NobleLord
12-06-2013, 23:19
با سلام
من خیلی وقته از win8 استفاده میکنم خیلی خیلی دوسش دارم و باهاش راحتم!!:n01:
هرزگاهی این مشکل رو این ویندوز پیش میاد که اتصال با اینتنت قطع شه ولی لپتاپم کار کنه که این مشکل از آی پی هستش و به جای آی پی های استاندارد خودک یه چیزای عجیب مینویسه که البته با استفاده از
Troubleshoot خودش اتومتیک حل میشه
البته بیشتر وقتی بوجود میاد که از ها.ت اسپا.ت استفاده میکنم
اینبار علاوه بر این مشکل یه چیزه جدیدی سرم اومد!
وقتی زدم اشکال یابی تو قسمت نتورک پایین تو ترای نوشت اینترنت اکسس و نشون داد مشکل درس شده...
ولی این لار نتنها به اینتر نت وصل نشد به تنظیمات مودم هم نرفت!!!! و اسم کانکشن رو به جای Ethernet 26 , Ethernet نشون میداد :n03::sq_3:
چن بار مودم خاموش کردم ; درایور کارت شبکه رو uninstall و re install کردم ; مشکل یابی زدم ; از کانکشن آی پی ورژن4 رو به آیپی مودم زدم (که البته کار نکرد و به اتو برگردوندم ) و خلاصه هر جی به ذهنم رسیر امتحان کردم ولی دسرس نشد
هر جن وقت یه بارم اسمه کانکشن رو عوض میکنه الن رسیدو به 36!
در ضمن وقتی رینیم میکنم میزارم Ethernet میگه این کانکشن و جود داره و اسم دیگه بذار
الانم از لپتاپ اومدم اینجا
تورو خدا کمکم کنین داره دیوونم میکنه:42::42::n27::n03::n27::42::42:
من خیلی وقته از win8 استفاده میکنم خیلی خیلی دوسش دارم و باهاش راحتم!!:n01:
هرزگاهی این مشکل رو این ویندوز پیش میاد که اتصال با اینتنت قطع شه ولی لپتاپم کار کنه که این مشکل از آی پی هستش و به جای آی پی های استاندارد خودک یه چیزای عجیب مینویسه که البته با استفاده از
Troubleshoot خودش اتومتیک حل میشه
البته بیشتر وقتی بوجود میاد که از ها.ت اسپا.ت استفاده میکنم
اینبار علاوه بر این مشکل یه چیزه جدیدی سرم اومد!
وقتی زدم اشکال یابی تو قسمت نتورک پایین تو ترای نوشت اینترنت اکسس و نشون داد مشکل درس شده...
ولی این لار نتنها به اینتر نت وصل نشد به تنظیمات مودم هم نرفت!!!! و اسم کانکشن رو به جای Ethernet 26 , Ethernet نشون میداد :n03::sq_3:
چن بار مودم خاموش کردم ; درایور کارت شبکه رو uninstall و re install کردم ; مشکل یابی زدم ; از کانکشن آی پی ورژن4 رو به آیپی مودم زدم (که البته کار نکرد و به اتو برگردوندم ) و خلاصه هر جی به ذهنم رسیر امتحان کردم ولی دسرس نشد
هر جن وقت یه بارم اسمه کانکشن رو عوض میکنه الن رسیدو به 36!
در ضمن وقتی رینیم میکنم میزارم Ethernet میگه این کانکشن و جود داره و اسم دیگه بذار
الانم از لپتاپ اومدم اینجا
تورو خدا کمکم کنین داره دیوونم میکنه:42::42::n27::n03::n27::42::42: