ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بن بست (مرگ تدریجی یک رویا)

پیمان.
19-06-2013, 21:27
سلام به همه ی استادای عزیزم

ممنونم از وقت وحوصله ای که به خرج میدین. بنده بخاطر عجله (اشتباه همیشگی من) با 2.300ت تا حد70% تحت تاثیر نظر فروشنده که خدا ازش نگذره، ایسر Aspire V3-571G-53236G75Maiiگرفتم با گارانتی ویستا یا همون الماس با این کانفیگ:

Intel Core i5-3230M 2.6GHz with Turbo Boost up to 3.2 GHz

NVIDIA GeForce 710M with 2 GB Dedicated VRAM

15.6” HD LED LCD

6 GB DDR3 Memory

750 GB HDD

DVD-Super Multi DL drive

Acer Nplify 802.11a/g/n + BT 4.0

6-cell Li-ion battery

طوسی (Gray) (که نمیدونم چرا رنگ طوسی این مدل این قدر کمه! همه جا رنگ مشکیش تبلیغ میشه! توی ویترین اکثر فروشگاهها و سایت های معتبر و غیر معتبر و خیلی جاهای دیگه. نمیگم نیست. خیلی کمه. حتی توی تبلیغات خود سایت ایسر!)

بقیه ی مشخصاتش هم زیاد مهم نیست. حالا من به شدت پشیمونم. متوجه شدم اچ پی و دل و لنوو با همین قیمت مدلای بهتری داشتن. البته یک روز بعد از خرید. که این خودش درد بزرگیه که خدا نصیب گرگ بیابون نکنه. بدون اغراق قسم میخورم از اوایل فروردین تا حالا هر روز 1 تا2 ساعت وقت استراحتم رو توی محل کار صرف تحقیق توی اینترنت راجع به همه ی برندها ومدل های مختلف نوت بوک ها و تمام مسائل مربوط بهشون کردم. هرچقدر گشتم یه نقطه ی مثبت پیدا کنم توی این مدل نشد که نشد و هر دفعه بیشتر نقص و عیب هاشو فهمیدم.حالا این نوت بوک روی میز هر روز جلوی جشم منه و عزابم میده. اونقدر که حتی سعی میکنم دستم بهش نخوره.

بدترین قسمت داستان اینه که این دستگاه از روزاول مشکل فابریکی هم داشت. بعد از حدود 2 ساعت کار خاموش میشه. نه هشداری نه پیغامی نه هیچی. گارانتی 3 تا یک هفته نگهش داشت اما درست نشد. با کلی داد و بیداد و سر و صدا اجازه دادن وارد بخش تعمیراتشون بشم. توی تمام تست ها از همه جای این لپ تاپ هیچ مشکلی پیدا نشد. اما هنوز هر چند وقت یکبار که مجبور میشم ازش استفاده کنم اینجوری میشه. این دیگه یعنی نهایت بدبختی!!! گارانتی میگه شما عیب این دستگاه رو پیدا و ثابت کن من تضمین میکنم که حتی تعویضش کنم به جای تعمیر. گیر کردم.تقریبا مطمئنم که پیدا کردن مشکلش خیلی سخته چه برسه به تشخیص از راه دور. پس نشونه هاش رو نمیگم که بیشتر از این سرتونو درد نیارم.

چون کارکرده حساب میشه قیمتش خیلی پایینه و اگه بفروشمش نصف همین رو هم نمیتونم بگیرم. احساس میکنم کلاهی رفته سرم که تا نوک کفشم میرسه.

حالا غرض از مزاحمت اینکه عبرت بگیرید از بنده و اشتباه منو مرتکب نشین و مهمتر اینکه اگر کسی راه حلی به ذهنش میرسه یا تجربه مشابهی داره لطف کنه، منت بگذاره، منو راهنمایی کنه. فکراین مشکل حتی توی خواب هم ولم نمیکنه! پیشاپیش، بی نهایت از لطف و توجه همه ی عزیزان مچکرم! خیلی مطالب دیگه هم بود که خلاصه کردم.

NorthBridge
19-06-2013, 21:42
بعد از حدود 2 ساعت کار خاموش میشه.
روی باتری یا برق؟
همین مشکل رو بیشتر توضیح میدید؟

پیمان.
19-06-2013, 21:51
اکثرا با باتری کار میکرده. هیچ برنامه یا کار سنگینی هم انجام نداده. حرارتش هم با برنامه ی CPUID HWMonitor اندازه گرفتم که نهایتش به 50-51 میرسه.(حرارت پکیج CPU) تو هر حالت مختلفی اینجور میشه. گاهی هم اصلا خاموش نمیشه. :n03:

NorthBridge
19-06-2013, 22:04
خب وقتی بعد از 2 ساعت کار با باتری خاموش میشه یعنی باتری دشارژ شده و باید با برق کار کنید
شما با برق کار کنید و ببینید بازم بعد 2 ساعت خودش خاموش میشه یا نه
البته اگر مدتی بیکار باشه هم بسته به تنظیمات power options در ویندوز ممکنه استدبای یا هایبر و یا شات دان بشه
در مجموع من فکر نمیکنم دستگاه مشکلی داشته باشه یا سر شما کلاه رفته باشه

پیمان.
19-06-2013, 22:18
ای کاش مشکل این چیزا بود که اگه اینجوری بود 3 هفته گارانتی نگهش نمیداشت. زیاد نه اما به اندازه ی خودم سر در میارم از دستگاههای الکترونیکی و تعمیراتشون. تجربه هم در حد 2 سال دارم. چه باتری شارژش تموم بشه، چه نشه این مشکل هست. تنظیمات پاور رو هم به خدا بیشتر از هزار بار چک کردم. فکر میکنم مشکلش پیچیده تر از این حرفاست. البته بیکار هم نبودم. با چند نفر که استاد کامپیوتر هستن هم مشورت کردم. دوست و رفیق و مغازه دار نه. استاد واقعی با تجربه و تحصیلات. همه ی احتمالات از کوچکترین تا بدترینش رو در نظر گرفتن ولی آخرش نفهمیدن چشه! حرف آخرشون این بود که باید بازش کنیم که بنده گفتم اول از گارانتیش استفاده کنیم بعد اگر نشد راههای دیگه. البته گارانتی نداره. وارانتی داره. دوستان، همه میدونن، اما یادآوری میکنم که وارانتی شامل تعمیرات میشه و به هیچ وجه قانون تعویض نداره ولی گارانتی تعویض هم میکنه. جالبه بدونید که خدمات پس از فروش ایسر در تمام کشورها به صورت وارانتی هستش. (متاسفانه) هیچ کاری باهاش انجام نشده منظورم برنامه ایه که نیاز به پردازش زیاد و قوی و گرافیک قوی داشته باشه باهاش انجام نشده نه اینکه اصلا هیچ دستی بهش نخورده و هایبرنیت یا استندبای شده. این نکته هم جالبه بدونید که بعد از روشن کردن میره روی صفحه ی انتخاب سیف مد که نشون میده ویندوز به درستی خاموش نشده. این مورد رو حتی توی تاریخچه ی مشکلات و اتفاقات ویندوز هم نشون میده. و هیچ توضیحی هم نمیده. خاموش شدنش هم همراه با صدای مدار سویئچ پاوره. این صدا فقط در مواقعی که دستگاه در حالت اضطراری هست میاد و بلافاصله خاموش میشه. باور کنید تک تک قطعاتش رو جلوی چشم خودم از صبح تا ظهر تست کرده گارانتی. حتی آداپتور و تبدیلش رو.

alip300
19-06-2013, 22:38
ایسر کم شرکتی نیست،درسته لپ تاپاش نسبت به اچ پی و لنوو به مقدار ارزونتره ولی کیفیتش هم مثله اوناست...
خیلی از این موارد واسه اچ پی و... هم رخ داده....
من نزدیک 1/5 ساله که ایسر(5750) دارم...روزانه نزدیکه 10-12 ساعت یکسره روشنه...خیلیم باهاش بازی تموم کردم...تاحالا که مشکلی واسش پیش نیومده فقط فنش بعد یه سال صداش درومد که اونم بازش کردم بهش روغن زدم ولی دوباره بعد یه مدت باز خراب شد بعد دیگه کلن فنش واستاد حدود یه ماه همینجوری باهاش کار کردم یعنی بدون فن(به عمق فاجعه پی ببر:n09:)بعد دوباره بازش کردم یه روغن دیگه زدم....
اینا رو گفتم که بگم درست نیست خرابی چندتا لپ تاپ و به حساب کل شرکت و اون مدل گذاشت...

پیمان.
19-06-2013, 23:03
کاملا حق با شماست جناب علی. برادرم از سری تراول میت همین ایسر یه دستگاه گرفت چند ماه پیش. مثل توپ فوتبال باهاش روپایی میزنه ولی هیچ مشکلی نداره. البته هم شما خیلی با دل و جرئتی و هم اینکه شانس خوبی داشتی که توی یک ماه چیزیش نشده. ایسر برند دوم تمام جدول های فروش دنیاست و از قدیمی ترین تولید کنندگان قطعات کامپیوتره. میدونید که اچ پی از کیفیت پرینتر هاش چند سالیه که معروف شده. ایسر از اول کارش متوسط رو به خوب بوده و از اکثر برندها با تجربه تر و قدیمی تره. قدیمی ترین شرکت گارانتی و وارد کننده محصولات ایسر در ایران هم سازگار ارقام و شرکت الماس خاورمیانه است که اسمی ازش نیست. ولی از همه جا یه خرابش دست ما رسید. در هر حال بابت توجهتون مچکرم.:n03:

amin666
20-06-2013, 14:28
خب دیگه وقتی به حرف فروشنده گوش بدین همین می شه! نمی دونم ما ایرانیا چرا انقدر گوشمون به حرف فروشنده است؟!!البته امیدوارم مشکل شما هم حل بشه.ولی خواهشا این براتون درس بشه که حتی رفتید شلوار و کفش هم بخرید به حرف فروشنده کوچکترین توجهی نکنید.چون اینجا ایرانه.حتی خواستید شامپو . مسواک هم بخرید برید کلی سرچ کنید تو نت بعد برید مدل خوب رو بخرید!

مدل V3 خیلیا اینجا داشتند و راضی بودن.فکر نمی کنم این مدل مشکل دار باشه.شاید مال شما اینطر بوده از بد شانسی یا فروشنده جنس خراب انداخته.نمی دونم

راستی در مورد HP هم بگم چند سال نیست که معروف شده.اتفاقا تقریبا قدیمی ترین برند در زمینه pc یا لپتاپ بین برندها دیگه است

پیمان.
20-06-2013, 17:28
درسته. درس گرفتم. تا حدودی این عادت رو قبلا داشتم اما الان به قول شما هر نوع خریدی بدون کسب اطلاعات از چند منبع مختلف نباید انجام بدم. از اون دسته افرادی نیستم که عقلمو بدم دست فروشنده یا دیگران! اما انگار قسمت بود که توی این مورد تجربه ی بسیار سخت و گرونی بدست بیارم.:n22: درد دل منم همینه که کسی نیست که مورد مشابهی رو تجربه کرده باشه تا بتونه راهنمایی کنه. در مورد اچ پی هم اگر اشتباهی شد شما ببخشید. شاید من اشتباه کرده باشم. ممنون که تذکر دادین. حتما اصلاح میکنم.

kiuq
22-06-2013, 12:58
عزیز شما یه بار تو یه خط به صورت خلاصه میگی مشکلت چیه ؟

پیمان.
22-06-2013, 13:17
چشم. دستگاه بعد از 1.5 تا 2 ساعت خاموش میشه. دمای همه ی قطعاتش هم بالاتر از 50-52 نمیره. بعد از روشن کردن هم میره روی صفحه انتخاب سیف مد. 2 ماهه گرفتم و خیلی کم هم استفاده کردم. گارانتی هم همه چیزش رو چک کرد. 3 بار بردم گارانتی هر بار یه هفته نگهش داشتن و آخرش گفتن سالمه. این مشکل هم از اولین روز بود. چیز دیگه ای هم اگر لازمه بگم بفرمایید.:n29: بعضی اوقات هم خاموش نمیشه. البته به ندرت. اکثر دفعات هم با باتری کار میکرده اما 1 یا 2 بار هم وقتی به برق وصل بود خاموش شد.

3aman021
22-06-2013, 13:42
دوست عزیز احتمالا لپ تاپ ریفر بت نداده؟
چون منم یه لپ تاپ خریده بودم زیاد داغ میکرد و...
بعد فهمیدم که ریفر بود

پیمان.
22-06-2013, 14:04
چرا. احتمالش هست. اما من اثری پیدا نکردم. شما چجوری فهمیدی که دستگاهت ریفر بوده؟

Soroush-S
22-06-2013, 20:55
ریفر بودن لپتاپ ربطی به خراب بودن دستگاه نداره - الان لپ تاپ 5110 منم ریفر هست ولی نزدیک دوسال که دارم استفاده میکنم تازه شارژر ایراد پیدا کرده.

kiuq
22-06-2013, 23:12
سر هر استفاده ای حتی وبگردی هم خاموش میشه ؟
دقیقا دوساعت یا هر بار ممکنه خاموش هم نشه ؟
احتمال داره خاموش نشه ؟
یه عکس از قسمت تسک منیجر بذارید از همه ی قسمتاش

پیمان.
24-06-2013, 12:53
بله. اصلا علامت مشخصی نداره. کمی پیش میاد که بعد از 3-4 ساعت یهو خاموش میشه. مثلا بعد از 3یا4 ساعت که خاموش میشه من بعد از 15min روشنش میکنم دفعه ی بعد از 1 ساعت تا بیشتر باید منتطر باشم که خاموش بشه. زمان خاموش شدنش متفاوته ولی اینجوری نیست که اصلا خاموش نشه. خاموش میشه. فقط از 1.5 ساعت به بالا حتی 2 یا 3 بار به فاصله ی 1 ساعت و بیشتر تکرار میشه خاموش شدنش. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

havzhini
24-06-2013, 13:35
اولا اینکه غصه خوردن واسه ضرر از خوده ضرر کردن بدتره پس به فکر این نباش اشتباه کردی یا کلاه سرت رفته و کلا بیخیال شو چون غصه هم بخوری هیچ فایده نداره بلکه بدتر میشه
اینکه از دستگاه هم استفاده نکنی اونم کاملا اشتباه هست یا بفروشش حتی با ضرر که جلو چشمت نباشه یا اینقدر ازش کار بکش که دهنش سرویس بشه دلت خونک بشه اتفاقا

ولی در مورد مشکلت
ویندوزت احتمالا ویندوز7 هست درسته؟
ویندوز رو عوض کردی چون احتمال داره مشکل نرم افزاری باشه
و بعد از اون اخرین درایوها بخصوص بایوس رو دانلود و نصب کن

با توجه به چیزایی که گفتی در مورد موارد سختافزاری مشکل شاید نرمافزاری باشه
اول دنبال مشکل نرمافزاری باش و بهترین کار نصب دوباره ویندوز و نصب کامل درایوهای اپدیت هست

پیمان.
24-06-2013, 14:47
فایده ای نداره. درسته. گارانتی هم اصرار داشت که سخت افزار سالمه. ولی حس میکنم چون براشون ضرر داره نمیخوان قبول کنن که مشکل داره. راستی اولین بار که بردم گارانتی چند تا برنامه و بازی که داشتم و 3-4 تا از درایورهای قسمتهایی که کمتر استفاده میشه رو پاک کرده بودن. گفتن میخواستیم مطمئن شیم مشکل از نرم افزار نیست. واسه تعویض پرسیدم. گفتن ما با خود شرکت ایسر تایوان در ارتباطیم و هر دستگاهی که میارن پیش ما اول سریالشو میفرستیم برای شرکت. در صورتیکه نتونیم مشکلشو حل کنیم، هماهنگ میکنیم و مشورت میکنیم و اگر اونا قبول کردن عوض میکنیم. :n08: درسته. باید یه بار هم ویندوز عوض کنیم، شاید درست شد. ممنون از کمکت. :n01:

NorthBridge
24-06-2013, 16:07
شما CPUID Hardware Monitor Pro رو نصب و حتماً اکتیو کن و ولتاژها و دماها رو بعد از حدود نیم تا یکساعت که دستگاه روشنه اینجا بذار

پیمان.
24-06-2013, 16:16
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیمان.
24-06-2013, 16:19
راستی یه چیز دیگه که قبلا یادم نبود بگم. اولین بار که بردم گارانتی این 2 تا برنامه روش نصب شده بود. پرسیدم اینا چیه. گفتن که نیاز بود اینا نصب بشن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

NorthBridge
24-06-2013, 17:40
در شات مربوط به HW Monitor همه چیز از جمله دماها طبیعی بنظر میرسه . بنظر من ایراد باید از یک اتصال کوتاه در مدار تأمین توان باشه گرچه بازم باید از نزدیک تست کرد
بهتره گارانتی رو بیخیال بشید و تحویل یک مرکز تخصصی و حرفه ای لپتاپ بدید و دقیق مشکل رو براشون بازگو کنید . دیگه اینجور مراکز چون بحث نک و نوکهای مربوط به گارانتی وسط نیست و حرف دستمزد وسط هست کارشون رو درست انجام میدن

راستی یه چیز دیگه که قبلا یادم نبود بگم. اولین بار که بردم گارانتی این 2 تا برنامه روش نصب شده بود. پرسیدم اینا چیه. گفتن که نیاز بود اینا نصب بشن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو برنامه ی Burn It Test و Everest مربوط به تست سخت افزار از راه بنچمارک گیری و نیز نمایش اطلاعات جزئی سخت افزار سیستم هستند
البته Burn it test نسخه های مختلفی داره که از سلامت نمایشگر تا صوت و .... رو تست میکنه اما این نسخه فقط مخصوص گرافیک هست ظاهراً

3aman021
25-06-2013, 11:09
چرا. احتمالش هست. اما من اثری پیدا نکردم. شما چجوری فهمیدی که دستگاهت ریفر بوده؟رو جای باطریش نوشته بود

Soroush-S
25-06-2013, 12:35
رو جای باطریش نوشته بود

چی نوشته بود ؟

پیمان.
25-06-2013, 18:49
خیلی ممنون از راهنماییهاتون. یه مشکل جدید پیدا شده. 2-3 دقیقه بعد از روشن کردن صفحه اش خط خطی شد و هیچ کاری نکرد. 1 دقیقه بعد خاموشش کردم با نگه داشتن پاور. این برای چی بود؟:n29:

NorthBridge
25-06-2013, 19:50
خیلی ممنون از راهنماییهاتون. یه مشکل جدید پیدا شده. 2-3 دقیقه بعد از روشن کردن صفحه اش خط خطی شد و هیچ کاری نکرد. 1 دقیقه بعد خاموشش کردم با نگه داشتن پاور. این برای چی بود؟:n29:
معمولاً از خود گرافیک و یا کابل رابطش به نمایشگر باید باشه

havzhini
25-06-2013, 20:09

خط خطی یعنی چی؟صفحه ابی رنگ بود؟

اقا بنظر من مشکل فقط از ویندوزت هست
یه ویندوز عوض کن همه چیز حل میشه
ویندوز8 بریز اکتیو کن و اپدیت کن 95درصد مشکلاتت حل میشه چون تمام مواردی که میگین نشونه مشکل داشتن ویندوز هست نه مشکل سخت افزاری

پیمان.
26-06-2013, 13:52
معمولاً از خود گرافیک و یا کابل رابطش به نمایشگر باید باشه

اگر به قول شما از گرافیک یا کابل رابط باشه پس چرا گارانتی اصرار داشت که سخت افزارش سالمه؟ (اصلا منظور این نیست که شما اشتباه میکنی.فقط کنجکاوم که بدونم چرا چیزی نگفتن) و اینکه این مشکل با اون 2تا برنامه ی تست سخت افزار مشخص نمیشه؟

پیمان.
26-06-2013, 14:03
خط خطی یعنی چی؟صفحه ابی رنگ بود؟

اقا بنظر من مشکل فقط از ویندوزت هست
یه ویندوز عوض کن همه چیز حل میشه
ویندوز8 بریز اکتیو کن و اپدیت کن 95درصد مشکلاتت حل میشه چون تمام مواردی که میگین نشونه مشکل داشتن ویندوز هست نه مشکل سخت افزاری

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجوری شد. آبی نبود. یه مطلب دیگه. من از چند نفر شنیدم که ویندوز 8 باگ های زیادی داره و مایکروسافت هم بیخیال دادن ورژن های بالاترش شده و داره روی ویندوز جدیدی به اسم بلو (اگه درست گفته باشم) کار میکنه. ضمنا این رو هم به چشم خودم دیدم که 3تا از دوستان که ویندوز 8 ریخته خیلی دستگاهشون گرم میشد و گاهی خاموش میشد و انگار خیلی سنگین بود اجرای ویندوز 8 برای دستگاهشون. بعد از اینکه دوباره ویندوز 7 ریختن همه ی مشکلات برطرف شد. دستگاهشون هم یکی 4540 بود یکی هم 5110 و یکی هم ایسوس که نمیدونم مدلشو. حالا نظرتون چیه؟ یه نفر دیگه هم گفت احتمال داره وقتی دما به 50-51 یا بالاتر که میرسه دکمه ی پاور اتصال پیدا کنه و خاموش بشه بدون اینکه کسی بهش دست زده باشه. چون همون صدایی که موقع خاموش کردن با نگه داشتن پاور میاد موقع خاموش شدن دستگاه شنیده میشه. که ظاهرا صدای سوییچ مدار پاوره. این به نظر شما ممکنه؟

NorthBridge
26-06-2013, 15:11
اگر به قول شما از گرافیک یا کابل رابط باشه پس چرا گارانتی اصرار داشت که سخت افزارش سالمه؟ (اصلا منظور این نیست که شما اشتباه میکنی.فقط کنجکاوم که بدونم چرا چیزی نگفتن) و اینکه این مشکل با اون 2تا برنامه ی تست سخت افزار مشخص نمیشه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجوری شد. آبی نبود. یه مطلب دیگه. من از چند نفر شنیدم که ویندوز 8 باگ های زیادی داره و مایکروسافت هم بیخیال دادن ورژن های بالاترش شده و داره روی ویندوز جدیدی به اسم بلو (اگه درست گفته باشم) کار میکنه. ضمنا این رو هم به چشم خودم دیدم که 3تا از دوستان که ویندوز 8 ریخته خیلی دستگاهشون گرم میشد و گاهی خاموش میشد و انگار خیلی سنگین بود اجرای ویندوز 8 برای دستگاهشون. بعد از اینکه دوباره ویندوز 7 ریختن همه ی مشکلات برطرف شد. دستگاهشون هم یکی 4540 بود یکی هم 5110 و یکی هم ایسوس که نمیدونم مدلشو. حالا نظرتون چیه؟ یه نفر دیگه هم گفت احتمال داره وقتی دما به 50-51 یا بالاتر که میرسه دکمه ی پاور اتصال پیدا کنه و خاموش بشه بدون اینکه کسی بهش دست زده باشه. چون همون صدایی که موقع خاموش کردن با نگه داشتن پاور میاد موقع خاموش شدن دستگاه شنیده میشه. که ظاهرا صدای سوییچ مدار پاوره. این به نظر شما ممکنه؟
شخصاً اگر اینجا توصیه ای میکنم حاصل یک عمر حرفه ی سخت افزاری و کار تخصصی روی لپ تاپ های گوناگون هست و مثل پزشک که قدم به قدم جلو میره داریم علت یابی میکنیم . محض تفریح و تفنن اینجا چیزی گفته نمیشه
با توجه به گرمی هوا یک کول پد مناسب تهیه کنید و این پیشنهادات زیر رو هم انجام بدید .

1. اولاً قبل از هر کاری حتماً ویندوز هفت Ultimate x64 کمتر دستکاری شده از یک شرکت معتبر مثل پرنیان بریزید و آخرین درایورها بخصوص آخرین درایور گرافیک رو دانلود و نصب کنید . اگرم ویندوز اصلی خودش ویندوز هفت بوده اون رو ریکاور کنید .
2.ایرادی که تصویرش رو گذاشتید (البته بهتر بود یک تصویر بزرگتر و واضح تر می گذاشتید) قبلاً زمانیکه پیش گارانتی رفتید هم رخ داده یا خیر ؟ بهرحال تصویرش و وضعیت دقیق سیستم در اون حالت رو باید به اطلاعشون برسونید .
3.بعد از تغییر ویندوز که دو خط بالاتر گفتم اگر مشکل برطرف نشد احتمالش زیاده که از گرافیک و یا کابل رابطش به پنل باشه . اینها اگر لازم شد هر کدوم باید در جای خودش یک به یک چک بشه (البته بوسیله ی مرکز تعمیرات تخصصی و یا گارانتی)
4.زمانیکه این اشکال رخ داد دستگاه روی گرافیک مجتمع بود یا گرافیک مستقل ؟
5.همونطور که خودتونم اشاره کردید ویندوز هشت ویندوز پایداری نیست . ویندوز آبی هم نسخه ی رفع ایراد شده ی ویندوز هشت هست و چیز جدید نیست . نسخه های غیر نهایی اون همین الانم وجود داره ولی فعلاً همون ویندوز هفت پایدارترین ویندوز برای شماست
6.فعلاً نمیشه ربطی بین مشکل گرافیکی سیستم شما با مشکل خاموش شدن خودبخودش قائل شد مگر اینکه خلافش ثابت بشه

فعلاً به پیشنهادات گفته شده عمل کنید بعد اگر رفع نشد بیایید مطرح کنید ما در خدمتیم

havzhini
26-06-2013, 15:29
در مورد ویندوز8 من الان نزدیک یکسال دارم ازش استفاده میکنم از زمان نسخه ازمایشی بیرون داده شد و مشکل خاصی نداشتم بجز یه سری مشکلات جرعی که تمام ویندوزها دارن
ویندوز بلو هم بدلیل اینکه زیاد استقبال نشد از ویندوز8 نصبت به زمان ویندوز7 امدن و روش کار کردن تا بهینه تر و بهتر بشه و حتی ممکنه به صورت یه یه اپدیت برای ویندوز8 باشه نه ویندوز مستقل
ولی خب ممکنه ویندوز8 روی بعضی دستگاه قدیمی یا کسایی که زیاد اشنایی با ویندوز ندارن مشکل ایجاد کنه پس ویندوز7 هنوز هم برای خیلی ها بهترین گزینه هست و کارامدترین

ولی همونطور که توی خصوصی هم توضیح دادم اولین کار و و بهترین و سادترین کار برای رفع مشکل عوض کردن ویندوز هست که اگه مشکل نرمافزاری باشه کلا مشکل حل میشه ولی اگه مشکل بازم برگشت اونوقت مشخص میشه مشکل سختافزاری هست

که من مشکل سختافزاری رو 70درصد از پاور و اتصالات داخلی میدونم و بعد اون مشکل کارت گرافیک

Soroush-S
26-06-2013, 16:23
در مورد ویندوز8 من الان نزدیک یکسال دارم ازش استفاده میکنم از زمان نسخه ازمایشی بیرون داده شد و مشکل خاصی نداشتم بجز یه سری مشکلات جرعی که تمام ویندوزها دارن
ویندوز بلو هم بدلیل اینکه زیاد استقبال نشد از ویندوز8 نصبت به زمان ویندوز7 امدن و روش کار کردن تا بهینه تر و بهتر بشه و حتی ممکنه به صورت یه یه اپدیت برای ویندوز8 باشه نه ویندوز مستقل
ولی خب ممکنه ویندوز8 روی بعضی دستگاه قدیمی یا کسایی که زیاد اشنایی با ویندوز ندارن مشکل ایجاد کنه پس ویندوز7 هنوز هم برای خیلی ها بهترین گزینه هست و کارامدترین

ولی همونطور که توی خصوصی هم توضیح دادم اولین کار و و بهترین و سادترین کار برای رفع مشکل عوض کردن ویندوز هست که اگه مشکل نرمافزاری باشه کلا مشکل حل میشه ولی اگه مشکل بازم برگشت اونوقت مشخص میشه مشکل سختافزاری هست

که من مشکل سختافزاری رو 70درصد از پاور و اتصالات داخلی میدونم و بعد اون مشکل کارت گرافیک

من با ویندوز 8 کار کردم . تقریبا از 7 بهتر بود . سرعت لپتاپ منم افزایش پیدا کرده بود . فقط بدلیل اینکه با وایرلس لپتاپ 5110 سازگاری نداشت و باعث هنگ کردن میشد پاکش کردم و الان هم از 7 استفاده میکنم

NorthBridge
26-06-2013, 17:06
ویندوز هشت از طرف مایکروسافت گفته شده که 33 درصد کارایی سخت افزار رو افزایش میده که خیلی چشمگیره (که البته در عمل ممکنه این عدد چندان درست نباشه) ولی بهرحال خودش حاکی از پیشرفت برنامه نویسی کرنل این نسخه از ویندوز هست .
با اینحال فعلاً برای افرادی که اهل ریسک هستند و تغییر ویندوز براشون دردسری نداره مناسبه ولی کاربرهایی که روزانه با سیستم کارهای ضروری شغلی و یا روتین دارند و یا چندان حوصله ی تغییرات رادیکال در ویندوز رو ندارند چندان پیشنهاد نمیشه چون ممکنه ایرادات و یا ناپایداری هایی که شایع هست گریبان گیرشون بشه و از کار و زندگی بیفتند .
مضافاً به اینکه این سیستم عامل عمدتاً پاسخی بود به نیاز دستگاه های لمسی و برای عقب نماندن از این قافله بود که بطور ضربتی از طرف مایکروسافت معرفی شد بهمین دلیل هنوز باگ و مشکلات و یا ناسازگاریهایی داره که تاپیکهای زیادی در این باره موجوده .

من با ویندوز 8 کار کردم . تقریبا از 7 بهتر بود . سرعت لپتاپ منم افزایش پیدا کرده بود . فقط بدلیل اینکه با وایرلس لپتاپ 5110 سازگاری نداشت و باعث هنگ کردن میشد پاکش کردم و الان هم از 7 استفاده میکنم

شما درایورهای وایرلس اختصاصی ویندوز هشت x64 رو از صفحه ی زیر گرفته و نصب کردید؟

Soroush-S
26-06-2013, 17:26
ویندوز هشت از طرف مایکروسافت گفته شده که 33 درصد کارایی سخت افزار رو افزایش میده که خیلی چشمگیره (که البته در عمل ممکنه این عدد چندان درست نباشه) ولی بهرحال خودش حاکی از پیشرفت برنامه نویسی کرنل این نسخه از ویندوز هست .
با اینحال فعلاً برای افرادی که اهل ریسک هستند و تغییر ویندوز براشون دردسری نداره مناسبه ولی کاربرهایی که روزانه با سیستم کارهای ضروری شغلی و یا روتین دارند و یا چندان حوصله ی تغییرات رادیکال در ویندوز رو ندارند چندان پیشنهاد نمیشه چون ممکنه ایرادات و یا ناپایداری هایی که شایع هست گریبان گیرشون بشه و از کار و زندگی بیفتند .
مضافاً به اینکه این سیستم عامل عمدتاً پاسخی بود به نیاز دستگاه های لمسی و برای عقب نماندن از این قافله بود که بطور ضربتی از طرف مایکروسافت معرفی شد بهمین دلیل هنوز باگ و مشکلات و یا ناسازگاریهایی داره که تاپیکهای زیادی در این باره موجوده .

شما درایورهای وایرلس اختصاصی ویندوز هشت x64 رو از صفحه ی زیر گرفته و نصب کردید؟

درایور وایرلس مخصوص ویندوز 8 نصب نمیشد

NorthBridge
26-06-2013, 17:50
درایور وایرلس مخصوص ویندوز 8 نصب نمیشد
شما با نصب درایور فقط گذاشتید خود ویندوز شناسایی کنه یا فایلهای inf. و sys. رو بطور دستی هم سعی کردید به ویندوز بشناسونید؟

پیمان.
26-06-2013, 18:00
شخصاً اگر اینجا توصیه ای میکنم حاصل یک عمر حرفه ی سخت افزاری و کار تخصصی روی لپ تاپ های گوناگون هست و مثل پزشک که قدم به قدم جلو میره داریم علت یابی میکنیم . محض تفریح و تفنن اینجا چیزی گفته نمیشه
با توجه به گرمی هوا یک کول پد مناسب تهیه کنید و این پیشنهادات زیر رو هم انجام بدید .

1. اولاً قبل از هر کاری حتماً ویندوز هفت Ultimate x64 کمتر دستکاری شده از یک شرکت معتبر مثل پرنیان بریزید و آخرین درایورها بخصوص آخرین درایور گرافیک رو دانلود و نصب کنید . اگرم ویندوز اصلی خودش ویندوز هفت بوده اون رو ریکاور کنید .
2.ایرادی که تصویرش رو گذاشتید (البته بهتر بود یک تصویر بزرگتر و واضح تر می گذاشتید) قبلاً زمانیکه پیش گارانتی رفتید هم رخ داده یا خیر ؟ بهرحال تصویرش و وضعیت دقیق سیستم در اون حالت رو باید به اطلاعشون برسونید .
3.بعد از تغییر ویندوز که دو خط بالاتر گفتم اگر مشکل برطرف نشد احتمالش زیاده که از گرافیک و یا کابل رابطش به پنل باشه . اینها اگر لازم شد هر کدوم باید در جای خودش یک به یک چک بشه (البته بوسیله ی مرکز تعمیرات تخصصی و یا گارانتی)
4.زمانیکه این اشکال رخ داد دستگاه روی گرافیک مجتمع بود یا گرافیک مستقل ؟
5.همونطور که خودتونم اشاره کردید ویندوز هشت ویندوز پایداری نیست . ویندوز آبی هم نسخه ی رفع ایراد شده ی ویندوز هشت هست و چیز جدید نیست . نسخه های غیر نهایی اون همین الانم وجود داره ولی فعلاً همون ویندوز هفت پایدارترین ویندوز برای شماست
6.فعلاً نمیشه ربطی بین مشکل گرافیکی سیستم شما با مشکل خاموش شدن خودبخودش قائل شد مگر اینکه خلافش ثابت بشه

فعلاً به پیشنهادات گفته شده عمل کنید بعد اگر رفع نشد بیایید مطرح کنید ما در خدمتیم

درسته. قصد جسارت نداشتم. ویندوز اورجینال که نداشت. این ایراد بعد از آخرین بار که رفتم گارانتی پیش اومد و اطلاع ندارن ولی سعی میکنم حتما مراجعه کنم گارانتی. ببخشید دیگه عکس رو با گوشی گرفتم. اون لحظه دسترسی به هیچ چیز جز گوشی ضعیف خودم نداشتم. میدونم که با گرافیک اینتل کار میکرد و میکنه نه انویدیا. ممنون از کمکتون. همین کاری که گفتین در اولین فرصت انجام میدم و میگم نتیجه رو. خیلی ممنون. از باقی دوستان هم ممنون. حتما به توصیه هاتون عمل میکنم. لطف کردین.

Soroush-S
26-06-2013, 18:25
شما با نصب درایور فقط گذاشتید خود ویندوز شناسایی کنه یا فایلهای inf. و sys. رو بطور دستی هم سعی کردید به ویندوز بشناسونید؟

فقط خود ویندوز درایورها نصب کرد . این مشکل جهانیه - یعنی توی کشورهای دیگه و حتی ایران این مشکل هنوز حل نشده .

NorthBridge
26-06-2013, 18:54
فقط خود ویندوز درایورها نصب کرد . این مشکل جهانیه - یعنی توی کشورهای دیگه و حتی ایران این مشکل هنوز حل نشده .
کار نشد نداره . اینکه عده ای نتونستن دلیل نمیشه کلاً اون کار انجام نشه . حتی میشه از راه شناسایی چیپ استفاده شده در قطعه رفت و درایور عرضه شده ی اون چیپ رو بطور مستقل دانلود و نصب کرد و یا اگر فرد مسلط باشه طوری ویرایشش میکنه که نصب بشه ولی فعلاً راههای ساده و روتین رو برید:

شما اول فایل اجرایی exe دانلودی مخصوص همون نسخه ویندوز رو Extract کنید تا درایورها از حالت فشرده دربیان
بعد داخل Device Manager روی قطعه ای که درست شناسایی نشده راست کلیک کنید و این مراحل رو طی کنید ببینید چطور میشه :
Update driver software>Browse my computer for driver software>Let me pick from a list of device drivers on my computer>Have Disk
و مسیر رو بدید به همون پوشه ی درایورهای Extract شده و از اونجا فایل اصلی و کم حجم درایور رو انتخاب کنید و ببینید قطعه شناسایی میشه یا نه

3aman021
26-06-2013, 18:55
دوست عزیز اگه درایور ها رو از سایت دانلود کردی بگم درایور ها ورژن های مختلف دارن.حتی مدل دستگاه رو تو سایت وارد کنی نمیشه فهمید که کدوم واسه دستگاه خودته .برای مثال 40 تا ورژن درایور صدا داریم و اگه اصلیش رو نصب نکنی ناپایداری ایجاد میشه

Prince.Kourosh
01-07-2013, 02:15
اقا پیمان میخوام بردرانه بهت بگم واقعا ماشاالله به پشتکارت من که بودم لپتاپمو از ساختمون خونمون پرتش میکردم تو کوچه حالشو میبردم!:n09: گذشته از شوخی .... فکر میکنم به یه اینترنت پرسرعت نیاز داری که با نرم افزار Driver Max همه نرم افزاراتو دانلودش کنی... من فکر کنم اولین مشکلت اتصال کوتاه تو مادربوردت باشه و دومین اشکال هم ممکنه از نرم افزارت باشه و سومین که اخرین احتماله اینه که اصلا دستگاهت ریفر شده و نتونستن عیبشو پیداکنن پس به ترتیب اول ببرش پیش یه تعمیرکار درست حسابی برای دومی هم که نرم افزارش رو از نت بگیر رایگانه سومیش هم به این ادرس مراجعه کن البته باید تاپیکهای قبلشو واسه ایسر ببینی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تاپیک خیلی خوبیه من لپتاپم اچ پی هستش و خداروشکر ریفر نبود شما هم برای ایسر باید دو سه صفحه قبلش بری یه نگاه بندازی .........
نمیخوام الکی ازت تعریف کنم ولی قدرت حل مشکلاتت واقعا عالیه بهت تبریک میگم ایشالا همیشه تو زندگیت موفق باشی :n11:

پیمان.
02-07-2013, 17:26
اقا پیمان میخوام بردرانه بهت بگم واقعا ماشاالله به پشتکارت من که بودم لپتاپمو از ساختمون خونمون پرتش میکردم تو کوچه حالشو میبردم!:n09: گذشته از شوخی .... فکر میکنم به یه اینترنت پرسرعت نیاز داری که با نرم افزار Driver Max همه نرم افزاراتو دانلودش کنی... من فکر کنم اولین مشکلت اتصال کوتاه تو مادربوردت باشه و دومین اشکال هم ممکنه از نرم افزارت باشه و سومین که اخرین احتماله اینه که اصلا دستگاهت ریفر شده و نتونستن عیبشو پیداکنن پس به ترتیب اول ببرش پیش یه تعمیرکار درست حسابی برای دومی هم که نرم افزارش رو از نت بگیر رایگانه سومیش هم به این ادرس مراجعه کن البته باید تاپیکهای قبلشو واسه ایسر ببینی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تاپیک خیلی خوبیه من لپتاپم اچ پی هستش و خداروشکر ریفر نبود شما هم برای ایسر باید دو سه صفحه قبلش بری یه نگاه بندازی .........
نمیخوام الکی ازت تعریف کنم ولی قدرت حل مشکلاتت واقعا عالیه بهت تبریک میگم ایشالا همیشه تو زندگیت موفق باشی :n11:
شما لطف داری. با وضعیت اقتصادی امروز ما، دیگه نمیصرفه این دستگاه زبون بسته رو از طبقه 12ام (خانه) بیرون بیندازم، بلکه خودم باید به بیرون پرت بشم که دیگه اشتباهی این مقدار پول که خیلی بابتش زحمت کشیده شده رو این گونه خرج نکنم. بله قربان. بنده باید تنبیه بشم نه این دستگاه بیچاره. تاپیکی که معرفی کردین، واو به واوش رو خوندم. مفید بود اما نه در رابطه با مشکل من. در کل ممنونم از توجه و عنایت شما. حتما از راهنماییتون استفاده میکنم. و ممنون از تعریفتون اما ای کاش اینطور بود. :n06:

Prince.Kourosh
03-07-2013, 06:35
منظورم از اون تاپیک این بود که احیانا ممکنه ریفر باشه دستگاهتون و تمام این بدبختیا از ریفر بودنش باشه که اگه ریفر بود باید برید مغازه رو تو سر اون فروشنده حقه باز خراب کنید....

NorthBridge
03-07-2013, 08:13
دوست عزیز Factory Refurbished بمعنی معیوب بودن نیست بلکه بمعنی رفع عیب شدن توسط کارخونه هست و چون چند بار تست و رفع عیب شده حتی از این نظر گاهی ارجحیت پیدا میکنه بر یک دستگاه آک . چون دستگاه آک فقط یکبار در انتهای خط تولید تست شده و ممکنه مثل دستگاه ایشون باز هم ایرادی مخفی داشته باشه البته مراکز فروش معتبر در خود ایران هم موقع فروش به اطلاع مشتری می رسونند که دستگاه Factory Refurbished هست یا خیر و همچنین برچسب مربوطه رو از زیرش و یا روی جعبش پاک نمیکنند . مثل نمونه ی زیر که دو دستگاه هم قیمت رو مقایسه کرده ولی برای یکی قید کرده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*kala.com/default.aspx?Page=Compare&Products=Notebook&Compare=Notebook-Acer-Gateway-NV52L15u,Notebook-IBM-Lenovo-Essential-B590-E
(اون ستاره رو از توی آدرس بردارید)
به همین جهت هست که خرید از نمایندگی ها یا فروشگاههای معتبر همیشه توصیه میشه
ممکنه لپتاپ این دوست ما Factory Refurbished باشه و یا نباشه . که در هر شکل، این بالقوه اثبات کننده ی معیوب بودن دستگاهی نیست . منظور اینه که نگاه ما ایرانیها به این قضیه هم طبق معمول به بعضی قضایا سیاه و یکسویه هست که باید اصلاح بشه

پیمان.
03-07-2013, 10:34
منظورم از اون تاپیک این بود که احیانا ممکنه ریفر باشه دستگاهتون و تمام این بدبختیا از ریفر بودنش باشه که اگه ریفر بود باید برید مغازه رو تو سر اون فروشنده حقه باز خراب کنید....

بله متوجه شدم. ظاهرا ریفر نیست اما خب طبق گفته های آقای تکنوسیس احتمالا. :n01:

پیمان.
03-07-2013, 13:16
دوست عزیز Factory Refurbished بمعنی معیوب بودن نیست بلکه بمعنی رفع عیب شدن توسط کارخونه هست و چون چند بار تست و رفع عیب شده حتی از این نظر گاهی ارجحیت پیدا میکنه بر یک دستگاه آک . چون دستگاه آک فقط یکبار در انتهای خط تولید تست شده و ممکنه مثل دستگاه ایشون باز هم ایرادی مخفی داشته باشه البته مراکز فروش معتبر در خود ایران هم موقع فروش به اطلاع مشتری می رسونند که دستگاه Factory Refurbished هست یا خیر و همچنین برچسب مربوطه رو از زیرش و یا روی جعبش پاک نمیکنند . مثل نمونه ی زیر که دو دستگاه هم قیمت رو مقایسه کرده ولی برای یکی قید کرده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*kala.com/default.aspx?Page=Compare&Products=Notebook&Compare=Notebook-Acer-Gateway-NV52L15u,Notebook-IBM-Lenovo-Essential-B590-E
(اون ستاره رو از توی آدرس بردارید)
به همین جهت هست که خرید از نمایندگی ها یا فروشگاههای معتبر همیشه توصیه میشه
ممکنه لپتاپ این دوست ما Factory Refurbished باشه و یا نباشه . که در هر شکل، این بالقوه اثبات کننده ی معیوب بودن دستگاهی نیست . منظور اینه که نگاه ما ایرانیها به این قضیه هم طبق معمول به بعضی قضایا سیاه و یکسویه هست که باید اصلاح بشه
بله. درسته.
متاسفانه راه شناخت فروشگاه معتبر گاهی سخته. اگر این دستگاه ریفر بود حکما نباید ایرادی می داشت چون مسلما مشکلی نیست که کارخونه ی سازنده نتونه پیدا کنه یا حل کنه.

mamalhi
03-07-2013, 23:38
سلام به همه ی استادای عزیزم

ممنونم از وقت وحوصله ای که به خرج میدین. بنده بخاطر عجله (اشتباه همیشگی من) با 2.300ت تا حد70% تحت تاثیر نظر فروشنده که خدا ازش نگذره، ایسر Aspire V3-571G-53236G75Maiiگرفتم با گارانتی ویستا یا همون الماس با این کانفیگ:

Intel Core i5-3230M 2.6GHz with Turbo Boost up to 3.2 GHz

NVIDIA GeForce 710M with 2 GB Dedicated VRAM

15.6” HD LED LCD

6 GB DDR3 Memory

750 GB HDD

DVD-Super Multi DL drive

Acer Nplify 802.11a/g/n + BT 4.0

6-cell Li-ion battery

طوسی (Gray) (که نمیدونم چرا رنگ طوسی این مدل این قدر کمه! همه جا رنگ مشکیش تبلیغ میشه! توی ویترین اکثر فروشگاهها و سایت های معتبر و غیر معتبر و خیلی جاهای دیگه. نمیگم نیست. خیلی کمه. حتی توی تبلیغات خود سایت ایسر!)

بقیه ی مشخصاتش هم زیاد مهم نیست. حالا من به شدت پشیمونم. متوجه شدم اچ پی و دل و لنوو با همین قیمت مدلای بهتری داشتن. البته یک روز بعد از خرید. که این خودش درد بزرگیه که خدا نصیب گرگ بیابون نکنه. بدون اغراق قسم میخورم از اوایل فروردین تا حالا هر روز 1 تا2 ساعت وقت استراحتم رو توی محل کار صرف تحقیق توی اینترنت راجع به همه ی برندها ومدل های مختلف نوت بوک ها و تمام مسائل مربوط بهشون کردم. هرچقدر گشتم یه نقطه ی مثبت پیدا کنم توی این مدل نشد که نشد و هر دفعه بیشتر نقص و عیب هاشو فهمیدم.حالا این نوت بوک روی میز هر روز جلوی جشم منه و عزابم میده. اونقدر که حتی سعی میکنم دستم بهش نخوره.

بدترین قسمت داستان اینه که این دستگاه از روزاول مشکل فابریکی هم داشت. بعد از حدود 2 ساعت کار خاموش میشه. نه هشداری نه پیغامی نه هیچی. گارانتی 3 تا یک هفته نگهش داشت اما درست نشد. با کلی داد و بیداد و سر و صدا اجازه دادن وارد بخش تعمیراتشون بشم. توی تمام تست ها از همه جای این لپ تاپ هیچ مشکلی پیدا نشد. اما هنوز هر چند وقت یکبار که مجبور میشم ازش استفاده کنم اینجوری میشه. این دیگه یعنی نهایت بدبختی!!! گارانتی میگه شما عیب این دستگاه رو پیدا و ثابت کن من تضمین میکنم که حتی تعویضش کنم به جای تعمیر. گیر کردم.تقریبا مطمئنم که پیدا کردن مشکلش خیلی سخته چه برسه به تشخیص از راه دور. پس نشونه هاش رو نمیگم که بیشتر از این سرتونو درد نیارم.

چون کارکرده حساب میشه قیمتش خیلی پایینه و اگه بفروشمش نصف همین رو هم نمیتونم بگیرم. احساس میکنم کلاهی رفته سرم که تا نوک کفشم میرسه.

حالا غرض از مزاحمت اینکه عبرت بگیرید از بنده و اشتباه منو مرتکب نشین و مهمتر اینکه اگر کسی راه حلی به ذهنش میرسه یا تجربه مشابهی داره لطف کنه، منت بگذاره، منو راهنمایی کنه. فکراین مشکل حتی توی خواب هم ولم نمیکنه! پیشاپیش، بی نهایت از لطف و توجه همه ی عزیزان مچکرم! خیلی مطالب دیگه هم بود که خلاصه کردم.

سلام میشه بگین الان تو چه وضعی هست لب تاب تون ؟ منم همین مشکلو دارم

mamalhi
03-07-2013, 23:41
من بازی میکنم ریست میشه .... ولی از وقتی 8 نصب کردم فکر کنم مشکلم حل شده . cpu این مدل Ivy Bridge هستش که فر کنم با 7 سازگار نیست و در مقایسه با sandy bridge 20 درصد بیشتر داغ میکنه

متاسفانه بازم خاموش روشن شد اونم تو چه حالتی ؟ کول پد زیرش و تنها داشتم وبگردی میکردم

Prince.Kourosh
04-07-2013, 01:31
دوست عزیز Factory Refurbished بمعنی معیوب بودن نیست...... حتی از این نظر گاهی ارجحیت پیدا میکنه بر یک دستگاه آک .

دوست من پس میشه به سوال من جواب بدید:
1-چرا تو کشورهای اروپایی مثل انگلیس که دایی خودم اونجاست جنسهای ریفر مخصوصا برند دل و ایسر که پر از ریفر هستن تو مغازه ها و نمایندگی های جداگانه فروخته میشه؟ وجنسهای آک تو سایت خودشون فروش میره ویا ااگه هم مغازه ای باشه اصلا جنس ریفر نداره
2-چرا جنس ریفر قیمتش بافرمایش جنابعالی که به نسبه باید تستاشو پس داده باشه قیمتش تو همون فروشگاههای ریفر فروشی از آک پایینتره؟! اگه بر فرض ریفر بودن حسن باشه که اولین باره میشنوم این مطلبو
3-چرا جنس ریفر تو کشورهای جهان سومی بیشتر از کشورهای درجه 1 دنیاست؟!! ریفر بودن بالطبع باید یه حسن باشه اگه خوب بود واسه خودشون ور میداشتن!!

به نظرمن نگاه ما ایرانیا سیاه و سفید نیس بلکه توجیه اشتباههای غلطیه که میخوایم حرفمونو به کرسی بشونیم یه ملتی هستیم که اگه جنس بیخودی هم داشته باشیم وخودمون هم ازش اطلاع داشته باشیم بازهم برای اینکه کم نیاریم یه کلاغ و چهل کلاغ میکنیم وداراییمون میشه در حکم طلا!!....
این تاپیک جاش نبود اما این حرفا رو زدم بحثی نداشتم فقط و فقط بذارید به عنوان یه دل نوشته از یه ادمی که دوس داشت اینجا کمی دردودل کنه بازهم ممنونم...

Prince.Kourosh
04-07-2013, 01:39
من بازی میکنم ریست میشه .... ولی از وقتی 8 نصب کردم فکر کنم مشکلم حل شده . cpu این مدل Ivy Bridge هستش که فر کنم با 7 سازگار نیست و در مقایسه با sandy bridge 20 درصد بیشتر داغ میکنه

من خودم سندی دارم ولی همیشه تو فرومهای خارجی وایرانی میخوندم که چون سندی بریج معماریش 32 نانومتریه و آی وی بریج از اون کوچیکتر هست پس آی وی بریج باید خنک تر باشه...من تا حالا البته تستی نکردم ببینم که کدومشون خنکتره ولی مسلما ای وی بریج از نظر قدرتی برتری حداقل 20 درصدی نسبت به همنوعش داره....تو نوت بوک چک هم این مطلب اشاره شد...
فکر کنم فقط مشکل این سری از ایسر هستش که این مشکلای عجیب و غریبو داره وگرنه من از یکی از دوستام که تو بازار کامپیوتر هست همیشه از ایسر تعریف شنیدم هم ارزونه و هم مادربوردش واقعا عالیه فکر کنم از آلیاژ مسی درستش کردن تا بتونه حرارتو به خوبی انتقال بده. خداروشکر که مشکل شما حل شد ایشالا که آقا پیمان هم ویندوزشو عوض کرد مشکل حل بشه...امیدوارم

NorthBridge
04-07-2013, 04:58
من نمیخواستم جواب شما رو بدم چون با اینکه به تندی و بشکلی خام تاختید ولی از اون مهمتر مطلب درخوری نداشتید که مطرح کنید
اما چون ممکنه سایر دوستان و کاربران با صحبتهای شما به اشتباه بیفتند لازم و واجب دیدم نکاتی رو متذکر بشم

دوست من پس میشه به سوال من جواب بدید:
1-چرا تو کشورهای اروپایی مثل انگلیس که دایی خودم اونجاست جنسهای ریفر مخصوصا برند دل و ایسر که پر از ریفر هستن تو مغازه ها و نمایندگی های جداگانه فروخته میشه؟ وجنسهای آک تو سایت خودشون فروش میره ویا ااگه هم مغازه ای باشه اصلا جنس ریفر نداره
2-چرا جنس ریفر قیمتش بافرمایش جنابعالی که به نسبه باید تستاشو پس داده باشه قیمتش تو همون فروشگاههای ریفر فروشی از آک پایینتره؟! اگه بر فرض ریفر بودن حسن باشه که اولین باره میشنوم این مطلبو
3-چرا جنس ریفر تو کشورهای جهان سومی بیشتر از کشورهای درجه 1 دنیاست؟!! ریفر بودن بالطبع باید یه حسن باشه اگه خوب بود واسه خودشون ور میداشتن!!

به نظرمن نگاه ما ایرانیا سیاه و سفید نیس بلکه توجیه اشتباههای غلطیه که میخوایم حرفمونو به کرسی بشونیم یه ملتی هستیم که اگه جنس بیخودی هم داشته باشیم وخودمون هم ازش اطلاع داشته باشیم بازهم برای اینکه کم نیاریم یه کلاغ و چهل کلاغ میکنیم وداراییمون میشه در حکم طلا!!....
این تاپیک جاش نبود اما این حرفا رو زدم بحثی نداشتم فقط و فقط بذارید به عنوان یه دل نوشته از یه ادمی که دوس داشت اینجا کمی دردودل کنه بازهم ممنونم...

من خودم سندی دارم ولی همیشه تو فرومهای خارجی وایرانی میخوندم که چون سندی بریج معماریش 32 نانومتریه و آی وی بریج از اون کوچیکتر هست پس آی وی بریج باید خنک تر باشه...من تا حالا البته تستی نکردم ببینم که کدومشون خنکتره ولی مسلما ای وی بریج از نظر قدرتی برتری حداقل 20 درصدی نسبت به همنوعش داره....تو نوت بوک چک هم این مطلب اشاره شد...
فکر کنم فقط مشکل این سری از ایسر هستش که این مشکلای عجیب و غریبو داره وگرنه من از یکی از دوستام که تو بازار کامپیوتر هست همیشه از ایسر تعریف شنیدم هم ارزونه و هم مادربوردش واقعا عالیه فکر کنم از آلیاژ مسی درستش کردن تا بتونه حرارتو به خوبی انتقال بده. خداروشکر که مشکل شما حل شد ایشالا که آقا پیمان هم ویندوزشو عوض کرد مشکل حل بشه...امیدوارم
دوست عزیز اگر شما بد برداشت میکنید یا تظاهر می کنید که متوجه منظور نشدید دیگه مشکل از فرستنده نیست مشکل از گیرنده هست .
بنده حرفه و کارم یک عمره در حوزه ی سخت افزار و لپتاپ هست و بر اساس تجربه ی طولانی بزبان ساده توضیح دادم
اجناس ریفر قطعه ای ازشون کم نشده و قطعه ی معیوبی هم روی اونها نیست
اما به همین دلیل که بدواً ایرادی داشتند (مثل هر دستگاه الکتریکی و الکترونیکی یا مکانیکی دیگری) و بعد مرجوع شده به کارخونه و اونجا با دقت علت یابی و رفع عیب کردند بهمین دلیل با بهای کمتری فروش میره . والسلام . دیگه کبری و صغری چیدن بیش از این نمیخواد
از این جهت که مورد تست و ارزیابی بیشتری قرار گرفته بیشتر میشه به سلامتش اطمینان داشت تا جنس آک که فقط انتهای خط تولید یکبار تست و ارزیابی شده

نمیدونم شما هنوز یکبار هم توی عمرتون دستتون به دستگاههای ریفر خورده و باهاشون کار کردید که اینطور تند و بی پروا به نظرات دیگران می تازید و برچسب غلط و... به صحبتهای کسانیکه هیچ شناختی ازشون ندارید میزنید؟ اونم نه بر اساس تخصص و تجربه بلکه بر اساس فکر میکنم ها و خیال میکنم ها تون؟ یا حرفهای فلان بازاری...

متوجه نشدم اینکه فلان شخص که توی فلان کشوره چه ربطی داره به بحث؟ یا اینکه فلان شخص در بازار حرفی رو زده مگر اینها بخودی خود ملاکه؟
همین دوست ما در اینجا بارها عنوان کردند که چوب گوش دادن به حرف بازاریهای اکثراً کم سواد رو دارند میخورند...

من به فکر می کنم های شخصی تون که رنگی کردم دیگه نمی پردازم چون هم اشتباه هست و هم به مباحث این تاپیک ارتباطی نداره ولی اگر مایل بودید از پیغام خصوصی یا پروفایل استفاده کنید در خدمت هستم.

پیمان.
04-07-2013, 14:05
سلام
متاسفانه بازم خاموش روشن شد اونم تو چه حالتی ؟ کول پد زیرش و تنها داشتم وبگردی میکردم
سلام. بنده هم الان فقط برای وبگردی روشنش میکنم و قبل از اینکه بخواد خاموش بشه خودم خاموشش میکنم. اگر نکنم بالای 2 ساعت خاموش میشه. این هم اکثرا با وجود کول پد خاموش میشه. اون خط خطی شدن تصویر هم که عرض کردم بیشتر شده. از یه منبع موثق پرسیدم. دلیلشو آپدیت نبودن درایورش تشخیص داد. راجع به خاموش شدن نظرش تعویض ویندوز با ویندوز 8 بود. منم معتقدم حرارتش بالاتر از سندی میره (شاید درست نباشه. این برداشت من از اطلاعاتیست که تا الان دستگیرم شده). به نکته ی خوبی اشاره کردید. ریست! دستگاه من یک بار فقط ریست شد. زمانی که به برق وصل بود. فقط همون یه بار. باقی دفعاتی که به برق وصل بوده خاوش شده کاملا. نوت بوک شما کانفیگش و گارانتیش چیه؟ دماش معمولا در چه حدیه؟ (من کاملا نظر دوستانی که کمک کردن و گفتن با تعویض ویندوز حل میشه قبول دارم. اگر تا الان اقدام نکردم فقط به خاطر مشغله کاری بوده.) به نظرتون مطمئن ترین راه برای تعویض ویندوز مراجعه به گارانتی دستگاه نیست؟ یعنی گارانتی این کارو انجام بده.

mamalhi
04-07-2013, 19:35
سلام. بنده هم الان فقط برای وبگردی روشنش میکنم و قبل از اینکه بخواد خاموش بشه خودم خاموشش میکنم. اگر نکنم بالای 2 ساعت خاموش میشه. این هم اکثرا با وجود کول پد خاموش میشه. اون خط خطی شدن تصویر هم که عرض کردم بیشتر شده. از یه منبع موثق پرسیدم. دلیلشو آپدیت نبودن درایورش تشخیص داد. راجع به خاموش شدن نظرش تعویض ویندوز با ویندوز 8 بود. منم معتقدم حرارتش بالاتر از سندی میره (شاید درست نباشه. این برداشت من از اطلاعاتیست که تا الان دستگیرم شده). به نکته ی خوبی اشاره کردید. ریست! دستگاه من یک بار فقط ریست شد. زمانی که به برق وصل بود. فقط همون یه بار. باقی دفعاتی که به برق وصل بوده خاوش شده کاملا. نوت بوک شما کانفیگش و گارانتیش چیه؟ دماش معمولا در چه حدیه؟ (من کاملا نظر دوستانی که کمک کردن و گفتن با تعویض ویندوز حل میشه قبول دارم. اگر تا الان اقدام نکردم فقط به خاطر مشغله کاری بوده.) به نظرتون مطمئن ترین راه برای تعویض ویندوز مراجعه به گارانتی دستگاه نیست؟ یعنی گارانتی این کارو انجام بده.

کانفیگ که عین همن رنگشم نقره ای هست .
من 8 رو نصب کردم و حاضرم دستگاه دستم بترکه دست گارانتی ندم . یه عده قصاب نشستن اونجا هر و از پر تشخیص نمی دن
خودت عوض کن راستی تو وین 8 من مداوم 2 ساعت pes 2013 بازی کردم خاموش نشده از وقتی 8 نصبیدم یک بار خاموش شده فقط

mamalhi
04-07-2013, 19:38
مشکل میدونی کجاست ؟ این لب تاپ فروش ها اکثرا تو کار پوست حیوانات بودن قبل از لب تاب فروشی و دلیل این که این دستگاه ها رو بهمون میندازنم اینه فهم وسواد ناقص که چه عرض کنم صفره ! یکیشونو من نتونستم قانع کنم بابا کلاک سی پی یو واحدش گیگا هرتزه نه گیگا بایت

پیمان.
05-07-2013, 11:28
از بین این همه شغل چرا پوست حیوانات؟ :n02: درسته. فقط فروشنده هستن نه بیشتر. توصیه و حرف هاشون فقط بر اساس وضع بازار و منافع مالی خودشونه. از این لحاظ گفتم گارانتی خودش که اگر بعدا مشکل جدیدی پیش اومد که مربوط به ویندوز بود حد اقل مسئولیت اونو به عهده بگیرن حلش کنن. حد اقل بیشتر نشه مشکلاتش. البته حرف شما هم متینه. ممنون.

3aman021
05-07-2013, 11:54
دوست عزیز اگه شما جنس پشت ویترینی خریدین اشتباه کردین .پلمپ خیلی بهتره!بچه ها کسی میدونه درایور های k46 وابسته به ویندوز8 هست یا نه؟

پیمان.
05-07-2013, 19:18
دوست عزیز اگه شما جنس پشت ویترینی خریدین اشتباه کردین .پلمپ خیلی بهتره!بچه ها کسی میدونه درایور های k46 وابسته به ویندوز8 هست یا نه؟
نه پشت ویترینی نبود. پلمپ بود. کلا 2 تا چسب پلمپ داشت که زیری قبلا باز شده بود که کارت گارانتی رو گذاشته بودن داخلش و یک چسب سالم روی اون. اصطلاحا تک چسب (که بهتره) نبود. تماس گرفتن از انبار پیک اورد. البته اگر دروغ نگفته باشن! و اگر تعریف شما از پشت ویترینی چیز دیگه ای باشه نمیدونم. حالا چطور شد این سوال رو پرسیدین؟

3aman021
05-07-2013, 22:22
چون اجناس پشت ویترینی معمولا دسته دوم و ریفر هستند .البته نو هم هستند ولی تشخیص دادنش خیلی سخته!

Prince.Kourosh
06-07-2013, 02:39
من نمیخواستم جواب شما رو بدم چون با اینکه به تندی و بشکلی خام تاختید ولی از اون مهمتر مطلب درخوری نداشتید که مطرح کنید
دوست من شما همون جوابهای خام منو ندادی !!ومتاسفانه تعصب بیجای شما نسبت به ذهنیت غلط تا اونجا پیش میره که جرات هرگونه توهینی به دیگران رو دارید هرچندواقعا جز این از شما انتظاربیشتری نداشتم

دوست عزیز اگر شما بد برداشت میکنید یا تظاهر می کنید که متوجه منظور نشدید دیگه مشکل از فرستنده نیست مشکل از گیرنده هست .
فکر کنم خداروشکر تو این زمینه کاملا هم نظریم منم همین نظر رو برای شما دارم....

بنده حرفه و کارم یک عمره در حوزه ی سخت افزار و لپتاپ هست و بر اساس تجربه ی طولانی بزبان ساده توضیح دادم
پس واقعا خدا به داد مشتریایی برسه که شما تعمیرات لپتاپشونو انجام میدید با این رفتارواخلاقتون کسی جرات اظهار نظر هم نداره وگرنه ....!!!

اجناس ریفر قطعه ای ازشون کم نشده و قطعه ی معیوبی هم روی اونها نیست
ماهم چنین چیزیو نگفتیم که شما جبهه میگیرید ریفر عموما جنسهای فروخته شده ای هستن که گارانتی به عنوان تعویض با جنس فروخته شده پس میگیره دوباره به کارخونه برمیگرده ودرستش میکنن....ودوباره به فروش میرسه...ولی تو همین بین ممکنه که باز ایرادی داشته باشه فرض کن که تو مادربرد یه اتصال کوتاه صورت گرفته باشه....پس اونو تعمیر میکنن شایدم یه تست کوچیکی هم انجام میشه...کاری نداریم...ولی همین اتصال کوتاه ممکنه به قطعات دیگه ضربه وارد کنه شاید بعد یکی دو ماه خودشو نشون بده....

اما به همین دلیل که بدواً ایرادی داشتند (مثل هر دستگاه الکتریکی و الکترونیکی یا مکانیکی دیگری) و بعد مرجوع شده به کارخونه و اونجا با دقت علت یابی و رفع عیب کردند بهمین دلیل با بهای کمتری فروش میره . والسلام . دیگه کبری و صغری چیدن بیش از این نمیخواد
شما هیچ دلیلی نیاوردی که میگی به همین دلیل!!!! صغری کبری هم فکر کنم شما بچنی تا گریز به صحرای کربلا بزنی... دلیلش بسیار واضح است که متاسفانه تعصب بسیار شما رو ازدیدن حقایق نابینا کرده شاید مشکل از فرستنده نیس.... ازگیرنده است...مگه نه؟؟!!
دلیلش خیلی خیلی روشنه1-عیبهای احتمالی مجدد در اینده 2-اعتبار از دست رفته شرکت دیگه حالا شما متوجه نمیشی از فرستنده نیس ببخشید

نمیدونم شما هنوز یکبار هم توی عمرتون دستتون به دستگاههای ریفر خورده و باهاشون کار کردید که اینطور تند و بی پروا به نظرات دیگران می تازید و برچسب غلط و... به صحبتهای کسانیکه هیچ شناختی ازشون ندارید میزنید؟ اونم نه بر اساس تخصص و تجربه بلکه بر اساس فکر میکنم ها و خیال میکنم ها تون؟ یا حرفهای فلان بازاری...

بخدا دیگه باورم شد کارت ریفر فروشی !!دیگه شناختی لازم نیس شما خودتم بازاری هستی ازهمون قماشی هستی که داری بد میگی لااقل ابروی خودتو نبر !تخصص و تجربه شما اطمینان دارم که به درد دوستمون نخورد چه برسه به ......

متوجه نشدم اینکه فلان شخص که توی فلان کشوره چه ربطی داره به بحث؟ یا اینکه فلان شخص در بازار حرفی رو زده مگر اینها بخودی خود ملاکه؟
همین دوست ما در اینجا بارها عنوان کردند که چوب گوش دادن به حرف بازاریهای اکثراً کم سواد رو دارند میخورند...
ربطش به اینه که مشکل از گیرندتونه....چرا اصرار داری حرفی که شما میزنی درسته تعصب بیجاتون واقعا جای تقدیر داره!چطوراکثریت مردم که میگن این مطلب درسته اونا اشتباه میگن ولی شما یه تنه درست میگید؟بخدا از یه بچه 12 ساله هم بپرسی جنس اک بهتره یا ریفر درست تشخیص میده!!!واسه فروش جنس ریفرتون زیاد تلاش نکنید...

من به فکر می کنم های شخصی تون که رنگی کردم دیگه نمی پردازم چون هم اشتباه هست و هم به مباحث این تاپیک ارتباطی نداره ولی اگر مایل بودید از پیغام خصوصی یا پروفایل استفاده کنید در خدمت هستم.
چقد به فکرمن حساسیت داری اگه اینطوری یهو الرژی میگیری خدای نکرده!بله من فکر میکنم این مشکل تو سری v3 ایسر زیاد باشه و فکر میکنم ایسر نسبت به قیمتش بهترین گزینه هستش و همون دوستم که اتفاقا تعمیرات کار پاساژ رضا هستش اگه خواستی ادرسشو میدم تا ملتفت بشید وکارش هم خیلی درسته اطمینان دارم که crush تون میکنه بی شک...بنده هم رشته ام همچین بگی نگی مربوط به کامپیوتر هست تحصیلاتمم ارشد برق قدرت از دانشگاه تهران جنوبم شاید تعمیرات و فروشنده ریفر نبودم اما سرم تاحالا خوشبختانه کلاه نرفته.... دیگه جوابتو نمیدم چون اصلا ارزششو نداره بهترین جواب من در پستهای احتمالی شما فقط سکوت هستش که خودتونم اگه گیرندتون کار بکنه میدونید معنیش چیه
اقا پیمان عزیز ببخشید که تاپیکت موضوعش عوض شد دیگه من جواب نمیدم ولی نمیتونستم سکوت کنم از این به بعد هم دیگه جواب نمیدم دوستان ببخشید اگه لحنم تند شد به بزرگی خودتون ببخشید

پیمان.
06-07-2013, 09:16
هم شما هم ایشون درست میفرمایید. خدا ببخشه. من عذاب وجدان گرفتم. تقصیر منه. اگه از اول تاپیکی ایجاد نمیشد برای شما هم ناراحتی بوجود نمیومد.:n03:

mamalhi
06-07-2013, 19:39
پیمان جان لطف کن یه ایمیل یا شماره تلفنتو برام پیغام خصوصی کن با هم در تماس باشیم شاید مشکلمون حل شد من نمیتونم چون پست هام به 20 نرسیده هنوز

پیمان.
08-07-2013, 17:58
آقایون خیلی خیلی خیلی از همه تون ممنونم. مشکل حل شد. امروز یکی از بهترین دوستای قدیمم رو طی یه اتفاقاتی دیدم. خلاصه کنم. الان کارش کافی نت و خدمات کامپیوتره. (واقعا متعجب شدم از اینکه تا گفتم یه نوت بوک گرفتم خاموش میشه، زمان خاموش شدنش هم اتفاقیه، گفت ایسره؟) گارانتی نخواست یا نتونست مشکلو حل کنه. اما ایشون تا گفتم مشکلو بلافاصله فهمید اشکالش چیه. من نه راجع به دما چیزی گفتم نه هیچ توضیح دیگه ای دادم. چون باورم نمیشد بتونه کاری بکنه. هر چقدر اصرار کردم بالاخره کامل نگفت مشکل چیه. فقط گفت مشکل از درایور چیپ گرافیکه. همین. خلاصه دستگاهو فرستادم براش. درستش کرد و گرفتم. الان 3-4 ساعتی میشه که روشنه و همه جور بلایی سرش آوردم اما هیچ ایرادی نداشته. نه خاموش نه ریست نه هنگ نه چیز دیگه ای. از وقتی این دستگاه رو گرفتم، یه مدتی حرص خوردم ولی به جاش یاد گرفتم به حرف هر کسی گوش نکنم. تا امروز که خدا این دوست قدیمی رو سر راه بنده قرار داد و به کمک اون مشکل حل شد. ( امیدوارم خاتمه ی این داستان همین جا باشه و دوباره مشکلی پیش نیاد.) به هر حال از همراهی شما ممنونم. موفق باشید.:n01: