ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل گیر کردن در هنگام بازی ( هر کس بتونه حل کنه این موضوع رو خدایش وارده ) ...

hossputer7
13-06-2013, 17:22
سلام دوستان اوله کار از لینک زیر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این کلیپ رو دانلود کنید . مشکل گیر کردن در حینه بازی رو میبینید منظورم چیه .

لبتاب مدل وسترو 1500 با گرافیک 8600 جی تی و سی پیو 2.5 کور تو دو شش مگ کش و دو گیگ رم

توی اکثره بازیا اینطوریه ولی کمو بیش داره هر چی بازیا جدیدتر میشن بیشتر خراب میشه جوری که این ماست واندت رو نمیشه اصلا باش بازی کرد .

کارهایی که روش انجام شده .

تعویض بیشتر 100 بار ویندوز

تعویض بارها داریکت ایکس

تعویض بایوس با انواع بایوس داده شده برای این لبتاب

تعویض بایوس کارت گرافیک که سه نوع بایوس داشت و انواع سه تاش تست شدن

نصب بازی روی هارد داخلی و هارد اکسترنال که بی تعثیر بود

تعویض دراویور با ها درایور آپدیت

تعویض چسب سیلکو با چند نوع سیلوی عالی و نتیجه بی تعثیر

تمیز کردن بارها فن و قسمت خنک کننده لبتاب

تست شده که بارها بازی نرم کار میکند و گرافیک میکشه و سیپیو کلیش خالیه و رم کلیش خالیه و اینطوری میشه باز

با سشوار خنک زیره لبتاب گرفته شده که دمای سیپیو گرافیک رو در حین بازی که روی 60 65 بوده رو با سشوار خنک آورادم روی 35 درجه ولی باز گیر میکنه .

لبتاب هیچ مشکلی در هیچ کاری نداره جز بازی های سنگین

خدایش کسی بتونه مشکل این لبتاب رو حل کنه خدایش وارده

من چهار ساله دارمش ولی نتونستم کاریش کنم ...

بی صبرانه منتظر نظرات آدمای وارد هستم .

hossputer7
14-06-2013, 10:34
:n16: لطفا کمکککککککککک:n27:

hasanoooooooo
14-06-2013, 10:43
تست کردی که جزییات بازی رو کم کنی؟ گرافیک شما خیلی ضعیف حساب میشه دیگه.... با پایین اوردن دما که نمیتونی ضعف سخت افزاریشو جبران کنی...
شما از تنظیمات بازی anti aliasing / shadow / texture quality رو بیار پایین تا وضعیتش بهتر بشه.

hossputer7
14-06-2013, 11:28
مرسی دوست عزیز از باسختون

ولی اگه کلیب رو دانلود کنید ببینید متوجه میشید که رندر بازی عالیه و کلی فریم داره در ثانیه ولی کم کم بازی هنگهای عجیب توش بیدا میشه . کلا کلی کلی فریم داره بازی ها روی حداقل گرافیک ولی ۲ دقیقه که بازی کنی با دستگاه انگار یه چیزیش گرم بشه یا ... خراب میشه کم کم تا دیگه بیخیال بازی کردن میشی

بله روی حداقله . بازی های جدید کلا همینطوری شده روی این لبتاب . بازیهای قدیمی هم ساعتی یک برا گیر میکرد ولی الان هر چند ثانیه شده روی ازی های جدید .