مشاهده نسخه کامل
: مشکل در اسلایدر سایت (تغییر نکردن اسلایدها)
javadonline2
17-06-2013, 01:05
با سلام به همگی
دوستان یک اسلایدر زدم و میخوام خودش اتو هر اسلاید رو تغییر بده و متحرک شده . از easySlider1.7 استفاده کردم و div رو فراخونی کردم در جاوا اسکرپتیش ولی نشد که نشد.
یعنی هر کاری کردم اسلایدر کار نکرد.
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه.
فایل html اسلایدر رو با استایلش قرار دادم خودتون ببینید
دوستان هر کسی میتونه کمک کنه خیلی خیلی واجبه برام تنها یک کد جاوا اسکرپتش باید ست شه که امروز کلی کار کردم روش نشد.باید مثل این اسلایدر باشه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اسلایدری که مشکل داره : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amin5222106
17-06-2013, 17:42
با سلام به همگی
دوستان یک اسلایدر زدم و میخوام خودش اتو هر اسلاید رو تغییر بده و متحرک شده . از easySlider1.7 استفاده کردم و div رو فراخونی کردم در جاوا اسکرپتیش ولی نشد که نشد.
یعنی هر کاری کردم اسلایدر کار نکرد.
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه.
فایل html اسلایدر رو با استایلش قرار دادم خودتون ببینید
دوستان هر کسی میتونه کمک کنه خیلی خیلی واجبه برام تنها یک کد جاوا اسکرپتش باید ست شه که امروز کلی کار کردم روش نشد.باید مثل این اسلایدر باشه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اسلایدری که مشکل داره : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام
فکر می کنم اگه در فایل easySlider1.7 خط 52 رو auto: false, به true تبدیل کنی د رست بشه
javadonline2
17-06-2013, 18:19
سپاس
ولی کار نکرد باز
خیلی عجیبه
سلام دوست عزیز.
اول توصیه میکنم سورس همون صفحه دمو رو دقیق بررسی کنید. بخش زیادی از مشکلاتتون حل میشه.
اما در خصوص دلیل کار نکردن کد در صفحه شما:
1. اگر توجه کنید، میبینید که در سطر 11، شما المنتی با آیدی portfolio رو انتخاب کردید. در حالی که شما تنها یک div با کلاس portfolio دارید. بنابراین، عملاً پلاگین المنت شما رو پیدا نمیکنه که بخواد اسلاید شو رو ایجاد کنه.
2. مورد بعدی، در سطر 29، شما یک لیست ul باز کردید. اما اون رو نبستهاید. (در سطر 66، بهجای </ul>، از <ul> استفاده کردید. یعنی بهجای اینکه لیست قبلی رو ببندید، یک لیست جدید باز کردید!)
3. دکمههای nextBtn و prevBtn رو نیازی نیست شما در صفحه بذارید. خود اسکریپت این دو دکمه رو ایجاد میکنه و شما کافیه با CSS، برای #nextBtn و #prevBtn استایل بذارید.
موفق باشید ./.
javadonline2
17-06-2013, 21:06
سپاس از شما دوست عزیز
من از داخل قالب وردپرس که در آورده بودن این کدا این طوری شده ولی اگر دقت کنید به جای چپ یا راست رفتن یه بار فقط بالا میره
و به جای فلش هم عدد افتاده
میخوام دقیقا مانند اسلاید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه که در صفحه اصلی برا نمونه کاراش زده.
مشکل عیجیب دیگه ای که هست اینکه در html حداقل یه حرکتی میکنه و داخل قالب وردپرس اصلا حرکتم نمیکنه
همه کد ها هم بررسی کردم اصلا مشکلی نداشتند
ممنون میشم راهنمایی کنید واقعیتش اصلا از جاوا اینا سر درنمیارم.
بازم تشکر میکنم به خاطر پاسختون
دوست عزیز بهتر هست که لینک زندهی سایت رو بدی یا این که از jsfiddle.net برای گذاشتن کدهات استفاده کنی که ما بتونیم ببینیم چی به چی هست.
آخه این طوری واقعا خیلی سخت میشه بفهمی که چی به چیه.
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.