ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارور بازگرداندن دیتابیس

nilofar69
19-06-2013, 05:57
سلام

یکی از دوستان من یه دیتابیسی ایجاد کرده بود و ازش بک آپ گرفته بود.

حالا من بک آپ دیتابیس رو دارم اما نه رو کامپیوتر نه رو لپ تاپ ریستورش نمی کنه.و این ارور رو میده

System.Data.SqlClient.SqlError: The media set has 2 media families but only 1 are provided. All members must be provided. (Microsoft.SqlServer.Smo)

چی هست این؟!!

anvar.net
20-06-2013, 16:30
به زبان خیلی ساده , فایل بک آپ گرفته شده در 2 فایل ذخیره شده و شما برای ریستور کردن به هر دو فایل نیاز دارید (در حالی که شما یک فایل رو بعنوان بک اپ معرفی کردی, اگر فایل دومی نداری قادر به ریستور کردنش نخواهی بود)(از نسخه 2005 به بعد قابلیت تقسیم فایل بک آپ به چند فایل اضافه شده)

لینک زیر شاید کمکت کنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nilofar69
03-07-2013, 09:15
به زبان خیلی ساده , فایل بک آپ گرفته شده در 2 فایل ذخیره شده و شما برای ریستور کردن به هر دو فایل نیاز دارید (در حالی که شما یک فایل رو بعنوان بک اپ معرفی کردی, اگر فایل دومی نداری قادر به ریستور کردنش نخواهی بود)(از نسخه 2005 به بعد قابلیت تقسیم فایل بک آپ به چند فایل اضافه شده)

لینک زیر شاید کمکت کنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام.ممنون
خب با این حساب این دیتابیس به رحمت ایزدی پیوست!:n28:
اگر دوستم دیده بود دو تا فایل هست حتما اون رو هم بهم میداد.حتما فایل دوم توو مسیر خاص دیگه ای ذخیره میشه.
چطور میشه دوباره ما دیتابیسی رو به رحمت ایزدی نپیوندونیم؟!!
فایل دوم و یا اگر بیشتر تقسیم بشه فایل های سوم و...کجا ذخیره میشه؟

anvar.net
05-07-2013, 17:33
احتمالا یکی از فابل در مسیر پیش فرض بک آپ در محل نصب ms sql server و سایرین رو خودتون انتخاب میکنید . البته زیاد مطمئن نیستم