مشاهده نسخه کامل
: یک مشکل عجیب...
nima rahaei
21-06-2013, 00:47
سلام
اول از همه ممنون که این متن رو دارید میخونید.
اون روزای اول که لپ تاپم رو خریدم همه چی عالی بود.بازیا رو میتونستم با فریم بالا اجرا کنم.اما همین طور که گذشت با افت فریم مواجهم.تا حدی که مثلا بازی assassin's creed 3 رو با درجهی گرافیکی نرمال نمیتونم اجرا کنم.و الان با یه افت فریم و تیک زدن شدید توی بازیا مواجه شدم.حتی همون قدیمیا.و حتی روی حالت سویچ high performance ...
و حتی با آپدیت درایور...
گفتن گرافیکش ایراد داره و عوضش کردن ولی فرقی نکرد؛مشکل داغ کردن زیادش هم عوض نشد...
مشخصات:
cpu:intel core i7
ram:8Gbs
graphics:amd radeon hd 6990
win:7
brand:hp pavilion dv6t
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
A.Green.H
21-06-2013, 01:13
منم دقیقا همین مشکلاتو دارم... البته مال من داغ نمیکنه...لپتاپ من توشیباست...نظر من اینه که قطعاتی ممکنه نیمسوز شده باشه...
اگه نیمسوز شده باشه نمیشه کاری کرد..مگر اینکه قابل تعویض باشه...
سلام
اول از همه ممنون که این متن رو دارید میخونید.
اون روزای اول که لپ تاپم رو خریدم همه چی عالی بود.بازیا رو میتونستم با فریم بالا اجرا کنم.اما همین طور که گذشت با افت فریم مواجهم.تا حدی که مثلا بازی assassin's creed 3 رو با درجهی گرافیکی نرمال نمیتونم اجرا کنم.و الان با یه افت فریم و تیک زدن شدید توی بازیا مواجه شدم.حتی همون قدیمیا.و حتی روی حالت high performance ...
و حتی با آپدیت درایور...
گفتن گرافیکش ایراد داره و عوضش کردن ولی فرقی نکرد؛مشکل داغ کردن زیادش هم عوض نشد...
مشخصات:
cpu:intel core i7
ram:8Gbs
graphics:amd radeon hd 6990
win:7
brand:hp pavilion dv6t
افت فریم خیلی علت داره
یکیش میتونه از ویندوز ویروس درایور گرافیک و خود بازی باشه
علت های دیگه مثل دمای قطعات قوی نبودن سیستم برای اجرای بازی و هارد و نرسیدن ولتاژ کافی به قطعات
لپ تاب شما مجهز به دو گرافیک است ممکنه از گرافیک مجتمع داره استفاده و سوئیچ شده باشه رو اون اگه همچین اتفاقی افتاده باشه از تو خود لپ تاب و با نرم افزارهایی که برای این کار است یا تنظیمات کاتالیست ببینید میتونید سوئیچ کنید روی کارت اصلی
nima rahaei
21-06-2013, 10:11
افت فریم خیلی علت داره
یکیش میتونه از ویندوز ویروس درایور گرافیک و خود بازی باشه
علت های دیگه مثل دمای قطعات قوی نبودن سیستم برای اجرای بازی و هارد و نرسیدن ولتاژ کافی به قطعات
لپ تاب شما مجهز به دو گرافیک است ممکنه از گرافیک مجتمع داره استفاده و سوئیچ شده باشه رو اون اگه همچین اتفاقی افتاده باشه از تو خود لپ تاب و با نرم افزارهایی که برای این کار است یا تنظیمات کاتالیست ببینید میتونید سوئیچ کنید روی کارت اصلی
آره مشکل اینه که وقتی سویچ میکنم بهتر میشه ولی رفع نمیشه.همه ی این مشکلات روی حالت سوییچ هس.ایکه میگین ممکنه از برق رسانی باشه؛چطور باید متوجه شم؟
nima rahaei
21-06-2013, 10:12
منم دقیقا همین مشکلاتو دارم... البته مال من داغ نمیکنه...لپتاپ من توشیباست...نظر من اینه که قطعاتی ممکنه نیمسوز شده باشه...
اگه نیمسوز شده باشه نمیشه کاری کرد..مگر اینکه قابل تعویض باشه...
ممنون از اینکه جواب دادین
آره مشکل اینه که وقتی سویچ میکنم بهتر میشه ولی رفع نمیشه.همه ی این مشکلات روی حالت سوییچ هس.ایکه میگین ممکنه از برق رسانی باشه؛چطور باید متوجه شم؟
مثلا یک علتش میتونه از این باشه ولتاژ به اندازه کافی به قطعات نرسه باید بدون باتری با برق شهر تست کنید
موارد دیگه ای که گفتم میتونه باشه
nima rahaei
23-06-2013, 11:53
واقعا خستم کرده...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.