مشاهده نسخه کامل
: حل مشکل display driver has stopped responding and sucessfully recovered
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان.من یک هفته میشه که ویندوز 7 نصب کردم و هر چند دقیه با مشکل خاموش و روشن شدن مانیتور و پیام display driver has stopped working and sucessfuuly recoceredمواجه شدم.در ضمن بقیه پست ها رو هم خوندم ولی هیچ کدوم مشکلم رو حل نکرد.هر کار بگین کردم.مثل:
1.آپدیت کردن کارت گرافیک
2.دانلود نرم افزار fixit
3.تهیه پشتیبان و ....
لطفا کمکم کنید.:n28::n28:
EhsanCPU
15-06-2013, 23:33
سلام دوست عزیز
شما یکبار به طور کامل درایور کارت گرافیک را Uninstall کنید
و دوباره آخرین ورژن درایور را دانلود کرده و نصب کنید
اگه مشکل حل نشد ببینید با نصب مجدد ویندوز مشکلتون حل میشه
و اگه میتونید با یک کارت گرافیک دیگه تست کنید تا مطمئن شوید مشکل از گرافیکه یا از سیستم
و اگه باز هم نتیجه نگرفتید اگه کارتتون هنوز گارانتی داره ببرید برای گارانتی
موفق باشید
سلم احسان جان.یک سوال دیگه داشتم.من تو سی دی کارت گرافیکم برای نصب درایور گزینه های مختلفی داشت.مثل 500serious و 200serious و... .میشه بگی کدومی رو باید نصب کنم؟
مدل کارت گرافیک:Nvidia geforce G210,1g
کسی تو این فروم به این بزرگی نیست کمکم کنه.لطفا...:n30:
soroosh_cz
16-06-2013, 17:01
دوست عزیز... این مشکلی هست که مربوط میشه به درایور کارت گرافیک و نرم افزارهایی که از GPU استفاده میکنن... من خیلی اوقات (حداقل روزی یه بار) تو همین سایت P30World به خاطر تبلیغ های فلش بالای سایت، این پیغام رو دریافت میکنم... این مشکل قابل حل نیست که بگی با فلان کار دست میشه یا نه... فقط تو بعضی نسخه ها بیشتر اتفاق میفته و تو بعضی کمتر، شما آخرین نسخه ی درایور رو از آدرس زیر دانلود کن:
32 بیتی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
64 بیتی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن اگه میخوای مال CD رو نصب کنی، گرافیک شما 210 هست پس میشه سری 200 یا 200Series ...
اضافه کنم که مشکل بعد از درایورهای سری 200 بیشتر شده تا حدودی...
EhsanCPU
16-06-2013, 18:58
سلم احسان جان.یک سوال دیگه داشتم.من تو سی دی کارت گرافیکم برای نصب درایور گزینه های مختلفی داشت.مثل 500serious و 200serious و... .میشه بگی کدومی رو باید نصب کنم؟
مدل کارت گرافیک:Nvidia geforce G210,1g
سلام دوست عزیز
همونطور که دوستمون هم گفتند گرافیک شما سری 200
:n13:سلام به تمامی فروم باز ها.قابل توجه سروش جان و آقا احسان.من دو روز پیش ویندوز xp sp3 رو نصب کردم و مشکلم حل شد.اما همانطوری که میدونین بعضی از بازی های مثل assassin's Creed III و Max Payne 3 فقط به ویندوز 7 میخورن و روی ویندوز xp جواب نمیدن.این مشکل فقط توی ویندوز 7 پیش میاد.علتش چیه؟
soroosh_cz
19-06-2013, 13:26
:n13:سلام به تمامی فروم باز ها.قابل توجه سروش جان و آقا احسان.من دو روز پیش ویندوز xp sp3 رو نصب کردم و مشکلم حل شد.اما همانطوری که میدونین بعضی از بازی های مثل assassin's Creed III و Max Payne 3 فقط به ویندوز 7 میخورن و روی ویندوز xp جواب نمیدن.این مشکل فقط توی ویندوز 7 پیش میاد.علتش چیه؟
مشکل از درایور هست و سازگاریش با نرم افزارهایی که از GPU استفاده میکنن از جمله برنامه های Adobe و تعداد محدودی از موتورهای بازیها...
مشکل از درایور هست و سازگاریش با نرم افزارهایی که از GPU استفاده میکنن از جمله برنامه های Adobe و تعداد محدودی از موتورهای بازیها...یعنی منظورت اینه که هیچ راه حلی وجود نداره؟چون من کارت گرافیک جدید رو دانلود کردم v 320.18 ولی بازم درست نشد.یعنی هیچ راه حلی نداره؟
soroosh_cz
10-07-2013, 21:44
یعنی منظورت اینه که هیچ راه حلی وجود نداره؟چون من کارت گرافیک جدید رو دانلود کردم v 320.18 ولی بازم درست نشد.یعنی هیچ راه حلی نداره؟
راه حلی که از دست ما بر بیاد نه...
یا باید سازندگان نرم افزار کاری بکنن، یا انویدیا به فکر بهبود درایورهاش باشه... متاسفانه مثل اینکه فقط درایورهای لینوکس فقط اپن سورس هستن و میشه روشون(اونم نه ما) کاری انجام داد :n09:
مدل مانيتور و مدل كارت گرافيك رو به صورت دقيق اينجا بيان كنيد.
شاد باشيد:n12:
راه حلی که از دست ما بر بیاد نه...
یا باید سازندگان نرم افزار کاری بکنن، یا انویدیا به فکر بهبود درایورهاش باشه... متاسفانه مثل اینکه فقط درایورهای لینوکس فقط اپن سورس هستن و میشه روشون(اونم نه ما) کاری انجام داد :n09:
با تشکر از راهنمایی های احسان جان و آقا سروش.اینقدر سیخ کردم که درست شد.تم ویندوز رو از windows 7 به windows classic تغییر دادم.تا الان که هیچ مشکلی برام پیش نیومده.:n19:
مدل مانيتور و مدل كارت گرافيك رو به صورت دقيق اينجا بيان كنيد.
شاد باشيد:n12:
مشخصات کارت گرافیک:
Nvidia Geforce G210
Driver Provider:NVIDIA
Driver Date:2013/12/5
Driver version:9.18.13.2018
Digital signer:Microsoft Windows Hardware Compatibility Publisher
Memory:1GB
مشخصات مانیتور:LG Flatron F700P
با تشکر از راهنمایی های احسان جان و آقا سروش.اینقدر سیخ کردم که درست شد.تم ویندوز رو از windows 7 به windows classic تغییر دادم.تا الان که هیچ مشکلی برام پیش نیومده.:n19:
ولی همین الان که به اینترنت وصل شدم و تو فروم اومدم دوباره همینجوری شد!:n28::n30:
soroosh_cz
13-07-2013, 15:35
حالا من بگم مشکل از درایوره... هر نرم افزاری که از GPU استفاده کنه (برای مثال همین تبلیغ های فلش بالای سایت) میتونه این مشکل رو درست کنه :n01:
obsidiyan
21-09-2013, 20:44
سلام به همه . لطفا بهم کمک کنید . منم همین مشکل رو دارم و ای کاش فقط همین بود !!! نمیتونم درایور کارتم رو آپدیت کنم هر نسخه ای که اومده و نصب کردم ولی بعدش تصویر کلا میریزه به هم مجبورم برم تو حالت سیف مد و درایور رو آن اینستال کنم . حتی با پک درایور نوین پندار هم کارتم رو اپدیت کردم ولی بعد ری استارت همون آش و همون کاسه . ویندوز هشت رو که نصب کردم وضعیت بدتر شد و ویندوز بالا نیومد .
کارت گرافیک
Nvidia GTS 250
به نظر شما مممکنه ایراد از مین بورد باشه ؟ مدل Asus P7P55D LE
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.