ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آقا یکی مارو دریابه "مشکل با دکمه ctrl"

shadowormirage
17-06-2013, 21:26
دو تا دکمه چپ و راست ctrl کیبورد من کار نمیده ولی بقیه دکمه ها قشنگ کار میدن مثلا وقتی ctrl+c رو میزنم بجای کپی کردن حرفه c تایپ میشه کسی هست راهی داشته باشه که بدونه عوض کردنه ویندوز مشکل مارو حل کنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soroosh_cz
17-06-2013, 21:48
خوب شاید مشکل سخت افزاریه؟ کیبرد رو روی سیستم های دیگه هم چک کردین؟

shadowormirage
17-06-2013, 22:13
خوب شاید مشکل سخت افزاریه؟ کیبرد رو روی سیستم های دیگه هم چک کردین؟

احتمال سخت افزاری بودنش کمه آخه میون این همه دکمه فقط دو تا ctrl از کار بیفته اونم همزمان اون این طرف کیبورد اینیکی این ور کیبورد فکر نکنم در ضمن نه تستش نکردم

Ghaioom
17-06-2013, 22:17
رو سیستم دیگه چک کنید. و کیبوردتون سی دی نداره؟ قبلنا فکر کنم کیبورد سی دی داشت الان نه :n02:

اگه کیبوردتون یو اس بی هست تبدیل کنید به ps/2 یا برعکس عمل کنید.

shadowormirage
17-06-2013, 22:31
رو سیستم دیگه چک کنید. و کیبوردتون سی دی نداره؟ قبلنا فکر کنم کیبورد سی دی داشت الان نه :n02:

حاجی کیبورد ما از ساده ترین نوعیه که فکرشو بکنی مدلشم فراسو FCR2880 هستش

Ghaioom
17-06-2013, 22:37
حاجی کیبورد ما از ساده ترین نوعیه که فکرشو بکنی مدلشم فراسو FCR2880 هستش

زدی به هدف. اون موقع ها کیبورد من فراسو بود سی دی درایور هم داشت کنارش :n02:
مال تو نداره؟

اگه نداره حالا چیزایی که گفتیم رو انجام بده تا بعد.

shadowormirage
17-06-2013, 22:47

الان تستشم کردم اونجا کار مید ولی رو سیستم من نمیدهالان تستشم کردم اونجا کار مید ولی رو سیستم من نمیده

shadowormirage
17-06-2013, 22:56
زدی به هدف. اون موقع ها کیبورد من فراسو بود سی دی درایور هم داشت کنارش :n02:
مال تو نداره؟

اگه نداره حالا چیزایی که گفتیم رو انجام بده تا بعد.

کارهایی که تا قبل از این کردم یکی همین نصب درایو کیبورد بوده که جواب نداده یکی زدن 5 بار پشت سر هم دکمه shift و ورفتن به گزینه های موجود بوده که بازم جواب نداده(البته مطمئن نیستم درست ور رفته باشم) دیگه اینکه یه بار از نو زبون فارسیه وینوزو نصب کردم باز جواب نگرفتم یکی رفتن تو کنترل پنل قسمت کیبورد و سک زدن به اون قسمت بوده که جواب منفی بود (باز این قسمتو مطمئن نیستم) آخریشم امتحان کیبورد با یه سیستم دیگه بود که اونجا کار میداد .

shadowormirage
17-06-2013, 23:19
بابا soroosh_cz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حاجی Ghaioom ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یکی به داد ما برسه که بدجور خماریم

soroosh_cz
18-06-2013, 01:55
بلدی با رجیستری کار کنی؟
یه چیزایی دیدم، نمیدونم درستش میکنه یا نه.
Run>regeit
بعدش به شاخه ی زیر برو

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقت کن Keyboard Layout باشه و "s" نداشته باشه.

زیرمجموعه ی این Key نباید یه Key File دیگه با نام Scancode Map باشه، اگر هست حذف کن. برای من دو تا Key دیگه هست به نام های DosKeybIDs و DosKeybCodes که کاریشون ندارم...
اگر بازم درست نشد، باید با یه نرم افزار مثل چیزی که تو تاپیک زیر هست درستش کنی...

shadowormirage
18-06-2013, 12:26
بلدی با رجیستری کار کنی؟
یه چیزایی دیدم، نمیدونم درستش میکنه یا نه.
Run>regeit
بعدش به شاخه ی زیر برو

دقت کن Keyboard Layout باشه و "s" نداشته باشه.

زیرمجموعه ی این Key نباید یه Key File دیگه با نام Scancode Map باشه، اگر هست حذف کن. برای من دو تا Key دیگه هست به نام های DosKeybIDs و DosKeybCodes که کاریشون ندارم...
اگر بازم درست نشد، باید با یه نرم افزار مثل چیزی که تو تاپیک زیر هست درستش کنی...

حاجی خیلی لطف کردی چاکرتیم
اول اینکه اون Key File که گفتی اسمش Scancode Map هست چک کردم تو اون قسمت ریجیستری نبود فقط همون DosKeybIDs و DosKeybCodes که گفتی بودن
دوم ایکه رفتم تو این آدرسی که گفته بودی اما سید از بالا تا پایینش انگلیسی بود ماهم که انگلیسیمون ایفتیضاح تازه حدود سه چهارتا فایل تو اون صفحه بود که ما ملتفت نشدیم کدومو دانلود کنیم حالا گیرم دانلودم کردیم چجور استفاده کنیم ؟

soroosh_cz
18-06-2013, 12:48
منم نمیدونم، ولی مثل اینکه باید یه دکمه بزنی و انتخاب کنی که مثلا مثل Ctrl کار کنه یا نه...

pouria94
18-06-2013, 13:02
داداش.. منم یه مشکلی مثل تو داشتم که عالم و برزخو همجا رو بهم زدم .. آخر بایوس رو دیفالت کردم درست شد.. تو هم یه امتحان بکن.. ضرر نداره:دی ( دکمه اینتر و shift کار نمیکرد)

فکر کنم اگه تا الان ویندوزت رو عوض کرده بودی مشکلت زودتر حل میشد .. میتونی restore کنی.... یا repair کنی ویندوزت رو شاید درست شد!!