PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شرتکات ار اسم خود فلش

meshkiposh2200
15-06-2013, 13:26
سلام.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تصویر بالا قلش مموری بنده هستش که بعد از زدن در یک سیستم ویروسی و البته ویروس یابی با انتی ویروس 2 روز پیش به روز شده در سیستم خودم که ویروس را شناخت و از بین برد ولی الان نمیتونم به اطلاعات داخل فلش دسترسی داشته باشم
همونطور که میبینید یک شرتکات ار اسم خود فلش در داخل فلش ساخته شده و روی ایکونش که میزنم ارور میده

afshin b
15-06-2013, 17:25
سلام.

تصویر بالا قلش مموری بنده هستش که بعد از زدن در یک سیستم ویروسی و البته ویروس یابی با انتی ویروس 2 روز پیش به روز شده در سیستم خودم که ویروس را شناخت و از بین برد ولی الان نمیتونم به اطلاعات داخل فلش دسترسی داشته باشم
همونطور که میبینید یک شرتکات ار اسم خود فلش در داخل فلش ساخته شده و روی ایکونش که میزنم ارور میده
آنتی ویروست احتمالا نود 32 هست. اگه هست عوضش کن (بنظر بنده).
برای دیدن فایل هاتون به این مسر برین
Computer / Organize / folder and search option / view
تیک گزینه زیر رو بردارین
hide protected operating system file

meshkiposh2200
15-06-2013, 18:14
ممنون.با برداشتن تیک فایلها پیداشون شد .انتی ویروسم اینترنت سکوریتی کسپر هستش.

gprsm
15-06-2013, 18:29
سیستمت ویروسی شده
شما می تونی برا حل این مشکل attrib فایل ها ی فلشو از طریق کامندی عوضش کنی

ninja381
21-06-2013, 12:10
فلشم را به یک سیستم الوده توی اداره وصل کردم ودر منزل به سیستم خودم وصل کردم دیدم در my computer بعد از کلیک روی ایکن فلش چیزی در ان نمایش داده نمیشود مجددا در اداره از مسئول انفرماتیک خواستم با یک سیستم تر و تمیز ان را فرمت کند که این کاررا کرد برای اطمینان گفتم چند کلیپ صوتی راهم روی فلش کپی کرد حالا وقتی فلش را به سیستم خودم توی خونه وصل میکنم نه فرمت میشود نه بعد از کلیک روی ایکن فلش تو my computer چیزی وجود دارد در حالیکه میدانم فلش فایل های صوتی را دارد در قسمت properties هم حجم اشغال شده ای از فایل ها را نشان نمیدهد فرمت هم نمیشود .جالب اینکه چند فلش دیگر دارم که به سیستم وصل میکنم خیلی عادی کار میکنند لازم به تو ضیح است که نام درایو شده (m:)و نمیتوانم اسمش را عوض کنم

peysun
21-06-2013, 16:31
دوست عزیز همین مسیر که دوستمون گفتن از کنترل پنل برو تیک گزینه(hide protected opeating system files(recommended بردار

folder optione-view

ninja381
22-06-2013, 21:30
ممنون این کارراکردم ولی هم چنان ان مشکلات فوق پابرجاست!!