ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا براي خريد لپ تاپ راهنماييم كنيد...موندم چي بگيرم...

blackshadowell
13-06-2013, 17:29
سلام به دوستان عزيز.يه لپ تاپ زير 3 تومن مي خوام.خودم بين سه لپ تاپ SAMSUNG NP350V5X و Dell inspiron 5521 و Dell inspiron 7520 i7 شك داشتم كه با خوندن مطالبي در مورد اين لپ تاپ ها كمي نا اميد شدم ازشون.آخه همه ي اين ها سي پي يو Core i7 و رم 8 و گرافيك Radeon HD سري 7 و 8(مدل 5521 سري 8 است) هستن كه از بالا ترين مشخصات هست و من فكر كردم كه هر بازي كه بگيرم وصل ميكنم به LED و با بالاترين رزوليشن و مشخصات بازي مي كنم و هيچ افت سرعتي نداره ولي يه جا مي گفت كه مثلا بازي Far Cry 3 رو بايد با رزوليشن پايين و گرافيك متوسط بازي كرد با اين لپ تاپ ها!! مگه سري Radeon HD هر چي بالا تر مي ره قوي تر نمي شه؟؟ خلاصه اگه مي شه راهنماييم كنيد كه اين موضوع راسته و آيا اصلا اين سه لپ تاپ بدرد بازي مي خورن يا نه؟؟! من گيمر نيمه حرفه اي هستم ولي نمي خوام ظاهر لپ تاپ رو فقط فداي بازي كنم و 60 درصد از لپ تاپ استفاده براي بازي ميكنم به همين دليل خودم بيشتر رو سامسونگ نظر دارم. در آخر اگه خودتون پيشنهادي داريد ممنون مي شم بهم بگين.با تشكر

NOR-1
13-06-2013, 19:28
شما دنبال چیزی می گردین که هم ظاهر زیبا داشته باشه و هم کیفیت ساخت خوب و کانفیگ تقریبا بالایی داشته باشه: k46 جز اوترا بوک های سبک به حساب میاد که حدودا 2kg وزن داره گرافیک 740m
ولی من شخصا به شما n56 vz i5 و n46 vz i5 پیشنهاد میدم که گرافیک gt650 دارن و کیفیت ساخت خوب . اینا تقریبا بین لپ تاپ و اولترابوک ها قرار می گیرن ولی اگه یه چیز زیبا تر میخواین و سبکتر s550 i5 مناسبه اما گرافیک ضعیف تری داره
چیز بهتر از اینا پیدا نمی کنین مگر این که برین سراغ اچ پی که درست حسابی هاش بالای 3500 قیمت دارن
سراغ سونی هم نرو مگر این که بخوای فقط نگاش کنی چون کیفیت بدنه واقعا بالایی داره ولی مشخصات ضعیفی داره مگر این که تا بالای4 تومن سر کیسه رو شل کنی مثل سری F23
من که تو مغازه ها میگشتم دیدم چند تا مغازه که چند سال فقط سونی و اپل میفروخت جنس هاشون مونده بود رو دستشون و ایسوس پیشنهاد می دادن چون فروششون رو هم دیگه به ایسوس نمیرسه البته این بیشتر به سیاست وارد کننده ها بر میگرده
اگه تو سایت اصلی برند ها نگاه کنی از هر مدل صد تا کانفیگ وجود داره و اونی که فروشش بیشتره وارد می کنن توجهی به جیب مردم و نوع استفادهایشان ندارن.
به همین خاطر نمیتونی بگی فوجیستو بده یا اچ پی خوبه مجبوری چیزی بخری که تا چند سال واست کار کنه و صد البته پشتیبانی خوبی داشته باشه
البته همه برند های تو ایران خوبه و اونایی که تو ایران هستن جز بهترین برند های مطرح دنیان ولی اخر حرفام بگم دنبال چیزی برو که لازم داری و گارانتی خوبی داره
شرمنده اگه زیادی حرف زدم اگه جایی رو اشتباه می کنم اصلاح کنین.
موفق باشین