مشاهده نسخه کامل
: مشکل : قطعی wireless مودم
sajjad.ardebili
20-06-2013, 00:01
سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز
مودم من D-link N300 2750U هستش مشکلی که باهاش دارم اینه که وایرلس مودم هر چند وقت یکبار ( مثلا ساعتی 1 بار ) وایرلسش به مدت چند ثانیه قطع میشه و چون مثلا به XBOX live یا PSN وصل هستم باعث میشه از بازی بیوفتم بیرون که خیلی زده حال میزنه
تنظیم یا آپدیت خاصی برای مودم هست که انجام بدم ؟
سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز
مودم من D-link N300 2750U هستش مشکلی که باهاش دارم اینه که وایرلس مودم هر چند وقت یکبار ( مثلا ساعتی 1 بار ) وایرلسش به مدت چند ثانیه قطع میشه و چون مثلا به XBOX live یا PSN وصل هستم باعث میشه از بازی بیوفتم بیرون که خیلی زده حال میزنه
تنظیم یا آپدیت خاصی برای مودم هست که انجام بدم ؟
با isp تماس بگیر سریع راهنماییت کنن
sajjad.ardebili
20-06-2013, 00:19
ممنون از راهنماییت اما مشکل از ISP نیست مشکل از مودم هست ... با کابل مشکلی نداره فقط با وایرلس این مشکل پیش میاد
با مودم قبلی هم این مشکل رو ندارم /
شما بو تو سایت دی لینک ببین فریم ویر جدیدی است برای آپدیت یا نه
بهتره یک بار مودم رو ریست کنید و دوباره کانفیگ کنید درست نشد مودم مشکل میتونه داشته باشه
یک نگاهی هم به تنظیمات وایرلس مودم بندارین
mohammadi_4u
20-06-2013, 08:40
ممنون از راهنماییت اما مشکل از ISP نیست مشکل از مودم هست ... با کابل مشکلی نداره فقط با وایرلس این مشکل پیش میاد
با مودم قبلی هم این مشکل رو ندارم /
اگه همزمان چندين كاربر از مودم استفاده ميكنيد يا چنديدن دوايس وايرلس وصل ميشيد حتي براي يك لحظه! گزينه Clients Isolation رو از تنظيمات وايرلس غير فعال كنيد تا مشكل قطعي نداشته باشيد.تعداد كلاينت رو هم حداقل 5 بزاريد.
sajjad.ardebili
20-06-2013, 14:23
خیلی ممنون از دوستان بابت راهنمایی
فریم ویر برای ایران نیومده :n03:
cilents Isolation تیک نداره تعداد کلاینت هم 26 هستش حتی chanel هم رو Auto هستش
نمیدونم این مشکل از کجاست من از این مودم یکی دیگه هم داشتم که دادم رفت جدیدشو گرفتم به فکر اینکه اون این مشگل رو داشت
اما اگه این مشکل رو کم کنیم بهترین مودم برای لایو بازی کردنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.