مشاهده نسخه کامل
: خاموش روشن شدن مانیتور
player13
18-06-2013, 16:45
سلام دوستان مشکلم اینه که بعضی مواقع تصویر مانیتور میره و دوباره میآد که گاهی اوقات چند بار پشت سر هم این اتفاق میوفته بیشتر اوقات موقع نصب برنامه از درایو دی وی دی یا دیدن فیلم از این درایو مشکل از مانیتور نیست چون مانیتور رو روی یه سیستم دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت ممکنه از کارت گرافیک (onborad) باشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
اینجوری که فهمیدم شما ازگرافیک آنبورد استفاده میکنیددرسته اگراینطوریه اول اتصالات کابل وگا راچک کنیدبایک کابل دیگه مانیتورراچک کنیداگرمشکل حل نشدتوی ستاپ مادربورد درقسمت آنبورد ببینیدپیش فرض روی آنبورده اگرنیست تنظیم کنیداسکن ویروس وسیستم رادیفالت کنید .
سلام دوستان مشکلم اینه که بعضی مواقع تصویر مانیتور میره و دوباره میآد که گاهی اوقات چند بار پشت سر هم این اتفاق میوفته بیشتر اوقات موقع نصب برنامه از درایو دی وی دی یا دیدن فیلم از این درایو مشکل از مانیتور نیست چون مانیتور رو روی یه سیستم دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت ممکنه از کارت گرافیک (onborad) باشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
اول باید درایور گرافیک رو آپدیت کنید
درست نشد باید با یک کارت دیگه تست کنید و در آخر با یک پاور دیگه سیستم رو تست کنید درست نشد برید سراغ مین
player13
21-06-2013, 14:27
اول باید درایور گرافیک رو آپدیت کنید
درست نشد باید با یک کارت دیگه تست کنید و در آخر با یک پاور دیگه سیستم رو تست کنید درست نشد برید سراغ مین
ممنون از راهنماییت
درایو گرافیک رو آپدیت کردم ولی تاثیری نداشت
اینم بگم من این مشکلو فقط تو ویندوز دارم موقع استفاده از لینوکس این اتفاق نمیوفته حتی از لینوکس لایو که مستقیما از تو سی دی اجرا میشه هم استفاده کردم ولی اتفاقی نیوفتاد
با این اوصاف مشکل از کجاست؟
ممنون از راهنماییت
درایو گرافیک رو آپدیت کردم ولی تاثیری نداشت
اینم بگم من این مشکلو فقط تو ویندوز دارم موقع استفاده از لینوکس این اتفاق نمیوفته حتی از لینوکس لایو که مستقیما از تو سی دی اجرا میشه هم استفاده کردم ولی اتفاقی نیوفتاد
با این اوصاف مشکل از کجاست؟
خوب شما بیشتر تو ویندوز فیلم میبینید اینطوری میشه
توی لینوکس کار خالص انجام دادین و تست کردین که اینطوری میشه ؟
player13
21-06-2013, 14:55
خوب شما بیشتر تو ویندوز فیلم میبینید اینطوری میشه
توی لینوکس کار خالص انجام دادین و تست کردین که اینطوری میشه ؟
آره دقیقا همون کارایی که تو ویندوز باعث خاموش روشن شدن میشد تو لینوکس انجام دادم هم از تو درایو فیلم اجرا کردم هم فایل کپی کردم ولی اتفاقی نیوفتاد
الان که دارم از اینترنت استفاده میکنم (تو ویندوز) تو درایو سی دی فقط داره میچرخه بازم صفحه خاموش روشن میشه
آره دقیقا همون کارایی که تو ویندوز باعث خاموش روشن شدن میشد تو لینوکس انجام دادم هم از تو درایو فیلم اجرا کردم هم فایل کپی کردم ولی اتفاقی نیوفتاد
الان که دارم از اینترنت استفاده میکنم (تو ویندوز) تو درایو سی دی فقط داره میچرخه بازم صفحه خاموش روشن میشه
خوب اگه تو لینوکس به هیچ وجه مشکل ندارین میگم مشکل یا میتونه از درایور گرافیک باشه یا میتونه از ویندوزتون باشه
و احتمال خیلی کمتر گرافیکتون
برای ویندوز از سیف مود درایور گرافیکتون رو پاک کنید ببینید در این حالت در ویندوز باز هم این مشکل رو دارین یا نه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.