ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 2 برنامه براي تبديل تلفن همراه به Webcam / بلوتوث و USB / سري 60

داود
09-08-2006, 21:42
يه برنامه جالب واسه گوشي هاي دوربيندار سيمبين
با اين برنامه ميتونين توسط كابل usb رابط گوشي و كامپيوتر و يا بلوتوث از گوشيتون به عنوان وب كم استفاده كنين.
براي اجراي برنامه بدون رجيستر از لودر استفاده كرده و روي گوشي هم بعد از اجرا كانكت كنيد تا ارتباط برقرار بشه.
قابل استفاده روي گوشي هاي سيمبين 6 به بالا!

تذكر: نمي تونيد هر دو فايل sis (نسخه usb و بلوتوث) رو همزمان روي گوشي داشته باشيد. چون هر كدوم رو نصب كنيد روي اون يكي overwrite ميشه. اما با فايل هاي مربوط به كامپيوتر مشكلي نداريد!

تست شده روي 6630

Mobiola Webcam for S60 1.00 - USB connection

Turn your Symbian OS phone into USB web camera and throw away your USB WebCam. Very simple in configuration and installation, Mobiola Web Camera 1.0 consists of two pieces - client application that resides on the phone and web camera PC driver which can be used in any windows application capable to receive video feed from the web camera. Have your web camera handy and always with you wherever you go and forget about wires. Try it yourself and you will find that it will get you comparable to USB cameras resolution and frame rates.

This is the USB connection version (if we haven't bluetooth).

DOWNLOAD

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لينك كمكي

How to Reg.:
Install the .sis file on your cell and mobiolawebcamusbsetup.exe on your PC. Transfer loader.exe to your installation dir (C:\Program Files\Mobiola Web Camera USB) and make a sortcut to wherever you want to run it from Register with your imei and 11111 as registration code.

Warelex Mobiola WebCam v1.04
نسخه بلوتوث
Installation Note:
Install the .sis file on your cell and mobiolawebcambt.exe on your PC.
Transfer loader.exe to your installation dir (C:\Program Files\Mobiola Web Camera) and make a sortcut to wherever you want to run it from.
Register with your imei and 11111 as registration code.
Have fun with this release.

Comment:
Turn your Symbian phone into a high-quality wireless Bluetooth-based web camera and throw out your bulky USB webcam. Very simple to install and configure, Mobiola Web Camera 1.0 consists of two software components: (1) a client application that resides on the phone, and (2) a webcam PC driver compatible with any Windows application that can receive video feeds from a web camera. Carry your webcam with you wherever you go and connect it to your laptop at anytime, no wires necessary. Try it now and experience resolution and frame rates comparable to some of the top-performing USB webcams on the market!

Download

فاصله بين d و _ رو از لينك بالا در قسمت Cracked _-BiNPDA حذف كنيد!

لينك كمكي

فرصت نداشتم عكسي براشون بذارم. ببخشيد.
اميدوارم به كارتون بياد.
خوش باشيد!

j0ck3r
09-08-2006, 22:26
آقا میشه از این طریق از گوشی بجای وبکم تو یاهو مسنجر استفاده کرد؟
آخه من هر کاری کردم نشد

داود
09-08-2006, 22:30
آقا میشه از این طریق از گوشی بجای وبکم تو یاهو مسنجر استفاده کرد؟
آخه من هر کاری کردم نشد
آره. ميشه. گفتم كه تست كردم!

Hamid110
10-08-2006, 02:30
سلام . .

ممنون داود جان . ..

موفق باشي

hm_driver
10-08-2006, 19:06
آقا فايل دانلودشو ميشه بذارين البته با usbمرسي

b-z
10-08-2006, 23:38
اين برنامه فبلا توي اين تاپيك
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معرفي شده .
لينك دانلود براي USB
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با تشكر از داود جان بابت معرفي مجدد.

sh-a
11-08-2006, 11:00
فایل لودر همه اینها ویروس داره

resident
11-08-2006, 17:04
آقا دستت درد نكنه.
فعلا تا بعد

hm_driver
11-08-2006, 22:20
آقا مرسي خيلي رديف بودش ;)

داود
12-08-2006, 02:08
اين برنامه فبلا توي اين تاپيك
معرفي شده .
لينك دانلود براي USB
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با تشكر از داود جان بابت معرفي مجدد.
اينجوري جمع و جور تره![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فایل لودر همه اینها ویروس داره
عزيز جون داري ميگي loader ! يه برنامه مجاز كه نيست! خيالت جمع! ضرري نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آنتي ويروست الكي گير ميده.

j0ck3r
17-08-2006, 18:27
آقا چرا نمیشه رجسیترش کرد؟

vast_vision_office
17-08-2006, 22:42
سلام دوستان
برنامه ي خوبيه ولي دانلود نمي شه ببينيد من لپتاپ دارم كه يو اس بي داره و گوشيم هم 6630 هست حالا كابل هم ندارم يه لينك سالم بديد كه با بلوتوث بشه دوربين موبايل رو وبكم كرد

با تشكر
باي

داود
18-08-2006, 00:33
يه برنامه جالب واسه گوشي هاي دوربيندار سيمبين
با اين برنامه ميتونين توسط كابل usb رابط گوشي و كامپيوتر و يا بلوتوث از گوشيتون به عنوان وب كم استفاده كنين.
براي اجراي برنامه بدون رجيستر از لودر استفاده كرده و روي گوشي هم بعد از اجرا كانكت كنيد تا ارتباط برقرار بشه.
قابل استفاده روي گوشي هاي سيمبين 6 به بالا!

تذكر: نمي تونيد هر دو فايل sis (نسخه usb و بلوتوث) رو همزمان روي گوشي داشته باشيد. چون هر كدوم رو نصب كنيد روي اون يكي overwrite ميشه. اما با فايل هاي مربوط به كامپيوتر مشكلي نداريد!

تست شده روي 6630

Turn your Symbian OS phone into USB web camera and throw away your USB WebCam. Very simple in configuration and installation, Mobiola Web Camera 1.0 consists of two pieces - client application that resides on the phone and web camera PC driver which can be used in any windows application capable to receive video feed from the web camera. Have your web camera handy and always with you wherever you go and forget about wires. Try it yourself and you will find that it will get you comparable to USB cameras resolution and frame rates.

This is the USB connection version (if we haven't bluetooth).

DOWNLOAD

How to Reg.:
Install the .sis file on your cell and mobiolawebcamusbsetup.exe on your PC. Transfer loader.exe to your installation dir (C:\Program Files\Mobiola Web Camera USB) and make a sortcut to wherever you want to run it from Register with your imei and 11111 as registration code.

نسخه بلوتوث
Installation Note:
Install the .sis file on your cell and mobiolawebcambt.exe on your PC.
Transfer loader.exe to your installation dir (C:\Program Files\Mobiola Web Camera) and make a sortcut to wherever you want to run it from.
Register with your imei and 11111 as registration code.
Have fun with this release.

Comment:
Turn your Symbian phone into a high-quality wireless Bluetooth-based web camera and throw out your bulky USB webcam. Very simple to install and configure, Mobiola Web Camera 1.0 consists of two software components: (1) a client application that resides on the phone, and (2) a webcam PC driver compatible with any Windows application that can receive video feeds from a web camera. Carry your webcam with you wherever you go and connect it to your laptop at anytime, no wires necessary. Try it now and experience resolution and frame rates comparable to some of the top-performing USB webcams on the market!

Download

فرصت نداشتم عكسي براشون بذارم. ببخشيد.
اميدوارم به كارتون بياد.
خوش باشيد!

آقا چرا نمیشه رجسیترش کرد؟

سلام دوستان
برنامه ي خوبيه ولي دانلود نمي شه ببينيد من لپتاپ دارم كه يو اس بي داره و گوشيم هم 6630 هست حالا كابل هم ندارم يه لينك سالم بديد كه با بلوتوث بشه دوربين موبايل رو وبكم كرد

با تشكر
باي

هم ميشه register كرد و هم لينك سالمه. لطف كنيد مواردي رو كه highlight كردم دوباره مرور بفرماييد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^/aiw/glare.gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^/aiw/blink.gif

vast_vision_office
18-08-2006, 15:48
سلام دوستان
من دانلود كردم و با بلوتوث روي گوشي 6630 جواب داد حالا دو تا مشكلي كه داره :
1-بيشتر از سه روز بدون رجيستر جواب نمي ده
2-برد بلوتوث 100 متر هست ولي اين تا 10 متر با ضخامت يك ديوار جواب داد

با تشكر
باي

j0ck3r
18-08-2006, 19:23
خوب دوست عزیز خیالات ورت داشته این نرم افزار فقط با همون فایل لودر که آنتی ویروس اون رو ویروس میشناسه و بهتر بگم هک تولز میشناسه و پاکش میکنه رجیستر میشه
اگر هم دانلودش کنین فقط با بجون خریدن خطر استفاده از یه فایل مشکوک میتونین ازش استفاده کنین
من استفاده کردم و کرکش کردم اما فقط با خود فایل لودر میتونین اجراش کنین
در ضمن دوست عزیزی که گفته 10 متر برد
اولا بهترین و بالاترین برد بلوتوث شما 100 متر اون هم در فضایی بدون مزاحم هستش مثل بیابون که هیچ چیزی روی امواج تاثیر نداره
دوما احتمالا پهنای باندتون میاد پائین و نرم افزار خوب نمیتونه ارتباط برقرار کنه و ....

vast_vision_office
18-08-2006, 19:28
سلام دوست عزيز
مي شه بگيد چه جوري رجيستر مي شه؟؟؟

با تشكر
باي

j0ck3r
19-08-2006, 21:02
اول آنتی ویروست رو خاموش میکنی
بعدش فایل لودر رو پوشه نصب برنامه کپی میکنی
فایل لودر رو اجرا میکنی و Ime گوشیت رو وارد میکنی و بجای پسورد 11111 میزنی
در ضمن تا آنتی ویروست رو فعال کنی فایل لودر رو بعنوان یه ویروس دلیت میکنه پس بهتره یه فکری برا این قضیه بکنی

vast_vision_office
19-08-2006, 23:34
سلام جوكر جان
تشكر حتما تست مي كنم و نتيجه رو مي گم

با تشكر
باي

siroos
20-08-2006, 23:24
سلام
من اين پس كه شما گفتيد را زدم ولي گفت رمز غلط است

ReZa DN
21-08-2006, 00:04
سلام
من اين پس كه شما گفتيد را زدم ولي گفت رمز غلط است
تو كافي loader رو كپي كني همون جايي كه برنامه رو ريختي بعد با همو برنامه رو اجرا كن براي من كه كار ميكنه

vast_vision_office
21-08-2006, 00:04
سلام دوستان
مال من كه رديف شد مي دونيد بايد خلاصه ي مطلب لودر رو بياري تو فولدري كه برنامه رو نصب كردي بعد به جاي رمز فقط 11111 بزنيد اون بالاش خودش عدد مياد كه من قبل از رجيستر كردن چيزي نزده بود ولي دو بار كه همين جوري كار كردم خودش يه عددي گذاشت

با تشكر
باي

MaSoOd
22-08-2006, 08:15
من همه کارا رو درست انجام دادم ولی موقع وصل شدن اون پنجره connection میاد و میره جلو که مثلا می خواد وصل بشه ولی هیچ اتفاقی نمیفته
میشه کمک کنین

vast_vision_office
22-08-2006, 10:15
من همه کارا رو درست انجام دادم ولی موقع وصل شدن اون پنجره connection میاد و میره جلو که مثلا می خواد وصل بشه ولی هیچ اتفاقی نمیفته
میشه کمک کنین
سلام دوست عزيز
مشكل شما اينه كه پورت رو درست انتخاب نكرده يعني Com مثلا من با Com7 وصل شدم وقتي شما فعال مي كنيد اون پايين كنار ساعت مي نويسه با چه Com وصل شدي بعد تو برنامه انتخابش مي كني

با تشكر
باي

MaSoOd
22-08-2006, 20:18
مشکل من حل شد
اگه میخواین درست کارکنه
بعد از اتصال گوشی اول برنامه پام÷یوتری رو باز کنین و بعد از انتخاب پورت USB برنامه موبایل رو باز کنین و Connect رو بزنین
فقط يه سوال با این برنامه چی کار کنیم و به چه درد میخوره؟؟
آخه هیچ امکاناتی نداره!!

vast_vision_office
23-08-2006, 00:10
سلام دوستان
اين لودر داخل فولدر برنامه براي بلوتوث من توسط ضد ويروس پاك شد اگر زحمتي نيست آپلود كنيد لينك صفحه ي اول خرابه

با تشكر
باي

j0ck3r
26-08-2006, 14:56
بابا شکا چقدر شوتین
من که کامل توضیح دادم باز سوال میکنین؟
وقتی فایل لودر رو اجرا کنین صفحه نرم افزار باز میشه Imeموبایلتونو وارد میکنین و بعدش پسوردش رو 11111 میزنین و از اون به بعد هم باید با فایل لودر نرم افزار رو اجرا کنین
حلـــــــــــــــــــــــ ـه؟

MaSoOd
26-08-2006, 18:14
دوستان این نرمافزار چه امکانات دیگه ای داره ؟؟؟

vast_vision_office
27-08-2006, 00:00
بابا شکا چقدر شوتین
من که کامل توضیح دادم باز سوال میکنین؟
وقتی فایل لودر رو اجرا کنین صفحه نرم افزار باز میشه Imeموبایلتونو وارد میکنین و بعدش پسوردش رو 11111 میزنین و از اون به بعد هم باید با فایل لودر نرم افزار رو اجرا کنین
حلـــــــــــــــــــــــ ـه؟
سلام رفيق
من كه مشكلي ندارم و راحت كركش كردم اما متاسفانه يهو اين ضدويروس گير داد ما هم نخونده زديم پاكش كرديم بعد كه نگاه كردم ديدم بله اين لودر رفته نابود كرده بعد اومدم دوباره دانلود كنم تا لينك فاسد شده حالا اگر ممكن هست يا كل برنامه يا اون لودر براي بلوتوث رو برام بزاريد

با تشكر
باي

داود
27-08-2006, 00:45
...

DOWNLOAD

....

نسخه بلوتوث

...

Download

...

سلام رفيق
من كه مشكلي ندارم و راحت كركش كردم اما متاسفانه يهو اين ضدويروس گير داد ما هم نخونده زديم پاكش كرديم بعد كه نگاه كردم ديدم بله اين لودر رفته نابود كرده بعد اومدم دوباره دانلود كنم تا لينك فاسد شده حالا اگر ممكن هست يا كل برنامه يا اون لودر براي بلوتوث رو برام بزاريد

با تشكر
باي
دوست عزيز اگه شما از اول توضيحات انگليسي رو مي خونديد ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^/aiw/blink.gif
به هر حال
خلاصه توضيحات رو دوباره نقل قول كردم.
در ضمن لينك ها كاملا" سالمن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^/aiw/nono.gif!

vast_vision_office
27-08-2006, 01:18
سلام داوود خان
من طرز رجيستر كردن رو بلدم فقط لينك باهاش مشكل داشتم كه يادم اومد كه لينك بينش فاصله هست

با تشكر
باي

S E V E N
27-08-2006, 19:54
سلام به همه

اين لينك Usb نرم افزار مشكل داره و دانلود نميشه.

لطفن كمك كنين.

در ضمن اگه ممكنه بگين چطور ميشه پورت بلوتوث رو از كامپيوتر مشخص كرد و اصلا چطور ميشه بلوتوث كامپيوتر رو

روشن كرد.

MaSoOd
30-08-2006, 04:56
دوستان تو کلیک یکشنبه یه چیزی در مورد این نرم افزار برای کار با movie maker ویندوز گفته بود ولی من هر کاری کردم نتونستم لطفا در مورد اون کمک کنین

feri_x_man
08-09-2006, 16:24
آقا مرسي خيلي رديف بودش
mer30

rasoul_s
21-10-2006, 06:01
هر جوری که لینکو امتحان کردم بازم کار نکرد ، میتونم یه پیشنهاد کوچولو بکنم؟
واسه آپلود فایلهات از سایت زیر استفاده کن . امتحان کن !!

مرد مباح
09-12-2006, 12:55
لطفا يك باره ديگه لينك رو بزاريد
برنامه بلوتوث رو نميشه دانلود كرد

امين جون
09-12-2006, 18:14
اگه ميشه فايل وبكم با بلوتوش رو دوباره بزار كار نميكنه
پيشاپيش ممنون

مرد مباح
12-12-2006, 21:53
داود جان.
کجایی که جواب مارو نمیدی ؟؟؟

اولا این برنامه بلوتوث که معرفی کردی به خاطر هر دلیلی نمیشه دانلودش کرد. لطفا اصلاحش کن.
ثانیا یک توضیح هم بده که یک برنامه روی گوشی نصب و یکی روی کامپیوتر یا نه ؟؟ اگه نه چی کار باید کرد.

hatef_4541
13-12-2006, 04:49
من کل تاپیک رو نخوندم ! اما اگه هنوز مشکل دارن بگن من یه نسخه با یک کرک مطمئن آپلود کنم !
خودم تست کردم رو 6600 ! تو یاهو وب دادم ! تا برد 30 متری و پشت دیوار هم چک کردم ! خواستین بگین !
:)

مرد مباح
13-12-2006, 10:38
هاتف جان.
لطف کنید و این برنامه رو بزارین.
یه توضیحی هم درباره طریقه کارکردش و اینکه چطوری ازش تصویر گرفتین هم بدین.
ممنون.

j0ck3r
13-12-2006, 19:03
آقا کسی برنامه تبدیل n70 , 3250 به وبکم رو نداره؟
جون من فوریییییییییییییه

hatef_4541
14-12-2006, 01:47
آموزش احتیاج نداره ! بلوتوث که رو سیستم باید باشه !
فایل SIS کرک شده رو تو گوشی نصب کنید ( این برنامه مخصوص Symbian هست )
فایل setup خود برنامه رو نصب می کنید و کرک برنامه PC هم تو پوشه ای که برنامه نصب شده کپی کنید !
برنامه pc رو اجرا میکنید ! ( تنظیمات پورت usb و بلوتوث هم یه چک کنید تو برنامه جهت اطمینان ) بعد تو گوشی که برنامه رو باز کردین از option برنامه copnnect زو بزنید ! اگه تو بلوتوث و connection اون مشکلی نباشه تو PC میبینید تصویر در یافتی رو ! قبل اینکه وصل بشه اگه همه چیز ok باشه برنامه وسطش نوشته READY ! اگه جایی مشکلی باشه مینویسه Not Ready

اینم لینک برنامه به همراه کرک و sis فایل کرک شده:

( هر کس رو هر گوشی غیر از 6600 تست کرد و جواب گرفت اینجا بگه ممنون میشم ! )

مرد مباح
14-12-2006, 11:45
ممنونم هاتف جان.
من برنامه این کمپانی رو برای Usb داشتم و تستم کردم و جواب داده. اینم قاعدتا جواب میده روی 6630.

hatef_4541
16-12-2006, 00:10
اگه تست کردی و جواب گرفتی بنویس واسه 6630 !
آره این با بلوتوث کار میکنه !

داود
19-12-2006, 03:18
داود جان.
کجایی که جواب مارو نمیدی ؟؟؟

اولا این برنامه بلوتوث که معرفی کردی به خاطر هر دلیلی نمیشه دانلودش کرد. لطفا اصلاحش کن.
ثانیا یک توضیح هم بده که یک برنامه روی گوشی نصب و یکی روی کامپیوتر یا نه ؟؟ اگه نه چی کار باید کرد.
واقعا" شرمنده
توي امضات زدي :"موقتا تا اسفند ماه به خاطر كنكور فوق ليسانس كمتر آنلاين ميشم"
با اجازتون منم بله[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^/aiw/wacko.gif
سعي ميكنم تا آخر وقت يكشنبه 3 دي 85 (4 روز ديگه) يه جاي پدر و مادر دار آپلودشون كنم. ولي جان من بي خيال آموزش شو.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^/aiw/shock.gif

korosh bozorg
10-04-2007, 18:03
با درود

آیا این برنامه روی گوشی کا750 هم کار میکنه؟

blackhero
11-04-2007, 22:06
آموزش احتیاج نداره ! بلوتوث که رو سیستم باید باشه !
فایل SIS کرک شده رو تو گوشی نصب کنید ( این برنامه مخصوص Symbian هست )
فایل setup خود برنامه رو نصب می کنید و کرک برنامه PC هم تو پوشه ای که برنامه نصب شده کپی کنید !
برنامه pc رو اجرا میکنید ! ( تنظیمات پورت usb و بلوتوث هم یه چک کنید تو برنامه جهت اطمینان ) بعد تو گوشی که برنامه رو باز کردین از option برنامه copnnect زو بزنید ! اگه تو بلوتوث و connection اون مشکلی نباشه تو PC میبینید تصویر در یافتی رو ! قبل اینکه وصل بشه اگه همه چیز ok باشه برنامه وسطش نوشته READY ! اگه جایی مشکلی باشه مینویسه Not Ready

اینم لینک برنامه به همراه کرک و sis فایل کرک شده:

( هر کس رو هر گوشی غیر از 6600 تست کرد و جواب گرفت اینجا بگه ممنون میشم ! )

ببخشيد اين فقط براي بلوتوث هست، ميشه نسخه كابلش رو هم بذارين؟ مرسي.

anni
11-04-2007, 22:48
salam shab be kheir.man ye moshkeli dashtam
mishe man ra komak konid ke az goshi model nokia 6680 webcam dashte basham?mer30

anni
11-04-2007, 22:51
سلام من احتیاج به راهنمایی دارم.

anni
11-04-2007, 22:52
من می خوام گوشی موبایلم وب کم بشه-مدل گوشی : نوکیا 6680

blackhero
13-04-2007, 02:29
اقا من بلوتوث خريدم، تست هم كردم، كاملا هم درست بود. خيلي ممنون.

yoosef_st
25-07-2007, 00:28
واسه N73 هم هست؟

ahmadkr84
12-09-2007, 22:55
واسه N73 هم هست؟
سلام من نرم افزار تبدیل گوشب به وبکم البته از طریق usb را دانلود کردم و اجرا هم شد ولی هر کار می کنم نمی توانم از اون استفاده کنم گوشی من ان نود هست ریجستر هم کردم همه چیز انجام می شه فقط کانکت نمی شه و تصویری دیده نمی شه. لطفا راهنمایی ام نمایید

ahmadkr84
12-09-2007, 23:03
سلام من این نرم افزار را نصب کردم البته با usb ریجستر شد اجرا هم شد ولی هر کار می کنم نمی تونم از اون استفاده کنم گوشیم هم n90 هست روی گوشی هم به خوبی نصب شده ولی کانکت نمی شه و هیچ تصویری نمی یاد لطفا راهنمایی ام نمایی

Hamidreza2007
02-02-2008, 11:22
دوستان عزیز لطف کنید یه لینک از Usb رو بزارید...
راستی روی N72 که جواب میده؟

babalengderaz_68
02-02-2008, 14:13
اقا یکی هم به من کمک کنه
من نمیتونم دالودش کنم
چی کار کنم؟

yusef_mmm
22-11-2008, 19:35
سلام دوستان خسته نباشید این برنامه را از لینک دانلودی که کذاشته بودید نتونستم دانلود کنم چون یه صفحه انگلیسی باز میشه ما که سواد نداریم انگل بخونیم یه صفحه انگلیسی که راپید شاره او و هیچی هم برادانلود اونجا نمی بینم کرک اون هم همینطور کرککشو میتونی بزار از همینجا دانلود کنیم داداشی یا یه چیزه جدید بزارین کار کنه تاپیکتون خیلی قدیمی شده