ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموش شدن لپ تاپ قبل از نصب هر آنتي ويروسي-مشكل سخت افزاريه يا نرم افزاري؟

zeus7610
17-06-2013, 13:22
سلام دوستان يه لپ تاپ سوني VGN-CS36Gj هست ويندوز ويستا داشت با نود قديمي
نودش رو آپديت كردم بعد از آپديت تا ميخواست اكتيو بشه بدون هيچ پيغامي فرت خاموش ميشد.
با كسپر removal tool كه نياز به نصب نداره اخرين ورژنش تا اجرا ميكردم باز اول اجرا خاموش ميشد.
كمودو رو نصب كردم آخرين مرحله نصب خاموش شد.
ويندوزر 7 ريختم درايو سي رو فرمت كردم تا خواستم آنتي ويروس بريزم بازم خاموش شد
ويندوز 8 ريختم باز تا خواستم كومودو رو نصب كنم خاموش شد.
با آنتي ويروسهاي بوت و ديسك نجات هم چيزي پيدا نكرد البته نتوستم آپديتشون كنم.
ميشه يكي به من بگه اينا كه من گفتم يعني چي؟ ويروسه؟ اينقدر خفنه؟ تو بايوسه؟ يا تو سكتور صفر هارد؟ البته من درايو سي رو كامل حذف كردم دوباره ساختم ويندوز 8 هم كه ساختار بوت رو كلا از اول ميسازه...
اين مشكل سخت افزاري يا نرم افزاري. اينو هم بگم كه فن لپتاپ رو عوض كردم يكي از پره هاش شكسته بود داغ ميكرد قبل تعويض فن كه خيلي سريع خاموش ميشد. اون موقع مال گرما بود چون لپ تاپ رو جلو كولر گازي ميگرفتم كار ميكرد. همه اين مشكلات از آپديت آنتي ويروس شروع شد. خيلي عجيبه.

zeus7610
17-06-2013, 16:11
ببخشيد من يه نكته ديگه هم اضافه كنم هر برنامه اي ميخوام نصب كنم همين اتفاق ميافته براش و نميشه. در اواخر نصب لپ تاپ خاموش ميشه.. نميدونم چيكار كنم؟

hasanoooooooo
17-06-2013, 22:38
من خودم اگه باشم اول کل هارد رو low level format میکنم... با همه این تفاسیر فکر نمیکنم مشکل از سخت افزار باشه . البته شاید مشکل از هارد باشه..... ممکنه ویروس باشه که از داخل یک درایور دیگه فعال میشه....

zeus7610
18-06-2013, 07:58
راستش منم به هارد شك داشتم ولي آخه چرا ويندوز اونم 3 مدل بدون مشكل نصب ميشه؟ خيلي عجيب و جالب شده برام.
از دوستان كسي مورد مشابه اين داشته تاحالا؟

zeus7610
18-06-2013, 10:32
من فكر كنم مشكل از داغيه لپ تاپ باشه. لپ تاپ رو كنارش از مسير كولر گازي بهش جريان رسوندم برنامه هارو نصب كردم.
هرچند كه هنوز برام سواله چرا تو نصب ويندوز گرمش نميشه اين بچه. ولي تا ويندوز نصب ميشه انگار اين سيستم حفاظتيش تنظيماتش تغيير ميكنه و سريعتر خاموش ميكنه. و جالب اينكه به انتي ويروس بيشتر فعاله.
اگه بازم كسي چيزي به ذهنش رسيد ممنون ميشم بگه..

pouria94
18-06-2013, 11:02
خب اگر فکر مکنید از گرما باشه .. میتونید با استفاده از نرم افزار ها دمای لپ تاپ رو زیر نظر بگیرید.. از این طریق متوجه میشید که مشکل از گرم شدن هست یا نیست!

ولی منم فکر میکنم درایو های دیگه ویروسی هست که اذیت میکنه.. چون میگید موقع نصب ویندوز مشکلی ندارید و پس از نصب ویندوز مشکلات بوجود میاد. این رو میگم.