ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا vga من سوخته؟؟؟؟

stormer
19-06-2013, 21:23
سلام
دوستان من یه کارت گرافیک MSI N460GTX HAWK دارم. دیشب داشتم بازی میکردم که یهو صفحه سفید شد و منم سیستم رو دستی ریستارت کردم.وقتی هم که روشنش میکنم حتی صفحه بوت رو نشون نمیده و دوباره ریستارت میشه!!. متوجه شدم که یکی از فن های کارت گرافیک از کار افتاده(فکر میکنم چند وقتی هست که از کار افتاده ولی من دیشب متوجه شدم). بردم فن رو درست کردن ولی باز هم وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم 5 ثانیه نشده دوباره سیستم ریستارت میشه!!. به نظر شما احتمال داره کارت به علت دمای بالا سوخته باشه؟؟ کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن سیستم رو با کارت گرافیک دیگه تست کردم مشکل نداشت
سایر قطعات
cpu: intel core i7 2600k
ram: geil 4*2gb ddr3
motherboard: gigabyte p65 ud3 usb3
power: green b685

EXTREME
19-06-2013, 21:51
سلام
دوستان من یه کارت گرافیک MSI N460GTX HAWK دارم. دیشب داشتم بازی میکردم که یهو صفحه سفید شد و منم سیستم رو دستی ریستارت کردم.وقتی هم که روشنش میکنم حتی صفحه بوت رو نشون نمیده و دوباره ریستارت میشه!!. متوجه شدم که یکی از فن های کارت گرافیک از کار افتاده(فکر میکنم چند وقتی هست که از کار افتاده ولی من دیشب متوجه شدم). بردم فن رو درست کردن ولی باز هم وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم 5 ثانیه نشده دوباره سیستم ریستارت میشه!!. به نظر شما احتمال داره کارت به علت دمای بالا سوخته باشه؟؟ کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن سیستم رو با کارت گرافیک دیگه تست کردم مشکل نداشت
سایر قطعات
cpu: intel core i7 2600k
ram: geil 4*2gb ddr3
motherboard: gigabyte p65 ud3 usb3
power: green b685

روی برد گرافیک رو یک نگاه بندازید ببینید از نظر ظاهری قطعه ای باد نکرده یا .... درصورتی که از نظر ظاهری مشکلی نبود مشکل بیشتر میتونه از چیپ های رم و مدارتغذیه گرافیک باشه

stormer
19-06-2013, 22:04
روی برد گرافیک رو یک نگاه بندازید ببینید از نظر ظاهری قطعه ای باد نکرده یا .... درصورتی که از نظر ظاهری مشکلی نبود مشکل بیشتر میتونه از چیپ های رم و مدارتغذیه گرافیک باشه
نه قطعه باد نکرده. والا بردم نمایندگی نشون دادم، تست کردن گفتن که به یه طرف برق نمیرسه!. یه قطعه میخواد که اگه پیدا کنن درست میشه. درست میشه حالا؟؟

EXTREME
20-06-2013, 08:03
نه قطعه باد نکرده. والا بردم نمایندگی نشون دادم، تست کردن گفتن که به یه طرف برق نمیرسه!. یه قطعه میخواد که اگه پیدا کنن درست میشه. درست میشه حالا؟؟

اگه قطعه پیدا بشه درست میشه

stormer
20-06-2013, 10:16
اگه قطعه پیدا بشه درست میشه
ممنون که به سوالم جواب دادید. حالا اگه درست بشه میتونم مثل اولش ازش کار بکشم؟؟

EXTREME
20-06-2013, 10:27
ممنون که به سوالم جواب دادید. حالا اگه درست بشه میتونم مثل اولش ازش کار بکشم؟؟

بله اگه درست بشه میتونید استفاده کنید

احتمالا به خاطر دما و حرارت بالا این مشکل بوحود اومده