PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Galaxy S4 mini | گوشی اندرویدی سامسونگ با پردازنده ی دو هسته ای و صفحه نمایش 4.3 اینچی

Iloveu-ALL
13-06-2013, 18:09
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.Also known as Samsung I9190 Galaxy S IV mini
.Available as Samsung I9192 Galaxy S4 mini with dual SIM card support

General
2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - all versions(GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - GT-I9192 (SIM 1 & SIM 2
3G Network HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 - GT-I9190, GT-I9195
4G Network LTE - GT-I9195
SIM Optional Dual SIM
Announced 2013, May
Status Coming soon. Exp. release 2013, July

Body
(Dimensions 124.6 x 61.3 x 8.9 mm (4.91 x 2.41 x 0.35 in
(Weight 107 g (3.77 oz

Display
Type Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
(Size 540 x 960 pixels, 4.3 inches (~256 ppi pixel density
Multitouch Yes

Sound
Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones
Loudspeaker Yes
3.5mm jack Yes

Memory
Card slot microSD, up to 64 GB
(Internal 8 GB (5 GB user available), 1.5 GB RAM (3G model), 2 GB RAM (LTE model

Data
GPRS Yes
EDGE Yes
Speed HSDPA, 42 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps; LTE, Cat3, 50 Mbps UL, 100 Mbps DL
WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, DLNA, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot
Bluetooth Yes, v4.0 with A2DP, LE, EDR
NFC Yes (GT-I9195 model only)
Infrared port Yes
USB Yes, microUSB v2.0

Camera
Primary 8 MP, 3264 x 2448 pixels, autofocus, LED flash
Features Geo-tagging, touch focus, face detection, HDR, panorama
Video Yes, 1080p@30fps
Secondary Yes, 1.9 MP

Features
(OS Android OS, v4.2.2 (Jelly Bean
Chipset Qualcomm MSM8930 Snapdragon 400
CPU Dual-core 1.7 GHz Krait
GPU Adreno 305
Sensors Accelerometer, gyro, proximity, compass
Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM, RSS
Browser HTML5
Radio Stereo FM radio with RDS
GPS Yes, with A-GPS support and GLONASS
Java Yes, via Java MIDP emulator
Colors White Frost, Black Mist

SNS integration -
MP4/DivX/XviD/WMV/H.264/H.263 player -
MP3/WAV/eAAC+/AC3/FLAC player -
Organizer -
Image/video editor -
Document viewer -
,Google Search, Maps, Gmail -
YouTube, Calendar, Google Talk, Picasa -
Voice memo/dial/commands -
(Predictive text input (Swype -

Battery
Li-Ion 1900 mAh battery

Misc
(SAR EU 0.33 W/kg (head) 0.32 W/kg (body

Ship Storm
12-08-2013, 19:16
سلام
این گوشی s4 mini که دو سیم کارت هست آیا دو سیم کارت همزمان فعال هست و مثل سایر گوشی ها مشکل نداره ؟

h!tman
12-08-2013, 20:41
بله همزمان فعاله

mehdi30nema
12-08-2013, 22:39
امروز با این گوشی توی سامسونگ بازار موبایل کار کردم .
راستش با توجه به اینکه صفحه نمایشش 4.3 هست ولی خیلی کوچیکه . حتی از اس 2 هم خیلی کوچیکتره .
دوربینش خیلی از قابلیت های اس 3 رو هم نداره و حتی توی حالت 8 مگا پیکسل عرض عکس ها کوچیک هستند . برای اینکه عکس ها عریض بشن باید برین روی 6 مگا .
کلا استایل خوبی داره ولی من زیاد باهاش حال نکردم .

ziba12
13-08-2013, 13:08
به نظر من هم خرید این گوشی اشتباه محض هستش .

گوشی sony sp قیمتش تقریبا یک میلیون هست و قوی تر هستش . و خریدش پیشنهاد میشه

این گوشی فعلا گرونه و تاز زمانی که ارزون بشه ایفون ارزون هم میاد .:n12:

aliagha2013
13-08-2013, 13:41
بچه غولیه واسه خودش کجاش ضعیفه که میگین ضعیفه

rhbr
13-08-2013, 14:10
یه چیز خیلی جالب در مورد محصولات سامسونگ اینه که از 1اینچ تا 10 اینچش هموشون یه شکلن :n02:
ولی خوب یه مزیتش اینه که گلکسی5و6 ونوت 3و4 رو از الان میتونیم حدس بزنیم چه شکلیه و احتیاج به رو نمایی نداره

Ship Storm
13-08-2013, 22:56
به نظر من هم خرید این گوشی اشتباه محض هستش .

گوشی sony sp قیمتش تقریبا یک میلیون هست و قوی تر هستش . و خریدش پیشنهاد میشه

این گوشی فعلا گرونه و تاز زمانی که ارزون بشه ایفون ارزون هم میاد .:n12:

قیمتش نسبت بهgalaxy s4 که خوبه و به نظر ارزشمند میاد ، مشخصاتش هم که بدک نیست چطور میگید خریدش اشتیاه محضه ؟

Iloveu-ALL
14-08-2013, 10:32
قیمتش نسبت بهgalaxy s4 که خوبه و به نظر ارزشمند میاد ، مشخصاتش هم که بدک نیست چطور میگید خریدش اشتیاه محضه ؟

با وجود Nexus 4 - Optimus G - Galaxy S3 کمتر کسی میاد این گوشی رو میخره.
مزیت s4 mini جدید بودنشه

zahedy2006
14-08-2013, 11:09
این مزیت پورت مادون قرمز نظر من رو جلب کرد :n02:

Ship Storm
16-08-2013, 20:42
با وجود Nexus 4 - Optimus G - Galaxy S3 کمتر کسی میاد این گوشی رو میخره.
مزیت s4 mini جدید بودنشه

میخوام نظرتو بدونم شما بودی کدوم رو میپسندیدی ؟ Optimus G یا S3 ؟

happy_2o2o
16-08-2013, 20:56
من اگه باشم Optimus G رو برمیدارم بخاطر سی پی یو قویتر و میزان رم بیشترش

Iloveu-ALL
17-08-2013, 10:57
میخوام نظرتو بدونم شما بودی کدوم رو میپسندیدی ؟ Optimus G یا S3 ؟

هر کدوم که ساپورتش بهتره. تو بین این 3تا nexus 4 از همه بهتره ولی nexus 4 و optimus G پشتش شیشه ای و نگه داری ازش خیلی سخته بخاطر همین Galaxy S3 (البته اگه ساپورتش خوب باشه)

Milad4171
31-08-2013, 18:15
هیچ کس در مورد رم 1.5 و رابط گرافیکی به مراتب قوی تر و سی پی یو 1.7 چیزی نگفت . همه میگن S3 بهتره ولی در حالت کلی از نظر قدرت قطعات S4Mini قوی تر هست . من امروز باهاش کار کردم خیلی خوش دسته . و البته نسبت به اندازه اش واقعا تو دست جا میشه. این جزو قدرت دیزاین این گوشی میتونه محصوب بشه. چون من خودم LG L7 دارم با صفحه ی 4.3 ولی نمیشه با یک دست باهاش کار کرد . حتی با یک دست تعادل نگهداریش رو نداری زیاد.
ولی این گوشی واقعا توی یک دست به راحتی جا میشه و میشه باهاش کار کرد. کیفیت صفحه نمایشش واقعا عالیه.

قیمتش امروز 1.409.000 بود حدودا ولی بازم به نظر من گروونه!:n15::n15:

Iloveu-ALL
31-08-2013, 23:34
هیچ کس در مورد رم 1.5 و رابط گرافیکی به مراتب قوی تر و سی پی یو 1.7 چیزی نگفت . همه میگن S3 بهتره ولی در حالت کلی از نظر قدرت قطعات S4Mini قوی تر هست . من امروز باهاش کار کردم خیلی خوش دسته . و البته نسبت به اندازه اش واقعا تو دست جا میشه. این جزو قدرت دیزاین این گوشی میتونه محصوب بشه. چون من خودم LG L7 دارم با صفحه ی 4.3 ولی نمیشه با یک دست باهاش کار کرد . حتی با یک دست تعادل نگهداریش رو نداری زیاد.
ولی این گوشی واقعا توی یک دست به راحتی جا میشه و میشه باهاش کار کرد. کیفیت صفحه نمایشش واقعا عالیه.

قیمتش تو دیجی کالا 1289000 تومنه!

h!tman
01-09-2013, 00:13

اس 3 بهتره خب:دی اول این که فلگشیپ بوده
ساپورت بهتر
صفحه بهتر
و و و ....
رم1.5 زیاد مهم نیست.
چیزایی مثل ساپورت (البته منظور نرم افزاره ها:-") دوربین و صفحه و اینا از اس4 مینی بهتره
توی مینی های نسل جدید وان مینی به مراتب بهتره

AryanLand
03-09-2013, 01:45
اس 3 بهتره خب:دی اول این که فلگشیپ بوده
ساپورت بهتر
صفحه بهتر
و و و ....
رم1.5 زیاد مهم نیست.
چیزایی مثل ساپورت (البته منظور نرم افزاره ها:-") دوربین و صفحه و اینا از اس4 مینی بهتره
توی مینی های نسل جدید وان مینی به مراتب بهتره

سلام.

البته دوربینش واقعا"عالیه این یکی از عکسایی هست که باهاش گرفتیم.

Milad4171
23-09-2013, 17:59
دوستانی که این گوشی رو دارن ، بیان و بررسی خودشون رو از این گوشی اعلام کنن.
تاپیک خوابیده !!!!

Vah!d
24-09-2013, 03:02
دوستانی که دارن مشه یه روویو بدن؟ چطور هست؟ با توجه به اینکه قیمتش به 1130 هم رسیده . به نظرتون گزنه خوبی هست؟

Mr.ahad
29-09-2013, 13:41
سلام من این گوشی و دارم برای من دو سیم کارته هست هر دو سیمکارتی که نصب میشه میکرو سیم هست .البته من فقط از یه سیم استفاده می کنم .

شارژ خوب نگه میداره ( با توجه به مصرف من که معمولیه یه روز رو راحت نگه می داره و تا یک و نبم روز هم می شه روش حساب کرد )

توی سایت ها خونده بودم این گوشی مشکل آنتن دهی داره اما گوشی من اصلا این مشکل رو نداره وایرلس هم مشکلی نداره و قطعی نداره
تاج اسکرین هم خیلی خوبه و مشکلی نداره.

کیفیت دوربین هم باید به تنظیماتش برید و اونو تنظیم کنید تا بهتر بشه در کل من کیفیت فیلم برداریش رو بهتر از عکسش دیدم اما عکس هاشم شما رو راضی می کنه توی سایتا نمونه عکس و فیلم گرفته شده با این گوشی وجود داره می تونید جستوجو کنید و ببینید .

اسپیکرش هم خوبه صدای طرف مقابل خیلی خوب میاد .

مقدار sar ( جدب انرژی ) پایین و خوبی داره .

در کل گوشی بدی نیست فقط صفحه کوچیکی داره که برای اون هایی که سایت گردی می کنند ناخوشاینده.

Vah!d
29-09-2013, 22:21
کیفیت lcd این گوشی چطوره؟ در حد کدوم گوشی هست؟ من گلکسی اس دارم از اون بهتره؟

Milad4171
03-10-2013, 17:44
من این گوشی رو دیروز خریدم. اگه کسی گوشی در این رنج کیفیت داشته باشه میتونه رو خوب و بد بودن این مدل نظر بده ولی من چون گوشی قبلیم در رنج گوشی های رده متوسط بود نمیتونم خیلی تخصصی نظر بدم.
ولی کلا چیزهای که من از این گوشی متوجه شدم تو این مدته که قابل احساس بود
1-طراحی زیبا با بدنه ای که ممکنه از جنس پلاستک باشه ولی خیلی زیبا و شکیل هست.

2- امکانات گوشی که میتونه واسه این مدل و کلا استفاده از این سبک گوشی ها خیلی مفید باشه. هدفون In Ear با بالشتک های مختلف و باشتک اضافه کردن فاصله ( برا این که فاصله گوش شما تا اسپیکر داخلی بیشتر بشه)

3- توی استاندار تششعات گوشی ها نوشته شده که گوش باید حدااقل یک سانت و نیم از مبایل فاصله داشته باشه.ولی تو این مدل گوشی اینطور که من متوجه شدم به دلیلی سیستم نویز گیر و ارتقاغ کیفیت در اتصالات این موضوع دیگه برطرف شده

4- دوربین نسبتا قوی که توی روز واقعا فوق العاده عکاسی میکنه و کیفتش در فیلم برداری هم عالیه.( لازمه بگم نور فلش این گوشی واقعا زیاده . امکان نداره هنگام عکس گرفتن از نزدیک کسی پلک نزنه )

5- کیفیت LCD و شفافیت صفحه نصبتا عالی هست ولی به نظرم توی کنتراست ( روشنایی) میتونست بهتر عمل بکنه.

6-سرعت عمل گوشی واقعا عالی هست و میشه گفت دیگه نباید نگران اتلاف وقت در باز شدن برنامه ها باشیم.البته باید برنامه های الکی رو هم نریزیم یا از سایت های معتبر برنامه هامون رو بگیریم.

7-کیفیت صدا واقعا عالی هست. استریو و با کیفیت. و واقعا با گوش دادن آهنگ با اسپیکر خود گوشی میشه از موزیک لذت برد.( کیفت هدفون هم به اندازه خود گوشی هست و کیفت خوبی رو داره. در بالا ی سیم هدفون کلید کم و زیاد کردن صدا و یک کلید دیگه هم هست که برای وصل کردن تماس یا قطع کردن موزیک استفاده میشه. برای رد کردن آهنگ به آهنگ بعدی هم کافیه همون دکمه رو 2 بار فشار بدین)

8- هر دو سیم کارت فعال هستن و میتونین بعد از شماره گیری انتخاب کنید که با کدوم سیم کارت تماس بگیره. یا اگه میخواین از طریق دفترچه تلفن تماس بگیرید باید مشخص کنید که کدوم خط پیشفرض قرار بگیره.

9- به نظر من باطری گوشی خیلی قوی نیست ولی واسه یک روز کامل جوابگو هست ( من بعد از یک روز آهنگ گوش کردن با هدفون و با گوشی- دیدن ویدیو - اینترنت و تماس در پایان روز گوشیم 30% شارژ نشون میداد)

10اگه میخواین کاور بخرید از نمونه زیر استفاده بکنید. این کیف واقعا شکیل و زیبا هست و از دس خوردن به خود ال سیدی هم جلوگیری میکنه و خیلی هم زیبا هست. کلیدهای ولوم هم در زیر کاور در دسترس هست فقط تنها مشکل اینه که هنگام کار کردن در اینترنت یا عکس گرفتن ممکنه یکم دست و پا گیر باشه!

به نظر من در حال حاظر این گوشی جز گوشی های خیلی خوب هست. مهم اینه که لگ و هنگی نداره. راحت میشه تماس گرفت با صدای فوق العاده شفاف . اس ام اس فرستاد. آهنگ گوش داد . رفت اینترنت و عکس و فیلم گرفت و از برنامه های مختلف استفاده کرد.
فک نکنم کسی بیش از این از گوشی انتظار داشته باشه
:n06:

ویرایش : راستی یادم رفت بگم. GPS این گوشی به سرعت شناسایی میکنه . من از برنامه Sygic استفاده کردم و بعد از باز شدن برنامه سریع شناسایی کرد

M £ H D I
03-10-2013, 20:40
میلاد جان مبارک باشه. :n16:
چند خریدی؟

Milad4171
04-10-2013, 10:15
میلاد جان مبارک باشه. :n16:
چند خریدی؟
ممنون
بدون گارانتی خریدم 1190 DualSim

Georges St-Pierre
05-11-2013, 22:01
دوستان من فردا قراره برم بگیرم این گوشی رو ...
چیزه خاصی هست موقع خرید چک کنم یا بپرسم ؟
گوشی خوبیه دیگه ؟ :دی

M@hdi-B
05-11-2013, 22:49
دوستان من فردا قراره برم بگیرم این گوشی رو ...
چیزه خاصی هست موقع خرید چک کنم یا بپرسم ؟
گوشی خوبیه دیگه ؟ :دی

دوست عزیز من آکبند دارم 1 تومن خواستی در خدمتم

توی موبایلستان و پرشین تولز تاپیک زدم .. علاالدین زیر 1020 نیست .. مشکی ویتنام بدون گارانتی

Iloveu-ALL
06-11-2013, 17:19
دوست عزیز من آکبند دارم 1 تومن خواستی در خدمتم

توی موبایلستان و پرشین تولز تاپیک زدم .. علاالدین زیر 1020 نیست .. مشکی ویتنام بدون گارانتی

در مقایسه با S3 چطوره ؟

unknown-user
11-11-2013, 15:19
من مدل تک سیم این گوشی رو گرفتم و از اون ناراضیم و ناامیدم کرد معایبش رو اول میگم:
1- کیفیت صدا و اسپیکر اون واقعا کمه گاهی اوقات متوجه زنگ خوردنش نمیشم حتی کیفیت صدا در داخل هندزفری هم پایینه . گوشیهای قبلیم (حتی K800i) از این گوشی صدای به مراتب بیشتر و بهتری داشتند
2-علیرغم اینکه دوربین فوق العاده ای داره . اما دکمه شاتر دوربین نداره!
3- باتری فوق العاده مضخرف که به شب نرسیده نیاز به شارژ پیدا میکنید . کافیه گوشی رو بعد از فول شارژ شدن از برق بکشید و بعدازحدود 5 دقیقه از 100درصد به 99 درصد میرسه . من اکثر روزها که گوشیم تو حالت استند بای هستش شب حدود 50-40 درصد شارژ داره گوشیم
4-دکمه های منو و بک این گوشی رو اگه تو شب نگاه کنید متوجه میشید که کیفیت ساخت این گوشی چندان خوب نیست
. . .
مزایا:

1- اولین مزیت خوب این گوشی صفحه نمایش فوق العاده اونه . کیفیت تصاویر به نمایش دراومده اونقدر بالاست که به سختی میشه چشم برداشت ازش
2-دوربین 8 مگاپیلکسی فوق العاده که قابلیت فیلم و عکس برداری با کیفیت فول اچ دی رو داره و کلی مدهای عکاسی مختلف . اگه با عکاسی درحد آماتور آشنایی داشته باشید میتونید با کمک این دوربین عکسهای بسیار خوبی بگیرید
3- سخت افزار قدرتمند این گوشی رو نمیشه نادیده گرفت . چیپ کریت کوالکام اسنپ دراگون 1.73 گیگاهرتز دو هسته ای به همراه پردازنده گرافیکی آدرنو302 که تو بنچمارکهای متخلف با گوشیهای چهارهسته ای دسته بندی میشه به لحاظ قدرت سخت افزاری
4-کیفیت و قدرت بالای سنسور تاچ این گوشی مثال زدنیه
5- کرنینگ گوریلا گلس2 . محافظ ضدخش استفاده شده تو این گوشی خیال شمارو از بابت مخدوش شدن صفحه نمایش راحت میکنه
6-سیستم عامل اندروید 4.2.2 بصورت پیش فرض و همچنین رابط کاربری تاچ ویز سامسونگ
7- با اینکه گوشی چندان کوچیکی نیست اما میتونید به راحتی با یک دست باهاش کار کنید
. . .
درکل من از خرید این گوشی بخاطر باتری نه چندان خوبش راضی نیستم

Milad4171
11-11-2013, 20:52
من مدل تک سیم این گوشی رو گرفتم و از اون ناراضیم و ناامیدم کرد معایبش رو اول میگم:
1- کیفیت صدا و اسپیکر اون واقعا کمه گاهی اوقات متوجه زنگ خوردنش نمیشم حتی کیفیت صدا در داخل هندزفری هم پایینه . گوشیهای قبلیم (حتی K800i) از این گوشی صدای به مراتب بیشتر و بهتری داشتند
2-علیرغم اینکه دوربین فوق العاده ای داره . اما دکمه شاتر دوربین نداره!
3- باتری فوق العاده مضخرف که به شب نرسیده نیاز به شارژ پیدا میکنید . کافیه گوشی رو بعد از فول شارژ شدن از برق بکشید و بعدازحدود 5 دقیقه از 100درصد به 99 درصد میرسه . من اکثر روزها که گوشیم تو حالت استند بای هستش شب حدود 50-40 درصد شارژ داره گوشیم
4-دکمه های منو و بک این گوشی رو اگه تو شب نگاه کنید متوجه میشید که کیفیت ساخت این گوشی چندان خوب نیست
. . .
مزایا:

1- اولین مزیت خوب این گوشی صفحه نمایش فوق العاده اونه . کیفیت تصاویر به نمایش دراومده اونقدر بالاست که به سختی میشه چشم برداشت ازش
2-دوربین 8 مگاپیلکسی فوق العاده که قابلیت فیلم و عکس برداری با کیفیت فول اچ دی رو داره و کلی مدهای عکاسی مختلف . اگه با عکاسی درحد آماتور آشنایی داشته باشید میتونید با کمک این دوربین عکسهای بسیار خوبی بگیرید
3- سخت افزار قدرتمند این گوشی رو نمیشه نادیده گرفت . چیپ کریت کوالکام اسنپ دراگون 1.73 گیگاهرتز دو هسته ای به همراه پردازنده گرافیکی آدرنو302 که تو بنچمارکهای متخلف با گوشیهای چهارهسته ای دسته بندی میشه به لحاظ قدرت سخت افزاری
4-کیفیت و قدرت بالای سنسور تاچ این گوشی مثال زدنیه
5- کرنینگ گوریلا گلس2 . محافظ ضدخش استفاده شده تو این گوشی خیال شمارو از بابت مخدوش شدن صفحه نمایش راحت میکنه
6-سیستم عامل اندروید 4.2.2 بصورت پیش فرض و همچنین رابط کاربری تاچ ویز سامسونگ
7- با اینکه گوشی چندان کوچیکی نیست اما میتونید به راحتی با یک دست باهاش کار کنید
. . .
درکل من از خرید این گوشی بخاطر باتری نه چندان خوبش راضی نیستم

مشکل باطری در گوشی های هم رده ی S4mini تقریبا مثل هم دیگه هستن ولی خوب با توجه به رم و CPU 'گوشی و قدرت پردازش باطری هم به همان مقدار مصرف میشه. تقریبا مثل یه لپ تاپ که اونی که با سی یو قوی تری هست باطریش زودتر خالی میشه ولی اونی که ضعیفتره نسبت به اون یکی دیرتر خالی میشه!
البته من مشکل باطری رو توی این گوشی دارم . شدیدا!
اینکه هر روز باید شارژ کنم و شارژرم هم همیشه باید همراهم باشه ولی یه مدل باطری دیدم که بسیار بدرد بخور هست و میتونی سفارش بدی تا برات تهیه کنن. چون بسیار کار آمد و خوش ساخت هست. من خودم سفارش دادم واسم بیارن. ایران هرجا گذشتم از این باطری ها نداشتن!

gozel_goz
12-11-2013, 11:04
دوستم از دیجی کالا گرفت 1070 هزار تومان

italia88
11-01-2014, 23:37
الان قیمتش بدون گارانتی در میاد 970 تومن......

VAHID
17-01-2014, 19:31
میگن الان کیفیت سری اولیا رو ندارن و زودتر داغ میکنن یا هنگ , چقدرش درسته؟

M £ H D I
17-01-2014, 19:36

اینطور نیست. خبر کذبه.

AryanLand
23-01-2014, 02:27

سلام.
خیلی به این میگن ها توجه نکن.سعی کن با کسانی که دارن گوشی رو مشورت کنی."11"

Milad4171
23-01-2014, 18:43
من سه چهار ماه پیش خریدم. اصن بحثی به نام سری اول و سری دوم و اینا وجود نداره. گوشی های جدید بخاطر باریک بودن و داشتن سی پی یو قوی تر و وباطری قوی تر داغ کردن جزوی از امکاناتشون شده ( کار بخاری رو میکنه تو سرما):n02:
شما الان هر گوشی قوی ای که تو بازار هست و بخری و نیم ساعت باهاش کار سنگین مثل بازی های HD رو انجام بدی داغ میکنه.
من این داغی رو خیلی خیلی کم احساس میکنم چون کلا بازی نیمیکنم با گوشی. بحث هنگ کردن هم مربوط میشه به نوع app هایی که نصب میکنین روش.
از نظر من اگه میخوان گوشی سالم بمونه و درگیر برنامه های غیر استاندارد نشه ، برنامه هاتون رو از گوگل استور بگیرین!

بهنازی
19-02-2014, 23:34
با سلام ببخشید چند سوال مبتدیانه داشتم ممنون میشم جواب بدین یه دونه i9190 اندرویید 4.2.2 هستش
1-برای بالا بردن ورژن آندرویید به چه صورت باید عمل کرد؟ در این حالت چیزی بهش افزوده میشه یا آپگرید میشه فقط؟
2-برای فلش کردن باید از رام استفاده بشه؟بری انلاکش چیکار باید کرد؟ با همیشن برنامه ادین میشه؟گوشی که خاموش شده و نیار به فلش داشته باشه با همین روش میشه روشنش کرد یا باکس میخاد؟
3- معنی روت کردن چیه؟اینکارو چجوری باید کرد؟
4-ورزن اندویید مختص یه مدل هستش مثلا 4.3 فقط برای این مدله یا روی مارک ها و مدلهای دیگه هم وجود داره؟

ممنون میشم جواب بدین

AryanLand
20-02-2014, 01:19
با سلام ببخشید چند سوال مبتدیانه داشتم ممنون میشم جواب بدین یه دونه i9190 اندرویید 4.2.2 هستش
1-برای بالا بردن ورژن آندرویید به چه صورت باید عمل کرد؟ در این حالت چیزی بهش افزوده میشه یا آپگرید میشه فقط؟
2-برای فلش کردن باید از رام استفاده بشه؟بری انلاکش چیکار باید کرد؟ با همیشن برنامه ادین میشه؟گوشی که خاموش شده و نیار به فلش داشته باشه با همین روش میشه روشنش کرد یا باکس میخاد؟
3- معنی روت کردن چیه؟اینکارو چجوری باید کرد؟
4-ورزن اندویید مختص یه مدل هستش مثلا 4.3 فقط برای این مدله یا روی مارک ها و مدلهای دیگه هم وجود داره؟

ممنون میشم جواب بدین

سلام.

1: باید ببینید آپدیتی برای گوشیتون اومده یا نه اگر اومده باشه با نرم افزار اودین یا Kies یا بصورت OTA (بوسیله خود گوشی) بسته به اون آپدیتی که اومده میتونید اینکاروانجام بدید.اینکه چیزی بهش افزوده میشه هم بستگی به نوع آپدیتی داره که براتون میاد.
2:فلش کردن یعنی نصب دوباره فریمور یا همون رام گوشی.من منظورتون رو از آنلاک متوجه نشدم،مگه گوشیتون لاک هست؟ یعنی فقط با سیم کارت اپراتور خاصی کار میکنه؟اگر لاک باشه خیر با اودین نمیتونید اینکار رو انجام بدید.اما اینکه گوشی خاموش شده با چی میشه روشنش کرد هم بستگی داره به علت پیش اومدن مشکلتون.
3:روت کردن یعنی اجازه دسترسی به فایلهای سیستمی رو صادر کردن و با فایل های روت که برای گوشیتون نوشته شده انجام میشه.نصب این فایلها بسته به نوع فایل یا با اودین انجام میشه یا از طریق ریکاوری.
4:ورژن آندروید مختص به گوشی خاصی نیست و برندها و مدلهای مختلف رو ساپورت میکنه،منتها هر گوشی باید رام با ورژن مشخص خودش رو دریافت کنه.یعنی برای بعضی ها میاد و برای بعضی ها نمیاد که اونم بیشتر به شرایط سخت افزاری گوشیها بر میگرده که اونورژن هاص رو بتونن ساپورت کنن یا نه.
:11:

iman_s
20-02-2014, 15:38
هنوز كرنلي نيومده كه قابليت OTG رو بهش اضافه كنه؟

Gamemaster
25-02-2014, 21:15
از کجا بفهمیم رام اصلی‌ برای گوشی اومده یا نه؟

Milad4171
05-03-2014, 20:06
دوستان کسی اندروید این گوشی رو به 4.4 آپدیت کرده؟؟؟ من میخوام این کارو انجام بدم. اندرویدم 4.2 هست.
میخوام ببینم اصن به صرفه هست یا نه!

unknown-user
26-04-2014, 11:19
دوستان کسی اندروید این گوشی رو به 4.4 آپدیت کرده؟؟؟ من میخوام این کارو انجام بدم. اندرویدم 4.2 هست.
قرار بود همزمان با ارائه شدن اندروید 4.4 برای اس 4 برای اس مینی هم ارائه بشه . الان درحال حاضر از سامسونگ رام رسمی برای اس 4 (اصلی) برای روسیه و امارات ارائه شده .( یکی دوتا از دوستام که از این رام ها استفاده کردن باهاش مشکل داشتن ) برای اس 4 مینی رو خبر ندارم بهتر هست عجله نکنید من خودم گلکسی اس 4 دارم اندرویدم هم 4.3 هستش یکم بیشتر بگذره تا مشکلات این نسخه رفع و رجوع بشه بهتر هستش

از کجا بفهمیم رام اصلی‌ برای گوشی اومده یا نه؟
از داخل تنظیمات خوده گوشی قسمت About Device آپدیت رو چک کنید بهتون میگه . با نرم افزار ضدتحریم هم چک کنید بهتره

هنوز كرنلي نيومده كه قابليت OTG رو بهش اضافه كنه؟
این قابلیت بصورت سخت افزاری روی این گوشی نیست . نه نرم افزاری

h!tman
26-04-2014, 20:53
بله آپدیت های سامسونگ پایداره

yarihaker
01-05-2017, 15:16
رام کاستوم به درد بخور یا رام اصلی بالاتر از 4.2.2 برای این گوشی هست؟
I9192

AryanLand
05-05-2017, 10:45
رام کاستوم به درد بخور یا رام اصلی بالاتر از 4.2.2 برای این گوشی هست؟
I9192

سلام رام بالاتر هست منتها باید چک کنید ببینید خوب هست یا نه :n40::n40:

yarihaker
07-05-2017, 11:24
سلام رام بالاتر هست منتها باید چک کنید ببینید خوب هست یا نه :n40::n40:

نصب کردم
lineage
اندروید 7.1.2
!!!!!!!!!!!

Arash1382
15-12-2022, 23:24
روت چکر نشون میده که روته وای سوپریوزر نمیشناسه که روته!!!