ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس کشی سیستم های آلوده با مشخصات پایین از طریق یه کامپیوتر دیگر

MAZIARDM
21-06-2013, 17:19
با سلام و روز خوش

من دو تا سیستم آلوده در محل کارم دارم. متاسفانه به دلیل پایین بودن مشخصات سیستم ها نمی تونم آنتی ویروس نصب کنم. یکی دوبار ویندوزاشونو عوض کردم ولی بازم نشد. متاسفانه کماکان ویروسی هستند. من یه لب تاب دارم که روش آنتی ویروس kis2013 نصبه. می تونم کامپیوتر ها رو به لب تاب وصل کنم و اسکن کنمشون و بعد ویندوزها رو عوض کنم؟ این کار جواب میده؟ شما پیشنهاد بهتری دارید؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

با تشکر از شما

MAZIARDM
25-06-2013, 21:29
با سلام و روز خوش

من دو تا سیستم آلوده در محل کارم دارم. متاسفانه به دلیل پایین بودن مشخصات سیستم ها نمی تونم آنتی ویروس نصب کنم. یکی دوبار ویندوزاشونو عوض کردم ولی بازم نشد. متاسفانه کماکان ویروسی هستند. من یه لب تاب دارم که روش آنتی ویروس kis2013 نصبه. می تونم کامپیوتر ها رو به لب تاب وصل کنم و اسکن کنمشون و بعد ویندوزها رو عوض کنم؟ این کار جواب میده؟ شما پیشنهاد بهتری دارید؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

با تشکر از شما

با سلام و شب خوش

منتظر پاسخ هستم

jolan57
25-06-2013, 22:08
من پیشنهادم kaspersky virus removal tools است که نیاز به نصب و آپدیت نداره و از طریق فلش میتونید اون رو به سیستم های آلوده منتقل کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]