ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چجوری ریشه nام عدد رو بدست بیارم؟

saurron
20-06-2013, 20:34
سلام دوستان
من احتیاج دارم ریشه nام یک سری اعداد رو بدست بیارم(روش حل رو میخوام نه استفاده از ماشین حساب)
بیشتر هم منظورم ریشه 10ام، 100ام، 1000ام و همینطور احتمالا تا ریشه 20^10 ام یک عدد بزرگ!
امکانش هست؟
یه جا دیدم از این روش حل میکردن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب حالا مشکل میشه دوتا، ln رو چجوری بگیرم بعد e رو چجوری به توان برسونم؟
در کل اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم:n16:

Kesel
21-06-2013, 09:58
سلام

اینی که نوشتید به این صورت درست نیست . درستش اینه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^{y}\rightarrow&space;r^{\frac{1}{y}}=x\rig htarrow&space;e^{\frac{1}{y}\ln&space;r}=x

در هر صورت روش بالا به درد شما نمی خوره چون نمی خواین از ماشین حساب استفاده کنین.

روش تحلیلیش اینه که رادیکال با فرجه ی مورد نظر بگیرید.که اگر مجاز به استفاده از ماشین حساب نباشید باید از روشای زیر استفاده کنید.

به روش ساده ی زیر توجه کنید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مثال :

برای مطالعه ی بیشتر به لینک زیر ذیل عنوان « Computing principal roots » مراجعه کنید :

موفق باشید

kvhsade
21-06-2013, 10:08
سلام استفاده از تقریب با مشتق هم در بعضی موارد شاید بتونه کمک کنه :n13:؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B0%7D%29+%7Bf%7D%27%28x_%7B0%7D%29%5CDelta%20x

saurron
22-06-2013, 08:51
سلام

اینی که نوشتید به این صورت درست نیست . درستش اینه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] c%7B1%7D%7By%7D%7D=x%5Crightarrow&space;e%5E%7B%5Cfrac%7 B1%7D%7By%7D%5Cln&space;r%7D=x

در هر صورت روش بالا به درد شما نمی خوره چون نمی خواین از ماشین حساب استفاده کنین.

روش تحلیلیش اینه که رادیکال با فرجه ی مورد نظر بگیرید.که اگر مجاز به استفاده از ماشین حساب نباشید باید از روشای زیر استفاده کنید.

به روش ساده ی زیر توجه کنید :

مثال :

برای مطالعه ی بیشتر به لینک زیر ذیل عنوان « Computing principal roots » مراجعه کنید :

موفق باشید
بله حق با شماست، اون که من نوشتم اشتباه هست:n16:
این روشی که گفتید خیلی شبیه به اون چیزی هست که من احتیاج دارم، مخصوصا با روش اصلاح شده ای که نوشته میتونم با تقریب خیلی خوبی جوابو بدست بیارم. اگه بشه تا 30 رقم اعشار جوابو بدست آورد عالیه

سلام استفاده از تقریب با مشتق هم در بعضی موارد شاید بتونه کمک کنه :n13:؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B0%7D%29+%7Bf%7D%27%28x_%7B0%7D%29%5CDelta%20x
این تیلور هست دیگه؟ متاسفانه اون زمان هم مجبورم مشتق رو از روش های عددی بدست بیارم و اون خودش مشکلیه
من فقط از چهار عمل اصلی و توان های غیر اعشاری میتونم استفاده کنم

ممنون از دوستان:n11:

kvhsade
22-06-2013, 11:02
این تیلور هست دیگه؟

ممنون از دوستان:n11:

خیر این روش از بسط تیلور استفاده نمیکنه در ضمن روش جناب kesel هم روش بسیار خوبی است این همان روش نیوتون است که غالبا در ماشین حسابها هم استفاده میشود

saurron
22-06-2013, 11:46
خیر این روش از بسط تیلور استفاده نمیکنه در ضمن روش جناب kesel هم روش بسیار خوبی است این همان روش نیوتون است که غالبا در ماشین حسابها هم استفاده میشود
جدا؟ شما اطلاع دارید در ماشین حساب ویندوز که اعداد رو با 32 رقم دقت حساب میکنه از چه روشی استفاده میکنه؟
من دارم یک ماشین حساب مینویسم اما متاسفانه خود برنامه (#C) نمیتونه بیشتر از 15 رقم دقت رو برای توان های اعشاری بدست بیاره

Kesel
22-06-2013, 11:55
شما اگه الگوریتمشم خواستین اینجا هست :