PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کرش شدن در هنگام اجرای بازی

Arashmartini
21-06-2013, 18:49
با سلام
گرافیک 560 ti دارم به اخرین ورژن اپدیت شده ویندوز 64 بیت هنگام اجرای بازیها بعد از چند دقیقه ناگهان سیستم ریست میشه یا میپره تو ویندوز با نرم افزار 3dmark تست کردم نسخه 11 که مربوط به دایرکس 11 هست در هنگام تست ارور میده
هر بازی که سنگین باشه این اتفاق برای گرافیک میفته

EXTREME
21-06-2013, 20:09
با سلام
گرافیک 560 ti دارم به اخرین ورژن اپدیت شده ویندوز 64 بیت هنگام اجرای بازیها بعد از چند دقیقه ناگهان سیستم ریست میشه یا میپره تو ویندوز با نرم افزار 3dmark تست کردم نسخه 11 که مربوط به دایرکس 11 هست در هنگام تست ارور میده
هر بازی که سنگین باشه این اتفاق برای گرافیک میفته

با درایور ورژن قبلی این مشکل رو. نداشتین ؟

Arashmartini
22-06-2013, 06:23
چرا دوست عزیز با هر درایوری که نصب میکنم همین مشکل وجود داره حتی داریور اورجینال

EXTREME
22-06-2013, 08:40
چرا دوست عزیز با هر درایوری که نصب میکنم همین مشکل وجود داره حتی داریور اورجینال

اگه ویندوز سالم باشه و سیستم ویروسی نباشه و بازی هم سالم باشه مشکل یا از دمای قطعات است به خصوص گرافیک و علت های دیگه ای میتونه باشه مثل رم و پاور سیستم درآخر با یک گرافیک دیگه سیستم چک بشه

ess_1362
22-06-2013, 11:14
احتمالا کارت گرافیک مشکل دما داره
یک تست با furmark بگیرید(حدود 4 دقیقه) و ببینید دمای گرافیک چه حدودی هست و اکر 95 رار رد کرد تست را متوقف کنید

Arashmartini
22-06-2013, 13:07
احتمالا کارت گرافیک مشکل دما داره
یک تست با furmark بگیرید(حدود 4 دقیقه) و ببینید دمای گرافیک چه حدودی هست و اکر 95 رار رد کرد تست را متوقف کنید

دما درحالت استاندارد روی چندباید باشه؟
اگر از چند بیشتر بشه یعنی مشکل داره؟

EXTREME
22-06-2013, 13:18
دما درحالت استاندارد روی چندباید باشه؟
اگر از چند بیشتر بشه یعنی مشکل داره؟

شما در تست furmark در حالت بیکاری و درزمان تست به مدت 10 دقیقه دما رو اعلام کنید

Arashmartini
22-06-2013, 14:45
در حالت عادی روی 43 تا 44 درجه متغیر بود
در حالت burn -in test در دقیقه 6:40 به 95 درجه رسید که خودم خاموش کردم!!

مشکل از همینه؟راه حلش چیه؟

EXTREME
23-06-2013, 10:36
در حالت عادی روی 43 تا 44 درجه متغیر بود
در حالت burn -in test در دقیقه 6:40 به 95 درجه رسید که خودم خاموش کردم!!

مشکل از همینه؟راه حلش چیه؟

دمای 90 برای این گرافیک طبیعیه ولی میتونید کمترش کنید
گرافیک رو خاک گیری کنید و speed fan رو دستی با نرم افزار msi after burner زیاد کنید و نتیجرو بگین
موارد دیگرو هم بررسی حتما بررسی کنید

Arashmartini
23-06-2013, 11:06
دمای 90 برای این گرافیک طبیعیه ولی میتونید کمترش کنید
گرافیک رو خاک گیری کنید و speed fan رو دستی با نرم افزار msi after burner زیاد کنید و نتیجرو بگین
موارد دیگرو هم بررسی حتما بررسی کنید

دوست عزیز به نظر طبیعی نمیاد چرا که از روز اول این مشکل با اجرای بازیها نمایان شد الان هم تا دمادی 97 رفتم دیگه خودم ترسیدم بترکه قعطش کردم یعنی حتی تست رو هم با موفقیت کامل نمیکنه
به نظرتون؟یه گرافیک در حالت طبیعی با دوماه کارکرد نیاز داره تا با یه نرمافزار دستی سرعت فنش زیاد بشه؟از این جهت میپرسم که گارانتی داره

EXTREME
23-06-2013, 11:32
دوست عزیز به نظر طبیعی نمیاد چرا که از روز اول این مشکل با اجرای بازیها نمایان شد الان هم تا دمادی 97 رفتم دیگه خودم ترسیدم بترکه قعطش کردم یعنی حتی تست رو هم با موفقیت کامل نمیکنه
به نظرتون؟یه گرافیک در حالت طبیعی با دوماه کارکرد نیاز داره تا با یه نرمافزار دستی سرعت فنش زیاد بشه؟از این جهت میپرسم که گارانتی داره

اگه گارانتی داه بفرستین گارانتی
من از این جهت گفتم که دستی speed fan رو زیاد کنید ببینید سرعت فن اصلا زیاد میشه یا نه

speed fan که زیاد میشه رو میتونید از gpu-z بفهمید

علاوه بر سرعت فن تهویه کیس و دمای محیط هم مهمه

ess_1362
23-06-2013, 11:52
تست burn in فکر کنم کمتر از 3 دقیقه هست ولی سنگینه
اگر زیر 3 دقیقه به 97 میرسه پس یک جای کار ایراد داره
اول به نظرم گرافیک را گردگیری کنید
بعدش حتما با یک پاور دیگه تست کنید
البته توصیه می کنم با نصب یک فن دیگه کنار کارت تهویه را بهتر کنید
ضمن اینکه در این تست سرعت فن باید زیاد بشه و صداش هم باید حکایت از افزایش سرعت باشه

Arashmartini
23-06-2013, 17:49
اگه گارانتی داه بفرستین گارانتی
من از این جهت گفتم که دستی speed fan رو زیاد کنید ببینید سرعت فن اصلا زیاد میشه یا نه

speed fan که زیاد میشه رو میتونید از gpu-z بفهمید

علاوه بر سرعت فن تهویه کیس و دمای محیط هم مهمه

سرعت فن ثابته البته از gpu-z پنجره ای باز نمیشه gpu shark سرعت فن رو ثابت نشون میده تصویرشم ضمیمه کردم
تهویه کیس خوبه 3تا فن از سه طرف داره کیس sailencio 550 coler master

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EXTREME
23-06-2013, 18:26
سرعت فن ثابته البته از gpu-z پنجره ای باز نمیشه gpu shark سرعت فن رو ثابت نشون میده تصویرشم ضمیمه کردم
تهویه کیس خوبه 3تا فن از سه طرف داره کیس sailencio 550 coler master

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یعنی با furmark تست میکنید gpu رو و دما به 85 میرسه اصلا speed fan زیاد نمیشه ؟

Arashmartini
23-06-2013, 19:46
بله در این شرایط سرعت فن رو به 100 درصد میرسونه یعنی فن با نهایت توان کار میکنه اما بازم نمودار درجه حرارت سیر صعودی داره و این دفعه تا 97 درجه رسید که تست رو بستم
به نظرتون مشکل از کجاست؟

EXTREME
23-06-2013, 20:33
بله در این شرایط سرعت فن رو به 100 درصد میرسونه یعنی فن با نهایت توان کار میکنه اما بازم نمودار درجه حرارت سیر صعودی داره و این دفعه تا 97 درجه رسید که تست رو بستم
به نظرتون مشکل از کجاست؟

اگه با خاک گیری گرافیک مشکل حل نشه و مشکل پابرجا باشه ممکنه مشکل از بایوس گرافیک باشه یا خود فن یا مدار pwm فن

یک 6870 بود همین مشکل رو داشت و مدار pwm اش مشکل داشت البته بعضی اوقات با آپدیت بایوس گرافیک ممکنه عملکرد pwm فن بهتر بشه

اگه گرافیک گارانتی نداره با خمیر حرارتی هم چک کنید

Arashmartini
23-06-2013, 21:12
اگه با خاک گیری گرافیک مشکل حل نشه و مشکل پابرجا باشه ممکنه مشکل از بایوس گرافیک باشه یا خود فن یا مدار pwm فن

یک 6870 بود همین مشکل رو داشت و مدار pwm اش مشکل داشت البته بعضی اوقات با آپدیت بایوس گرافیک ممکنه عملکرد pwm فن بهتر بشه

اگه گرافیک گارانتی نداره با خمیر حرارتی هم چک کنید

پس با این تفاسیر مشکل از کارت گرافیکه؟اخه کمی به منبع تغذیه شک دارم
cooler master700w
میخوام مطمئن بشم مشکل از گرافیکه چون مسیرم تا گارانتی خیلی طولانیه

البته اینم اضافه کنم با گرافیک انبرد روی سی پی یو تست کردم بازیها گرافیک خیلی پائینی داشتن اما ریست یا کرش نمیشد
حالا نمیدونم این تست نشون میده پاور سالمه یا نه با توجه به اینکه سوکت 6پین پاور روی گرافیک انبرد سوار نمیشه و مختصه کارت گرافیکه ایا ممکنه پاور خراب باشه؟

EXTREME
24-06-2013, 00:22
پس با این تفاسیر مشکل از کارت گرافیکه؟اخه کمی به منبع تغذیه شک دارم
cooler master700w
میخوام مطمئن بشم مشکل از گرافیکه چون مسیرم تا گارانتی خیلی طولانیه

البته اینم اضافه کنم با گرافیک انبرد روی سی پی یو تست کردم بازیها گرافیک خیلی پائینی داشتن اما ریست یا کرش نمیشد
حالا نمیدونم این تست نشون میده پاور سالمه یا نه با توجه به اینکه سوکت 6پین پاور روی گرافیک انبرد سوار نمیشه و مختصه کارت گرافیکه ایا ممکنه پاور خراب باشه؟

بله بهتره با یک پاور قوی تر چک کنید که مطمئن بشین از پاور نیست بعد برید سراغ گرافیک