مشاهده نسخه کامل
: در مورد ال جی 8600 کره یا همون 86000 گلدیران چه نظری دارید ؟ LG LM8600
دوستان، ال جی یک مدل تلویزیون ال ای دی سه بعدی هوشمند با مشخصات خوبی ارائه داده که در ایران به اسم 86000 و در بیرون از ایران به اسم 8600 معروف هست.
از کسانی که تجربه کار با این تی وی رو دارن دعوت می شود که نظرات و تجربیات خود را با دیگران به اشتراک بگذارند.
سپاس
تجربیات از چه نظر ؟ به نظر من که برتری خاصی به 76100 نداره که ادم 300 - 400 تومان بیشتر براش خرج کنه تو سایز 47 اینچ تو سایز 55 که این تفاوت بیشتر هم هست
تجربیات از چه نظر ؟ به نظر من که برتری خاصی به 76100 نداره که ادم 300 - 400 تومان بیشتر براش خرج کنه تو سایز 47 اینچ تو سایز 55 که این تفاوت بیشتر هم هست
کیفیت تصویر چه دوبعدی و چه سه بعدی چطوره ؟
بابت هوشمند بودن و امکانات کار با اینترنت ?
از بابت دو هسته ای بودن و ...
moh3333n
21-06-2013, 12:08
به نظر من با گارانتی باید گرفت ال جی و سامسونگ رو
کیفیت تصویر چه دوبعدی و چه سه بعدی چطوره ؟
بابت هوشمند بودن و امکانات کار با اینترنت ?
از بابت دو هسته ای بودن و ...
بین این دو مدلی که گفتم هیچ تفاوت معنی داری از نظر من نیست یکی 800 هرتز اون یکی 1000 هرتز که این اعداد همش الکی و این که گفته میشه 86000 پردازنده 2 هسته ای داره که من دقیق نمی دونم اما بر فرض داشتن هم کار خاصی انجام نمیده که برتری به حساب بیاد .
به نظر من با گارانتی باید گرفت ال جی و سامسونگ رو
منظورتون اینه که از بانه نباید گرفت ؟ ولی من شنیدم که جنسهای بانه ساخت کره و اصلی هستند اما محصولات داخلی ال جی که مونتاژ داخل هستند از قطعات لا کیفیت پائین تر استفاده می کنند.
بین این دو مدلی که گفتم هیچ تفاوت معنی داری از نظر من نیست یکی 800 هرتز اون یکی 1000 هرتز که این اعداد همش الکی و این که گفته میشه 86000 پردازنده 2 هسته ای داره که من دقیق نمی دونم اما بر فرض داشتن هم کار خاصی انجام نمیده که برتری به حساب بیاد .
اگر تفاوت فقط در این حد باشه که خیلی چشمگیر نیست.
ولی معمولا شرکتهای بزرگ و معتبر وقتی مدل جدید ارائه می کنند مطمئنا تغییراتی رو به بالا اعمال کرده اند
به هر حال موضوع رقابت در ارائه تکنولوژی مطرحه و ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.