PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با فن کارت گرافیک

robert
17-06-2013, 09:45
سلام به همگی

من یه کارت گرافیک 5850 اورکلاک شده با برد گیگابایت دارم...نمیدونم چه مرگش شده :n02: ولی یکی از دوتا فن این کارت دیگه به سرعت قبل نمیچرخه و باعث شده دمای کارت رو 90 درجه بره و بعد از ریست شدن سیستم سه تا بوق بزنه و تصویر قطع بشه...

کلی روغن کاری کردم درست نشد...!!

عکس کارت اینه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فن اولی خیلی سریع وعالی کارمیکنه ولی فن دوم آنقدر آروم میچرخه انگار با دست داریم میچرخونیمش..!!! :n09:

چیکار باید بکنم...؟

ممنون.

EXTREME
17-06-2013, 10:01
سلام به همگی

من یه کارت گرافیک 5850 اورکلاک شده با برد گیگابایت دارم...نمیدونم چه مرگش شده :n02: ولی یکی از دوتا فن این کارت دیگه به سرعت قبل نمیچرخه و باعث شده دمای کارت رو 90 درجه بره و بعد از ریست شدن سیستم سه تا بوق بزنه و تصویر قطع بشه...

کلی روغن کاری کردم درست نشد...!!

عکس کارت اینه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فن اولی خیلی سریع وعالی کارمیکنه ولی فن دوم آنقدر آروم میچرخه انگار با دست داریم میچرخونیمش..!!! :n09:

چیکار باید بکنم...؟

ممنون.

اگه با روغنکاری درست نشد یا فن رو باید عوض کنید با مدار pwm فن مشکل داره
با نرم افزار msi after bunrer نمیتونید به طور دستی speed fan رو زیاد کنید ؟

robert
17-06-2013, 10:05
اگه با روغنکاری درست نشد یا فن رو باید عوض کنید با مدار pwm فن مشکل داره
با نرم افزار msi after bunrer نمیتونید به طور دستی speed fan رو زیاد کنید ؟

ممنون:n01:
افزایش دور فن تاثیری نداشت....اصلا انگار فن دوم گیر داره...
چجور میشه فن رو عوض کرد...منظورم اینه که چجور میشه همین مدل فن رو تهیه کرد و از کجا...؟ چون هیت سینگ زیر فن یه تیکه فلز هست و مشکلی نداره فقط همین یک دونه فن خیلی کند میچرخه.

EXTREME
17-06-2013, 13:01
ممنون:n01:
افزایش دور فن تاثیری نداشت....اصلا انگار فن دوم گیر داره...
چجور میشه فن رو عوض کرد...منظورم اینه که چجور میشه همین مدل فن رو تهیه کرد و از کجا...؟ چون هیت سینگ زیر فن یه تیکه فلز هست و مشکلی نداره فقط همین یک دونه فن خیلی کند میچرخه.

برید اواژنگ ببینید میتونید فنش رو گیر بیارین