مشاهده نسخه کامل
: قفل کردن قالب وردپرس
amin5222106
19-06-2013, 17:48
سلام دوستان
من یه سایت فروشگاهی خرید قالب دارم. و می خوام برای اینکه مشتری فقط بتونی هر قالب رو برای یک دامین استفاده کنه. دنبال اسکریپت یا کدی هستم که واسم اینکارو انجام بده. لطفا راهنماییم کنید.
MicrosoftH
15-07-2013, 21:20
دوست عزیز اینطوری نمیشه من ندیدم تا الان و بالطبع وقتی یکی قالبی رو از شما میخره میتونه در هر چند تا وب میخواد بزنه و محدودیت در این مورد بی معنی هستش
Thor God
15-07-2013, 22:07
دوست عزیز نیازی به این کار ها نیست. ابهت قالب پولی به همینش هست که فقط تو 1 سایت استفاده بشه وگرنه فرقی با قالب های ریاگان نداره. خریدار ها هم معمولا قالب ها رو تو 1 سایت استفاده می کنن. نیازی به ناراحتی نیست
MicrosoftH
23-07-2013, 10:21
دوست عزیز نیازی به این کار ها نیست. ابهت قالب پولی به همینش هست که فقط تو 1 سایت استفاده بشه وگرنه فرقی با قالب های ریاگان نداره. خریدار ها هم معمولا قالب ها رو تو 1 سایت استفاده می کنن. نیازی به ناراحتی نیست
میشه گفت تا حدودی درسته ولی اگر شما همون قالب و به چند نفر بفروشین بازم رو چندین وبسایت هست ابهت یه قالب به پرمیوم بودنش هست نه تعداد استفاده ها به طراحی اش وگرنه داریم هزار تا فروش داشته یه قالب و البته این بحثش جداست که شما منحصر یک سایت طراحی اش کنید
amin5222106
23-07-2013, 10:32
میشه گفت تا حدودی درسته ولی اگر شما همون قالب و به چند نفر بفروشین بازم رو چندین وبسایت هست ابهت یه قالب به پرمیوم بودنش هست نه تعداد استفاده ها به طراحی اش وگرنه داریم هزار تا فروش داشته یه قالب و البته این بحثش جداست که شما منحصر یک سایت طراحی اش کنید
من شرکت طراحی سایت دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میخوام قالب ای آماده که واسه فروشگاه سایت میزارم و میخرن رو خریدار نره روی فروشگاه خودش بگذاره میخوام هرکسی میخره ادرس هاستش رو بده یه جورایی روی همون هاست نصب بشه یه با کدی که از ما میگیره نصب بشه یا ....
که ما درجریان باشیم که کجاها نصب میشه.
M o h a m m @ d
23-07-2013, 11:13
من شرکت طراحی سایت دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میخوام قالب ای آماده که واسه فروشگاه سایت میزارم و میخرن رو خریدار نره روی فروشگاه خودش بگذاره میخوام هرکسی میخره ادرس هاستش رو بده یه جورایی روی همون هاست نصب بشه یه با کدی که از ما میگیره نصب بشه یا ....
که ما درجریان باشیم که کجاها نصب میشه.
ادرس هاستم بده که فایده نداره خودتون از طریق هویز میتونید بفهمید که رو کدوم هاست نصبه.
بهترین کار اینه که با فروش قالب یه شرطم بزارید که سایتشون فقط رو هاست خودتون نصب باشه و امکان دست رسی به هاست بهشون ندید.
که این خودش شاید باعث مشتری گریزی بشه .
amin5222106
23-07-2013, 12:27
ادرس هاستم بده که فایده نداره خودتون از طریق هویز میتونید بفهمید که رو کدوم هاست نصبه.
بهترین کار اینه که با فروش قالب یه شرطم بزارید که سایتشون فقط رو هاست خودتون نصب باشه و امکان دست رسی به هاست بهشون ندید.
که این خودش شاید باعث مشتری گریزی بشه .
مرسی اما میدونی چیه::n16:
1 - بعضیا خودشون هاست دارن یا از شرکت مورد نظر خودشون تهیه کردن.
2 - ما نمایندگی هاست نداریم بدلیل مشکلات پشتیبانی و ... به مشتری میگیم خودش تهیه کنه اخه بارها پیش اومده که سرور هاس مشکل داشته مشتری همه مشکلات رو از سمت ما میدونسته.
3- مشتری گریزی رو هم خودتون گفتین
M o h a m m @ d
23-07-2013, 12:41
مرسی اما میدونی چیه::n16:
1 - بعضیا خودشون هاست دارن یا از شرکت مورد نظر خودشون تهیه کردن.
2 - ما نمایندگی هاست نداریم بدلیل مشکلات پشتیبانی و ... به مشتری میگیم خودش تهیه کنه اخه بارها پیش اومده که سرور هاس مشکل داشته مشتری همه مشکلات رو از سمت ما میدونسته.
3- مشتری گریزی رو هم خودتون گفتین
خوب شما پول طراحی میگیرید.مشتری که پول زیادی داده باشه خوب فقط خودش استفاده میکنه و نمیاد برای چیزی که پول داده ازش چندجا استفاده کنه و به چند نفر دیگه بده .بهتره هنگام فروشم پیش شرطم بزارید تا فقط برای یه دامنه استفاده کنن
اگه هم جای دیگه استفاده شد از طریق فتا ازشون با مدرک که قالب مال خودتون شکایت کنید تا قالب بردارن.
Thor God
23-07-2013, 17:41
به شخصه قبول نمی کنم قالب وبسایتم دو تا جا استفاده شده باشه و در زمان خرید هم این شرط رو میزارم که به کسه دیگه ای قالب رو نفروشن ( البته من هیچ وقت قالب نمی خرم :n02:)
به صاحب تاپیک:
به شخصه راهی نمیبینم که نزارید قالبتون دو جا استفاده بشه مگر اینکه شرط شکایت بزارید !
در ظمن من جایی ندیدم که همچین کاری انجام بدن ( که قالب رو بخرن و بفروشن) البته این جور فعالیت ها تو بازار اسکریپت که زیاده.
موفق باشید
MicrosoftH
24-07-2013, 09:58
به شخصه قبول نمی کنم قالب وبسایتم دو تا جا استفاده شده باشه و در زمان خرید هم این شرط رو میزارم که به کسه دیگه ای قالب رو نفروشن ( البته من هیچ وقت قالب نمی خرم :n02:)
به صاحب تاپیک:
به شخصه راهی نمیبینم که نزارید قالبتون دو جا استفاده بشه مگر اینکه شرط شکایت بزارید !
در ظمن من جایی ندیدم که همچین کاری انجام بدن ( که قالب رو بخرن و بفروشن) البته این جور فعالیت ها تو بازار اسکریپت که زیاده.
موفق باشید
themeforest.net
اینجا یک قالب میزاره طرف هزاران فروش داره همونطور که گفتم اگر میخوای منحصر بفرد باشه که بحثش جداست و میخوایی پرمیوم باشه بحثش جداست
amin5222106
22-08-2013, 12:30
themeforest.net
اینجا یک قالب میزاره طرف هزاران فروش داره همونطور که گفتم اگر میخوای منحصر بفرد باشه که بحثش جداست و میخوایی پرمیوم باشه بحثش جداست
امکان داره یه نفر بیاد و از ما قالب رو بخره و بره در سایت خودش با قیمت مناسب تر برای فروش بگذاره یا یه نفز برای افزایش بازدید سایتش 2-3 تا قالب از ما بخره و بصورت رایگان برای داانلود در سایتش بگذاره
اگه امکان داره یه سرچ بزنید ببینید میشه یه کاری کنم که قالب روی دامنه ای که مشتری زمان خرید قالب میده ست کرد؟
MicrosoftH
26-08-2013, 20:26
امکان داره یه نفر بیاد و از ما قالب رو بخره و بره در سایت خودش با قیمت مناسب تر برای فروش بگذاره یا یه نفز برای افزایش بازدید سایتش 2-3 تا قالب از ما بخره و بصورت رایگان برای داانلود در سایتش بگذاره
اگه امکان داره یه سرچ بزنید ببینید میشه یه کاری کنم که قالب روی دامنه ای که مشتری زمان خرید قالب میده ست کرد؟
بله امکان داره دوست عزیز قالب LionMagazine انگلیسی هست سایت وردپرس98 اومده میگه قالب فارسی مجله ای 35 تومن Merit وقتی دانلود کردم و کد و دیدم کاملا همون قالب بود حتی اسم قالب Lion توی فایل CSS بود بعدا زده پنل فارسی ولی برای ست کردن نه نمیشه طرف به هاست دسترسی داشته باشه 100% قالب و میتونه کپی کنه و بنده پیشنهاد میکنم اگر قالب و خودتون طراحی کردید و اختصاصی یه قیمت جدا داره
amin5222106
10-11-2013, 19:01
دوستان خودم تونستم این کار رو انجام بدم
و کدی رو نوشتم که دامنه رو چک میکنه و در صورتی که با دامنه ای که من بهش دادم یکی نباشه اجازه نصب قالب رو نمیده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.