین بوده
اما چندتا مساله میمونه:
1- با گارانتی یا بی گارانتی؟
2- قیمت علاءالدین؟
3- سیستم عاملش قابل ارتقا به v4.1 JellyBean هستش؟ چون با v4.1 JellyBean کار کردم واقعا محشره مخصوصا اینکه میشه همزمان چندتا کار کرد...
بقیه دوستان هم نظر بدن
:n16:
Rhyme هنگ میکنه یا نه؟
یکی از دوستام این مدل چششو گرفته اما فقط میخواد بدونه که سرعتش چجوریه و هنگ میکنه یا نه
One V چطوره ؟
ممنون
ol.mansoor
24-06-2013, 00:03
Rhyme هنگ میکنه یا نه؟
یکی از دوستام این مدل چششو گرفته اما فقط میخواد بدونه که سرعتش چجوریه و هنگ میکنه یا نه
One V چطوره ؟
ممنون
رایم هم گوشی خوب و روونیه با دوربین خیلی خوب
reza4024
24-06-2013, 02:16
سلام دوست من
باطری توسط کاربر غیر قابل تعویض هستش توسط تعمیر کار و نمایندگی ها تعویض میشه
اون چینی بودن هم که گفتین حتی سامسونگ هم خط تولید در چین داره و تفاوت کیفیتی با کره ای نداره
سولا که گفتن هنگ میکه : چون دو هسته ای هستش و اندروید 2.3 روشه هنگ میکنه چون سازگار نیست با آپ به اندروید 4 مشکل حل میشه
اگه یکم افزایش بودجه بدی sony xperia p
اگه هم امکان افزایش بودجه نیسlg l7 II
maziarzar
24-06-2013, 02:34
ممنون
یکم سرچ زدم دیدم که آره برند معتبریه
یکی از چهار برند برتر دنیا در زمینه علم مخابراط و یکی از برترین برندها در مورد کاهش اثرات امواج موبایل روی بدن هستش...
آخه هرکی میاد یه چیزی میگه و آدم سردرگم میشه.
من روی برند خاصی تعصب ندارم هدفم بهترین انتخاب با درنظر گرفتن هزینه هستش،که تا اینجا همین G600 با توجه به قیمتش بهترین بوده
اما چندتا مساله میمونه:
1- با گارانتی یا بی گارانتی؟
صد در صد با گارانتی چون این برند تو ایران تازه اومده واگه خدای نکرده مشکلی براش پیش بیاد مثل برند های دیگه نیست که قطعاتش مثل نقل ونبات تو بازار باشه
سلام دوست من
باطری توسط کاربر غیر قابل تعویض هستش توسط تعمیر کار و نمایندگی ها تعویض میشه
اون چینی بودن هم که گفتین حتی سامسونگ هم خط تولید در چین داره و تفاوت کیفیتی با کره ای نداره
سولا که گفتن هنگ میکه : چون دو هسته ای هستش و اندروید 2.3 روشه هنگ میکنه چون سازگار نیست با آپ به اندروید 4 مشکل حل میشه
اگه یکم افزایش بودجه بدی sony xperia p
اگه هم امکان افزایش بودجه نیسlg l7 II
سلام
بله چند روز پیش باطری غیر قابل تعوصش واسم سوال بود که کتوجه شدم موضوع از چه قراره
درسته تولید چین اما تحت لیسانس خود کمپانی هستش.
رایم دوهسته ای نیستش! یک هسته ایه دوست عزیز
امکان افزایش بودجه نیس
صد در صد با گارانتی چون این برند تو ایران تازه اومده واگه خدای نکرده مشکلی براش پیش بیاد مثل برند های دیگه نیست که قطعاتش مثل نقل ونبات تو بازار باشه
بله حرفت درسته منم به همین موضوع فکر کردم که اگه بی گارانتی باشه ممکنه در صورت خرابی احتمالی به مشکل بربخورم
reza4024
24-06-2013, 13:26
من گفتم سولا دو هسته ای هستش و ....
بتونی پی بگیری خیلی بهتره 750 تومن شده
من گفتم سولا دو هسته ای هستش و ....
بتونی پی بگیری خیلی بهتره 750 تومن شده
اشتباه از من بود ببخشید
تا ببینم چی میشه
M A S 0 U D
24-06-2013, 18:12
بهترین گزینه p هستش بدون شک
reza4024
25-06-2013, 11:23
اگر نظرتون رو پی هست سایت دیجی کالا فروش شگفت انگیز گذاشتتش 729 تومن
farhadpaye
25-06-2013, 11:40
چه کاریه اچ تی سی بگیری این برند کلاً فارسی رو پشتیبانی نمیکنه یعنی مثلاً با یه مرورگری تو موبیلت رفتی نت متنی یا نوشته ای را میای کپی کنی خوب .. انجین اندرویدشو کاستومایز نکرده برای فارسی میبینی چپل چلاق حروف رو کنار هم چیده من خودم سر خرید گوشی این ملاکمبود چون خیلی نت گردی میکنم ولی سونی 70% مدلاش و سامسونگ 100% مدلاش فارسی رو همه مدله همه جا از راست به چپ ساپورت میکنن
بهترین گزینه p هستش بدون شک
ممنون
چون کارت حافظه پشتیبانی نمیکنه جالب نیست.درسته حافظه داخلیش کم نیست اما برام مهمه که کارت حافظه هم پشتیبانی کنه.
اگر نظرتون رو پی هست سایت دیجی کالا فروش شگفت انگیز گذاشتتش 729 تومن
بله دیدم خیلی قیمت رو پایین آورده که به لطف کاهش قیمت دلاره :n19:
اما به اون دلیلی که گفتم نمیخوامش:n01:
دوستان بین این 3 گزینه :
Rhyme
Desire X
Ace 2
هنگ نکردن و سرعت مناسب،ارتقا به سیستم عامل 4 (در صورت امکان جلی بین) دوربین مناسب از مشخصات مورد نظرم هستش.
ممنون
چه کاریه اچ تی سی بگیری این برند کلاً فارسی رو پشتیبانی نمیکنه یعنی مثلاً با یه مرورگری تو موبیلت رفتی نت متنی یا نوشته ای را میای کپی کنی خوب .. انجین اندرویدشو کاستومایز نکرده برای فارسی میبینی چپل چلاق حروف رو کنار هم چیده من خودم سر خرید گوشی این ملاکمبود چون خیلی نت گردی میکنم ولی سونی 70% مدلاش و سامسونگ 100% مدلاش فارسی رو همه مدله همه جا از راست به چپ ساپورت میکنن
یعنی همه همه مدلای HTC با فونت فارسی تو نت مشکل داره!؟
M A S 0 U D
25-06-2013, 17:00
این چطوره؟
HTC Amaze 4G
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - یک سیم کارته - وزن : 173 گرم
پردازنده: Scorpion Dual-Core CPU 1.5GHz
حافظه: حافظه داخلی 16384 مگابایت - حافظه رم 1024 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - NFC - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی صفحه نمایش لمسی خازنی (S-LCD Capacitive Touchscreen) - اندازه 4.3 اینچ - 540 × 960
دوربین: 8.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه v2.3.4 - Gingerbread - جاوا - مایکروسافت آفیس
سایر مشخصات: رادیو - هندزفری - قطب نما - باتری 1730 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 264 ساعت - زمان مکالمه 6 ساعت
این 8 مگاپیکسلیه - اگه 5 مگاپیکسلی هم خواستید گزینه های دیگه ای هم هست ... ولی 8 خب بهتره
reza4024
25-06-2013, 17:39
htc با فارسی مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه دوست من
هر گوشی اندروید اگر رام خاورمیانه روش نصب نباشه با فارسی مشکل داره
اگر رام خاورمیانه باشه مشکلی نیست
این چطوره؟
HTC Amaze 4G
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - یک سیم کارته - وزن : 173 گرم
پردازنده: Scorpion Dual-Core CPU 1.5GHz
حافظه: حافظه داخلی 16384 مگابایت - حافظه رم 1024 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - NFC - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی صفحه نمایش لمسی خازنی (S-LCD Capacitive Touchscreen) - اندازه 4.3 اینچ - 540 × 960
دوربین: 8.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه v2.3.4 - Gingerbread - جاوا - مایکروسافت آفیس
سایر مشخصات: رادیو - هندزفری - قطب نما - باتری 1730 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 264 ساعت - زمان مکالمه 6 ساعت
این 8 مگاپیکسلیه - اگه 5 مگاپیکسلی هم خواستید گزینه های دیگه ای هم هست ... ولی 8 خب بهتره
قیمتش یکم بالا هستش و اینکه باطریش زیاد قابل قبول نیست !
htc با فارسی مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه دوست من
هر گوشی اندروید اگر رام خاورمیانه روش نصب نباشه با فارسی مشکل داره
اگر رام خاورمیانه باشه مشکلی نیست
ممنون،آخه دوستان جوری گفتن که انگار کلا با فارسی مشکل داره !
پس HTC اگه موقع آپدیت رام خاورمیانه روش نصب شه مشکلی نداره،درسته؟
آقا این ace 2 سیستم عاملش به
v4.1 JellyBean آپدیت میشه؟
اگه آپدیت میشه همینو میخرم.
اگه آپدیت نشه همین ورژنی که روشه مشکلی داره به نظرتون؟
ممنون
reza4024
26-06-2013, 16:56
بله به جلی بین آپ میشه
tttvvvaaa
26-06-2013, 19:07
آقا این ace 2 سیستم عاملش به
v4.1 JellyBean آپدیت میشه؟
اگه آپدیت میشه همینو میخرم.
اگه آپدیت نشه همین ورژنی که روشه مشکلی داره به نظرتون؟
ممنون
بله آپديت ميشه.الآن هم رام چين ، پرتغال ، انگليس ، آلمان و ترکيه 4.1 براي ايس 2 اومده.تا چند وقت ديگه واسه ايران هم مياد.البته همه ي اين هم فارسي ساپورت هستن و با نصب يه کيبورد مشکل نوشتن فارسي هم کاملا حل ميشه
ممنون دوستان
تو تاپیک همین گوشی خونده بودم که ورژن جلی بین هم داره براش میاد که ظاهرا الان اومده براش :n19:
آپدیت کردین شما؟
مشکلی نداره؟
کلا این گوشی مورد تایید دوستان هست؟
tttvvvaaa
27-06-2013, 13:17
من با ایس 2 کار کردم.گوشی خیلی خوبیه.نسبت به قیمت از گوشی های هم رده اش خیلی بهتره
M A S 0 U D
27-06-2013, 14:25
سلام
میشه برتری ایس 2 نسبت به اکسپریا P رو بفرمایید؟:n13:
سی پی یو که ضعیف تر هست
دوربین که پایینتره
صفحه نمایش که رزلوشن پایینتر و کوچیکتره
حافظه داخلیش که پایینتره فقط رم میخوره همین که به نظر من همون 16 گیگ پی هم کافیه
قیمتاشون هم که تقریبا برابره
maziarzar
27-06-2013, 16:35
بله گوشی خوبیه
سی پی یو وگرافیم ورم خوبی داره
tttvvvaaa
28-06-2013, 17:36
سلام
میشه برتری ایس 2 نسبت به اکسپریا P رو بفرمایید؟:n13:
سی پی یو که ضعیف تر هست
دوربین که پایینتره
صفحه نمایش که رزلوشن پایینتر و کوچیکتره
حافظه داخلیش که پایینتره فقط رم میخوره همین که به نظر من همون 16 گیگ پی هم کافیه
قیمتاشون هم که تقریبا برابره
برتری که نداره
چیپست و gpu و سی پی یوش با p برابره.فقط سامسونگ کلاک سی پی رو برای اینکه با اس ادونس و اس 3 مینی تفاوت داشته باشه روی 800مگاهرتز تنظیم کرده.
حافظه ی داخلی ایس 2 فقط 4 گیگه که 1 گیگش در دسترس کاربره.اما p 16 گیگه که 13 گیگش در دسترس کاربره.در عوض ایس 2 کارت حافظه میخوره و اکسپریا p هم به طور پیشفرض ساپورت otg داره.
رمش 768 که خب از p پایینتره.اما رم آزادش توی اندروید 4.1 حدود 630 مگابایته که فقط 100 مگابایت کمتر از رم آزاد p تو اندروید 4.1 هستش.
صفحه نمایشش از p کوچیکتره (تراکم پیکسلی ایس 2 هم کمتره و خوانایی p زیر نور آفتاب بیشتره اما کنتراست رنگ مشکی و زاویه دید ایس 2بهتره).دوربینش هم ضعیف تره و عکسبرداریش توی نور کم پاینتر از اکسپریا p هستش.در ضمن ایس 2 به طور پیشفرض حالت های پانوراما و HDR رو نداره.
اکسپریا p در تمام بازارها دارای nfc هست(و در بعضی بازارها تگ nfc هم توی کارتن هست).اما ایس 2 فقط مدل i8160p از nfc پشتیبانی میکنه.
اکسپریا p فقط گیرنده gps داره.در حالی که ایس 2 هم gps و هم glonass داره.
اکسپریا p ژیروسکوپ داره ، اما ایس 2 نداره.
ایس 2 با گارانتی مایکروتل حدود 700 تومنه، اما اکسپریا پی بدون گارانتی 730-780 تومنه! (ایس 2 بدون گارانتی 620-660 تومنه) ...
برتری که نداره
چیپست و gpu و سی پی یوش با p برابره.فقط سامسونگ کلاک سی پی رو برای اینکه با اس ادونس و اس 3 مینی تفاوت داشته باشه روی 800مگاهرتز تنظیم کرده.
حافظه ی داخلی ایس 2 فقط 4 گیگه که 1 گیگش در دسترس کاربره.اما p 16 گیگه که 13 گیگش در دسترس کاربره.در عوض ایس 2 کارت حافظه میخوره و اکسپریا p هم به طور پیشفرض ساپورت otg داره.
رمش 768 که خب از p پایینتره.اما رم آزادش توی اندروید 4.1 حدود 630 مگابایته که فقط 100 مگابایت کمتر از رم آزاد p تو اندروید 4.1 هستش.
صفحه نمایشش از p کوچیکتره (تراکم پیکسلی ایس 2 هم کمتره و خوانایی p زیر نور آفتاب بیشتره اما کنتراست رنگ مشکی و زاویه دید ایس 2بهتره).دوربینش هم ضعیف تره و عکسبرداریش توی نور کم پاینتر از اکسپریا p هستش.در ضمن ایس 2 به طور پیشفرض حالت های پانوراما و HDR رو نداره.
اکسپریا p در تمام بازارها دارای nfc هست(و در بعضی بازارها تگ nfc هم توی کارتن هست).اما ایس 2 فقط مدل i8160p از nfc پشتیبانی میکنه.
اکسپریا p فقط گیرنده gps داره.در حالی که ایس 2 هم gps و هم glonass داره.
اکسپریا p ژیروسکوپ داره ، اما ایس 2 نداره.
ایس 2 با گارانتی مایکروتل حدود 700 تومنه، اما اکسپریا پی بدون گارانتی 730-780 تومنه! (ایس 2 بدون گارانتی 620-660 تومنه) ...
ممنون بابت توضیحات کاملت دوست عزیز :n11:
sdfssdfs
29-06-2013, 13:31
فقط huawei g600 الان 680 تومنه همشونو ميخوره
فقط huawei g600 الان 680 تومنه همشونو ميخوره
قیمت بازار 680 تومنه ؟
با گارانتی یا بی گارانتی ؟
reza4024
30-06-2013, 00:12
xperia p از هر نظر بهتر از g600 هستش
cpu
ram
camera
صفحه نمایش
sdfssdfs
30-06-2013, 07:58
xperia p از هر نظر بهتر از g600 هستش
cpu
ram
camera
صفحه نمایش
مخالفم تازه صفحش كوچيكتره
reza4024
30-06-2013, 11:54
شما با چی مخالفی دوست من؟ :n02:
g600: Qualcomm MSM 8225 Chipset - Dual Core CPU 1.2GHz
xperia p:Dual-Core Cortex-A9, NovaThor U8500 Chipset 1GHz
که پی یه سر و گردن بالاتره
رم پی: 1024 مگابایت
رم جی:768 مگابایت
توضیح که نمیخواد؟
صفحه نمایش جی نیم اینچ بزرگتره اما در جی تعداد پیکسل 245 ppi اما در پی 275 ppi حالا اینکه پی وایت مجیک داره به کنار
در عکسبرداری و فیلمبرداری هم که پی یه سر و گردن بالاتره
برتری جی چیه دوست عزیز؟؟؟؟؟
M A S 0 U D
30-06-2013, 13:46
جدیدا یکی از دوستان تو یکی از این تاپیک ها اشاره کرده بود که p رو از تهران 700 خریده
به نظر من p به صرفه تره
آقا بهترین مقایسه جوریه که کسی با جفتش کار کرده باشه و بگه کدوم بهتره؟
سلام به نظرم xperia p گوشی بسیار عالیه ولی تنها مشکلش عمر خیلی کم باتریشه که اگه باهاش مشکلی نداری بهترین انتخابه.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
سلام به نظرم xperia p گوشی بسیار عالیه ولی تنها مشکلش عمر خیلی کم باتریشه که اگه باهاش مشکلی نداری بهترین انتخابه.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
و همچنین ساپورت نکردنکارت حافظه
راستی تو که هوآوی داری،چطوره؟ راضی هستی ازش؟
tttvvvaaa
01-07-2013, 11:58
مطمئن باشید اکپسریا p از خیلی از جهات ( علی الخصوص پشتیباین و خدمات پس از فروش) از جی 600 خیلی بهتره.
درسته که جی 600 صفحه اش بزرگتره اما تراکم پیکسلیش پایینتره.
اکسپریا پی پردازنده ی دوهسته ای با معماری cortex-a9 داره و همینطور gpu mali-400mp .اما جی 600 سی پی یوش معماری قدیمی cortex-a5 و gpu adreno 203 رو داره که قدرت این جی پی یو از گوشی های 2011 سونی اریکسون هم کمتره.
اکسپریا p دارای ا گیگابایت رم و جی 600 دارای 768 مگابایت رم هستش که البته در مورد رم آزادشون هم هر دو به اندازه ی 250 مگابایتشون به نرم افزارهای سیتمی اختصاص داده شده.(اکسپریا p حدود 750 مگابایت رمش آزاده و جی 600 حدود 500 مگابایت)
کیفیت عکاسی اکسپریا p خیلی خیلی بهتر از جی 600 هستش.علی الخصوص عکسبرداری تو نور کم که اصلا جی 600 نمیتونه با اکسپریا پی رقابت کنه.(درسته که جی 600 دوتا فلاش ال ای دی داره اما موقع عکس گرفتن تو نور کم ، نور زیاد فلاشش باعث میشه عکس محو بشه.در حالی تو اکسپریا پی به خاطر وجود سنسور exmor r عکسبردار توی نور کم خیلی خوبه)
اکسپریا p فول اچ دی فیلمبرداری میکنه اما جی 600 480p فیلم برداری میکنه.
اکسپریا پی قابلیت اجرای فیملهای فول اچ دی و همینطور بازی های و اپلیکیشن های سنگین رو داره اما جی 600 بالای 480p رو با تیک پخش میکنه و خیلی از بازی ها و برنامه های سنگین رو کند اجرا میکنه.
کیفیت و میزان صدای اکسپریا p از جی 600 خیلی بهتره.(اون dts توی هوآوی بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره خیلی روش حساب نکنید).
یکی از مزایای جی 600 اینه که باتریش 1950 میلی امپر ساعته که خب به خاطر صفحه نمایش بزرگترش لازمه.(و در این زمینه اکسپریا p کمی ضعیفه).همینطور از کارت حافظه پشتیبانی میکنه که البته اکسپریا p هم به طور پیشفرض (یعنی بدون تعویض کرنل ) از OTG پشتیبانی میکنه.
بررسی بیشتر هم در اینجا :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جای -------- این رو وارد کنید : i-t-r-e-s-a-n (بدون خط چین)
M A S 0 U D
01-07-2013, 22:15
باتریش خیلی خوبه --- من راضیم به خدا سه چهار روز نگه میداره ...
در ضمن سونی رو نباید فدای هوواوی کرد ...
16 گیگ هم کافیه به نظرم -- هرچه سبکتر بهتر ...
با این قیمت و امکانات این برند معروف به صرفه ترینه
من خودم p دارم ... تضمین تضمینه --- علی الخصوص کیفیت صفحه نمایشش ...
sdfssdfs
02-07-2013, 08:16
و همچنین ساپورت نکردنکارت حافظه
راستی تو که هوآوی داری،چطوره؟ راضی هستی ازش؟
100 درصد راضيم كيفيت صفحه عالي تاچ عالي بازي hd ساپورت ميكنه تا الان كه دو ماهه هنگ نكرده حتي يه بار ولي اگه كاربكشي ازش هر روز بايد بشارژي
مطمئن باشید اکپسریا p از خیلی از جهات ( علی الخصوص پشتیباین و خدمات پس از فروش) از جی 600 خیلی بهتره.
درسته که جی 600 صفحه اش بزرگتره اما تراکم پیکسلیش پایینتره.
اکسپریا پی پردازنده ی دوهسته ای با معماری cortex-a9 داره و همینطور gpu mali-400mp .اما جی 600 سی پی یوش معماری قدیمی cortex-a5 و gpu adreno 203 رو داره که قدرت این جی پی یو از گوشی های 2011 سونی اریکسون هم کمتره.
اکسپریا p دارای ا گیگابایت رم و جی 600 دارای 768 مگابایت رم هستش که البته در مورد رم آزادشون هم هر دو به اندازه ی 250 مگابایتشون به نرم افزارهای سیتمی اختصاص داده شده.(اکسپریا p حدود 750 مگابایت رمش آزاده و جی 600 حدود 500 مگابایت)
کیفیت عکاسی اکسپریا p خیلی خیلی بهتر از جی 600 هستش.علی الخصوص عکسبرداری تو نور کم که اصلا جی 600 نمیتونه با اکسپریا پی رقابت کنه.(درسته که جی 600 دوتا فلاش ال ای دی داره اما موقع عکس گرفتن تو نور کم ، نور زیاد فلاشش باعث میشه عکس محو بشه.در حالی تو اکسپریا پی به خاطر وجود سنسور exmor r عکسبردار توی نور کم خیلی خوبه)
اکسپریا p فول اچ دی فیلمبرداری میکنه اما جی 600 480p فیلم برداری میکنه.
اکسپریا پی قابلیت اجرای فیملهای فول اچ دی و همینطور بازی های و اپلیکیشن های سنگین رو داره اما جی 600 بالای 480p رو با تیک پخش میکنه و خیلی از بازی ها و برنامه های سنگین رو کند اجرا میکنه.
کیفیت و میزان صدای اکسپریا p از جی 600 خیلی بهتره.(اون dts توی هوآوی بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره خیلی روش حساب نکنید).
یکی از مزایای جی 600 اینه که باتریش 1950 میلی امپر ساعته که خب به خاطر صفحه نمایش بزرگترش لازمه.(و در این زمینه اکسپریا p کمی ضعیفه).همینطور از کارت حافظه پشتیبانی میکنه که البته اکسپریا p هم به طور پیشفرض (یعنی بدون تعویض کرنل ) از OTG پشتیبانی میکنه.
بررسی بیشتر هم در اینجا :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جای -------- این رو وارد کنید : i-t-r-e-s-a-n (بدون خط چین)
ممنون دوست عزیز
مقایسه ی زیبا و تقریبا کاملی بود
یه سوال:
سیستم عاملش
v4.1 JellyBean ارتقا پیدا میکنه عایا ؟
باتریش خیلی خوبه --- من راضیم به خدا سه چهار روز نگه میداره ...
در ضمن سونی رو نباید فدای هوواوی کرد ...
16 گیگ هم کافیه به نظرم -- هرچه سبکتر بهتر ...
با این قیمت و امکانات این برند معروف به صرفه ترینه
من خودم p دارم ... تضمین تضمینه --- علی الخصوص کیفیت صفحه نمایشش ...
داداش نمیخواد قسم بخوری،حرفت سَنَده عزیز :n02::n11:
خب بستگی داره چجوری کار بکشی ازش دیگه
هنگ داشته؟
100 درصد راضيم كيفيت صفحه عالي تاچ عالي بازي hd ساپورت ميكنه تا الان كه دو ماهه هنگ نكرده حتي يه بار ولي اگه كاربكشي ازش هر روز بايد بشارژي
پس ظاهرا تو این رنج قیمت انتخاب ردیفیه،نه؟
ایراداش رو میگی ؟
ممنون
M A S 0 U D
02-07-2013, 15:36
داداش نمیخواد قسم بخوری،حرفت سَنَده عزیز
خب بستگی داره چجوری کار بکشی ازش دیگه
هنگ داشته؟
حق با شماست من از گوشیم کار نمیکشم ...
هنگی ندیدم به اون صورت ... همانطور که گفتم اززش کار نمیکشم
کلا گوشی پر طرفداریه و کافیه تو اینترنت یه سرچی در موردش انجام بشه ...
البته تو این رنج قیمت و امکاناتی که داره استثناست ... :n16:
حق با شماست من از گوشیم کار نمیکشم ...
هنگی ندیدم به اون صورت ... همانطور که گفتم اززش کار نمیکشم
کلا گوشی پر طرفداریه و کافیه تو اینترنت یه سرچی در موردش انجام بشه ...
البته تو این رنج قیمت و امکاناتی که داره استثناست ... :n16:
ممنون
سرچ درموردش زیاد زده شده اما حرفای ضد و نقیض زیاده
درکل تو این رنج قیمت فکر کنم بهترین گزینه ها اینا باشه:
Xperia P
G600
SAMSUNG ace 2
موافقین عایا ؟
tttvvvaaa
02-07-2013, 21:05
یه سوال:
سیستم عاملشv4.1 JellyBean ارتقا پیدا میکنه عایا ؟
بله همشون آپديت ميشن
درکل تو این رنج قیمت فکر کنم بهترین گزینه ها اینا باشه:
Xperia P
G600
SAMSUNG ace 2
موافقین عایا ؟
بله.حق با شماست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.