مشاهده نسخه کامل
: مشکل cpu
miladnavad
18-06-2013, 13:34
سلام
دوستان یه چند ماهی هست cpu کامپیوتر یه صدای دینگ تکی میده بعد یه مدت قفل میکنه و بعدشم خاموش میکنه ( دامپینگ و صفحه آبی معروف)
صدا رو گوش کردم یا از خود cpu هست یا اگرم رو مادربرد باشه خیلی نزدیک cpu صدا میده
وقتی یکم کار سنگین(نه کارهای گرافیکی) انجام میدم شروع میکنه هر 10 ثانیه یه دینگ میزنه و اگه ادامه بدم ممکنه خاموش بشه حالا یعنی نیم سوز شده :n28::n28:
سلام
دوستان یه چند ماهی هست cpu کامپیوتر یه صدای دینگ تکی میده بعد یه مدت قفل میکنه و بعدشم خاموش میکنه ( دامپینگ و صفحه آبی معروف)
صدا رو گوش کردم یا از خود cpu هست یا اگرم رو مادربرد باشه خیلی نزدیک cpu صدا میده
وقتی یکم کار سنگین(نه کارهای گرافیکی) انجام میدم شروع میکنه هر 10 ثانیه یه دینگ میزنه و اگه ادامه بدم ممکنه خاموش بشه حالا یعنی نیم سوز شده
:n28::n28:
مشکل یا از دمای بالای سی پی یو است یا ولتاژ کافی به سی پی یو نمیرسه که در این صورت مدار تغذیه مین و پاور سیستم چک بشه
miladnavad
18-06-2013, 15:06
سلام
دوست عزیز دمای سی پی یو بالای 57 نمیره و معمولا دور 50 میمونه و موقع قفل کردن دماش عادیه
چندتا سوال
1) چطور این دو قطعه رو تست کنم
2)در صورت خراب بودن مدار تغذیه باید کل مادربرد عوض شه
سلام
دوست عزیز دمای سی پی یو بالای 57 نمیره و معمولا دور 50 میمونه و موقع قفل کردن دماش عادیه
چندتا سوال
1) چطور این دو قطعه رو تست کنم
2)در صورت خراب بودن مدار تغذیه باید کل مادربرد عوض شه
ابتدا با یک پاور قوی تر سیستم رو چک کنید
بهتره بایوس مین رو هم آپدیت کنید درست نشد باید قطعات روی یک مین دیگه سوار بشه برای تست حتما به صورت open air خارج از کیس سیستم رو اسمبل کنید و دوباره تست کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.