مشاهده نسخه کامل
: برای شروع برنامه نویسی...
دوستان من ب برنامه نویسی تحت وب خیلی علاقه دارم...خواستم ببینم برای شروع باید از کجا شروع کنم؟و کدوم زبانو یاد بگبرم؟
M o h a m m @ d
13-06-2013, 01:26
برای شروع اول HTML یاد بگیرید خوب که یاد گرفتی بعد برو سراغ یادگیری CSS
بعد که یاد گرفتی یه زبان سرورم لازم داری تا یاد داشته باشی مثل PHP فعلا رو دوتا اول کار کن بعد همه چیز میاد دستت
سلام دوست عزیز...
در ادامه حرف دوست عزیزمون اضافه کنم
ما دو نوع سایت داریم : استاتیک و دینامیک
اگر معنی این دو تا رو بدونی و با اصطلاحش اشنا باشی، توی قالبهای استاتیک به خاطر یه طرفه بودنش شما با زبان های HTML و CSS هم میتونی یه قالب خوب بنویسی
مثل قالبهای بلوگفا و میهن بلوگ و اینجور مسائل که خیلی ها اشنا هستن باهاش...
اما سایتهای دو طرفه که شما میتونید به عنوان یه کاربر توش پست بذارید مثل همین فروم و به نوعی به ارتقای قالب کمک میکنی شما باید در کنار اینها به PHP و Mysql هم بلد باشی تا بتونی یه پایگاه داده ای رو به وجود بیاری
نظر من رو میخوای در کنار این مسائل سعی کن با پنل های مختلفی مثل سی پنل هم کار بکنی و سی ام اس های مختلف مثل جوملا و وردپرس رو در کنارش تجربه کنی تا علمت کامله کامل بشه...
اگر تجربه هم نداری از چیزی نترس، قدم اول برای هر برنامه نویس تحت وبی، برنامه نویسی قالبهای استاتیکه که خیلی زود میتونی توش راه بیفتی...
آرزوی موفقیت برات میکنم...
خوش باشی.../
ehsab222
13-06-2013, 13:19
سلام
من هم مثل دوستمون علاقه شدیدی به یاد گیری طراحی سایت دارم و اول هم رفتم سراغ یاد گیری html و css اما الان گیچ شدم چون نمیدونم که الان باید html5 رو یاد بگیرم یا html خالی و همین طور css3 یا css ؟
شما دوستان چی پیشنهاد میکنید یعنی باید برای شروع سراغ کدوم رفت؟؟
برای شروع اول HTML یاد بگیرید خوب که یاد گرفتی بعد برو سراغ یادگیری CSS
بعد که یاد گرفتی یه زبان سرورم لازم داری تا یاد داشته باشی مثل PHP فعلا رو دوتا اول کار کن بعد همه چیز میاد دستت
بسیار تشکر دوست گلم..حدودا چقدر طول میکشه ک htmlرو یاد بگیرم؟
M o h a m m @ d
13-06-2013, 17:28
بسیار تشکر دوست گلم..حدودا چقدر طول میکشه ک htmlرو یاد بگیرم؟
دیگه بستگی به خودت داره چقدر یادگیریت خوب باشه باید تمرین کنی سعی کن اول کد رو کاغذ تمرین کنی تا تو خاطرت بمونه بعد تو کام
.htmlزیاد چیز سختی نداره ولی css یه کم ممکنه سخت باشه .
شاید یه هفته ای اگه وقتت خالی باشه تمام تگ ها یاد بگیری با کارایش مهم بعدشه که کدها بتونی سرهم کنی و یه صفحه درست کنی .
این سایتم برای یاد گیری بیشتر که کد تست کنی عالیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه زبانت خوب باشه که اصلا به کتاب برای یادگیری بیشتر نداری
m.m.m5651
14-06-2013, 15:49
سلام
من هم مثل دوستمون علاقه شدیدی به یاد گیری طراحی سایت دارم و اول هم رفتم سراغ یاد گیری html و css اما الان گیچ شدم چون نمیدونم که الان باید html5 رو یاد بگیرم یا html خالی و همین طور css3 یا css ؟
شما دوستان چی پیشنهاد میکنید یعنی باید برای شروع سراغ کدوم رفت؟؟
سلام. html 5 یکی از نسخه های اچ تی ام ال هست (آخرین نسخشه) و اول باید اصول html رو یاد بگیرید تا بتونید تگ های Html5 رو هم یادبگیرید. درباره ی css هم همین طوره دقیقا.
Mohammad Yek110
14-06-2013, 16:04
سعی کنید همزمان با یادگیری html نرم افزار Dreamweaver رو هم حتما یاد بگیرید چون برنامه نویسی با نوت پد واقعا عذاب آوره و ممکنه همون اولش از برنامه نویسی زده بشین ، دستیه ، هیچیش اتوماتیک نیست چون برای اینکار ساخته نشده ( نوت پد )
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
دوستان اگر امکان داره PDFی در مورد HTML5,CSS3 معرفی بفرمائید که به صورت پروژه ای باشد.
دانلود کامل کتاب HTML5,CSS3 آقای امیرعباس رو پیدا نکردم.
با سپاس
MicrosoftH
24-07-2013, 10:02
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
دوستان اگر امکان داره PDFی در مورد HTML5,CSS3 معرفی بفرمائید که به صورت پروژه ای باشد.
دانلود کامل کتاب HTML5,CSS3 آقای امیرعباس رو پیدا نکردم.
با سپاس
کتاب کامل امیرعباس نیست تو اینترنت و بهترین مرجع آموزش که کامل هم باشه W3schools هستش
دوست عزیز من بر خلاف نظر خیلی از دوستان به شما میگم که اصلا در ابتدای کار با نرم افزارهای dreamweaver یا front page کار نکن.میدونی چرا؟من یه مطلب خیلی خوب تو یه سایتی خوندم که نوشته بود به هیچ عنوان با برنام های ویرایشگر مثل همین dreamweaver در ابتدا, کار نکنید چون یه حرفه درستی زده بود که من به چشم خودم خیلیارو دیدم که به قول خودشون برنامه نویس حرفه ای هستند اما اگر همین برنامه ها رو ازشون بگیرین به مشکل بر میخورن چون یه جورایی دنبال کمک از این برنامه ها هستن پس اگه میخواین html رو خوب یاد بگیرین حتما با note pad کار کنید تا بعده ها برین دنبال dreamweaver یا برنامه های دیگه.و اینم بگم که من هم مثل شما تازه دارم html رو یاد میگیرم البته من خیلی وقت پیش رفتم دنبال اموزش html اما یه زمانی رسید که واقعا هیچی یاد نمیگرفتم و همه چیو از یاد میبردم.اما الان دوباره دارم اموزش میبینم که تو همین مدت کوتاه خیلی چیزا یاد گرفتم که نکته هاشو بهتون میگم که منی که یاد نمیگرفتم چطور این همه جلو رفتم.اول اینکه واقعا این سایت w3school عالیه و من قبلا چون میگفتم که چون انگلیسیم ضعیفه دنبالش نمیرفتم اما حالا که رفتم تو سایتش دیدم ادم با هر سوادی که از انگلیسی داشته باشه این سایتو میفهمه.و دوم اینکه سایت html.ir هم تقریبا خیلی شبیه w3 میباشد پس اول از w3 یاد بگیرید بعد ما بینش به این سایت هم سر بزنید و سوم اینکه هر چی رو میبینید دقیقا همانطور تمرین کنید و بنویسین و بعد ان تمرین را, یکبار بدون اینکه اموزش رو نگاه کنید برای خودتان همان کد ها و تگها را بنویسین و در اخر اینکه اگه هر چیزیو که به فرض مثال امروز یاد میگیرین حتما فردا همونها رو یکبار دیگه تمرین کنید چون یاد اوری بهترین راه ثبت یه مطلبی در مغز است.ببخشین که زیاد شد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.