مشاهده نسخه کامل
: صداي بوق زماناسفاده از هارد اكسترنال
ســلام...
هارد اكسترنالم سيگيت 1 ترابایت رو وقتی به سیستم وصل میکنم هر چند ثانیه صدای بوق میده...اما راحت میشناستش و مشکلی توی باز کردم فایل ها نداره. این تاپیک هم خوندم اما کمکی نکرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی پورت usb جلو کیس چک کردم....و usb های پشت کیس فرقی نکرد...بعضی وقتا نور چراغ اش کم و زیاد میشه بعضی اوقات نه....چه پشت کیس چه جلو....
کابل اش رو با یه هارد 500 گیگ سیگیت هم عوض کردم و چ کردم.فرقی نکرد...
روی یه سیستم دیگه هم چک کردم بازم مشکل پا برجا بود....
اما وقتی هارد رو وصل میکنم اول
این ارور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رو میده....
اگر گزینه اول اسکن رو بزنم
این پنجره میاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و هیچی نمیشه...
اگر گزینه دوم م بزنم که اسکن نمیکنه و فایل رو باز میکنه......
پیشاپیش ممنون..
ســلام...
هارد اكسترنالم سيگيت 1 ترابایت رو وقتی به سیستم وصل میکنم هر چند ثانیه صدای بوق میده...اما راحت میشناستش و مشکلی توی باز کردم فایل ها نداره. این تاپیک هم خوندم اما کمکی نکرد
روی پورت usb جلو کیس چک کردم....و usb های پشت کیس فرقی نکرد...بعضی وقتا نور چراغ اش کم و زیاد میشه بعضی اوقات نه....چه پشت کیس چه جلو....
کابل اش رو با یه هارد 500 گیگ سیگیت هم عوض کردم و چ کردم.فرقی نکرد...
روی یه سیستم دیگه هم چک کردم بازم مشکل پا برجا بود....
اما وقتی هارد رو وصل میکنم اول
این ارور
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رو میده....
اگر گزینه اول اسکن رو بزنم
این پنجره میاد
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و هیچی نمیشه...
اگر گزینه دوم م بزنم که اسکن نمیکنه و فایل رو باز میکنه......
پیشاپیش ممنون..
اون ارور نیست معمولا تو دیوایس های یو اس بی مثل فلش هم اون گزینه میاد
شما از تب health نرم افزار hd tune عکس بدین
ممنون..صدای بوق اش از چی میتونه باشه...اخه اون یکی هارد رو که وصل میکنم اون گزینه اسکن نمیاد .
اون ارور نیست معمولا تو دیوایس های یو اس بی مثل فلش هم اون گزینه میاد
شما از تب health نرم افزار hd tune عکس بدین
میشه یه کم مبتدیانه تر توضیح بدید ..یعنی چیکار کنم الان..نرم افزار hd tune رو باید نصب کنم..؟؟
من چندتا هارد اكسترنال كه ديدم به تجربه خودم اين مشكل رو زماني داشت كه از طريق هاب و يا يو اس بي هاي جلو وصل ميشد پيش مي اومد چوناين پورت ها گاهي ولتاژ مناسب نميرسونن اما وقتي از يو اس بي مستقيم از پشت متصل ميشد يا بواسطه دستگاه هاب يو اس بي هايي كه ادابتوري هستن وصل ميشد مشكل پيش نمي اومد در مورد شما نميدونم مشكل چيه شايد برق در حال جريان در مادربرد مشكل داره يعني پاورتون شايد مشكل داره و برق رسانيش ضعيفه بهرحال به جواب رسيديد به منم اطلاع بديد ياد بگيريم
هاردت آداپتوریه یا پاسپورتی؟؟؟
اگه پاسپورتیه برق رسانی ضعیف باعث این اتفاق میشه.
HD Tune رو نصب کن یه اسکن کامل از هارد بگیر . شایدم هاردت مشکل داره
ممنون..صدای بوق اش از چی میتونه باشه...اخه اون یکی هارد رو که وصل میکنم اون گزینه اسکن نمیاد .
میشه یه کم مبتدیانه تر توضیح بدید ..یعنی چیکار کنم الان..نرم افزار hd tune رو باید نصب کنم..؟؟
نرم افزار hd tune رو دانلود ونصب کنید و از تب health این نرم افزار عکس بدین
هاردت آداپتوریه یا پاسپورتی؟؟؟
اگه پاسپورتیه برق رسانی ضعیف باعث این اتفاق میشه.
HD Tune رو نصب کن یه اسکن کامل از هارد بگیر . شایدم هاردت مشکل داره نه اداپتوری نیست....اگه از ولتاژه چرا به پشت کیس زدم...و کابل اش رو عوض کردم بازم فرقی نکرد..روی یه سیستم دیگه هم چک کردم
نرم افزار hd tune رو دانلود ونصب کنید و از تب health این نرم افزار عکس بدین متاسفانه دیگه هارد رو نمیشناسه...اما وصل اش میکنم صدای بوق میاد...
این نرم افزار هم نصب کردم...اون هارد 500 رو نشون داد. که سالم هست./.اما اونی که بوق میزنه و ا ترا هست رو نشون نمیده..
نه اداپتوری نیست....اگه از ولتاژه چرا به پشت کیس زدم...و کابل اش رو عوض کردم بازم فرقی نکرد..روی یه سیستم دیگه هم چک کردم
متاسفانه دیگه هارد رو نمیشناسه...اما وصل اش میکنم صدای بوق میاد...
این نرم افزار هم نصب کردم...اون هارد 500 رو نشون داد. که سالم هست./.اما اونی که بوق میزنه و ا ترا هست رو نشون نمیده..
اگه روی یک سیستم دیگه هم همینطوری است و بوق میزنه هارد و دیتکت نمیشه و پشت سرهم هم بوق میزنه از هد و پارکینگ هد میتونه باشه
اگه روی یک سیستم دیگه هم همینطوری است و بوق میزنه هارد و دیتکت نمیشه و پشت سرهم هم بوق میزنه از هد و پارکینگ هد میتونه باشه:n13::n02:یعنی چی اون وقت؟؟باید چیکار کنم.؟../بله روی سیستم دیگه هم مشکل پا برجاست../
اگه روی یک سیستم دیگه هم همینطوری است و بوق میزنه هارد و دیتکت نمیشه و پشت سرهم هم بوق میزنه از هد و پارکینگ هد میتونه باشه
داشتم توی نت درباره اش میخوندم...دیدم علت خرابی هد در اثر ضربه میتونه باشه// هد فاصله کمی با صفحه هارد داره و مثل اینکه هد اثر ضربه دچار آسیب میشه../
ببر گارانتی تا درستش کنه
توی ایـــران گارانتی معنا و مفهوم خاصی نداره../
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.