PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی

M.R.2
19-06-2013, 15:36
باسلام
میخوام انگلیسی یاد بگیرم در این رابطه مباحث زیادی در فروم وجود داره بیشترشون رو من خوندم.
مشکل من اینه که من سربازم در محل خدمتم روزها بیکارم میخواستم از این فرصت استفاده کنم و انگلیسی یاد بگیرم تا لااقل در این دوسال که عمرم بیهوده میگذره یه چیزی یاد گرفته باشم.
من فقط میتونم از کتاب استفاده کنم (سربازیه دیگه!) دوستان لطفا راهنمایی کنید.
چطور شروع کنم؟ با چی شروع کنم؟

M.R.2
21-06-2013, 12:15
کسی نیست یه راهنمایی کنه؟:n13:

pro_translator
21-06-2013, 12:24
سلام دوست عزیز...:n01:

یکم بیشتر توضیح بدین...

مثلا در چه سطح زبانی‌ای هستین؟

تا چه سطح کتابی رو می‌تونین مطالعه کنین؟

مثلا Practical English Usage تالیف Michael Swan رو می‌تونین بخونین؟

یا می‌تونین از دیکشنری‌های Advanced استفاده کنین؟

آزمون زبان و گرامر انگلیسی تالیف جواد عسکری رو می‌تونین بخونین؟

۵۰۴ واژه چطور؟

می‌تونین رمان‌های انگلیسی بخونین؟

:n16:

M.R.2
21-06-2013, 16:16
سلام بر مدیر محترم
سطح زبانم خیلی پائینه یعنی صفر!:n27:
مشکلم اینه که نه به کامپیوتر دسترسی دارم(فقط هفته ای دوروز خونه ام)که از نرمافزارها استفاده کنم و نه میتونم به کلاس برم.
این کتابهایی هم که گفتین ازشون سردر نمیآرم هرکدوم رو صلاح میدونید بگید.

M.R.2
23-06-2013, 20:10
:n03::n03::n03::n03:

Pessimist
27-06-2013, 11:54
سلام بر مدیر محترم
سطح زبانم خیلی پائینه یعنی صفر!:n27:
مشکلم اینه که نه به کامپیوتر دسترسی دارم(فقط هفته ای دوروز خونه ام)که از نرمافزارها استفاده کنم و نه میتونم به کلاس برم.
این کتابهایی هم که گفتین ازشون سردر نمیآرم هرکدوم رو صلاح میدونید بگید.

سلام دوست عزیز

منم مثل شما یه چند ماهی میشه که یادگیری زبان رو به صورت جدی شروع کردم اما فرق من با شما اینه که خدمت سربازی ندارم :n02:

شاید مثل بقیه ی دوستان نتونم راهنمایی کنم اما چون دیدم از دیروز تا حالا کسی تو این تاپیک پست نداده گفتم یه پستی داده باشم!

اینجور که معلومه کتاب دیکشنری 504 برای شروع خیلی خوبه این کتاب بیشتر به درد کسانی میخوره که تازه یادگیری رو شروع کردن چون همونطور که از اسمش معلومه 504 کلمه ی پرکاربرد تو کتاب هست همراه با مثال تا خواننده ی کتاب بهتر متوجه بشه!
همونطور که خودتون گفتید فقط میتونید کتاب همراه داشته باشید پس بهتره با همین کتاب شروع کنید و بعد از اینکه تسلط پیدا کردید برید سراغ کتاب 1100

M.R.2
27-06-2013, 18:15
سلام
قربون مرامت داداش
با همین کتاب شروع میکنم.
برای تلفظ هم خوبه؟

Pessimist
29-06-2013, 12:58
سلام
قربون مرامت داداش
با همین کتاب شروع میکنم.
برای تلفظ هم خوبه؟

برای تلفظ بهترین روش اینه که شما دقیقا کلمه رو بشنوید و بارها و بارها تکرارش کنید تا وارد حافظه ی بلند مدت بشه!

من خودم کتاب 504 رو ندارم اما پی دی افش رو یکی از ناظرهای انجمن زبان گذاشت و دانلود کردم که فقط با جمله مثال زده و برای شنیدن تلفظ از دیکشنری لانگمن که تو گوشینم نصب هست استفاده میکنم که کلمات رو با دو لهجه ی آمریکایی و بریتانیایی تلفظ میکنه و خیلی مفیده!

بزرگترین مشکل شما اینه که فقط اجازه دارید کتاب با خودتون داشته باشید که به تنهایی نمیتونه کافی باشه!

M.R.2
29-06-2013, 19:50
اگه زحمتی نیست اون pdf رو بزار تا یه نگاهی بهش کنم.
قربونت

Pessimist
30-06-2013, 11:46
اگه زحمتی نیست اون pdf رو بزار تا یه نگاهی بهش کنم.
قربونت

دانلود کتاب 504 که قبلا آقای Pro Translator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (ناظر انجمن زبان ) تو این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گذاشته بودن!

Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])