ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید ماوس و کیبورد

Hamed-M1
13-06-2013, 17:23
با سلام. من یک لپ تاپ دارم با سه یو اس بی و کیبورد فارسی نیست. حال میخواستم هم یو اس بی هاب بخرم که توش یک بلندگو و یک موس و یک کابل چاپگر بزنم. حالا آیا میتوان کیبورد رو فارسی کرد ممظورم با برچسب هست. اگر که نمیشه مجبورم یک کیبورد و ماوس ( هردو باهم) به صورت وایرلس بخرم. بعد چون کیفیت تصویر هم پایینه باید کابل بزنم به یک مانیتور و لپ تاپ رو بزارم یک گوشه. البته الان من مشکل دارم. هم نمیدونم آیا میشه کیبورد رو با برچسب فارسی کرد؟ اگر که نمیشه آیا کیبورد و ماوس وایرلس بخرم؟ همچنین لپ تاپ من سونی nw29 مربوط به سه سال پیش هست. وقتی کابل تصویر رو به مانیتورم وصل میگنم تصویر و ایکون ها حالت تاری داره وقتی به تلویزیون وصل کردم که دیگه فاجعه شد کلی موج ریز تو تصویر بود. با کابل دیگه هم امتحان کردم ولی نتیجه نداد. شاید بگید مشگل از مانیتوره ولی من مانیتور رو که به کیس وصل میکنم مشکلی نیست. البته کیس من از اون حالت سفیداست که اداپتور داره و تبدیل میکنه. با hdmi که وصل میگنم مشگلی نیست ولی مانیتورم ورودی hdmi نداره

Sent from XPERIA P using Tapatalk 2

Hamed-M1
13-06-2013, 23:13
Up

icao
14-06-2013, 20:22
با سلام. من یک لپ تاپ دارم با سه یو اس بی و کیبورد فارسی نیست. حال میخواستم هم یو اس بی هاب بخرم که توش یک بلندگو و یک موس و یک کابل چاپگر بزنم. حالا آیا میتوان کیبورد رو فارسی کرد ممظورم با برچسب هست. اگر که نمیشه مجبورم یک کیبورد و ماوس ( هردو باهم) به صورت وایرلس بخرم. بعد چون کیفیت تصویر هم پایینه باید کابل بزنم به یک مانیتور و لپ تاپ رو بزارم یک گوشه. البته الان من مشکل دارم. هم نمیدونم آیا میشه کیبورد رو با برچسب فارسی کرد؟ اگر که نمیشه آیا کیبورد و ماوس وایرلس بخرم؟ همچنین لپ تاپ من سونی nw29 مربوط به سه سال پیش هست. وقتی کابل تصویر رو به مانیتورم وصل میگنم تصویر و ایکون ها حالت تاری داره وقتی به تلویزیون وصل کردم که دیگه فاجعه شد کلی موج ریز تو تصویر بود. با کابل دیگه هم امتحان کردم ولی نتیجه نداد. شاید بگید مشگل از مانیتوره ولی من مانیتور رو که به کیس وصل میکنم مشکلی نیست. البته کیس من از اون حالت سفیداست که اداپتور داره و تبدیل میکنه. با hdmi که وصل میگنم مشگلی نیست ولی مانیتورم ورودی hdmi نداره

با این وضعیت شما دیگه لپ تاب نداری ، یه کیس در دار داری:n02:
..
ولی کیبرد که خیلی راحت میشه با برچسب فارسی کرد ، برچسبشم تو بازار زیاده ، برای چی نشه؟
در مورد کیفیت تصویر ، از اول کیفیت تصویرت همینجوری بود؟ اگه افت کرده ممکنه ایراد از کابل flat لپتابت باشه
برای بلند گو هم چرا از سوکت صدای لپ تاب استفاده نمیکنی؟
برای تصویر هم اگه حتما میخوایی از مانیتور جدا استفاده کنی میتونی از این کابل تبدیل hdmi به vga استفاده کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد کیفیت تصویرت تو مانیتور دیگه هم ممکنه ایراد نرم افزاری باشه

Hamed-M1
15-06-2013, 07:46
منظورتون از کابل فلت چیه؟ اگه مادگی تو لپتاپم رو میگید شاید. من از قبلا از vga استفاده نکرده بودم ( تو این لپتاپ) . خود کابل هم از دو تا کابل مختلف استفاده کردم. هم تو مانیتور مشکل داشت هم تی وی.

Hamed-M1
15-06-2013, 07:47
یه سوال دیگه مبدل کابل پی اس تو ( مربوط به موسکیبورد) به یو اس بی وجود داره؟

icao
15-06-2013, 07:50
منظورتون از کابل فلت چیه؟ اگه مادگی تو لپتاپم رو میگید شاید. من از قبلا از vga استفاده نکرده بودم ( تو این لپتاپ) . خود کابل هم از دو تا کابل مختلف استفاده کردم. هم تو مانیتور مشکل داشت هم تی وی.

نه کابل فلت کابل داخلی لپ تابه که از لولای لپتاب به ال سی دی میره ، بعضی وقتا بعد از استفاده زیاد خراب میشه
ولی اینجور که شما گفتی مشکل از جای دیگس ،
اینجور که من فهمیدم شما کیفیت تصویرت تو ال سی دی لپ تابت بده ، با کابل هم به مانیتور و تلوزیون وصل میکنی بازم بده
نگفتی از اول کیفتیش اینجور بده یا تازگی خراب شده؟

icao
15-06-2013, 07:57
یه سوال دیگه مبدل کابل پی اس تو ( مربوط به موسکیبورد) به یو اس بی وجود داره؟

بله هست
قیمتش حدود 10 تومنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hamed-M1
15-06-2013, 09:12
نه ببینید کیفیت صفحه و تکنولوژی به کار رفته در صفحه لپتاپم بده و برای فیلم دیدن مناسب نیست و زوایای دید خوبی نداره. وگرنه اینطور نیست که بعد از مدتی صفحه لپتاپ خراب شده باشه.
مشکل من هم شاید مشکل گرافیک باشه چون با دو کابل vga که روی مانیتور و تی وی که امتحان کردم کیفیت تار بود. ایکون ها تار بودن در حالی که همون کابل و همون تی وی و مانیتور از طریق کیس به راحتی و با کیفیتی عالی نشون میدن.
گرافیک لپتاپ ati هست و گرافیک کیس انویدیا. البته کیس رو از طریق کابل vga که نصب میکنم خود کیسم مادگی vga نداره و درگاه سفید عجیب غریبه کا مبدل داره و تبدیل کرده به vga

icao
15-06-2013, 10:28
نه ببینید کیفیت صفحه و تکنولوژی به کار رفته در صفحه لپتاپم بده و برای فیلم دیدن مناسب نیست و زوایای دید خوبی نداره. وگرنه اینطور نیست که بعد از مدتی صفحه لپتاپ خراب شده باشه.
مشکل من هم شاید مشکل گرافیک باشه چون با دو کابل vga که روی مانیتور و تی وی که امتحان کردم کیفیت تار بود. ایکون ها تار بودن در حالی که همون کابل و همون تی وی و مانیتور از طریق کیس به راحتی و با کیفیتی عالی نشون میدن.
گرافیک لپتاپ ati هست و گرافیک کیس انویدیا. البته کیس رو از طریق کابل vga که نصب میکنم خود کیسم مادگی vga نداره و درگاه سفید عجیب غریبه کا مبدل داره و تبدیل کرده به vga

تنظیمات رزولیشن تو مانیتور دوم رو تغییر دادی؟

Hamed-M1
15-06-2013, 10:33
هر نوع انگولکی که شد دادم از رزولوشن بگیر تا بیت ریت و... ولی فایده نداشت .

icao
15-06-2013, 10:57
شاید ایراد از درایور گرافیکت باشه
اگه ویندوزت 7 داری بروcontrol panel >appearance >Display > screen resolution > Advanced settings
درایوراتو فرکانس گرافیک و.. چک کن
بحثمونم از موضوع تاپیک پرت شد ، بهتره ادامه رو تو تاپیکای گرافیک بپرسی اونجا بچه ها حرفه ای تر هم هستن

bahman30
27-11-2013, 20:19
سلام دوستان
من یه ماوس با مارک viera خریدم،یه مشکلی براش پیش اومده!!!ماوس موقع کار حرکت نمیکنه یعنی فلش ماوس حرکت نمیکنه و راست کلیک و.....کار میکنه!!!!حالا باید بندازمش دور؟تعمیر نمیشه؟