ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قطع کردن اتصال بانک اطلاعاتی به نرم افزار

Ship Storm
21-06-2013, 22:03
سلام دوستان
من یک بخش دارم تو نرم افزارم که برای تهیه نسخه پشتیبان از فایل Database پروژه طراحی شده
وقتی میخوام فایل MDF موجود تو مسیر پروژه رو یک نسخه ازش Backup بگیرم ارور میده و میگه که MDF File Is In Use ....
خوب این ارور مشخصه که میگه فایل بانک اطلاعاتی در حال استفاده هستش و امکان کپی گیری ازش نیست
میخوام راهنمایی کنید که چکار کنم تو این زمان که بتونم ارتباط بانک اطلاعاتی رو قطع کنم و Backup رو تهیه کنم و مجدد ارتباط رو برقرار کنم که واسه پروژه مشکلی پیش نیاد
من با یک دستور ساده فقط خواستم log و MDf رو کپی بگیرم تو مسیر دلخواه ولی اینجا مشکل برخوردم که منتظر راهنمایی شما عزیزان هستم
ممنون

_H2_
22-06-2013, 00:37
سلام
راه صحیح پشتیبانگیری SQLServer استفاده از امکانات داخلی خود SQLServer است.
اگر برنامه نویسی میخواهید ابزار SMO و دستور BACKUP موجود است.
اگر نرم افزارآماده میخواهید SQL Server Management Studio بخوبی این کار را انجام میدهد.

توضیحات بیشتر برای برنامه نویسی و نمونه کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(((
یکجورهایی از من نشنیده بگیرید، نباید این حرف را بزنم ...!
ولی اگر خیلی اصرار به کپی سریع mdf,ldf دارید و میخواهید سیستم بعدهم مجدد به سرعت به کارش ادامه دهد ...

میتوانید سرویس "(SQL Server (MSSQLSERVER" را یافته و متوقف کنید و بعد از کپی فایل تان، آن را مجدد استارت کنید.
برای این کار چندین راه وجود دارد که بهترین آنها استفاده از کنسول مدیریتی SQL Server Configuration Manager است که همیشه با SQL Server نصب میشود (در منوی Start آن را خواهید یافت)

اخطار: این کار را هرگز در سطح یک شبکه با تراکنش های درحال کار، انجام ندهید، چون اطلاعات تراکنش های درحال انجام از دست خواهد رفت، مثل آن است که پریز را از برق بکشید!!!
)))

Ship Storm
22-06-2013, 18:50
ممنون و با تشکر از توجه شما به این موضوع و راهنمایی خوبتون
من یک راهنمایی دیگه هم میخواستم
من از یک دستور ساده برای کپی کردن فایل های mdf استفاده میکنم میخوام بدونم نمیشه همین رو طوری تغییر داد که یک لحظه ارتباط sql رو قطع کنه که بتونه کپی بگیره و بععد از انجام کپی مجدد ارتباط رو وصل کنه ؟
این هم کد من برای کپی کردن فایل mdf پروژه ( همون به اصطلاح Backup گرفتن ) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

_H2_
22-06-2013, 19:44
سلام
کلاً این روش به دلایل متعدد درست نیست، مخصوصاً که بخواهد برنامه هم شود، از جمله ساده ترین دلایل میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- عملکرد بسیار وحشتناک(!) در طی انجام تراکنش های آنلاین دیتابیس
- اگر ریکاوری دیتابیس در حالت Simple نباشد، با این عمل لاگ های تراکنش خالی نشده و حجم دیتابیس شما مدام بطور نامتعارف بزرگتر شده و بازدهی آن کاهش می یابد.
- نام سرویس مرکزی SQLServer در اغلب موارد ان است که در پست قبل نوشتم ولی این مورد در زمان نصب قابل تغییر است و برای کدنویسی قابل اتکا نیست.
- عدم وجود مجوز لازم از طرف اکانت اجرا کننده برنامه
- نصب سرویس SQLServer در رایانه دیگری (سرور) در شبکه
و...
و...

این روش را فراموش کنید، من کمکی در این مورد نمیتوانم بکنم.

==============

روش پیشنهادی:
طبق روش معمولی ارتباطی به دیتابیس برقرار کنید و پشتیبانگیری را در مسیر دلخواه رایانه سرور انجام دهید.
اگر برای دیتابیس تان User و Pass دارید میتوانید از رشته اتصالی(ConnectionString) شبیه این استفاده کنید:

اگر هم User و Pass در زمان نصب ندادیده اید:

اگر SQLServer را با نام نمونه سفارشی نصب کرده یا در رایانه دیگری نصب است، میتوانید بجای اولین نقطه، نام مورد نظر یا IP سرور و... را قراردهید.

کد پیشنهادی:

موفق باشید.