مشاهده نسخه کامل
: سوا در مورد اهدای خون
befermatooo
17-06-2013, 08:59
سلام .
آخرین بار که رفتم خون اهدا کردم و جوابش رو گرفتم مسئول آزمایشگاه گفت خونت سالمه اما وقتی نیگاه به کارت اهدا انداختم متوجه شدم که تاریخ اهدای بعدی درج نشده داخلش و وقتی دوباره به اونجا سر زدم خودشون با خودکار برام نوشتن و بازم گفتن خونت سالمه . میخوام بدونم چرا تاریخ اهدای بعدی درج نشد . آیا خونم مشکل داشت و منو معاف کردن ؟!؟
NorthBridge
17-06-2013, 09:20
توی سنین بالای 17 سال هر 6 ماه یکبار میشه خون اهدا کرد ولی بشرطی که مشکل کم خونی ژنتیکی یا اکتسابی نداشته باشید. اکتسابی در اثر تغذیه ی نامناسب(چیزی که بدلیل نداشتن سواد تغذیه ی درست وعلمی در %95 ایرانیان حتی اکثر اقشار مرفه وجود داره)
اگه خاطرتون جمعه که فشار خون پایین یا مشکلات خونی ندارید همون 6 ماه تا یکسال یکبار دوره ی نرمالش هست
البته دکتر انجمن در این زمینه اطلاعات کاملتری دارند
befermatooo
17-06-2013, 10:29
با تشکر ،
من منظورم اینه که چرا تاریخ اهدای بعدی رو درج نکردن تو کارت هدیه ، در صورتی که دفعات پیش درج میشد !
میخوام بدونم خودشون خواستن من خون ندم یا اشتباه نرم افزاری بود !
brad pitt
17-06-2013, 20:32
راسته میگن اونایی که خون میدن زودتر موهاشون سفید میشه ؟
wichidika
17-06-2013, 20:55
حجامت کن :n02:
NorthBridge
18-06-2013, 16:05
با تشکر ،
من منظورم اینه که چرا تاریخ اهدای بعدی رو درج نکردن تو کارت هدیه ، در صورتی که دفعات پیش درج میشد !
میخوام بدونم خودشون خواستن من خون ندم یا اشتباه نرم افزاری بود !
بنظر من اصلاً درج تاریخ بعدی کار درستی نیست. قدیم هم چنین کاری نمیکردند
احتمالاً اشتباه نرم افزاری بوده و یا کلاً ثیتش رو حذف کردند
راسته میگن اونایی که خون میدن زودتر موهاشون سفید میشه ؟
شما مأخذ علمی برای تأییدش دارید بما هم معرفی کنید چون من بار اوله همچنین چیزی میشنوم
ولی اگر از عوام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :n02: شنیدید (امان از وقتیکه در امور علمی اظهار نظر میکنند) طبق معمول باید از این گوش بگیرید و از اون گوش تحویل خودشون بدید
M.Amorous
18-06-2013, 19:57
خون سالم یعنی چی؟ :دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.