ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در راه اندازی هارد اکسترنال adata hv610

amin khan
21-06-2013, 07:46
عرض ادب
آقا ما دیروز یه دونه hv610 گرفتیم ، حالا وقتی به سیستم وصل میکنم هیچ اتفاق خاصی نمیافته با usbهای پشت کیس هم امتحان کردم فایده نداشت
مگه مث فلش نیست ، یعنی وقتی وصل میکنم مگه نباید یه درایو اضافه بشه؟ ولی وقتی اینو وصل میکنم هیچ اتفاقی نمیافته و فقط چراغش واسه چند دقیقه روشن میشه و بعد خاموش میشه ، سیستم هم وقتی اینو وصل میکنم هیچ نرم افزاری رو باز نمیکنه و اگه زیاد باهاش ور برم سیستم هنگ میکنه ؟ چکار کنم
توی کاتالوگش نوشته باید یه نرم افزار از سایتش بگیرم بریزم روش ، ولی مشکل اینجاست که اصلا درایوی اضافه نمیشه که این کار رو بکنم

NorthBridge
21-06-2013, 08:57
عرض ادب
آقا ما دیروز یه دونه hv610 گرفتیم ، حالا وقتی به سیستم وصل میکنم هیچ اتفاق خاصی نمیافته با usbهای پشت کیس هم امتحان کردم فایده نداشت
مگه مث فلش نیست ، یعنی وقتی وصل میکنم مگه نباید یه درایو اضافه بشه؟ ولی وقتی اینو وصل میکنم هیچ اتفاقی نمیافته و فقط چراغش واسه چند دقیقه روشن میشه و بعد خاموش میشه ، سیستم هم وقتی اینو وصل میکنم هیچ نرم افزاری رو باز نمیکنه و اگه زیاد باهاش ور برم سیستم هنگ میکنه ؟ چکار کنم
توی کاتالوگش نوشته باید یه نرم افزار از سایتش بگیرم بریزم روش ، ولی مشکل اینجاست که اصلا درایوی اضافه نمیشه که این کار رو بکنم
شما وقتی وصلش می کنید داخل Disk Management (داخل run بزنید : diskmgmt.msc ) و یا داخل Device Manager (داخل run بزنید devmgmt.msc) هاردتون اضافه نمیشه؟
باید اضافه بشه
ولی در Disk Management اگر اضافه شد روی اون کلیک راست کنید و Change Driver letter or path رو بزنید
اگر جواب نداد از همونجا New Simple Volume و یا Format رو امتحان کنید

amin khan
21-06-2013, 09:31
شما وقتی وصلش می کنید داخل Disk Management (داخل run بزنید : diskmgmt.msc ) و یا داخل Device Manager (داخل run بزنید devmgmt.msc) هاردتون اضافه نمیشه؟
والله همونطور که گفتم وقتی هارد رو وصل میکنم هیچ نرم افزاری اجرا نمیشه ، واسه همین run باز میشه ولی وقتی این دستور رو میزنم چیزی بالا نمیاد
در صورتی که وقتی هارد وصل نباشه این دستور رو که میزنم عمل میکنه
دو تا احتمال دیگه هم میدادم ، ولی اونا هم فایده نداشت:
من کیسم usb 2.0 هستش ، توی کاتالوگش عکس کابل usb 2.0 و usb 3.0 با هم فرق میکنه ، من با کابل فابریکش که usb 3.0 هستش امتحان کردم جواب نداد ، با کابل گوشی نوکیا هم که شبیه اونی که تو کاتالوگش واسه usb 2.0 زده امتحان کردم ولی خب در هر دو حالت هیچی نمیشه
یکی دیگه هم گفتم شاید آنتی ویروس نمیذاره کار بکنه ، اونم غیر فعال کردم ولی باز جواب نداد
یعنی هارد خرابه؟

EXTREME
21-06-2013, 10:00
والله همونطور که گفتم وقتی هارد رو وصل میکنم هیچ نرم افزاری اجرا نمیشه ، واسه همین run باز میشه ولی وقتی این دستور رو میزنم چیزی بالا نمیاد
در صورتی که وقتی هارد وصل نباشه این دستور رو که میزنم عمل میکنه
دو تا احتمال دیگه هم میدادم ، ولی اونا هم فایده نداشت:
من کیسم usb 2.0 هستش ، توی کاتالوگش عکس کابل usb 2.0 و usb 3.0 با هم فرق میکنه ، من با کابل فابریکش که usb 3.0 هستش امتحان کردم جواب نداد ، با کابل گوشی نوکیا هم که شبیه اونی که تو کاتالوگش واسه usb 2.0 زده امتحان کردم ولی خب در هر دو حالت هیچی نمیشه
یکی دیگه هم گفتم شاید آنتی ویروس نمیذاره کار بکنه ، اونم غیر فعال کردم ولی باز جواب نداد
یعنی هارد خرابه؟

وقتی هارد رو وصل میکنید اصلا نمیتونید روی my cpmouter راست کلیگ کنید و گزینه manage و disk managment رو هم بزنید ؟

روی یک سیستم دیگه هم هارد همینطوری بوده ؟

NorthBridge
21-06-2013, 10:05
اینکه گفتید ویندوزتون دچار یک حالت هنگ شدگی میشه بنظرم ناشی از بروز نبودن درایورها مخصوصاً درایورهای مرتبط با USB هست
اونها رو آپدیت کنید . محض اطمینان روی یک سیستم بروز و مطمئن دیگه هم امتحان کنید
از ویروس کش نمیتونه باشه چون هارد خالی اسکن نمیخواد
حتی الامکان از کانکتورهای پشت کیس کمک بگیرید

amin khan
21-06-2013, 10:10
وقتی هارد رو وصل میکنید اصلا نمیتونید روی my cpmouter راست کلیگ کنید و گزینه manage و disk managment رو هم بزنید ؟

نه نمیتونم ، فقط میتونم my computer رو باز کنم ، ولی وقتی روش راست کلیک میکنم و properties رو میزنم چیزی باز نمیشه

روی یک سیستم دیگه هم هارد همینطوری بوده ؟
والله سیستم دیگه دم دستم نیست ، هنوز امتحان نکردم

میگم کابل usb 3.0 رو به مادربرد usb2.0 وصل کنیم مشکلی نداره؟ کار میکنه

اینکه گفتید ویندوزتون دچار یک حالت هنگ شدگی میشه بنظرم ناشی از بروز نبودن درایورها مخصوصاً درایورهای مرتبط با USB هست
اونها رو آپدیت کنید . محض اطمینان روی یک سیستم بروز و مطمئن دیگه هم امتحان کنید
از ویروس کش نمیتونه باشه چون هارد خالی اسکن نمیخواد
حتی الامکان از کانکتورهای پشت کیس کمک بگیرید
اینم حرفیه ، حتما امتحان میکنم
باید درایو مادربردم رو بروز کنم؟ مادر بردم ep43_s3l هستش

NorthBridge
21-06-2013, 10:38
شما به کابلش کاری نگیرید و کابلهای متفرقه رو هم استفاده نکنید
این هارد داخل جعبش یک کابل بیشتر نیست
این کابل، هم با USB2 و هم با USB3 سازگاره
پس بحث سر کابل منتفی

سیستم شما از USB3 پشتیبانی نمیکنه
پس اگر میخواد از این کانکتور استفاده کنید باید یک کارت توسعه ی PCI to USB3 خریده و نصب کنید

فعلاً بجای وقت تلف کردن
شما فعلا باید برید اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بایوس رو دانلود کرده و فیرمویر مین رو باید آپدیت کنید
بعد بر اساس سیستم عاملی که نصبه تک تک درایورهای مین رو دانلود و نصب می کنید

80 درصد احتمال داره مشکلتون حل بشه
اگر نشد باید به سلامت خود هارد شک کرد

EXTREME
21-06-2013, 13:11
نه نمیتونم ، فقط میتونم my computer رو باز کنم ، ولی وقتی روش راست کلیک میکنم و properties رو میزنم چیزی باز نمیشه

والله سیستم دیگه دم دستم نیست ، هنوز امتحان نکردم

میگم کابل usb 3.0 رو به مادربرد usb2.0 وصل کنیم مشکلی نداره؟ کار میکنه

اینم حرفیه ، حتما امتحان میکنم
باید درایو مادربردم رو بروز کنم؟ مادر بردم ep43_s3l هستش

بهتره هارد روی یک سیستم دیگه تست بشه تا معلوم بشه مشکل از سیستم شما است یا از طرف هارد

کابل usb3 هم به پورت usb2 وصل شه مشکلی نداره

amin khan
21-06-2013, 21:17
سلام
آقا من رفتم کافی نت ، هارد رو دادم به طرف ، روی سه چهار تا سیستم تست کرد ، توی هیچ کدوم نیومد ، بعد اومد روی سیستم خودش ( سرور) تست کرد ، اونجا نشون داد و مشکلی نداشت ، از کافی نت هم که اومدم یه لپ تاپ رسید دستم که باهاش تست کردم ، با اونم مشکلی نداشت ، حجمش هم نشون میده ( 930Gb ) ، و یه عکس هم ریختم توش مشکل نداشت ( یه خرده امیدوار شدم )
بعد اومدم سراغ سیستم خودم:
از توی سایتش رفتم قسمت driver :
اولیش Realtek Function driver for Realtek Azalia audio chip (Including Microsoft UAA Driver in English edition) بود که نصبش کردم
دومیش Intel INF installation بود که اونم نصب کردم
سومی هم Realtek Ethernet Diagnostic Utility بود که اینترنتم بعد از نصبش قطع شد و مجبور شدم همون قبلی رو نصب کنم
چهارمی Intel SATA RAID/AHCI Driver بود که توی نصبش با مشکل مواجه شدم و این ارور رو میده:

بعد رفتم توی قسمت utility :
اولیش Xpress Recovery2 بود که ظاهرا ایمیج هست و روی سی دی رایتش کردم و نصبش کردم ( به صورت بوت)
دومی Easy Tune6 و سومی @BIOS و چهارمی On/Off Charge و پنجمی Dynamic Energy Saver Advanced هم نصب کردم

بعد رفتم توی قسمت bios سایت
ولی چیزی دانلود و نصب نکردم ، چون آخرین ورژنی که هست F9c بود که اونم نسخه بتا هست و نسخه قبل از اون هم خودم دارم ، یعنی با cpu-z وقتی میگیرم F8 میاد ( از اونجایی که تجربه بایوس ندارم و این هم آخرین ورژن هست ترسیدم بایوس کنم قوز بالاقوز بشه)

خلاصه همچنان مشکل روی سیستم من پابرجاست ، دیگه هر حرکتی بلد بودم زدم ، به دادم برسید:n02:

NorthBridge
22-06-2013, 04:14
بعضی از برنامه هایی که نصب کردین ربطی به درایورها نداره و برای اورکلاک و مدیریت انرژی هست . حالا مهم نیست
ولی حداقل روشن شد که ایراد از هارد نیست

اون خطا هم دلایلش متفاوته . از تنظیمات RAID & AHCI در بایوس گرفته تا نصب نبودن dot net framework 3 & 3.5 و...
ولی بهترین پیشنهاد اینه که شما ویندوز هفت نصب کنید تا این دست مشکلاتتون حل بشه

toufan
22-06-2013, 05:09
دوست عزیز عیب از ورودی USB هست . شما لطف کن کابل USB رو کامل داخل نکن یکم بیرون باشه و 3 دقیقه صبر کن ببین درست میشه؟؟؟
یه راه دیگه هارد رو با USB وصل کن بعد سیستم رو ریستارت کن اگه مثل همیشه اومد بالا مشکل از کامپیوتره ولی اگه طولش داد بدون شناخته و داره میخونتش. اینجا دیگه مشکل سیستم عامله.

EXTREME
22-06-2013, 08:42
بهتره دوباره ویندوز رو نصب کنید و مجددا تست کنید
اگه هارد روی یک سیستم دیگه درست بوده پس هارد مشکلی نداره

amin khan
24-06-2013, 12:02
دوستان از همه ممنون ، ویندوز هفت نصب کردم درست شد...