مشاهده نسخه کامل
: نسخه نهایی و کامل e107 فارسی منتشر شد !
Desperados
10-08-2006, 06:46
سلام
نسخه نهایی و کامل e107 فارسی منتشر شد ! 8)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکانات سیستم e107 :
تاریخ شمسی !
مدیریت اخبار با امکان ایجاد شاخه ها و زیر شاخه های متوالی !
سیستم مدیریت محتوای کاملاً پیشرفته همراه مدیریت محتوای شخصی (مربوط به هر کاربر) در شاخه های نا محدود مانند مقالات,نقد ها و غیره
انجمن گفتگوی کامل با امنیت بالا ! (امکان ایجاد زیر انجمن و پیوست فایل و تمام امکانات لازم...)
سیستم پیام خصوصی کامل ! با امکان پیوست فایل و ارسال به درجه خاصی از کاربران !
مرکز دانلود سایت : محیط دانلود سایت با امکان قرار دادن Thumbnails و تصویر کامل و پیکربندی دقیق !
مرکز آپلود (آپلود سنتر) : آپلود فایل به سایت و بررسی توسط مدیریت و قرار گرفتن در محیط دانلود فقط با یک کلیک !
سیستم تبلیغات کامل سایت : ایجاد مشتری , تعیین طول مدت نمایش و مقدار جذب کلیک و غیره
سیستم جستجو : سیستم جستجوی بسیار قوی و پیشرفته در تمام محیط های سایت
سیستم مدیریت فایل یا File Manager داخلی
ابزار ساخت منو ها و صفحات دلخواه و سفارشی !
سیستم RSS بسیار کامل برای تمام قسمت ها به صورت جداگانه و به 3 حالت RDF,RSS2,RSS1
سیستم ثبت آمار کامل سایت ! شامل :
آمار امروز | آمار کلی | امار روزانه | آمار ماهانه | آمار مرورگر ها | آمار سیستم های عامل | آمار دامنه ها | وضوح/عمق رنگ صفحه نمایش | آمار مراجع | آمار عبارات مورد جستجو | آخرین بازدیدکنندگان
سیستم نمایش بازتاب اخبار یا Newsfeed : با امکان پیکربندی کامل و ایجاد بخش های مختلف !
لینکدونی کامل همراه ایجاد شاخه های مختلف و هدایتگر !
لینک به کلمه : انتخاب یک کلمه و انتصاب یک لینک به آن در هر جای سایت که استفاده شود (بسیار مفید !)
سیستم خبرنامه یا Newslatter داخلی سایت و امکان مشترک شدن کاربران یا عدم اشتراک در هر خبرنامه به صورت جداگانه !
نقشه سایت گوگل برای ثبت بهتر در گوگل !
سیستم نظرسنجی کامل همراه امکان استفاده از نظرسنجی های چند انتخابی !
جعبه گفتگو یا ChatBox !
سیستم TrackBack اخبار !
سیستم ارسال پست الکترونیک مدیریت یا MailOut کامل !
و غیره .......
پلاگین های فارسی :
تا کنون حدود 30 پلاگین فارسی برای این سیستم آماده شده است از مهمترین آن ها :
پلاگین فروشگاه آنلاین
سیستم وبلاگ برای کاربران سایت
سیستم چت و گفتگوی زنده
آخرین ارسال های انجمن !
آخرین فایل های برای دانلود
محبوب ترین فایل ها
سیستم تبلیغات طبقه بندی شده
سیستم پرسش و پاسخ های همیشگی FAQs
پلاگین پیشنهادات و انتقادات
شرایط آب و هوای کشور ایران
.......
برای مشاهده تمامی پلاگین ها و دانلود پلاگین های فارسی به این قسمت مراجعه کنید :
قالب های فارسی برای e107 :
تا کنون در حدود 30 قالب فارسی در محیط دانلود سایت با طراحی های جالب و متنوع قرار داده شده است !
برای مشاهده قالب ها و دانلود قالب به این قسمت مراجعه کنید :
انجمن پشتیبانی فارسی :
پرسش و پاسخ درباره سیستم ,نصب سیستم ,و غیره !
این سیستم توسط وب سایت وب شهر( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به زبان فارسی ترجمه شده است و پشتیبانی می شود .
M.B.Asadi
12-08-2006, 08:36
سلام
ضمن تبريك عضويتتون در انجمن ازتون تشكر ميكنم خيلي به دردم خورد.
واقعا عالي بود.
اگر سيستمهاي مديريت محتوايي كه شناخته نشده اند هم بگذاري بهتر است.
ممنون.
Shahryar_NEO
13-08-2006, 08:46
حامد جان عزيزم چرا اينجا شما اگه ميشه سوالات توي ود وب شهر را سريع تر جواب بده ...
تبليغاتش هم در اينجا بگذار به عهده من ...
قربانت شهريار
Shahryar_NEO
13-08-2006, 08:51
ضمنا حامد جان مگه نمي دونستي ؟
اينجا عكس توي امضا ممنوعه ...
بيا اين هم معرفي من :
براي دانلود هاي كل و فارسي اي 107 به اينجا برين :
باتشكر شهريار
Desperados
15-08-2006, 10:36
شرمنده من یکم مشغولم !
ممنون !
سلام
مرسي
رفتيم براي دانلود
mkoleiny
18-08-2006, 11:04
خیلی برنامه خوبیه.
McLarenF1
01-09-2006, 18:23
سلام دوستان ،
اين سايت براي من باز نميشه ، ميخواستم اگر امكانش هست يكي از دوستاني كه اين برنامه رو دانلود كرده ، براي مدت كوتاهي در جايي بارگذاريش كنه تا من هم بتونم دانلود كنم ...
ممنون ...
كدامش را مي خواي ؟
پلاگين مي خواي يا خود سيستم را ؟
بگو برات آپلود مي كنم
آقا ممنون از معرفی این برنامه
McLarenF1
01-09-2006, 20:00
سلام آقاي Soltani عزيز ،
من خود برنامه رو ميخواهم ، اما نميدونم پلاگين فارسي هم براش در سايت معرفي شده وجود داره يا نه ... چون اين سايت اصلا براي من باز نميشه و هيچ چيز در موردش نميدونم ...
اگر اين كار رو برام انجام بديد خيلي خيلي ممنون ميشم ... بيشتر توجه من خود برنامه هست ، اما اگر بتونيد پلاگين هاش رو هم قرار بديد ( مثلا درون پوشه خود برنامه و همه رو يك جا زيپ و آپلود كنيد ) واقعا سپاسگذار ميشم ... اگرم براتون مشكل بود خود برنامه رو هم كه بذاريد ممنونتون ميشم ...
از توجه شما خيلي ممنونم.
موفق و مويد باشيد و در پناه حق ...
اين هم لينك مستقيم
فقط ببخشيد دير شد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Desperados
28-09-2006, 06:21
دوستان عزیز از قرار دادن بسته دانلود در سرور های دیگر لطفاً خودداری کنید ! چون بسته هر چند یک وقت به روز میشود ! الان این لینک شما نسخه جدید نیست و در ضمن با موارد کپی رایت سیستم هم مطابقت نمی کند !
divoonejoon
28-09-2006, 06:28
برنامه جالبيه ممنون از شما . پس از لينك مستقيمم دانلود نكنيم ديگه؟ از خود وب شهر دانلود كنيم؟ از اونجا دانلود نمي شه بايد عضو شيم يا محدوديتي نداره؟
J A V I D
28-09-2006, 20:10
برنامه جالبيه ممنون از شما . پس از لينك مستقيمم دانلود نكنيم ديگه؟ از خود وب شهر دانلود كنيم؟ از اونجا دانلود نمي شه بايد عضو شيم يا محدوديتي نداره؟
بله براي دانلودش بايد عضو سايت شيد
سلام
من دانلود كردم ظاهرا فايل setup نداره
ميشه بگيد تو چه محيطي باز ميشه و نحوه استفادش هم بگيد
J A V I D
02-10-2006, 10:53
سلام
من دانلود كردم ظاهرا فايل setup نداره
ميشه بگيد تو چه محيطي باز ميشه و نحوه استفادش هم بگيد
دوست عزيز برنامه هاي مديريت محتواي سايت ها جهت استفاده روي هاست طراحي شدن و به صورت ست آپ نيستن به اون صورت كه تو ويندوز مشاهده مي كنيد براي استفاده تو محيطي مانند ويندوز بايد از برنامه هاي سرور مجازي مانند Easy php يا غيره استفاده كنيد.
دوستان عزیز از قرار دادن بسته دانلود در سرور های دیگر لطفاً خودداری کنید ! چون بسته هر چند یک وقت به روز میشود ! الان این لینک شما نسخه جدید نیست و در ضمن با موارد کپی رایت سیستم هم مطابقت نمی کند !
دوست عزيز
من به خاطر اينكه يكي از بچه ها نمي تونست دانلود كنه براش تو سرورم آپلود كردم .
سلام بچه ها
ميگيد روي هاست چطور ميتونم ازش استفاده كنم. لطفا قدم به قدم
satansboy
15-10-2006, 00:57
سلام من از e107 استفاده می کنم الان نیاز به plugin مثل فال حافظ دارم ولی پیدا نمی کنم . فقط همچین ماژولی برای phpnike هست من می تونم از ماژول nuke توی e107 استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:..:galiver:..:
15-10-2006, 02:55
خواهشا راه نصب رو قدم قدم توضيح بدين من خيلي فوري نياز دارم
ممنون GALIVER
:rolleye: :biggrin: :cool: :laughing:
اگر تو نصبش مشکل داری با ای دی من تماس بگیر کامل بهت یاد بدم .
Yahoo ID : morteza_cracker
سلام
اين سايت وب شهر چرا بالا نمي اد اگر كه ادرسش تغيير كرده ادرس جديد را بگيد
من شنيدم چند تا ضعف داره
يكي انه كه قالبش خيلي كم پيدا و چندين علت ديگه كه يادم نمي آد از چه سايتي خوندم
آقا كسي نمي خواد به ما روش نصبشو بگه بايد التماس كرد
آدرس ايميل را هم داديم خبري نشد بازم آدرس ايميلم را مي ذارم لطفا كمك كنيد
shatrang2010@yahoo.com
من 1000 بار گفتم چون نصبش يكم طول مي كشه و به طور عملي گفتن بهتره به نظرم تو ياهم با هم چت كنيم .
من بيشتر اوقات آن هستم ولي اگر روزي آن نبودم 100% ساعت 10:15 شب آن مي شم .
پنج شنبه ها هم بيشتر آن هستم .
اگر آي دي نداري بگو يه آدرس چت بهت بدم براي خودم هست كه با هم اونجا چت كنيم .
Yahoo ID : mymizban_help
سلام
آقاي سلطاني ممنون از لطفت نمي شه بدون چت كردن مراحلش رو با عكس بذاري تا بقيه هم استفاده كنند راستش رو هم بخواي
شايد هم باور نكني توي اين 8 سالي كه كامپيوتر دارم يكبار هم چت نكردم شايد به خاطر اينه كه چت رو كاري بيهودهميدونم
اگه بخوام باهات چت كنم يه آموزش ديگه هم به زحمتات اضافه ميشه
سلام
چشم من آموزشش را درست می کنم .
در مورد چت هم با شما موافقم چیز بیهوده ای است ولی کار من طوری است که باید همش چت کنم .
ممنون سلطاني جان
اگه لطف كني و زودتر اين كار رو بكني خيلي خوبه
چون واقعا بهش احتياج دارم ميخوام سايت فروشگاه شطرنج رو افتتاح كنم
soltany جون چي شد در به در دنبال آموزشتم
سلام
در حال تعویض سرورم بودم ببخشید درست می کنم فقط شما برای اینکه این دفعه یادم نره بهم یک ایمیل بزنید و توش فقط بگید که امورش یادت نره :biggrin:
ببخشید
mortezasol@gmail.com
قربونت من منتظرم برات ميل فرستادم
Braveheart
12-11-2006, 12:42
اگه آموزش نصب و طریقه کنترل آن را همینجا بگویید تا ما هم استفاده کنیم ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این بهتره یا مای بی بی
بابا اين سلطاني شده ستاره سهيل كسي نميدونه كي از آسمون رد ميشه
سلام دوست عزیز
من امسال کنکور دارم و چون هر روز صبح می رم مدرسه ( ساعت 6 ) و شب ساعت 10:30 میام خونه وقت کار با کامپیوتر را ندارم ولی روز های 5 شنبه طی صحبت با مشاورم می تونم با کامپیوتر کار کنم :biggrin:
من به شما قول دادم و انجام می دم ( دیر و زود داره سوخت و سوز نداره ) :biggrin:
من این دفعه یادم نرفته بود ولی گذاشته بودم برای 5 شنبه که یک آموزش مولتی مدیا کامل باشه .
ببخشید دیر شد
یا حق
گلي به جمالت
بي صبرانه منتظرم
امروز 5شنبه است خدا كنه دوستم سلطاني قولش رو يادش نرفته باشه
سلام
یادم هست الان شروع کردم به ساختن
یا حق
من فایل را به صورت مولتی مدیا ساختم فقط مونده یک ادیت کوچک و ساخت اتوران اصلی .
الان ساعت 11:30 شب هست فردا صبح بقیه کار ها را انجام می دم . ببخشید بد قولی شد . ( ولی چیز توپی شد )
خسته نباشيد
سلطاني جون مگه بتونم تو شطرنج جبران كنم يه سر به تاپيك شطرنج بزن كاري هم داشتي مخلصتم
delfanatash
07-03-2007, 20:48
درود خوب بود مرسی
saied_new
20-06-2007, 23:41
با سلام
کمک: با اینکه در قسمت ثبت نام سایت وب شهر تمام اطلاعات رو در ست وارد می کنم اما با پیغام ثبت نام با موفقیت انجام نشد رو به رو می شوم.
لطفا مرا راهنمایی کنید
ببخشید سایت بالا نمی آد ! یعنی میاد ولی مثل این که ترکیده !
لطفا لینکی رو برای دانلود پک فارسی بذارید
J A V I D
20-07-2007, 17:39
آره سايت وب شهر دان شده مهلت دومينش تموم شده !گفته شده سايت بر مي گرده جهت اطلاعات بيشتر به سايت دكتر سالار مراجعه كنيد !
ببخشید مجبورم تاپیک رو بیارم بالا
من بهنام هستم ...بچه های وبشهر منو میشناسند....مدتها تو امر پشتیبانی سیستم با آقا حامد همکاری کردم
فقط خواستم بگم انشالله سایت بزودی درست میشه و اضافه کنم که بجز وبشهر که زحمت سیستم رو کشیده هیچ گروهی حق گذاشتن لینک دانلود سیستم رو نداره تا سایت دوباره شروع به فعالیت کنه...که اونم بزودی حل میشه...
و یه مژده آموزش ساخت قالب به زبان فارسی بهمراه تعداد زیادی پلاگین و قالب آماده شده که انشالله با فعالیت دوباره سایت برای دانلود قرار داده میشود..
من یکم دیر به انجمن ها سر میزنم پس اگه مشکلی بود با ایمیل iranads.behnam@gmail.com
در تماس باشید...
فقط بازم شرمنده که سایت یه مدت تعطیله.. حق با کاربراست به شرطی که گروه های مختلفی ایجاد نشه... یه چیز خنده دارم بگم::: یه آقایی که تو وبشهر هم اونو بن کردم که سوال و مشکلاتشو هنوزم از من میپرسه چند وقته که داره شیطنت میکنه.. به دوستان خوبم مثل دکتر سالار که همیشه فعال هستند گفتم یوقت گول این آدم رو نخورند... چون مشکل شدید و حادی داره...
موفق باشید
بهنام
J A V I D
28-07-2007, 00:06
ببخشید مجبورم تاپیک رو بیارم بالا
من بهنام هستم ...بچه های وبشهر منو میشناسند....مدتها تو امر پشتیبانی سیستم با آقا حامد همکاری کردم
فقط خواستم بگم انشالله سایت بزودی درست میشه و اضافه کنم که بجز وبشهر که زحمت سیستم رو کشیده هیچ گروهی حق گذاشتن لینک دانلود سیستم رو نداره تا سایت دوباره شروع به فعالیت کنه...که اونم بزودی حل میشه...
و یه مژده آموزش ساخت قالب به زبان فارسی بهمراه تعداد زیادی پلاگین و قالب آماده شده که انشالله با فعالیت دوباره سایت برای دانلود قرار داده میشود..
من یکم دیر به انجمن ها سر میزنم پس اگه مشکلی بود با ایمیل iranads.behnam@gmail.com
در تماس باشید...
فقط بازم شرمنده مه سایت یه مدت تعطیله.. حق با کاربراست به شرطی که گروه های مختلفی ایجاد نشه... یه چیز خنده دارم بگم::: یه آقایی که تو وبشهر هم اونو بن کردم که سوال و مشکلاتشو هنوزم از من میپرسه چند وقته که داره شیطنت میکنه.. به دوستان خوبم مثل دکتر سالار که همیشه فعال هستند گفتم یوقت گول این آدم رو نخورند...
موفق باشید
بهنام
به به آقا بهنام قول داده بودين تا اواسط اين ماه سايت رو راه بندازين ها ! من كه همه اميدم به شماست ...
موفق و پيروز باشيد
جاويد
werewolf
30-07-2007, 06:40
درود
دوستان عزیز، یه سوالی داشتم!من تا الآن خیلی قالب فارسی کردم!اما با یه قالب ساده به مشکل برخوردم!همه اش روی اعصابم راه میره!
میخوام فونت انجمن ها رو کوچیک کنم و قسمت اخبار رو هم ltr !همه قالبها رو راحت فارسی میکنم!اما این قالب نمیدونم چه مرگشه!توی فایل استایل.سی اس اس هر چیزی رو بگید دستکاری کردم!همه ش رو هم حفظ شدم!اما قسمتی ندیدم که در مورد فونت های انجمن باشه!هر کدوم رو هم که برام مشکوک میزنه تغییر میدم!اما قالب کاملاً به هم میریزه!
از دوستان گرامی عاجزانه خواهش دارم که اگه میتونند کمکی کنند دریغ نکنند.چون دارم سایتم رو از نیوک به ای 107 تغییر میدم!خداییش قالب های ای 107 زیاده!یعنی من حدود 50 تاش رو دیدم و حدود 10 تا رو هم فارسی کردم!چرا میگید که قالبش پیدا نمیشه؟اتفاقاً ساخت قالبش هم فکر میکنم آسون باشه!یه برنامه هم دارم که قالب میسازه برای ای 107!البته توی محیط گرافیکی نیست و فقط تگ های ای 107 رو اضافه میکنه و بقیه اش رو باید خودشون بنویسید!
متشکرم یاشار عطری!
J A V I D
30-07-2007, 09:17
فعلا كه وب شهر در دسترس نيست مي توني بري از دكتر سالار بپرسي !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
با سلام
از دوستان خواهش مي كنم اين برنامه را به من هم بدهند نسخه فولش را من توي لينكهاي موجود هيچي پيدا نكردم
سايتش هم جواب نداد
newmusic
09-09-2007, 19:45
دوستا يكمي تو ضيح ميدين در مورد نصب و راه اندازي اين برنامه
Creeping Death
10-09-2007, 08:02
بابا چرا این سایت وبشهر دیگه نیست ؟!
J A V I D
10-09-2007, 09:56
سايت پشتيبان آدرسش عوض شده براي دريافت برنامه و پشتيباني بايد به آدرس زير بريد
موفق و پيروز باشيد
جاويد
ميشه دوستان كمك كنن من برنامه wamp رو نصب كردم و درون www برنامه joomla رو هم داخلش ريختم و به درستي همه چي كار ميكنه حالا اين e107 رو كجا بايد بريزم تو زيرشاخه www كه ميريزم و بعد اونو اجرا ميكنم ارور ميده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.